Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از ساوه، حسن میرزاخانی عصر امروز در جلسه بررسی مشکلات شهرک صنعتی شهید چمران ساوه از ساوه بعنوان قطب صنعت استان و کشور یاد کرد و گفت: شهرستان ساوه بواسطه استقرار صنایع متعدد و دارای بودن شهر و شهرک‌های صنعتی در رده شهرهای مهم قرار می‌گیرد.

وی افزود: لازمه توسعه و رونق شهرک‌های صنعتی، تامین زیرساخت‌ها از جمله آب و برق و گاز است که در شهرک شهید چمران ساوه نیاز است این مورد با اقدام کارشناسی مرتفع گردد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون هماهنگی امور اقتصادی و توسعه منطقه‌ای استانداری مرکزی اضافه کرد: در بازدیدی که امروز از چند شرکت مستقر در شهرک شهید چمران داشتیم موانع و مشکلاتی از سوی صاحبان صنایع مطرح شد که از مهمترین آنها راه دسترسی به آزاد راه ساوه - تهران بود که باید در این خصوص راه حلی اندیشیده شود.

میرزاخانی تصریح کرد: مشکل تامین آب برای واحدهای مستقر نیز از دیگر مشکلات مطرح  شده است که با توجه به نزدیکی این شهرک به تصفیه خانه فاضلاب شهر ساوه باید تمهیدات لازم برایا نتقال پساب تولیدی برای مصارف صنعتی شهرک صورت بگیرد. 

وی در مورد مشکلات امنیتی و دیگر مشکلات مطرح شده در این جلسه نیز گفت: مطالبات صنعتگران در این جلسه احصا و تلاش می‌شود بصورت کارشناسی برای رفع آنها تصمیم گیری شود.

 لزوم رفع مشکلات زیرساختی

معاون استاندار و فرماندار ساوه نیز در این نشست بر لزوم رفع مشکلات زیرساختی در این شهرک تاکید کرد و گفت: تامین آب و برق از اولویت های اول این شهرک صنعتی است و سایر مشکلات مثل معابر و امنیت و فاضلاب نیز باید به ترتیب اولویت رفع گردد.

مهدی الیاسی عنوان کرد: باید برای ایجاد یک زیرساخت مخابراتی نیز برای این شهرک اقدامات لازم صورت بگیرد چراکه اگر مشکلات رفع نشود در آینده با چالش روبرو خواهیم شد. 

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان مرکزی نیز در این جلسه گفت: مشکلات زیرساختی نظیر آب و برق باعث شده که برخی صنایع با کمتر از ظرفیت تولیدی خود فعالیت کنند و یا مجبور شوند گاهی فعالیت خود را متوقف کنند.

علیرضا حیدری تفرشی خاطرنشان کرد:  به دلیل کمبود زیرساخت‌ها هنوز برخی از واحدهای تولیدی و صنعتی با وجود احداث فضای فیزیکی به مرحله بهره برداری و تولید نرسیده‌اند که این امر باعث از بین رفتن سرمایه خواهد شد.

گفتنی است در این جلسه سایر اعضا به ارائه گزارش و بیان مشکلات منطقه پرداختند.

*********

گزارش از رضا حیدری

*********

انتهای پیام/ 

منبع: فارس

کلیدواژه: ساوه شهيد چمران شهرک های صنعتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۲۸۸۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احیای ۲۰۰ واحد راکت صنعتی در سال گذشته

سیجانی مدیر کل صنعت معدن و تجارت استان تهران در نشست خبری گفت:گام نخست ما توسعه واحدهای صنعتی است،در استان تهران حدود ۳۸ شهرک صنعتی وجود دارد و بزرگ ترین شهرک دولتی و خصوصی بزرگ شکور در تهران قرار دارد. شهرک هایی صنعتی شنزار و شمس آباد، شهرک های خصوصی و دولتی هستند که بزرگ ترین شهرک صنعتی در ایران هستند.

او افزود:درحال حاضر، در استان حدود ۱۱هزار واحد صنعتی دارای مجوز وجود دارد که از این تعداد ۵۵ تا ۶۰ درصد آن ها شهرک های صنعتی هستند. یکی از مشکلات بزرگی که شهرک های صنعتی با آن مواجه هستند، بحث نقدینگی و تامین مالی است.

به گفته او، سیاست های بانک مرکزی در ارائه تسهیلات، از سال گذشته روند انقباضی را طی کرده است و این موضوع تامین ارز را نیز تحت تاثیر قرار داده است.

سیجانی بیان کرد:سال گذشته ۲۰۰ واحد راکت صنعتی احیا و راه اندازی شد به طوری که هنوز ۴۰۰ واحد هم باید احیا شود ،همچنین افزایش سرمایه برای واحدهای صنعتی در دستور کار قرار گرفته است.

مدیرکل صنعت معدن و تجارت استان تهران گفت:مهم ترین بحثی که واحد های تولیدی با آن مواجه هستند، بحث تامین ارز و تامین ریال است که توزیع و توسعه واحد ها را با مشکل مواجه کرده است. برای آنکه جهش هایی در شهرک های صنعتی صورت گیرد، نیاز است تا بانک ها به ویژه بانک مرکزی همراهی بیشتری داشته باشد. پس باید اشاره کرد که تامین ارز و تامین ریال، بحث قابل توجهی است که نیازمند همراهی بانک ها برای ارائه تسهیلات به واحدهای صنعتی است.

سیجانی اضافه کرد:توسعه شرکت های دانش بنیان یکی از اهداف سازمان صمت است به طوری که واحدهای کوچک به سمت دانش بنیان شدن پیش می روند ،سال گذشته ۱۰۷ واحد ما مجوز دانش بنیان را اخذ کردند.

به گفته او، ۱۷ درصد صادرات کشور مختص به واحدهای تولیدی و صنعتی است.

سیجانی در پاسخ به این سوال که نحوه نظارت بر روی کالاهای اساسی چگونه است؟ گفت:بازدید های نظارتی بر روی کالاهای اساسی انجام می شود ،اتاق اصناف، صمت، تعزیرات بر روی کالاها نظارت می کنند ،اگر قیمت جدیدی از سوی سازمان حمایت اعلام رسمی نشود ،افزایش قیمت غیر قانونی است.

به گفته مدیرکل صنعت معدن و تجارت استان تهران،اگر کالایی  که وارد می شود اسناد گمرکی نداشته باشد ضن قاچاق محسوب می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • بررسی موانع و مشکلات تولید دو واحد صنعتی و کشاورزی چهار باغ
  • بررسی موانع و مشکلات تولید دو  واحد صنعتی و کشاورزی چهار باغ  
  • بررسی موانع و مشکلات تولید دو  واحد صنعتی و کشاورزی شهرستان چهار باغ  
  • اختصاص ۳۰۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای تامین برق پایدار در شهرک‌های صنعتی یزد
  • تخصیص بیش از ۳ هزار میلیارد ریال اعتبار برای تامین برق پایدار در شهرک‌های صنعتی یزد
  • اختصاص اعتبار برای تکمیل زیرساخت‌های شهرک‌های صنعتی ایلام
  • اختصاص ۳۵ میلیارد تومان برای زیرساخت‌های شهرک‌های صنعتی ایلام
  • بررسی مشکلات صنایع شهرستان ساوه در سه سطح
  • احیای ۲۰۰ واحد راکت صنعتی در سال گذشته
  • بررسی مشکلات چند واحد تولیدی در شهرک صنعتی بوکان