Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/مازندران یک کارآفرین و غرفه دار در نمایشگاه مشاغل خانگی بابل که با تکیه بر نوآوری و ایده های نوین، توانسته جان تازه ای به هنر اصیل و بومی مازندران ببخشد، می گوید: کاش شرایطی فراهم بود تا این هنر زیبا که جزء صنایع دستی اصیل استان موسوم به لاک تراشی است را بتوان برندسازی و به خارج از کشور صادر کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جعفر پای فشرده در حاشیه نخستین نمایشگاه سوغات و هدایا در مصلی بابل در گفت و گوبا ایسنا اظهار کرد: کارشناس معماری هستم که از سال ۱۳۹۷ مجوز نجاری و درودگری را اخذ و در این حرفه فعالیت هنری خود را آغاز کردم.

وی افزود: بخاطر علاقه زیادی که به چوب داشتم با تکیه بر فکر و ایده های نوین، نخستین آموزشگاه چوب و رزین استان مازندران را به عنوان «عصر نو» در بابلسر راه اندازی کردم و طی سال ها تحقیق از بین چوب ها با کیفیت ترین را انتخاب کرده و با نوآوری، توانستم سبکی را به نام خود ثبت کنم.

این کارآفرین با اشاره به اینکه موفق شدم در حوزه صنایع دستی با چوب در لاک تراشی محصولاتی ارائه دهم که در ایران منحصر به فرد است، افزود: استفاده از چوب زیتون و نوآوری و ابتکار چاشنی هنر لاک تراشی شد تا حاصل آن کار هنری نمونه ای است که در ایران نظیر ندارد.

پای فشرده با بیان اینکه تاکنون نه حمایت و نه تسهیلاتی از هیچ ارگانی نداشته و در مسیر کار هنری خود با سنگ اندازی زیادی مواجه است، گفت: این هنر نیازمند تجهیزات و دستگاه های نوین، هزینه حمل و نقل و مواد اولیه گران قیمتی است در حالی که زمان زیادی صرف محصول نهایی می شود و بازگشت سود نیز زمانبر است که اگر مورد حمایت قرار نگیرد از ادامه فعالیت باز می ماند.

وی نبود بازار فروش را یکی دیگر از چالش های موجود برشمرد و خاطرنشان کرد: معیشت سخت فعلی مردم سبب شده تا به دنبال خرید مایحتاج ضروری خود بوده و اقبالی برای خرید صنایع دستی نداشته باشند.

این کارآفرین بابلسری از مشکلات عدیده در گرفتن مجوز و نبود همکاری لازم در این زمینه ابراز گلایه کرد و گفت: با وجود پیگیری فراوان هنوز موفق به اخذ مجوز برای هنر لاک تراشی خویش نشدم.

وی یادآور شد: با چنین ظرفیت ارزنده متاسفانه نتوانستم برای علاقمندان این حرفه حتی شاگردان آموزشگاه خود اشتغالزایی کنم زیرا برای تولید انبوه نیازمند بازار فروش هستم و تا زمانی که تقاضایی نباشد تولید مفهومی ندارد.

پای فشرده با اشاره به اینکه درصدد صادرات هنر دست خویش به خارج از کشورم اضافه کرد: از سلیمانیه عراق درخواست همکاری داشتم که در صورت موافقت به روزترین تجهیزات و کارگاه در اختیار من قرار می دهند تا این صنعت به اسم آنها تولید شود اما دوست دارم هنر خود را به نام کشور خود به فروش برسانم.

این کارآفرین جوان با بیان اینکه هنر لاک تراشی هنر لوکسی است که می تواند ارزآوری برای کشور داشته باشد، تصریح کرد: ای کاش شرایطی فراهم می شد که بتوانم این هنر زیبای دست را برندسازی کرده و به خارج از کشور صادر کنم.

پای فشرده در پایان با اشاره به اینکه نیازمند حمایت متولیان امر است گفت: این نمایشگاه فرصت خوبی فراهم کرده تا بتوانیم دیده شویم و مسئولان از نزدیک با چالش ها و نیازمندی های کارآفرینان آشنا شوند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی طرح توسعه مشاغل خانگی نمایشگاه مشاغل خانگی لاک تراشی لاک تراشی پای فشرده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۲۷۹۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طعنه سنگین حسن روحانی به شورای نگهبان و دولت رئیسی / باید حسرت انتخابات کشور‌های همسایه را بخوریم!

خبرآنلاین نوشت: حجت‌الاسلام و المسلمین حسن روحانی در جلسه دوره‌ای خود با وزیران و معاونان رئیس‌جمهور در دولت‌های یازدهم و دوازدهم، با تأکید بر اینکه اگر مردم از حکومت فاصله گرفتند، اداره جامعه سخت خواهد بود، افزود: ما در دولت دوازدهم با مشکلات ویژه‌ای روبه‌رو بودیم. گویا داعش و ترامپ و کرونا کافی نبود که اقداماتی هم در داخل شد تا دولت را زمین بزنند. در طول ۴ سال دولت دوازدهم به مردم گفتند اگر ما بیاییم مسائل شما را در کوتاه‌مدت حل می‌کنیم. در اقتصاد و سیاست و سیاست خارجی به مردم قول دادند، گفتند برجام دولت قوی می‌خواهد. اما ضربه کاری میزان مشارکت در انتخابات ۱۴۰۰ پس از انتخابات کم‌رمق مجلس در سال ۱۳۹۸ بود. وقتی مردم کنار زده می‌شوند و در امور کشور مشارکت ندارند، چطور می‌خواهند مشکلات را حل کنند؟

او رمز توفیق برجام را حمایت ۸۰ درصدی مردم از آن عنوان کرد و گفت: تکیه‌گاه ما در مذاکرات برجام مردم بودند. در تمام نظرسنجی‌ها حتی نظرسنجی‌هایی که مخالفین دولت انجام دادند، نشان می‌داد ۸۰ درصد مردم موافق مذاکرات برجام بودند. چون اکثریت مردم پشتوانه برجام بودند، این قانون به تصویب رسید وگرنه نمی‌گذاشتند برجام تحقق پیدا کند. وقتی ۷۳ درصد مردم در انتخابات حضور پیدا کردند معلوم است از دولت منتخب حمایت می‌کنند، وقتی مشارکت زیر ۵۰ درصد شد، مشخص است چه مشکلاتی پیدا می‌کنیم؟ روزی در منطقه افتخار می‌کردیم انتخاباتی با ۸۰ و ۸۴ درصد مشارکت برگزار می‌کنیم، حالا باید حسرت انتخابات کشور‌های همسایه را بخوریم.

گفتنی است که، در سال گذشته کشور‌های گوناگون در منطقه شاهد برگزاری انتخابات بوده‌اند. ایران انتخابات مجلس شورای اسلامی را به تازگی پشت سر گذاشته، عراق پس از ۱۰ سال انتخابات شورای استانی برگزار کرد و پاکستان انتخابات پارلمانی داشت. ترکیه هم یکی از سخت‌ترین انتخابات‌های ۱۰۰ سال اخیر را که منجر به انتخاب دوباره اردوغان به عنوان رئیس‌جمهور بود از سر گذراند.

خبرآنلاین، در گزارشی با عنوان «انتخابات در منطقه جنگ زده؛ از روند نزولی «مشارکت» در ایران تا «صف بلند» رأی دادن در ترکیه / مشارکت در انتخابات پاکستان و عراق چقدر بود؟» به بررسی این انتخابات پرداخته بود که بخشی از آن را در ادامه می‌خوانید؛ «انتخابات پاکستان ماه گذشته در این کشور در شرایطی دشوار برگزار شد. ۴۸ درصد از واجدین شرایط رای دادن، در این انتخابات شرکت کردند. این در حالیست که نرخ مشارکت در انتخابات سال ۲۰۱۸، ۵۱ درصد بوده است. به‌نظر می‌رسد کاهش میزان رای دهندگان به زندانی شدن عمران خان و از هم گسیختن حزبش مرتبط است. پیش از انتخابات هم حزبی‌های عمران خان مجبور شدند به صورت مجزا وارد انتخابات شوند.

آخرین انتخابات پارلمانی که در عراق برگزار شد، از نظر تعداد شرکت‌کنندگان نتوانست دولت عراق را راضی کند. دولت عراق سال ۲۰۲۱ اعلام کرد ۶۶ درصد از واجدین شرایط شرکت در انتخابات پارلمانی، برگه رای گرفته‌اند. البته این به معنای آن نیست که همه آنها پای صندوق‌های رای رفته باشند. اما به‌هر حال کمیسیون انتخابات همان میزان ۶۶ درصد را به‌عنوان مشارکت مردم عراق در انتخابات اعلام کرد.

بیش از ۸۴ و نیم درصد از جمعیت رای‌دهندگان ترکیه در انتخابات سال ۲۰۲۳ شرکت کردند که رقمی چشمگیر به‌نظر می‌رسد. انتخابات ریاست جمهوری ترکیه در ماه مه ۲۰۲۳ همزمان با انتخابات پارلمانی در راستای تعیین رئیس‌جمهور برای یک دوره پنج ساله برگزار شد. اردوغان، که نامزد اصلی حزب عدالت و توسعه بود، برای انتخاب مجدد به عنوان نامزد مشترک ائتلاف خلق، که شامل حزب حرکت ملی و دو حزب کوچک‌تر دیگر است، شرکت کرد. اتحاد ملت، متشکل از شش حزب مخالف از جمله حزب اصلی اپوزیسیون حزب جمهوری خلق، کمال قلیچ‌دار اوغلو رهبر حزب جمهوری خلق را به عنوان نامزد ریاست جمهوری معرفی کرد.»

tags # حسن روحانی سایر اخبار (تصاویر) این گوسفند غول‌پیکر چینی از پورشه هم گران‌تر است! قارچ‌های زامبیِ سریال آخرین بازمانده (The Last Of Us) واقعی هستند! (تصاویر) عجیب و باورنکردنی؛ اجساد در این شهر خود به خود مومیایی می‌شوند آخرین حسی که افراد در حال مرگ از دست می‌دهند، چه حسی است؟

دیگر خبرها

  • رونمایی «دیپلماسی اقتصادی و برندسازی ملی» در نمایشگاه کتاب
  • آغاز بیست و چهارمین دوره ساخت و مدیریت برند Brand MBA
  • استقبال گسترده از اجلاس بین‌المللی هسته‌ای ایران علی‌رغم مانع تراشی‌ها
  • استقبال بالا از اجلاس بین‌المللی هسته‌ای ایران علی‌رغم مانع تراشی‌ها
  • بزرگترین حسرت در سیرجان سهم ستاره اسپانیایی (عکس)
  • طلسم ۳۰ ساله در پرسپولیس؛ دومین کاپیتان هم در حسرت می ماند؟
  • شعر میرنوروز آمیخته با مضامین قرآنی است
  • طعنه سنگین حسن روحانی به شورای نگهبان و دولت رئیسی / باید حسرت انتخابات کشور‌های همسایه را بخوریم!
  • حسرت تن‌هاخ: با او یونایتد تیم دیگری می‌شد
  • بیست و چهارمین دوره ساخت و مدیریت برند Brand MBA