Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه جامعه خبرگزاری تقریب به نقل از وبدا، بهرام عین‌اللهی، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی امروز چهارشنبه ۱۵ تیرماه، در حاشیه نشست هیئت دولت در جمع خبرنگاران با اشاره به ضرورت واکسیناسیون مجدد کرونا در کشور، اظهار کرد: از دی ماه سال گذشته سویه جدید کووید۱۹ (امیکرون) سبب ایجاد پیک ششم در کشور شد که به دلیل واکسیناسیون سریع و حجم بالای تزریق و همکاری مردم، این پیک در ایران دو ماه به طول انجامید و متأسفانه سبب مرگ و میر هفت هزار هموطن شد در حالی که در آمریکا این پیک چهار ماه به طول انجامید و سبب مرگ و میر ۲۰۰ هزار آمریکایی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با اشاره به جهش‌های امیکرون، افزود: امیکرون اخیراً در جهشی به شکل زیر سویه BA۵ درآمده که انتشاری سریع دارد و آمار مبتلایان را در دیگر کشورها به سرعت بالا برده اما در کشور ما به دلیل ایمنی واکسن و رعایت پروتکل‌های بهداشتی آمار تک رقمی است.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان این که ایمنی واکسن یک ایمنی موقت است و مادام العمر نخواهد بود، تأکید کرد: مردم عزیز کشورمان به ویژه افراد بالای ۱۲ سال امسال باید یک دز واکسن یادآوری تزریق کنند. همچنین به کادر بهداشت و درمان نیز ابلاغ و از آنان خواهش کردیم مجددا برای خدمت رسانی به مردم پای کار باشند.

عین‌اللهی نزدیک بودن مراسم محرم و تجمعات در این ماه، بازگشایی مدارس و دانشگاه ها و بازگشت حجاج از مناسک حج را از جمله دلایل ضرورت تزریق واکسن یادآوری، عنوان و اضافه کرد: همه مراکز واکسیناسیون کرونا در حال آماده باش برای خدمت رسانی مجدد به هموطنانمان هستند.

وی افزود: متأسفانه آمار مبتلایان در هفته اخیر افزایشی بوده که نگرانی هایی را مجدداً ایجاد کرده و بهترین راه مقابله با سویه جدید کرونا واکسیناسیون و رعایت پروتکل‌های بهداشتی است.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با تأکید بر اینکه مردم عزیز کشورمان باید واکسن یادآوری را تزریق کنند تا در مواجهه با تغییرات جدید ویروس کرونا ایمن باشند، افزود: مردم همچنین در فضاهای بسته به ویژه در استفاده از حمل و نقل عمومی مثل اتوبوس، مترو، قطار و هواپیما حتما از ماسک استفاده کنند.

عین اللهی اضافه کرد: متأسفانه طی مشاهداتی که بنده داشتم بسیاری از افراد در محیط هواپیما ماسک نمی‌زنند؛ در حالی که در هواپیما به دلیل بسته بودن محیط یک ویروس قابلیت آلوده کردن همه سرنشینان هواپیما را خواهد شد.

انتهای پیام/

منبع: تقریب

کلیدواژه: واکسن کرونا بهرام عین اللهی وزیر بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۲۶۹۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال

به گزارش همشهری آنلاین،‌ کوویشیلد را این شرکت بریتانیایی‌ـ‌سوئدی با همکاری دانشگاه آکسفورد بریتانیا ساخت و موسسه سرم هند تولید کرد. این واکسن در سطح گسترده‌ای در بیش از ۱۵۰ کشور، از جمله بریتانیا و هند، تزریق شد.

یافته‌های برخی پژوهش‌های انجام‌شده در دوره همه‌گیری نشان می‌داد که این واکسن در محافظت مقابل ویروس کرونای جدید بین ۶۰ تا ۸۰ درصد موثر است.

با وجود این، یافته‌های پژوهش‌های بعدی نشان داده که کوویشیلد ممکن است در برخی افراد باعث ایجاد لخته خون شود، که شاید مرگبار باشد.

یک شکایت جمعی در بریتانیا ثبت شده و این ادعا را مطرح کرده است که این واکسن به مرگ و آسیب‌دیدگی‌های شدید منجر شده و در پی دریافت غرامت تا ۱۰۰ میلیون پوند برای حدود ۵۰ قربانی است.

احتمال لختگی خون در بیماران کرونا بسیار بالاتر از دریافت کنندگان واکسن است

در حالی که آسترازنکا این ادعاها را رد می‌کند، برای اولین بار در یکی از مدارک دادگاه تایید کرده است که این واکسن «در موارد بسیار نادر، باعث تی‌تی‌اس (TTS)» یا سندرم ترومبوز همراه با ترومبوسیتوپنی می‌شود، که مشخصه‌اش ایجاد لخته خون و تعداد پایین پلاکت خون در انسان است.

به گزارش نشریه تلگراف، این شرکت در فوریه سال جاری در مدارک دادگاه گفته است: «تایید می‌شود که واکسن آز [آسترازنکا] می‌تواند، در موارد بسیار نادر، سبب تی‌تی‌اس شود. مکانیسم عامل این مسئله هنوز مشخص نیست.»

منبع: نورنیوز

کد خبر 848429 برچسب‌ها خبر مهم كرونا در ايران واکسن کرونا

دیگر خبرها

  • پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • تأکید امیرعبداللهیان بر تسریع فرآیند انتخاب رئیس‌جمهور لبنان
  • وزیر بهداشت: حمل دارو توسط سکو‌های اینترنتی موجب تسهیل امور مردم می‌شود
  • وزیر بهداشت: اولویت در تامین دارو شرکت های دانش بنیان داخلی هستند/ خدمات درمانی برای کودکان تا ۷ سالگی رایگان شد
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • آغاز برنامه واکسیناسیون پنوموکوک برای گروه‌های هدف در بردسکن‌
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال