Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا،امیرقلی جعفری روز چهارشنبه در جلسه هم اندیشی در راستای استفاده از ظرفیت‌های ملی در مدیریت جامع حوزه آبخیز با تاکید بر حوزه آبخیز کارون بزرگ افزود: هم‌اکنون  مقدار فرسایش خاک در  کشور نسبت به میانگین کشوری بالاست و محدودیت منابع آبی به عنوان یک تهدید برای زیست بوم ایران است بنابراین اجرای طرح‌های آبخیزداری به عنوان تنها راه نجات کشور به علت تغییر اقلیم و خشکسالی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهارداشت:هم اکنون ۱۳۰ میلیارد متر مکعب آب تجدید پذیر درکشور است که از این میزان ۹۰ درصد استفاده می‌شود درصورتی که این آماردر کل دنیا تنها ۴۰ درصد است.

وی به اجرای نادرست مدل توسعه کشور انتقاد کرد و گفت: جانمایی غلط صنعت کشور و اجرای طرح های صنعتی در فلات مرکزی، کشور را به یک بحران در خصوص کمبود آب رسانده است.

جعفری افزود: براساس تحقیقات مرکز پژوهش مجلس شورای اسلامی در فلات مرکزی، کشاورزی در ۴ دهه اخیر پنج برابر توسعه یافت در صورتی که منابع آب نصف شد که این امر نشان دهنده توسعه نامتوازن است.

وی به تغییر اقلیم در چند سال اخیر درکشور اشاره کرد و گفت: هم اکنون میزان بارش در کشور یک سوم میانگین جهانی و مقدار تبخیر سه برابرمیانگین جهانی است که این امر باعث شده در کشور با محدودیت منابع آبی مواجه شویم و این امر می‌طلبد که نقشه راه دیگر را برای توسعه در پیش بگیریم.

مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری چهارمحال وبختیاری نیز با اشاره به اینکه حفاظت،حراست و احیاء منابع طبیی نیاز به مشارکت و همراهی مردم دارد، گفت: شناسایی عوامل تخریب منابع طبیعی، برخورد با متخلفان به عنوان یک راهکار برای جلوگیری از تخریب این عرصه‌هاست.

اصغر احمدی افزود: برخی از افراد در جامعه به دلیل عوامل سودجویی و برخی به دلیل معیشت اقدام به دست درازی به منابع طبیعی می‌کنند که باید با روش تسهیلگری مناسب و آموزش جوامع محلی در زمینه حراست و نگهداری از عرصه‌های ملی اقدام شود.

به گزارش ایرنا، جلسه هم اندیشی در راستای استفاده از ظرفیت‌های ملی در مدیریت جامع حوزه آبخیز با تاکید بر حوزه آبخیز کارون بزرگ با حضور کارشناسان و تسهیلگران استان‌های چهارمحال وبختیاری، فارس، کهگیلویه و بویراحمد، خوزستان، لرستان و اصفهان برگزار شد.

برچسب‌ها منابع طبیعی و آبخیزداری چهارمحال وبختیاری نماینده مجلس شورای اسلامی منابع طبیعی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: منابع طبیعی و آبخیزداری چهارمحال وبختیاری نماینده مجلس شورای اسلامی منابع طبیعی و آبخیزداری چهارمحال وبختیاری نماینده مجلس شورای اسلامی منابع طبیعی منابع طبیعی حوزه آبخیز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۲۷۵۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احیای جنگل‌های هیرکانی گلستان با تولید و کاشت سه میلیون نهال

رسول مقسم روز شنبه گفت : سال قبل گلستان از محل تولید نهال‌جنگلی ۳۸۷ هکتار از عرصه‌های جنگلی هیرکانی را با کاشت «بلوط، ون، افرا و خانواده سرو نقره‌ای» احیا کرد یا توسعه داد که شامل ۲۰۰ هکتار در منطقه «قلعه‌قافه» مینودشت، ۱۰۰ هکتار در منطقه «قربان‌دره» مراوه‌تپه، ۵۷ هکتار در منطقه «جوزچال» رامیان و ۳۰ هکتار در مناطق« عربکلو و خسروآباد» گالیکش بود.

طبق گزارش مسوولان حوزه جنگل اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری گلستان، سال قبل در قالب اجرای طرح ملی چهارساله کاشت یک میلیارد درخت، ۶ میلیون و ۸۰۰ هزار اصله نهال جنگلی برای فضای سبز، زراعت چوب، احیا و توسعه جنگل و مرتع و بیابان با بهره‌گیری از نهالستان‌های دولتی و خصوصی در استان تولید و در اختیار استان‌ها قرار گرفت در حالی که تعهد ایجاد شده برای گلستان در این سال پنج میلیون و ۳۰۰ هزار نهال بود.

به روزرسانی جنگل‌های هیرکانی نیازمند احیا و توسعه

رییس اداره جنگلکاری، پارک‌ها و تفرجگاه‌های اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری گلستان گفت: مکاتبه با ادارات شهرستانی منابع طبیعی و آبخیزداری برای شناسایی جنگل‌های مخروبه، کم پوشش و فقیر جنگلی انجام شده است.

طبق گزارش اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری گلستان، در این استان شمالی با مساحتی نزدیک به ۲ میلیون هکتار دارای اقلیم معتدل مدیترانه‌ای و دارای سطحی معادل یک میلیون و ۳۳۵ هزار هکتار عرصه‌های منابع طبیعی وجود دارد که ۴۵۲ هزار هکتار آن را عرصه جنگلی هیرکانی است.

گلستان طبق سرشماری سال ۱۳۹۵ تعداد یک میلیون و ۸۶۹ هزار نفر جمعیت دارد که اقتصاد اصلی ساکنان آن برپایه کشاورزی استوار است.

دیگر خبرها

  • آغاز عملیات مبارزه با آفات در ۲۰۰ هکتار از جنگل‌های مریوان
  • فعالیت های حفظ و احیای منابع طبیعی درجنوب کرمان مردمی سازی می شود
  • کنترل ۲ میلیون متر مکعب سیلاب در سازه‌های آبخیزداری بیرجند
  • نجات زاگرس با الگوی ۳ کشور اروپایی | مرگ یک پنجم مساحت جنگل‌های زاگرس | جنگلداری اجتماعی چگونه زاگرس را احیا می کند؟
  • مهار ۱۷ میلیون متر مکعب رواناب در سازه های آبخیزداری خراسان جنوبی
  • احیای جنگل‌های هیرکانی گلستان با تولید و کاشت سه میلیون نهال
  • خبر شکستن یک سد معیشتی در ساوه چه بود؟
  • رفع تصرف ۲۸۰۰ مترمربع از اراضی ملی شهرستان جیرفت
  • مهار ۱۷ میلیون مترمکعب رواناب در سازه‌های خراسان جنوبی
  • مهار 17 میلیون مترمکعب رواناب در سازه‌های خراسان جنوبی