Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-28@06:06:44 GMT

انواع بیمه بازرگانی و اهمیت آن در سال 1401

تاریخ انتشار: ۱۵ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۴۲۷۶۲۹

انواع بیمه بازرگانی و اهمیت آن در سال 1401

بیمه چیست؟

بیمه قراردادی دوطرفه بین بیمه‌گزار و بیمه‌گر است. در این قرارداد، بیمه‌گزار طبق توافقی که بر شرایط بیمه‌نامه با بیمه‌گر دارد، در ازای پرداخت حق‌بیمه از خدمات مدیریت ریسک بیمه‌گر استفاده می‌کند.

بیمه‌های بازرگانی چیست؟

نوعی بیمه اختیاری است که افراد بر اساس شرایط خود برای تهیه آن اقدام می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این بیمه‌ها سقف پوشش بیمه‌نامه با توجه به ارزش سرمایه افراد تعیین می‌شود.

انواع بیمه‌های بازرگانی

بیمه‌های بازرگانی در قالب جدول زیر در شرکت‌های بیمه به فروش می‌رسند:

نکات انتخاب شرکت بیمه

در ایران شرکت‌های بیمه زیادی فعالیت دارند. سازمان بیمه مرکزی بر عملکرد این شرکت‌ها نظارت می‌کند. در هنگام انتخاب بیمه‌گر بهتر است موارد زیر را بررسی کنید:

میزان توانگری مالی شرکت سابقه فعالیت‌های شرکت گستردگی خدمات شرکت نحوه رسیدگی به درخواست‌ها و شکایات توسط شرکت نحوه پرداخت خسارت به آسیب‌دیدگان و ذینفعان توسط شرکت ظرفیت مجاز نگهداری شرکت میزان ریسک‌پذیری شرکت

انتخاب بیمه بازرگانی

میزان توانگری مالی شرکت

یکی از مهم‌ترین معیارهایی که در انتخاب شرکت بیمه‌گر باید مدنظر قرار دهید سطح توانگری مالی آن است. سازمان بیمه مرکزی هر سال سطح توانگری مالی شرکت‌ها را بررسی می‌کند. در این معیار 5 سطح برای شرکت‌های بیمه‌گر تعریف می‌شود:

شرکت‌های سطح یک: شرکت‌هایی که توانگری مالی آنها بیشتر و مساوی صددرصد است. توصیه می‌شود در هنگام خرید بیمه‌های بازرگانی مخصوصا بیمه‌های عمر و آتیه شرکت‌های این سطح را انتخاب کنید. شرکت‌های سطح دو: شرکت‌هایی که توانگری مالی آنها بین 70 الی 100 درصد است. شرکت‌های سطح سه: شرکت‌هایی که توانگری مالی آنها بین 50 تا 70 درصد است. شرکت‌های سطح چهار: شرکت‌هایی که توانگری مالی آنها بین 10 تا 50 درصد است. شرکت‌های سطح پنج: شرکت‌هایی که توانگری مالی آنها کمتر از 10 درصد است. بیمه مرکزی اجازه فعالیت شرکت‌هایی که به این سطح افت کنند را محدود یا تعلیق می‌کند.

خرید انواع بیمه بازرگانی از یک شرکت

یکی از پرسش‌هایی که در هنگام خرید بیمه‌های بازرگانی به ذهن می‌رسد این است که: آیا منطقی است که تمام بیمه‌ها را از یک شرکت خریداری کنیم؟ شرکت‌های بیمه‌گر معمولا به بیمه‌گزارانی که بیمه‌های بازرگانی متنوع دارند، تخفیفات ویژه‌ای می‌دهد. بنابراین برخی از افراد تمام خدمات بیمه‌ای را از یک شرکت می‌گیرند. البته باید ریسک این قضیه را هم مدنظر داشته باشید. بهرحال برخی از بیمه‌ها مانند بیمه عمر و آتیه جنبه سرمایه‌گذاری دارند. پس قبل از اقدام، به این پرسش پاسخ دهید که آیا مدیریت ریسک شما، اجازه می‌دهد که تمام تخم‌مرغ‌هایتان را در یک سبد بگذارید یا خیر.

برای انتخاب شرکت بیمه نیاز به مشاوره دارید ؟ به علاوه تغییرات قوانین و شرایط امری رایج در صنعت بیمه است. این امر با میزان خسارت‌ها و بعد مالی بیمه نامه‌ها گره خورده است‌، آگاهی از آن ها می‌تواند به بیمه شونده در تصمیم گیری‌های خود کمک کند. همه این تغییرات در سایت منابع مختلف نظیر آیین نامه ‌ها و قوانین بیمه مرکزی، راهنمای بیمه ویکی پدیا(https://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%A8%DB%8C%D9%85%D9%87 )  و  سایت بیمه دات کام ذکر می ‌گردد . شما می‌توانید برای بالابردن سطح آگاهی بیمه خود، به منابع بیمه ای مذکور در حوزه بیمه های بازرگانی: بیمه شخص ثالث، بیمه بدنه ، بیمه موتور، بیمه تکمیلی و .... و بیمه های غیربازرگانی نظیر بیمه تامین اجتماعی، بیمه سربازی و ... مراجعه نمایید.

سخن پایانی:

بیمه‌های بازرگانی نوعی بیمه اختیاری است. این بیمه به شما کمک می‌کنند تا بخشی از ریسک حوادث غیرمنتظره در زندگی را مدیریت کنید. در این مقاله به معرفی انواع بیمه‌های بازرگانی پرداختیم. همچنین درباره نکات انتخاب شرکت بیمه صحبت کردیم. امیدواریم مطالب ارائه شده به شما کمک کند تا بتوانید مناسب‌ترین شرکت را برای دریافت خدمات بیمه‌ای انتخاب نمایید.

منبع: فارس

کلیدواژه: بیمه بیمه های بازرگانی مدیریت سرمایه بیمه های بازرگانی انتخاب شرکت بیمه شرکت های بیمه شرکت های سطح انواع بیمه بیمه مرکزی بیمه گر بیمه ها شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۲۷۶۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وجود ۴۰ هزار کارت بازرگانی در منطقه سیستان برای واردات ۹۰۰ قلم کالا

ایسنا/سیستان و بلوچستان استاندار سیستان و بلوچستان گفت: اقتصاد دولتی، اقتصادی پویا و موفق نیست، اقتصاد باید بر پایه مشارکت مردمی شکل بگیرد، موانع موجود در این زمینه اطلاع رسانی شود و مسئولان مربوطه بیشتر پیگیر باشند.

محمد کرمی شامگاه چهارشنبه 5 اردیبهشت در بازدید از پارک علم و فناوری استان اظهار کرد: استان سیستان و بلوچستان دارای دو منطقه آزاد و یک منطقه ویژه اقتصادی است که بر این اساس باید بر پایه صادرات، تولید محصول داشته باشیم.

وی با تاکید بر حضور شخص مدیران دستگاه‌ها در جلسات بیان کرد: کارکنان دولت باید تسهیلگر امور باشند، کسانی که موانع ایجاد می‌کنند باید شناسایی و با آنها برخورد شود و درصورت لزوم از بدنه خارج گردند.

محمد کرمی بر توسعه شرکت‌های دانش بنیان تاکید کرد و افزود: در پارک علم و فناوری باید محصولات تجاری‌سازی گردد و سرمایه‌گذاری برای تولید انبوه انجام و سپس از مجموعه پارک علم و فناوری خارج شود.

 استاندار با اشاره به موضوع پشتیبانی دیجیتال دستگاه‌ها افزود: دستورات و اقدامات آموزشی لازم برای بهره‌مندی از شرکت‌های داخل استان انجام شده و به دستگاهها نیز برای بهره گیری از شرکت‌ها و مجموعه‌های داخل استان تاکید شده است.

 کرمی بر حضور مدیران کل و مجموعه مدیران شهری جهت آشنایی با توانمندی مجموعه های پارک علم و فناوری برای بهره گیری از توانایی مجموعه‌ها در مدیریت، طراحی و ...تاکید کرد.

وی تصریح کرد: نوآوری و خلاقیت در مجموعه شرکت های دانش بنیان بسیار مهم است و این شرکت ها تاثیر مهمی در زمینه اقتصادی و تولید ثروت دارند.

استاندار اظهار کرد: حضور شرکت‌های دانش بنیان در حوزه اقتصاد دریا، حوزه کشاورزی و معادن مهم است و با ایجاد شرکت‌های مختلف در این حوزه ها و بهره گیری از ظرفیت‌های نهفته به تولید محصولات و ایجاد کارخانه های متنوع دست خواهیم یافت.

وی با اشاره به حضور شرکت‌های توزیع از استانهای دیگر در این استان گفت: فقط در منطقه سیستان ۴۰ هزار کارت بازرگانی، مجوز واردات ۹۰۰ قلم کالا و مجوزهای که مختص استان سیستان و بلوچستان است، داریم که با توجه به این پتانسیل‌ها می‌توان شرکت‌های توزیع را در داخل استان ایجاد کرد.

 کرمی با بررسی دلایل عدم تشکیل شرکت‌های دانش بینان در استان افزود: دانشگاه‌ها باید از دوران دانشجویی و دانش آموزی جوانان و نوجوانان را با عرصه کار و فعالیت تولیدی آشنا کنند و فقط به ارائه مطالب تئوری اکتفا نکنند.

استاندار سیستان و بلوچستان تصریح کرد: از جوانان به خصوص جوانان خوش استعداد این استان انتظار می‌رود که در تشکیل شرکت‌های دانش بنیان و تعاونی‌های دانش بنیان حضور فعال داشته باشند.

وی به اهمیت پتانسیل و آموزشهای انجام شده حوزه تجارت اشاره کرد و گفت: بحث کریدور شمال و جنوب، حضور کشورهای آسیای میانه و همچنین کشورهای اطراف دریای خزر از عوامل گسترش تجارت در استان است که باید به نحو مطلوب از آنها بهره‌برداری کنیم.

استاندار در پایان بر همکاری بانک‌ها، حضور اساتید، بومی سازی دستور العمل ها، طراحی و برنامه ریزی دقیق کارها و برگزاری جلسات با حضور بانک ها، مدیران کل و مجموعه اعضا پارک علم و فناوری تاکید کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • همکاری اتاق‌های بازرگانی و پارک علم و فناوری بین‌المللی
  • تخصیص ۳.۱ میلیارد دلار برای مونتاژ/ برای واردات خودرو ارز نداریم؟
  • آغاز به کار سامانه جامع برای خرید تضمینی گندم
  • آغاز عملیات خرید تضمینی گندم در ۵ استان کشور
  • استقرار اتاق‌های بازرگانی فناوری در پارک فناوری بین‌المللی ایران
  • کاردرمانی در منزل چقدر هزینه دارد؟
  • ضرورت توجه ویژه‌ به بیمه و امنیت شغلی کارگران
  • موضع دولت درخصوص انتخاب رئیس مجلس دوازدهم
  • نظر دولت رئیسی درباره ریاست مجلس آینده از زبان معاون پارلمانی /کرسی های نمایندگی تهران اهمیت زیادی دارد
  • وجود ۴۰ هزار کارت بازرگانی در منطقه سیستان برای واردات ۹۰۰ قلم کالا