Web Analytics Made Easy - Statcounter

در حالی که اتحادیه اروپا با چالش افزایش قیمت ها وکاهش منابع انرژی مواجه است، نبود برنامه ای منسجم و هماهنگ بین کشورهای عضو باعث شده که در دستیابی به راه حلی پایدار برای مهار تورم و قیمت ها محروم شوند.

به گزارش ایران اکونومیست، تارنمای یورو آبزرور نوشت: بحث های شدید درباره افزایش هزینه زندگی روز سه شنبه در پارلمان اروپا در گرفت و اعضای این پارلمان از همه طیف های سیاسی شامل لیبرال ها، چپ ها، سبزها و محافظه کاران از اتحادیه اروپا خواستند در زمینه افزایش قیمت ها اقدام کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آنگِس جونگریس نماینده سوسیالیست ها و دموکراتها در پارلمان اروپا گفت: مردم برای گذراندن زندگی خود با مشکل مواجه هستند و ما باید اکنون اقدام کنیم. من از کمیسیون اروپا و شورای اروپا می خواهیم نقش پیشتازی را ایفا کند.

پیشنهادها برای مهار تورم که در ماه ژوئن (تیر) به ۸.۶ درصد رسید شامل  تعیین حداقل دستمزد، کنترل قیمت انرژی، عایق کاری خانه ها و کسب درامد مالیاتی از برخی از شرکت های برق است که از افزایش قیمت ها سود برده اند.

کمیسیون اروپا در نشست روز سه شنبه پیشنهاد استفاده از بودجه باقی‌مانده از بیماری همه‌گیر به ارزش تقریبی ۲۰۰ میلیارد یورو وام‌های استفاده نشده - را برای تسریع سرمایه‌گذاری در انرژی‌های تجدیدپذیر و اقدامات بهره‌وری انرژی مانند عایق کردن خانه‌ها ارائه کرد.

این پیشنهادها می تواند در میان مدت به طور موثری قبض برق و گاز خانوارها را کاهش دهد، اما به فقیرترین افراد کمکی نخواهد کرد تا با مشکلات مالی فوری مقابله کنند.

در شرایط عادی، مؤسسه ای در اروپا که وظیفه حفظ ثبات قیمت ها را بر عهده دارد، بانک مرکزی اروپا است.

آگوستین کارستن، مدیر بانک تسویه‌های بین‌المللی (BIS)، به عنوان نهاد ناظر بر بانک‌های مرکزی مستقر در شهر بازل سوئیس، از بانک‌های مرکزی اتحادیه اروپا خواست از همه توان خود برای مهار تورم در اسرع وقت استفاده کنند، زیرا افزایش قیمت‌ها در معرض خطر «تثبیت شدن» است.

تورم اخیر را می‌توان در افزایش هزینه‌های انرژی و قیمت‌های بالاتر مواد غذایی ریشه یابی کرد، اما یک گزارش جامع بانک تسویه های بین المللی به جزئیات چگونگی شروع افزایش قیمت‌ها در  اقتصاد کشورهای اتحادیه اروپا پرداخته است. این بانک با محدودیت هایی در دستیابی به نتایج نهایی مواجه بوده است.

ابزار اصلی برای مبارزه با تورم، بالابردن نرخ بهره است. افزایش هزینه استقراض باعث کاهش فعالیت اقتصادی و کاهش تقاضا و در نهایت کاهش تورم خواهد شد.

اما این رویکرد به قیمت پایین آمدن دستمزدها و بیکاری تمام خواهد شد و در نهایت وضعیت اقتصادی خانوارها و مشاغل را بدتر می کند. قانونگذاران می خواهند اتحادیه اروپا از آنها حمایت کند.

لوئیس گاریکانو، قانونگذار لیبرال گفت، یک دهه پس از بحران یورو، اتحادیه اقتصادی و پولی ما هنوز عمیقاً ناقص است.

وی خواستار یک ابزار مشترک برای پرداخت بدهی اروپا و ابزار جدید وام گیری اروپایی از نوع مورد استفاده در  همه گیری کرونا شد.

گاریکانو گفت: اتحادیه اروپا هیچ راه حل بلندمدتی ندارند. راهبرد کنونی به زودی به انتهای خط می رسد و موقتی است.

اکنون قرار است نشست جدیدی سران دولت ها و سران کشورها در ماه اکتبر برای رسیدگی به موضوع افزایش قیمت ها برگزار شود.

 

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: انرژی برق ، اتحادیه اروپا ، نرخ تورم

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: انرژی برق اتحادیه اروپا نرخ تورم افزایش قیمت ها اتحادیه اروپا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۲۵۷۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آصفری: بلندتر شدن دیوار بی‌اعتمادی نتیجه سیاست‌های اتحادیه اروپا در قبال ایران است

نماینده اراک در مجلس شورای اسلامی گفت: اقدامی که ایران در عملیات «وعده صادق» انجام داد، در پاسخ به جنایات رژیم صهیونیستی بود و اینکه امروز اتحادیه اروپا بجای اینکه متخلف را مورد بازخواست قرار دهد، دوباره از تحریم‌های جدید علیه ایران صحبت می‌کند، غیر از اینکه دیوار بی‌اعتمادی میان ایران و اتحادیه اروپا را بلندتر می‌کند، خروجی دیگری در پی نخواهد داشت.

محمدحسن آصفری در گفت‌وگو با ایسنا در واکنش به ادعای مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا درباره دستیابی اعضای این اتحادیه به یک توافق سیاسی در زمینه اعمال تحریم‌های پهپادی و موشکی علیه جمهوری اسلامی ایران اظهار کرد: برای اتحادیه اروپا جای تأسف دارد که در حالیکه بیش از ۶ ماه از جنگ غزه می‌گذرد هیچ موضع‌گیری در خصوص حمایت از مردم بی‌گناه غزه انجام نمی‌دهد یا در قبال جنایاتی که جریان تکفیری‌ها و داعش در عراق و سوریه و جاهای دیگر انجام دادند و همچنین اتفاقاتی که در میانمار انجام شد و مردم بیگناه و مسلمان و غیر مسلمان از بین رفتند، اتحادیه اروپا هیچ اعتراضی انجام نداد و اخیراً مسئول سیاست‌ خارجی اتحادیه اروپا پس از پاسخ جمهوری اسلامی ایران به یکی از جنایات رژیم صهیونیستی در خصوص اعمال تحریم‌های جدید علیه جمهوری اسلامی ایران اظهاراتی را مطرح کرده است.

وی با بیان اینکه « اگر این تحریم‌ها کار ساز بود، امروز مشارکت مردم را پای صندوق‌های رای نداشتیم»، تاکید کرد: اتحادیه اروپا باید متوجه باشد که جمهوری اسلامی ایران اجازه نخواهد داد کسی مثل رژیم جعلی صهیونیستی بخواهد به خاک ایران تجاوز کند و ساختمان کنسولگری ایران در دمشق را مورد تعرض قرار دهد؛ ما منتظر بودیم اتحادیه اروپا و مسئول سیاست‌ خارجی اروپا درباره اقدامی که رژیم صهیونیستی انجام داد اعتراضی داشته باشند اما چنین اتفاقی رخ نداد؛ زمانی که آنها نسبت به این اقدام جنایت کارانه اعتراضی نمی‌کنند، قرار نیست که جمهوری اسلامی ایران نیز ساکت بنشیند.

این نماینده مجلس با اشاره به عملیات «وعده صادق» جمهوری اسلامی ایران در پاسخ به جنایات تروریستی رژیم صهیونیستی در حمله به کنسولگری ایران در دمشق گفت: اقدامی که ایران در عملیات وعده صادق انجام داد، در پاسخ به جنایاتی بود که رژیم صهیونیستی مرتکب شده بود و اینکه امروز اتحادیه اروپا بیاید بجای اینکه متخلف را که رژیم صهیونیستی است مورد بازخواست قرار دهند، دوباره از تحریم‌های جدید علیه جمهوری اسلامی ایران صحبت می‌کند، غیر از اینکه دیوار بی اعتمادی میان ایران و اتحادیه اروپا را بلندتر و مانع ذوب شدن یخ‌های روابط میان ایران و اتحادیه اروپا می‌شود، خروجی دیگری در پی نخواهد داشت.

آصفری با بیان اینکه «اقدام آنها مطمئناً در اقدامات جمهوری اسلامی ایران در خودکفایی نیروهای مسلح در زمینه موشک‌ها و پهپادها تاثیری نخواهد گذاشت»، تصریح کرد: اعتقاد دارم که رفتار اتحادیه اروپا رفتاری دوگانه است چراکه در مقابل جنایات رژیم صهیونیستی در جاهای دیگر ساکتند اما در قبال پاسخ ایران این گونه رفتار می‌کنند. البته رفتار آنها به این جهت است که امروز بسیاری از سیاست‌مداران اروپایی یا عضوی از جریان صهیونیست‌ها بشمار می‌روند یا اینکه از حامیان آنها هستند و بخشی از هزینه‌های تبلیغاتی آنها را در انتخابات‌های مختلف صهیونیست‌ها تامین می‌کند و توقعی از آنها وجود ندارد اما رفتارهای دوگانه آنها به غیر از اینکه حقوق بشر و منشور ملل متحد را زیر سوال می‌برد، نتیجه‌ای در پی ندارد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پای نفت برای صعود قیمت بسته می‌شود
  • مجلس به بانک مرکزی اولتیماتوم داد
  • قالیباف به بانک مرکزی اولتیماتوم داد
  • تحریم‌های اروپا علیه روسیه به نفع فروشندگان گاز
  • آصفری: بلندتر شدن دیوار بی‌اعتمادی نتیجه سیاست‌های اتحادیه اروپا در قبال ایران است
  • کاهش غیر منتظره نرخ تورم در حوزه پولی یورو /انتظارات بازار و بانک مرکزی اروپا
  • هشدار درباره نفت ۱۰۰ دلاری و تورم جهانی
  • مقاومت برخی کشورهای اروپایی برای ممنوعیت واردات ال‌ان‌جی از روسیه
  • ادامه کمک های اتحادیه اروپا به افغانستان
  • مقررات جدید اروپا برای مبارزه با پولشویی