Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا، علیرضا صداقت روز چهارشنبه در نشست خبری با موضوع «اوج گیری مجدد کرونا» که در محل دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شد، افزود: در خصوص آمار واکسیناسیون ۳ دز نیز باید گفت که ۲ دز اول کارایی خود را از دست دادند و افرادی که ۴ تا ۶ ماه نیز از دز سوم آنها گذشته دیگر ایمنی چندانی ندارند و باید حتما دزهای یادآور را دریافت کنند؛ این موضوع در افراد سالمند و دارای بیماری زمینه ای باید با شدت بیشتری رعایت شود زیرا سیستم ایمنی بدن این افراد از ایمنی پایینی برخوردار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: در پژوهشی براساس منابع روز دنیا تمام آمارهای افراد واکسینه شده نسبت به غیر واکسینه در میزان ابتلا، بستری و فوت شده به شکل معناداری پایین تر از افرادی است که واکسن دریافت نکرده‌اند که این موضوع در تمام پلت فرم‌های واکسن دیده شده است..

رئیس سازمان نظام پزشکی مشهد با بیان اینکه براساس آمار معتبر بین‌المللی برای تمام کشور موضوع واکسیناسیون کرونا باید هر ۴ تا ۶ ماه تکرار شود، اظهار کرد: برای واکسیناسیون کودکان زیر ۱۲ سال نیز در کشورهای اروپایی در رنج سنی پایین این واکسن تجویز شده و عوارض چندانی ندارد.

وی اضافه کرد: استفاده از ماسک، شیوع بالای کرونا در موج دلتا و همراه شدن آغازین روزهای موج امیکرون با واکسیناسیون گسترده دلیل شرایط آرامی بود که کشور در موج اومیکرون تجربه کرد در حالی که در بسیاری از کشورها سویه اومیکرون تلفات زیادی از خود به جا گذاشت.

دکتر صداقت ادامه داد: با توجه به پایین آمدن ایمنی مردم به دلیل فاصله زیاد از واکسیناسیون آخرین دز و ساده انگاری که دیده می‌شود، اپیدمیولوژیست‌ها در شرایط بدبینانه اواخر مردادماه و در شرایط واقع بینانه شهریور و مهرماه را پیش‌بینی کرده اند که شاهد پیک مجدد کرونا باشیم.

وی عنوان کرد: با این حال همه چیز بستگی به شرایط دارد اگر مردم و مسئولین کرونا را جدی گرفته و مسائل رعایت شود شاید پیک بزرگی رخ ندهد اما اگر شرایط واکسیناسیون و عدم رعایت پروتکل ها و سفر به کشورهای پر خطر ادامه یابد، ما شاهد پیک سنگین و خطر آفرینی در کشور خواهیم بود.

رئیس سازمان نظام پزشکی مشهد ضمن اشاره به اینکه باید میزان تاب آوری مردم را پس از تحمل چند سال بیماری کرونا در نظر گرفت و نهادهای متولی برای افزایش روحیه دهی به مردم تدابیری بیاندیشند، افزود: حرم مطهر رضوی نیز در دوره پیک کرونا همکاری بسیار خوبی با قرارگاه مدیریت بیماری کرونا و ستاد استانی کرونا داشت و امیدواریم دوباره با تاکید بر رعایت پروتکل های بهداشتی به ویژه ماسک در حرم رضوی زمینه ابتلا مردم را کاهش دهند.

وی ادامه داد: از عموم مردم درخواست می کنیم که برای دیدار زائرانی که به سفر حج رفته‌اند و یا از سفر عتبات عالیات بر می‌گردند با فاصله زمانی یک هفته تا ۱۰ روز اقدام شود زیرا احتمال ابتلا این افراد با توجه به شرایط بهداشتی کشورهای همسایه بیش از کشور خودمان است.

فعلا پایانی برای کرونا متصور نیستیم

رئیس سازمان نظام پزشکی مشهد گفت: آمار فزاینده کرونا نشان دهنده این موضوع است که فعلا نمی توان پایانی برای کرونا متصور شد و عادی انگاری و ساده انگاری مردم می تواند خطر آفرین باشد.

صداقت افزود: پاندمی کرونا به آندمی تبدیل نشده است؛ لذا تمامی افراد ۱۸ سال به بالا که ۶ ماه از آخرین باری که واکسن کرونا دریافت کردند، گذشته دز یادآور تزریق کنند.

وی با اشاره به اینکه بیماری کرونا اگر فصلی هم باشد باز هم بار کشندگی بیماری تغییری نمی‌کند، عنوان کرد: در حال حاضر کشور ما از تمام جهات و همسایه های هم مرز در خصوص بیماری کرونا شرایط تهدید کننده دارد و همه کشورهای هم مرز در شرایط آمار افزایشی به لحاظ میزان ابتلا به کرونا هستند.

برچسب‌ها ویروس کرونا مشهد سازمان نظام پزشکی واکسن کووید 19 واکسن کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا مشهد سازمان نظام پزشکی ویروس کرونا مشهد سازمان نظام پزشکی واکسن کووید 19 واکسن کرونا سازمان نظام پزشکی بیماری کرونا پزشکی مشهد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۲۷۸۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد

نادیا زکالوند: این مرد ۷۲ ساله هلندی، که نام او فاش نشده است، به نقص ایمنی شدیدی مبتلا بود و سال ۲۰۲۲ گرفتار یکی از گونه‌های ویروس کرونای اُ-میکرون شد. او پیش از ابتلا چند بار واکسن کوید۱۹ هم زده بود. از همان زمان او هر بار که آزمایش کرونا می‌داد، مثبت می‌شد و این بیماری آنقدر ادامه یافت تا سرانجام مرد نگون‌بخت اکتبر سال گذشته فوت کرد.

بیماری کرونای این مرد ۲۰ ماه طول کشید که طولانی‌ترین مورد در نوع خود بوده است. پزشکان برای کمک به او درمان‌های گوناگونی را پیشنهاد داده بودند که متاسفانه هیچ‌کدام فایده نداشت.

سیستم ایمنی بدن او آنقدر قوی نبود تا بتواند با ویروس کرونا مبارزه کند. حتی داروهای پادتن هم به‌کارش نیامدند.

بیماران مبتلا به کرونا معمولا پس از گذشت چند روز یا نهایت چند هفته درمان می‌شوند اما این مرد ۷۲ ساله، ۶۱۳ روز گرفتار این بیماری بود.

محققان در بررسی‌های این بیمار متوجه وجود حدود ۵۰ جهش ویروس کرونا در بدن شده بودند. این جهش‌ها توانسته بودند در سیستم ایمنی بدن این مرد اختلال ایجاد کنند که در نهایت جان او را گرفتند.

منبع:

odditycentral

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899244

دیگر خبرها

  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس برای برنامه ایمن‌سازی کشور
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • آغاز واکسیناسیون حجاج در آذربایجان شرقی
  • واکسیناسیون حجاج از امروز آغاز شد
  • واکسیناسیون ۵ هزار حجاج گلستانی در حال انجام است