Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-02@22:55:36 GMT

فراخوان «سلیمانی شو» منتشر شد

تاریخ انتشار: ۱۵ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۴۲۶۷۹۷

فراخوان «سلیمانی شو» منتشر شد

ایسنا/خراسان رضوی دبیر رویداد سلیمانی شو از انتشار فراخوان و آغاز به کار جذب نوجوانان دبیرستانی برای عضویت در این رویداد خبر داد.

مهدی عشقی رضوانی در نشست خبری این رویداد که امروز، ۱۵ تیر ماه، در حسینیه هنر مشهد برگزار شد، اظهار کرد: از امروز تبلیغات، اطلاع‌رسانی و جذب مخاطب برای رویداد سلیمانی شو انجام خواهد گرفت و نوجوانان سنین اول و دوم متوسطه می‌توانند با تشکیل تیم‌های سه تا پنج نفره همراه با یک مربی یا سرگروه با مراجعه به سامانه artbahman.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ir در این رویداد ثبت نام کنند. کافی است که یک نفر از آن‌ها به نمایندگی از تیم ثبت‌ نام را انجام دهد. هر تیم باید اسمی برای خود انتخاب کند. این تیم‌ها می‌توانند گروه‌های مدرسه‌ای، تشکلی، محلی و مسجدی باشند و بعد از تایید ثبت‌ نام‌ها توسط دبیرخانه سازماندهی برای برگزاری کارگاه‌های آموزشی به آن‌ها اطلاع خواهیم داد.  

وی افزود: در دوره اول تمام کسانی که در این رویداد حضور می‌یابند، باید آموزش‌هایی در راستای خاطره و خاطره‌نگاری ببیند و با شخصیت و مکتب حاج قاسم آشنا شوند. آنان پس از آموزش‌های اولیه به محیط اولیه خود بازمی‌گردند و با مربی خود سوژه می‌یابند و در جلسات بعدی کارگاه‌ها به آن سوژه‌ها پرداخته و پخته می‌شود تا زمانی که هر سوژه‌ای نهایی شود.  

دبیر رویداد سلیمانی شو تصریح کرد: در این فرآیند هر خاطره با توجه به ظرفیت در یک فرم هنری مانند کتاب، استندآپ، روزنامه دیواری، ویدیو، تئاتر مسجدی، نمایشنامه، فیلمنامه و... تولید خواهد شد و تیمی از کارشناسان پس از بررسی خاطرات و ظرفیت‌ها فرم مربوطه را انتخاب می‌کند. تیم به همراه سوژه به مربیان هنری متخصص مراجعه می‌کند تا بتواند سوژه خود را به اثر هنری تبدیل کند. هر اثر هنری که آماده شود نیز برای اکران و عرضه به مخاطب عام آماده می‌شود و در سالروز شهادت حاج قاسم سلیمانی اختتامیه و تقدیر از برگزیدگان این رویداد انجام خواهد شد.  

عشقی رضوانی با اشاره به اینکه فرآیند ثبت‌ نام این فراخوان متوقف نمی‌شود، عنوان کرد: پیش‌بینی ما این است که در مرحله اول ۱۰۰ گروه نوجوان جذب و ۲۰ کارگاه آموزشی برگزار شود. در هر کارگاه پنج گروه حضور خواهند داشت که سقف ظرفیت این کارگاه‌ها ۲۵ نفر است و به محض پر شدن هر کارگاه آموزش آغاز می‌شود. برای پوشش وسیع‌تر نیز پیش‌بینی شده که چهار تا ۶ کارگاه خارج از شهر مشهد برگزار شود.

باغ‌سنگانی، معاون علمی تاریخ شفاهی خراسان رضوی نیز در ادامه این نشست بیان کرد: رویداد سلیمانی‌ شو ۲ محور یا نگاه اصلی دارد ‌که یکی از آن‌ها نوجوان و دیگری محور رویداد، یعنی سردار سلیمانی است. ما با شخصیتی روبه‌رو هستیم که در طول حیات و پس از شهادتش اتفاق خاصی در تاریخ اجتماعی ایران رقم زد و پدیده تشییع وی با آن وسعت با تنها تعداد معدودی از تشییع‌های دنیا قابل مقایسه است. با این حال اما حاج قاسم در فضای علمی، رسانه و جامعه ما سانسور شده و هیچ ردی از سردار سلیمانی و تشییع یا زندگی‌شان در تولیدات هنری نمی‌بینیم. باید پرسید چرا این شخصیت به این اندازه مورد بی‌توجهی قرار گرفته است؟  

وی افزود: نکته دیگر در مکتب فکری انقلاب اسلامی نقش معناست. باید پرسید که چه معانی از طریق حاج قاسم برای جامعه ایران سوغات آورده شد و کدام معانی از طربق حاج قاسم به جامعه عرضه شد؟ پدیده حاج قاسم پدیده طبیعی نیست و نباید ساده از کنار آن گذشت. باید پرسید که چه عاملی آزادسازی انرژی عظیمی در جامعه پس از شهادت ایشان شد؟  

معاون علمی تاریخ شفاهی خراسان رضوی بیان کرد: ما در زمینه تربیت نوجوانان جامعه دچار مساله هستیم. نوجوان خارج از فضای امروز جامعه دنبال هویت‌یابی است و انرژی زیادی دارد که می‌خواهد آن را آزاد کند اما امروز صنعتی شدن زندگی، کم شدن تعداد فرزندان، فرصت کم کنار هم بودن اعضای خانواده و وضعیت آموزش رسمی باعث بحرانی شدن دوره نوجوانی شده است.  

باغ‌سنگانی ادامه داد: باید دید که وجود پاک نوجوانان می‌تواند آیینه‌ای برای تجلی معانی باشد که در پدیده حاج قاسم مشاهده کردیم؟ آیا سلیمانی شو می‌تواند قفل سانسور را بشکند؟ سلیمانی یک فرد نیست بلکه یک دنیا معناست که از طریق او به جامعه ما ارزانی شده و مهم‌ترین کار رویداد سلیمانی شو اتصال این مفاهیم از طریق نوجوانان به جامعه است.  

وی اضافه کرد: انتخاب قشر نوجوان برای این رویداد کاری هوشمندانه بوده است. اگر قرار بود عالم حاج قاسم را برای جامعه تبیین کنیم، هنرمندان دیگر و بقیه اقشار جامعه این پیوند را با پدیده حاج قاسم نداشتند. این هم به خاطر خصلت ذاتی نوجوان است. البته باید دید که هنر این را داریم که از دل این نوجوانان کارهای ارزشمندی تولید کنیم یا خیر.  

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی فرهنگی و هنری حوزه هنری خراسان رضوی شهید سلیمانی سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی سردار سلیمانی حاج قاسم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۲۶۷۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فراخوان پنجمین جشنواره بین المللی فیلم کوثر منتشر شد

به گزارش گروه فرهنگ و هنر ایسکانیوز، فراخوان پنجمین جشنواره بین المللی فیلم کوثر توسط بنیاد آیه های ایثار و تلاش، با هدف تحقق رهنمودهای مقام معظم رهبری و ابلاغ سیاست های کلی مبتنی بر تبیین مولفه های فرهنگ ایثار، شهادت، مقاومت زنان در تاریخ انقلاب اسلامی الگوسازی از زنان فرهیخته ایثارگر تشویق و ترغیب هنرمندان ایران اسلامی به فعالیت موثر در زمینه ترویج این مولفه ها درمسیر فرهنگ ایرانی اسلامی، و با موضوع نقش زنان ایثارگر و جایگاه حماسی آنان در انقلاب و جبهه مقاومت منتشر شد.

بر اساس اعلام دبیرخانه این رخداد فرهنگی هنری، هدف گذاری در ۷ زمینه ذیل در دستور کار جشنواره قرار گرفته است.
۱-پیگیری مطالبات مقام معظم رهبری در حوزه انقلابیگری زنان و پرچمداری آنها در نهضت اسلامی ایران
۲-شناسایی و معرفی ظرفیت ها ,استعداد ها و توانمندی های زنان در حوزه های فرهنگی و هنری به منظور اثر بخشی مضاعف آنان در پیشبرد فرهنگ ایثار و مقاومت
۳- توجه به نقش ارزنده زنان و معرفی ظرفیت های موجود جامعه هنری جهت کاهش آسیب های اجتماعی بویژه مقابله با تهاجم نرم دشمن و آندلسی کردن ایران
۴-الگوسازی شخصیت های موفق علمی , فرهنگی و اجتماعی زنان ایثارگر ایران و جبهه مقاومت برای نسل های آینده و جهان اسلام بعنوان الگوی سوم زنان در جهان
۵- تقویت فعالیت های جهادی , فرهنگی , هنری و رسانه ای در حوزه زنان
۶- تبیین و تحکیم بنیان خانواده و لزوم افزایش جمعیت در پیشرفت و تعالی کشور
۷-ایجاد بانک اطلاعاتی و مطرح کردن چهره های شاخص زنان نخبه کشور برای دسترسی جوانان

جشنواره پنجم فیلم کوثر در چهار بخش سینمای ایران شامل: فیلم های سینمایی، داستانی بلند (تله فیلم) مستند کوتاه و نیمه بلند، مستند بلند و آثار کوتاه داستانی، پویا نمایی و نماهنگ است.

همچنین در بخش مسابقه سینمای ایران، عنوانی با نام مسابقه ویزه گنجانده شده که عبارتست از:
الف - نقش زنان و کودکان در مقاومت: این بخش ویژه آثار تولیده شده پیرامون موضوعات مرتبط با ایثارگری و نقش زنان و کودکان در کشورهای حوزه مقاومت و مقابله با داعش و رژیم صهیونیستی و مظالمی که بر آنها رفته است .

ب- حجاب، عفاف: این بخش اختصاص دارد به آثار مرتبط با ترویج فرهنگ حجاب و عفاف و افشای ماهیت توطئه های دشمنان برای آندلسی کردن ایران.

بر پایه این گزارش، بخش طرحها و ایده ها، بخش بین الملل و بخش غیر رقابتی نیز سایر بخش‌های چهارگانه جشنواره را تشکیل می دهند؛ نمایش های ویژه، نشست های تخصصی، نکوداشت ها و بزرگداشت ها، برپایی نمایشگاه عکس و برگزاری همزمان جشنواره در استان ها و سایر مراکز فرهنگی هنری کشور، از دیگر بخش های پنجمین جشنواره بین المللی فیلم کوثر هستند.

بر پایه اعلام دبیرخانه جشنواره، متقاضایان شرکت در این رویداد می توانند با مطالعه فراخوان در هر بخش، لینک قابل دانلود فایل آثار خود را در فرمت‌های مشخص شده در فراخوان به صندوق الکترونیکی دبیرخانه به آدرس: kovsarfestival@gmail.com کنند و در صورتیکه حجم فایل اثر بیش از ۱۰ گیگ است و یا امکان ارسال ایمیل وجود ندارد صاحبان آثار می توانند اثر خود را بصورت پستی و یا حضوری به دبیرخانه جشنواره ارسال کنند. ضمن اینکه پایان وقت اداری روز شنبه پنجم خرداد ماه سالجاری، آخرین مهلت ارسال آثار در نظر گرفته شده است.

نشانی دبیرخانه جشنواره:
تهران – میدان فردوسی -خیابان انقلاب – چهار راه کالج – خیابان حافظ – خیابان غزالی – پشت سفارت روسیه – پلاک ۱۱ – مرکز تشکل های شاهد و ایثارگر- آقای صیادی (دبیرخانه جشنواره)
تلفن و دورنگار : ۰۲۱۶۶۷۵۷۴۰۶ – ۰۹۳۶۹۸۴۴۳۹۵
همه روز هفته بجز پنجشنبه و جمعه
آدرس پست الکترونیکی : kosarfilmfestival۶۷@gmail.com
آدرس وبسایت: www.isartalash.ir
پنجمین جشنواره بین المللی فیلم کوثر، تیرماه ۱۴۰۳ در تهران با دبیری ناصر باکیده وبا همکاری شهرداری تهران، سازمان امور سینمایی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار میشود.

انتهای پیام/

کیانوش رضایی کد خبر: 1229140 برچسب‌ها فیلم جبهه مقاومت ایثار وشهادت

دیگر خبرها

  • اهدای پیراهن قهرمانی تیم ملی فوتسال ایران به موزه دفاع مقدس استان کرمان
  • تجدید پیمان دختران و مادران نصف‌جهان با سردار دل‌ها
  • فراخوان پنجمین جشنواره بین المللی فیلم کوثر منتشر شد
  • فراخوان پنجمین جشنواره بین‌المللی فیلم کوثر منتشر شد
  • فراخوان حمایت از فیلم‌های ۱۰۰ ثانیه‌ای منتشر شد
  • واکنش حاج قاسم سلیمانی به یک تصمیم در فصل پنجم سریال پایتخت : مگر ما مرده باشیم که خانواده ایرانی سالم به ایران برنگردد (فیلم)
  • فراخوان سی‌ودومین جایزه جهانی کتاب سال منتشر شد
  • مخالفت حاج‌قاسم سلیمانی با شهید شدن بابا پنجعلی
  • تصویری دیده نشده از علی انصاریان در پشت صحنه یک فیلم
  • فراخوان مقالات دوفصلنامه «فقه و فقاهت» منتشر شد