Web Analytics Made Easy - Statcounter

پسر دیکتاتو سابق لیبی و نامزد انتخابات ریاست جمهوری این کشور ابتکارعملی را برای حل و فصل بحران سیاسی در این کشور ارائه کرد.   به گزارش ایسنا، سیف‌الاسلام قذافی، پسر دیکتاتور سابق لیبی و نامزد انتخابات ریاست جمهوری این کشور ابتکارعملی را برای باز کردن گره کور بحران سیاسی لیبی پیشنهاد کرد و خواستار کناره‌گیری تمامی چهره‌های سیاسی دارای مسئولیت از صحنه سیاسی لیبی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  قذافی در بیانیه‌ای در این باره تاکید کرد: ما از ابتدا گفتیم که تنها راه حل مسالمت‌آمیز و غیرنظامی، برگزاری انتخابات ریاست‌جمهوری و پارلمانی غیرانحصاری است که همه بدون استثنا و بدون هیچ قید و شرطی در آن مشارکت کنند.   وی افزود: اما متأسفانه این راه حل مسالمت آمیز با مداخلات خارجی و داخلی کنار گذاشته شده است و همانطور که همه می‌دانند، کل روند انتخابات متوقف شده و همین مساله منجر به وخامت اوضاع کشور و مردم شده است.   در این بیانیه آمده است: ما دو گزینه پیشنهادی ارائه می‌دهیم و آن را آخرین راه حل مسالمت آمیز برای بحران جدی می‌دانیم که لیبی در حال حاضر با آن دست و پنجه نرم می‌کند. گزینه نخست این است که یک تیم بی‌طرف با هدف برگزاری فوری انتخابات غیرانحصاری ریاست جمهوری و پارلمان با حضور همه طرف‌ها، ترتیبات قانونی و اداری را انجام می‌دهد و تصمیم گیری را به مردم واگذار می‌کند و این بهترین گزینه است هرچند که امکان تحقق آن در شرایط فعلی بسیار بعید است.   قذافی همچنین تصریح کرد: با توجه به اینکه بر سر شرایط نامزدی در انتخابات ریاست جمهوری اختلاف نظر وجود دارد و همه می‌خواهند شرایط خاصی برای حذف افراد خاص تعیین شود، بنابراین ما در گزینه دوم پیشنهاد می‌کنیم که این افراد به صورت دسته جمعی و بدون استثنا از روند انتخابات کناره گیری کنند و انتخابات ریاست جمهوری بدون آنها برگزار شود تا کشور به عنوان آخرین تلاش و آخرین راه‌حل مسالمت آمیز و بدون درگیری و خونریزی از بحران خارج شود.   وی در ادامه هشدار داد: اگر این اتفاق نیفتد، این فاجعه و راهپیمایی اشک و خون ادامه خواهد یافت.   در همین حال، شبکه العربیه نیز به نقل از وکیل سیف الاسلام قذافی نوشت: ابتکار عمل سیف الاسلام بر کناره‌گیری شخصیت‌های سیاسی تاکید دارد و هدف آن منافع لیبی و ملت آن است.   پسر دیکتاتو سابق لیبی اوایل بهمن ماه سال گذشته نیز ابتکارعملی را برای حل و فصل مسئله برگزاری انتخابات ریاست جمهوری و پارلمانی در این کشور ارائه کرده بود.   از مارس گذشته دو کابینه در لیبی با یکدیگر بر سر قدرت رقابت می‌کنند، یکی در طرابلس که از سال ۲۰۲۱ به ریاست دبیبه برقرار است و دیگری در طبرق به ریاست فتحی پاشاغا.   قرار بود انتخابات ریاست جمهوری و پارلمانی در لیبی دسامبر ۲۰۲۱ برگزار شود اما به دلیل اختلاف‌نظرهای شدید رقبای سیاسی و تنش‌ها، تا اطلاع ثانوی به تعویق افتاد. تماشاخانه ببینید| پاسخ معنادار وزیر ارشاد درباره خبر ممنوع الکار شدن چند بازیگر ببینید| کار کشاورزان هلند هم به اعتراض تراکتوری رسید فیلم های دیگر

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: انتخابات ریاست جمهوری راه حل مسالمت آمیز ریاست جمهوری کناره گیری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۲۶۵۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رایزنی «بلینکن» با سران ایروان و باکو درباره روند صلح بین دو کشور

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری آناتولی، وزارت امور خارجه آمریکا امروز دوشنبه با صدور بیانیه ای اعلام کرد که آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه این کشور طی تماس تلفنی جداگانه با الهام علی‌ اف، رئیس جمهور جمهوری آذربایجان و نیکول پاشینیان، نخست‌ وزیر ارمنستان، پیرامون روند صلح میان باکو و ایروان گفتگو کرده است.

بر اساس این بیانیه، وزیر امور خارجه آمریکا از توافق برای استفاده از بیانیه آلماتی که در سال ۱۹۹۱ برای تعیین مرزهای میان جمهوری آذربایجان و ارمنستان امضا شد، استقبال کرده است.

آنتونی بلینکن در این مکالمه تلفنی مدعی حمایت آمریکا از برقراری صلح «پایدار» و «شرافتمندانه» بین باکو و ایروان شد!

بلینکن در گفتگو با علی‌اف بر تمایل خود برای توسعه روابط ایالات متحده و جمهوری آذربایجان تاکید کرد.

این مقام آمریکایی در ادامه به تمایل کشورش برای همکاری با جمهوری آذربایجان در زمینه انرژی و تغییرات اقلیمی اشاره و ابراز امیدواری کرد بیست و نهمین کنفرانس اعضای کنوانسیون چارچوب سازمان ملل متحد در مورد تغییرات آب و هوایی (COP۲۹) که امسال در جمهوری آذربایجان برگزار می‌ شود، موفقیت‌ آمیز باشد.

ایروان و باکو پارسال با میانجی‌گری روسیه، اتحادیه اروپا و آمریکا مذاکرات برای صلح در آینده را آغاز کردند. نیکول پاشینیان، نخست‌وزیر ارمنستان اواخر ماه می سال جاری گفت که ایروان آماده به رسمیت شناختن حاکمیت جمهوری آذربایجان در مرزهای شوروی سابق از جمله قره‌باغ است.

با وجود توقف مذاکرات میان جمهوری آذربایجان و ارمنستان، دو کشور کار بر روی متن توافقنامه صلح را ادامه دادند. پس از دیدار علی اف و پاشینیان در حاشیه کنفرانس امنیتی مونیخ، تصمیم گرفته شد که مذاکرات ازسرگرفته شود.

کد خبر 6092350

دیگر خبرها

  • کاندیداتوری عضو شورای نگهبان در انتخابات ریاست جمهوری /صادق زیباکلام برای مصاحبه آمد، زاکانی برای گزارش دادن /خاطرات آیت الله هاشمی
  • بحران سیاسی در اسکاتلند با کناره گیری وزیر اول
  • ابتکار وزارت نیرو برای حل بحران خاموشی‌ها؛ راه‌اندازی پویش!
  • وزیر کار : طرح فجرانه کالابرگ الکترونیک همچنان اجرا خواهد شد
  • طرح فجرانه کالابرگ الکترونیک همچنان اجرا می‌شود
  • رایزنی «بلینکن» با سران ایروان و باکو درباره روند صلح بین دو کشور
  • وزیر کار: طرح فجرانه کالابرگ الکترونیک همچنان اجرا خواهد شد
  • عدم تمایل جمهوری آذربایجان به روند ادغام در اروپا
  • اخبار سیاسی ۸ اردیبهشت؛ رقابت‌ها برای ریاست مجلس/تحلیل‌ها از خیزش دانشجویان آمریکایی
  • پنج سناریوی عجیب انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ آمریکا