Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-04-29@09:16:14 GMT

وضعیت دانشگاه فنی مهندسی گلپایگان بررسی می‌شود

تاریخ انتشار: ۱۵ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۴۲۷۲۸۴

وضعیت دانشگاه فنی مهندسی گلپایگان بررسی می‌شود

معاون حقوقی و امور مجلس وزارت علوم از بررسی وضعیت دانشگاه فنی مهندسی گلپایگان در وزارت علوم خبر داد و گفت: مطالبات مسئولین و جامعه علمی گلپایگان به وزارت علوم منتقل، و در رفع مشکل مراکز علمی این شهرستان تلاش خواهیم داشت.

به گزارش خبرنگار ایمنا، مرتضی فرخی امروز- چهارشنبه پانزدهم تیرماه ۱۴۰۱- در حاشیه جلسه بررسی وضعیت دانشگاه فنی مهندسی گلپایگان، اظهار کرد: پیرو جلسه‌ای که در وزارت علوم مبنی بر عدم الحاق دانشکده فنی مهندسی گلپایگان به دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار شد، امروز ضمن بازدید میدانی از ظرفیت‌های موجود دانشگاه در یک نشست صمیمانه نقطه نظرات مسئولین شهرستان و دانشگاه را جویا شدیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: پس از بررسی کارشناسی در حوزه آمایش جمعیتی شهرستان گلپایگان تصمیم نهایی در وزارت علوم گرفته می‌شود.

معاون حقوقی و امور مجلس وزارت علوم گفت: امروز از ظرفیت دانشگاه‌های پیام‌نور و فنی حرفه‌ای و علمی کاربردی شهرستان بحث و تبادل نظر صورت گرفت، مطالبات مسئولین و جامعه علمی گلپایگان به وزارت علوم منتقل، و در رفع مشکل مراکز علمی این شهرستان تلاش خواهیم داشت.

وزارت علوم الحاق دانشگاه فنی مهندسی به دانشگاه صنعتی اصفهان را متوقف کند

سیدمسعود خاتمی، نماینده مردم گلپایگان و خوانسار در مجلس شورای اسلامی نیز اظهار کرد: بعد از انقلاب در گلپایگان شاهد راه‌اندازی واحدهای صنعتی هستیم؛ اکنون محصولات تولیدی این کارخانجات به سراسر کشور صادر می‌شود، متعاقب صنعتی بودن شهرستان به منظور کمک به بخش صنعتی دانشگاه فنی مهندسی در گلپایگان راه‌اندازی شد.

وی گفت: با توجه به بعد مسافت شهرستان گلپایگان تا مرکز استان، لازم است دانشگاه فنی مهندسی گلپایگان مستقل شود، از وزارت علوم انتظار توقف طرح الحاق دانشگاه فنی مهندسی به دانشگاه صنعتی اصفهان هستیم.

اختراعات دانشجویان دانشگاه فنی حرفه‌ای گلپایگان برگزیده کشوری است

در ادامه محمدرضا عسگریان، فرماندار گلپایگان اظهار کرد: شهرستان گلپایگان از لحاظ علم و فناوری در سطح استان می‌درخشد، در بخش دانش‌بنیان اختراعات دانشجویان دانشگاه فنی حرفه‌ای برگزیده کشوری است.

وی با بیان اینکه دانشگاه فنی مهندسی گلپایگان یکی از مراکز معتبر علمی کشور است، افزود: در گذشته این دانشگاه زیر مجموعه دانشگاه صنعتی شریف اصفهان فعالیت داشت، در یک بازه زمانی استقلال پیدا کرد، اما در دو سال اخیر بحث الحاق به دانشگاه صنعتی اصفهان مطرح شد که نارضایتی مردمی را به دنبال دارد.

فرماندار گلپایگان گفت: جامعه علمی شهرستان در یک اتفاق نظر از الحاق این دانشگاه به دانشگاه صنعتی اصفهان نگران هستند، و مستقل شدن دانشگاه را مطالبه دارند.

عسگریان با اشاره به کمبود دانشجو در دانشگاه علمی کاربردی گلپایگان، گفت: دانشگاه پیام نور گلپایگان به مانند گذشته رونق ندارد، از وزارت علوم خواستار حمایت مراکز دانشگاهی شهرستان گلپایگان هستیم.

کد خبر 586502

منبع: ایمنا

کلیدواژه: گلپایگان طرح الحاق دانشگاه اصفهان وزارت علوم طرح آمایش سرزمین جمعیت شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق دانشگاه فنی مهندسی گلپایگان دانشگاه صنعتی اصفهان شهرستان گلپایگان وزارت علوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۲۷۲۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی حمایت می‌شوند

دبیر ستاد فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری در بازدید از شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان بر حمایت از شرکت‌های فناور این شهرک در حوزه مواد و ساخت تأکید کرد.

به گزارش ایسنا، مصطفی میلانی با اشاره به ظرفیت بالای اصفهان در زمینه مواد و ساخت، نقش ستادهای معاونت علمی به‌ویژه ستاد مواد را حمایت از فناوری‌های اولویت‌دار کشور عنوان کرد و افزود: تجاری‌سازی، تأمین مالی، ارتباط سازی بین شرکت‌ها با ارگان‌های دولتی و اطلاع‌رسانی دستاوردهای فناوری از جمله اقدامات ستاد در جهت توسعه فناوری‌های حوزه مواد و ساخت است.

دبیر ستاد فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری به برگزاری نشست‌های نخبگانی و استفاده از ظرفیت‌ها و پیشنهادهای فعالان این حوزه اشاره و خاطرنشان کرد: ستاد مواد آمادگی دارد تا با برگزاری جلسات و رویدادهای تخصصی، در راستای رفع مشکلات شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان گام بردارد.

تأکید بر اهمیت شیرین‌سازی آب و توسعه سرامیک‌های پیشرفته

دبیر ستاد فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته، شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی، توسعه سرامیک‌های پیشرفته، تکمیل زنجیره ارزش محصولات پتروشیمی و جلوگیری از خام‌فروشی را از جمله اولویت‌های ستاد برشمرد.

میلانی تصریح کرد: با توجه به خشکسالی‌های اخیر، فناوری‌های شیرین‌سازی آب از اهمیت بالایی برخوردار هستند و ستاد مواد آماده است تا از طرح‌های فناورانه در این زمینه حمایت کند.

همچنین وی بر آمادگی ستاد برای تسهیل فرآیند تأمین مالی، ضمانت قراردادها و پذیرش ریسک فناوری‌های نوین تأکید کرد و همکاری شرکت‌های دانش‌بنیان شهرک برای توسعه فناوری‌های مواد و ساخت را خواستار شد.

اصفهان، قطب توسعه فناوری‌های مواد و ساخت کشور

وی در ادامه با اشاره به حضور شرکت‌ها و مراکز فناور متعدد در اصفهان، گفت: استان اصفهان به لحاظ زیرساخت‌های صنعتی و تحقیقاتی و ظرفیت نیروی انسانی متخصص، یکی از قطب‌های اصلی کشور در حوزه فناوری‌های مواد و ساخت محسوب می‌شود.

میلانی افزود: شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان به عنوان یکی از موفق‌ترین مراکز رشد و پارک‌های فناوری کشور، نقش مهمی در توسعه فناوری‌های پیشرفته مواد و ساخت ایفا می‌کند و ستاد مواد آمادگی دارد تا با حمایت از شرکت‌های مستقر در این شهرک، زمینه تجاری‌سازی دستاوردهای فناورانه آنها را فراهم آورد.

لزوم توجه به مدیریت پسماندها و پساب‌های صنعتی

دبیر ستاد توسعه فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته با تأکید بر اهمیت مدیریت پسماندها و پساب‌های صنعتی، گفت: با توجه به تعدد صنایع مادر همچون فولاد، پتروشیمی و نیروگاه‌ها در اصفهان، لازم است تا فناوری‌های مربوط به مدیریت، تصفیه و بازیافت پسماندها و پساب‌های صنعتی در اولویت قرار گیرد.

به گفته وی، ستاد مواد علاوه بر حمایت‌های مالی، آماده است تا با برقراری ارتباط میان شرکت‌های دانش‌بنیان و صنایع، زمینه تجاری‌سازی و اجرای طرح‌های فناورانه در حوزه مدیریت پسماند را تسهیل کند.

به نقل از معاونت علمی ریاست‌جمهوری، میلانی در پایان بر لزوم تقویت زیست‌بوم نوآوری و فناوری در استان اصفهان تأکید کرد و مشارکت همه دستگاه‌ها و سازمان‌های متولی را در این زمینه خواستار شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پیشرفت علمی بدون داشتن علوم پایه قوی امکان پذیر نیست
  • حمایت ستاد توسعه فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته از طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی
  • طرح‌های شیرین‌سازی آب و مدیریت پساب‌های صنعتی حمایت می‌شوند
  • برنامه‌های وزارت علوم برای ماندن نخبگان/ با تخلفات کنکوری سریع برخورد شد
  • فصلنامه ریاضیات و علوم محاسباتی دانشگاه صنعتی قم اسکوپوس شد
  • وزارت علوم برنامه های مطلوبی برای ماندن نخبگان در کشور تدوین کرده است
  • تدوین برنامه های مطلوب وزارت علوم برای ماندن نخبگان در کشور
  • عضو هیأت علمی دانشگاه ولی عصر(عج) رفسنجان استاد نمونه کشوری شد
  • چگونه شریف در محله تاریخی طرشت ستاره خاورمیانه شد؟
  • به دنبال برطرف کردن چالش نیروی انسانی در مراکز درمانی هستیم