Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا در پلدختر ، آیت الله احمد مبلغی روز چهارشنبه در جلسه شورای اداری پلدختر که در محل سالن جلسات دانشکده پرستاری شهرستان برگزارشد، اظهار داشت: این شهرستان به لحاظ سرزمینی و همچنین نیروی انسانی دارای ظرفیت های متنوع و بالقوه‌ای است.

وی افزود: جاده، پل، آب آشامیدنی و کشاورزی از ظرفیت های مهم شهرستان پلدختر است که از جهت های مختلف حائز توجه و با اهمیت می باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم لرستان در مجلس خبرگان رهبری گفت: جاده و مسیر کشوری پلدختر به نحوی اصالت و موضوعیت دارد و این محور برای کشور رگ حیاتی محسوب می شود.

وی افزود: بقعه مرحوم علامه جزایری در پلدختر بیانگر این امر است که پلدختر از دیرباز محل عبور و معبر بوده و همین امر موجب شده که نسبت به سایر جاها پررونق تر و مردم آن اجتماعی تر باشند.

آیت الله مبلغی یادآورشد: "پل "در نام پلدختر برگرفته از همان اصالت تاریخی منطقه است و این امر نیز مسیر کشوری را اثبات می‌کند و این بخش از فرهنگ و آثار باستانی و میراث فرهنگی مربوط به منطقه در کشور است.

وی افزود: آب در لرستان بخش قابل توجه و ویژه ای است که در سطح کشور باید مدیریت شود و لرستان علی رغم دارا بودن منابع و سیع آبی است اما چون مهار نمی‌شود راهکارهای این مهم انجام نشده و مردم از این منابع برخوردار نیستند.

نماینده مردم لرستان در مجلس خبرگان رهبری گفت: آب چنانچه مدیریت نشود به صور مختلف به چالش تبدیل و طغیان آب موجب آسیب و کمبود آن نیز به بحران تبدیل می شود.

وی افزود: بر این اساس این منشا حیات باید مدیریت شود تا مورد استفاده بهینه انسان قرار گیرد و مدیریت منابع آب در لرستان اکنون مورد توجه، در دستور کار و در اولویت مسوولان قرار دارد که بسته به نیاز مناطق مختلف استان کار کارشناسی و اصولی می خواهد.

آیت الله مبلغی یادآورشد: پلدختر علاوه برمسیر کشوری معبرآب نیز است و این ظرفیت ها در این منطقه باید مورد بررسی و استفاده بهینه قرار گیرد و عبور مطلوب آب از این شهرستان مطالبه مردم است که خروشان و بنیان برانداز نباشد.

وی افزود: علی رغم اینکه دولت پس از سیل ۹۸ فعالیت هایی مبنی بر ایجاد دیواره ساحلی در پلدختر را انجام داده اما توجه و تمرکز بیشتری از سوی مسوولان جهت استفاده بهتر از این ظرفیت‌ها در پلدختر لازم است.

نماینده مردم لرستان در مجلس خبرگان رهبری گفت: مردم پلدختراز دیر باز دارای نظام های ارزشی خاصی از جمله ولایتمداری هستند که ریشه تاریخی دارد و دارای ارزش های اخلاقی، اجتماعی، انسانی، دینی و معیار گرایی می باشند.

آیت الله مبلغی افزود: شهرستان پلدختر می تواند درصورت توجه و رسیدگی مسوولان به لحاظ تولیدات متنوع  صادرات داشته باشد.

برچسب‌ها سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای پلدختر جلسه شورای اداری

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای پلدختر جلسه شورای اداری سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای پلدختر جلسه شورای اداری نماینده مردم لرستان در مجلس خبرگان آیت الله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۲۵۲۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نشست هم افزایی مسوولان کمیته فرهنگی و آموزشی اربعین برگزار شد

به گزارش خبرگزاری مهر، نشست ویدئو کنفرانسی مسئولان کمیته فرهنگی و آموزشی اربعین در استان ها با حضور حجت الاسلام و المسلمین سید عبدالفتاح نواب نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت، حجت الاسلام و المسلمین احمدی رئیس این کمیته و مسئولان کمیته فرهنگی در استان ها روز سه شنبه ۱۱ اردیبهشت در تهران برگزار شد.

در این نشست که با محوریت سیاست ها و برنامه های فرهنگی اربعین ۱۴۰۳ و آخرین تحولات در خصوص مراسم پیاده روی اربعین برگزار شد، حجت الاسلام و المسلمین نواب در سخنانی بر لزوم تثبیت معارف دین در اربعین تاکید کرد و بهره گیری از محورهای بیانیه گام دوم انقلاب را در برنامه ریزی های آینده ضروری خواند.

نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت، شور و شوق مردم برای حضور در پیاده روی اربعین حسینی را گسترده و وصف ناشدنی توصیف و تصریح کرد: این شور و هیجان باید با معنویت و معارف دینی کامل گردد تا نشاط و لذت همراهی در این مراسم عظیم همچنان در میان مشتاقان حفظ و تقویت شود.

وی در ادامه به تشریح دلایل حضور افراد با دیدگاه‌های مختلف در مراسم اربعین پرداخت و در عین حال تصریح کرد: این همایش عظیم بایستی در جهت خالص سازی انگیزه ها پیش برود و کلاس درسی برای اربعینی ها باشد.

سرپرست حجاج ایرانی افزود: شماری از افرادی که در اربعین حضور می یابند در طول سال به این اندازه وقت برای شرکت در اجتماعات دینی نمی گذارند و این بهترین فرصت است که آنها با معارف و مسایل دینی آشنا شوند و در راستای اهداف امام حسین (ع) محتواهایی که برای اربعین و اربعینیان مفید است به آنها منتقل شود.

نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت در ادامه به محورهای هفت گانه بیانیه گام دوم انقلاب اشاره کرد و برخی از آنها از جمله اخلاق و معنویت، عدالت و مبارزه با فساد، استقلال و آزادی، عزت ملی و سبک زندگی را از محورهایی دانست که می تواند در برنامه ریزی ها و سیاست گذاری های آینده اربعین مورد توجه قرار گیرد.

وی افزود: به عنوان خادم فرهنگی اربعین پیشنهاد می کنیم هر یک از این محورها در یک سال در اولویت فعالیت های ستاد مرکزی اربعین قرار گیرد و برجسته شود.

نواب خطاب به حاضران گفت: شما به‌عنوان پرچمدار فعالیت های فرهنگی اربعین در سراسر کشور خدمت و فعالانه در این عرصه ها تلاش کنید، امام حسین (ع) هم افرادی را که در این مسیر گام بر می‌دارند در دنیا دستشان را می‌گیرد و در آخرت هم مورد توجه سیدالشهداء و فرزندانش خواهد بود.

بر پایه این گزارش، در این جلسه، حجت السلام والمسلمین حمید احمدی رئیس کمیته فرهنگی آموزشی اربعین گزارشی از برنامه ها و سیاست های فرهنگی اربعین ۱۴۰۳ ارائه کرد و افزود: پیشنهادها و توصیه های نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت در برنامه ریزی ها مورد توجه و استفاده قرار خواهد گرفت.

در پایان این جلسه، آخرین اقدامات، برنامه ها و سیاست های فرهنگی اربعین پیش رو ارائه و بحث و بررسی شد و حاضران نقطه نظرات و دیدگاه خود را در خصوص نکات مطرح شده بیان کردند.

کد خبر 6093491

دیگر خبرها

  • افشای دلایل رد صلاحیت حسن روحانی از سوی شورای نگهبان
  • افشای دلایل رد صلاحیت حسن روحانی
  • علم‌الهدی: دستاورد‌های دولت برای مردم ملموس نیست / در شرایط فعلی کشور نیازمند بکارگیری قدرت اقناع هستیم تا حقیقت موضوع برای مردم تشریح شود
  • نشست هم افزایی مسوولان کمیته فرهنگی و آموزشی اربعین برگزار شد
  • رئیس سازمان حفاظت محیط زیست: حل مسئله گرد و غبار نیازمند هم‌افزایی دستگاه‌هاست / باید از ظرفیت رسانه‌ها استفاده کنیم
  • روستاهای آبپخش نیازمند توجه بیشتر مسؤولان هستند
  • اصحاب رسانه برای رضای خدا و خدمتگزاری به مردم قلم بزنند
  • بهره‌برداری از بیمارستان رزن نیازمند اهتمام دانشگاه علوم پزشکی
  • زیرساخت‌های درمانی مرکز استان سمنان نیازمند توسعه
  • نیازمند تقویت اقناع در دولت هستیم