Web Analytics Made Easy - Statcounter

همشهری آنلاین - سمیرا باباجانپور:‌ از طرح باغ ایرانی گلاریس به‌عنوان متفاوت‌ترین باغ ایرانی پایتخت رونمایی شد تا عملیات ساخت آن با جذب سرمایه‌گذار داخلی و خارجی به‌زودی اجرایی شود. باغی متفاوت با نمادهای مختلف جذب گردشگر که می‌تواند قابلیت‌های گردشگری غرب تهران را افزایش دهد.

خواندنی‌های بیشتر را اینجا دنبال کنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرناز موسوی، طراح اصلی پروژه، در مورد مختصات این باغ می‌گوید: «باغ گلاریس به مساحت ۹ هزار مترمربع در محله باغ فیض ناحیه ۳ منطقه ۵ در خیابان طالبی، کوچه‌باغ‌ملی سوم جانمایی شده است.

این فضا دارای شیب ۴ درصد از شمال به جنوب و دارای ۲ دسترسی از شمال غربی و جنوب شرقی است. دسترسی شمال غربی (از کوچه‌ باغ‌ملی سوم) و دسترسی جنوب شرقی از (کوچه نائینی) است. کل باغ، طبق ضوابط شهرسازی و معماری و سازمان پارک‌ها، با نسبت ۳۰ به ۷۰ طراحی‌شده است و ۳۰ درصد آن مطابق ضوابط، شامل مسیرهای ارتباطی و بناهای الحاقی خواهد بود.»

کتاب‌خوانی در باغ ایرانی

این باغ علاوه بر ورودی اصلی برای کنترل تردد و مراجعین، پارکینگ کارکنان، نگهبانی و اتاق مدیریت بخش‌های ویژه‌ای دارد که موسوی درباره آن می‌گوید: «در یک بخش آبراه آرامش در نظر گرفته‌ شده که فضایی به‌منظور ارتباط مستقیم مراجعه‌کنندگان با طبیعت است و در این فضا از نهر موجود استفاده‌ شده است. مسیر پلازا نیز دیگر جاذبه ویژه این باغ است که فضایی است با طراحی چندمنظوره برای پیاده‌روی و تعامل افراد با یکدیگر با قابلیت نشستن در فضاهای طراحی‌شده است. فضای کافه‌کتاب نیز برای این باغ در نظر گرفته شده است که با عملکرد کافی‌شاپ و کتابخانه می‌تواند دلپذیرباشد. علاوه بر این، بخش شربت‌خانه برای باغ گلاریس در نظر گرفته شده و در آن محصولات سنتی و ارگانیک به مراجعه‌کنندگان ارائه می‌شود.»

مزرعه حیوانات و گلخانه محلی

به گفته طراح اصلی پروژه، برای این باغ «باغچه کتاب» در نظر گرفته‌ شده که امکان مطالعه در فضای باز را به مراجعین می‌دهد. او در ادامه به مزرعه حیوانات اهلی اشاره می‌کند و می‌گوید: «مزرعه حیوانات اهلی که فضایی برای برقراری ارتباط مستقیم مراجعه‌کنندگان با حیوانات اهلی است و گلخانه که فضایی برای پرورش نهال‌های مورد نیاز باغ است و نیز نیازهای ساکنین محله را تامین می‌کند از دیگر جاذبه‌های تدارک دیده شده در این طرح است. همچنین قسمتی از این مجموعه به درآمدزایی باغ کمک خواهد کرد.»

باغ درختان میوه با کاشی‌های آبی

«سمانه فردی» از دیگر طراحان این پروژه بابیان اینکه ۱۲ ماه زمان و ۵ میلیارد تومان بودجه برای ساخت این پروژه در نظر گرفته‌ شده است می‌گوید: «ساخت این باغ طوری خواهد بود که ساختار طبیعی باغ حفظ شود. درختان عمدتاً درختان میوه همچون توت، گیلاس و سیب هستند. کاشی‌های آبی، آجرهای سنتی ایرانی، خشت و گل و دیگر عناصر معماری ایرانی و اسلامی به عنوان مصالح اصلی این باغ در نظر گرفته‌ شده است. نکته مهم دیگر این است که میزان سازه‌ها به‌شدت محدود است و تلاش شده تا شهروندان به‌صورت مستقیم با عناصر طبیعت ارتباط برقرار کنند.»

کد خبر 688531 برچسب‌ها منطقه ۵ سفر - گردشگری باغ و باغبانی شهردارى تهران

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: منطقه ۵ سفر گردشگری باغ و باغبانی شهردارى تهران مزرعه حیوانات حیوانات اهلی باغ ایرانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۲۵۷۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشاورزی حفاظتی در گرمسار به هزار هکتار افزایش می‌یابد

علی جورابلو مدیر جهاد کشاورزی گرمسار گفت: در بیشتر از ۸۰۰ هکتار از اراضی شهرستان گرمسار اکنون عملیات کشاورزی حفاظتی شامل کم‌خاک‌ورزی و بی خاک‌ورزی اجرا می‌شود.

وی یادآور شد: طبق برنامه پیش بینی می‌شود سطح خاک‌ورزی حفاظتی در این شهرستان در سال‌های آتی افزایش پیدا کند و به بیش از یکهزار هکتار برسد.

وی گفت: افزایش رطوبت ذخیره شده در خاک مهم‌ترین عامل تولید درمناطق خشک وکم‌بارش است و باقی ماندن بقایای گیاهی بر روی سطح خاک و همچنین افزایش مواد آلی خاک، کاهش نیروی کار و انرژی و هزینه‌های سرمایه‌گذاری از مهمترین مزایای خاک ورزی حفاظتی است.

این مسئول بیان کرد که کاهش تردد ادوات خاک ورزی در مزرعه و صدمه کمتر ساختمان خاک از مزایای اجرای خاک ورزی حفاظتی است. در خاک ورزی مرسوم ۶ تا هفت بار تردد در مزرعه برای کشت، علاوه بر تخریب ساختمان خاک هزینه بسیاری دارد و این در حالی است که در خاک‌ورزی حفاظتی رایج در گرمسار فقط ۲ یا حداکثر سه بار ادوات خاک ورزی به سطح مزرعه می‌روند.

مدیر جهاد کشاورزی گرمسار افزود: کشت محصول در بقایای گیاهی سال قبل با دستگاه‌های مستقیم کار، حذف شخم عمیق در خاک و جایگزینی شخم سبک و استفاده از ادوات کم‌خاکورزی از روش‌های متداول خاک‌ورزی حفاظتی توصیه شده به کشاورزان است.

باشگاه خبرنگاران جوان سمنان سمنان

دیگر خبرها

  • با یک میلیارد تومان در کجای تهران می‌توان خانه خرید؟/ جدول قیمت
  • ال‌کلاسیکوی ایرانی در پایتخت / پذیرایی تراکتور از صدرنشین در جهنم سهند
  • انواع شربت های میوه ای و غیر میوه ای و فرآورده های یخی خوراکی غیرمجازند
  • کشاورزی حفاظتی در گرمسار به هزار هکتار افزایش می‌یابد
  • این مربا را برای صبحانه نخورید!
  • استاندار هرمزگان: خلیج فارس خانه ایرانی‌ها‌ست
  • زن خبرساز در سخنرانی رئیسی
  • لزوم ایجاد خانه‌های صنایع‌دستی در فارس
  • قتل شاگرد قهوه خانه به دست کارگر اخراجی
  • روز مزرعه دانه های روغنی در لرستان