Web Analytics Made Easy - Statcounter

نایب رئیس شورای شهر بیشکک کشور قرقیزستان گفت: فرصت حضور در رویداد اقتصادی ایران اسکوکواکس را به تجار قرقیزستانی اعلام می‌کنیم و شرایط مذاکرات را در طی هفته ای که در ایران هستیم فراهم خواهیم کرد.

به گزارش خبرگزاری برنا، سلطانوف توکتوسون سلطانوویچ نایب رئیس شورای شهر بیشکک  کشور قرقیزستان در گفت وگو با خبرنگار ستاد اطلاع رسانی رویداد ایران اسکوکواکس با بیان اینکه به دعوت شهرداری تهران  برای حضور در نمایشگاه خواهر خواندگی شهرداری  تهران هیئتی از  نمایندگان  شورای شهر بیشکک کشور قرقیزستان وارد ایران شده ایم، اظهار کرد:  در حاشیه حضور این نمایشگاه  بسیاری از تجار و سرمایه گذاران  کشور قرقیزستان مذاکراتی با تجار ایرانی داشتند و از سرمایه گذاری در پروژه های مختلف ایران استقبال کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: هئیت قرقیزستانی در حال جمع آوری اطلاعات در جریان مذاکرات با طرف ایرانی  است و به محض ورود به قرقیزستان این اطلاعات مدون و مسنجم شده  و برنامه ریزی جهت سرمایه گذاری های آتی در ایران را  آغاز خواهیم کرد.

 نایب رئیس شورای شهر بیشکک  کشور قرقیزستان با اشاره به اینکه امروز در حاشیه  نمایشگاه  خواهر خواندگی  جلسه ای با دبیر کل رویداد (ایران  اسکوکواکس) داشته ایم ، گفت: مذاکرات و تعاملاتی  برای حضور در این رویداد صورت گرفت و ما به طور قطع فرصت  حضور در این رویداد بزرگ اقتصادی ایران(  اسکوکواکس)  را به تجار خود منتقل خواهیم کرد.

سلطانوف توکتوسون سلطانوویچ با اشاره به اینکه روز گذشته هم مذاکراتی  با یک شرکت تجاری در رابطه  با بازار مصالح ساختمانی  ، پتروشیمی و لوله های پلاستیکی صورت گرفت ، گفت: پس از بررسی های صورت گرفته از این بازار ها شرایط  و ظرفیت های بازار ایران  را به تجار قرقیزستانی اعلام خواهیم کرد.

وی اظهار کرد: سرمایه گذاران ایرانی در کشور قرقیزستان بسیار خوب معرفی شده اند و هم اکنون در کشور ما بسیاری از تجار و سرمایه گذاران با کشور ایران همکاری دارند  همچنین در جلسه  روز گذشته  با شرایط کارخانجات ایران آشنا شدیم  و نتیجه آن را به تجار خود اعلام خواهیم کرد.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: ایران شورای شهر شهرداری شهرداری تهران قرقیزستان کشور قرقیزستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۲۹۰۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تهران و اسلام آباد؛ فرصت‌های پیش رو برای همکاری

جمعیت، وسعت و همسایگی و همچنین قدرت بالای نظامی از جمله ویژگی‌هایی هر دو کشور محسوب می‌شود و از این رو تلاش‌هایی زیادی صورت می‌گیرد تا میان اسلام آباد و تهران تنش بوجود آید و طبعا بروز هر گونه تنشی میان دو کشور برای هر دو خطرناک است.

این نکته را باید در نظر داشت که هر دو کشور دارای دشمنان و رقیبان سنتی هستند. هند رقیب اصلی پاکستان بشمار می‌رود و از سویی دیگر اسرائیل هم دشمنی سنتی ایران محسوب می‌شود و طی هفته‌های اخیر هم شاهد افزایش تنش میان جمهوری اسلامی و رژیم صهیونیستی بودیم. مضاف بر اینکه برای ایران رقبای منطقه‌ای دیگری هم وجود دارد.

موضوع دیگر اقتصادی است. در شرایط کنونی پاکستان به لحاظ اقتصادی وضعیت خوبی ندارد و علاوه بر اینکه جمهوری اسلامی هم سال‌ها است که درگیر تحریم است و طبعا بعد از اجرایی کردن قانون صلح قرن ۲۱ از سوی ایالات متحده ممکن است با تشدید فشار‌ها از سوی غرب مواجه شویم؛ بنابراین طبیعی است که دو دولت برای همکاری با هم در حوزه‌های مختلف اقتصادی تعاملاتی داشته باشند.

نکته دیگر اینکه هر دو کشور در نواحی مرزی با گروه‌های تجزیه طلب مواجه هستند و علاوه بر اینکه پدیده تروریسم هم از جمله مسائلی است که به عنوان یکی از مشکلات سر راه هر دو کشور وجود دارد و بنابراین همکاری در این حوزه‌ها حتما باعث ارتقای وضعیت امنیتی در نواحی مرزی میان دو کشور خواهد شد. 

 از این رو، اقتضای وضعیت جاری و همچنین مبتنی بر واقعیت‌های موجود گسترش روابط و تعاملات میان ایران و پاکستان است. مضاف بر اینکه هر دو از پیشینه تاریخی خوبی در حوزه روابط سیاسی و امنیتی برخوردارند.

طبعا گسترش روابط میان اسلام آباد و تهران بر نوع تعاملات آن‌ها با دیگر همسایگان هم تاثیرگذار خواهد بود. در واقع ایران و پاکستان مطلقا در حوزه افغانستان رقیب هم محسوب نمی‌شوند و هر دو کشور می‌توانند برای رسیدن ثبات در افغانستان با هم همکاری خوبی داشته باشند. 

نگاهی به گذشته نشان می‌دهد که ایران و پاکستان هر دو از تاریخچه درخشانی در حوزه روابط همسایگی برخوردارند و بویژه در حوزه استراتژیکی می‌توانند تعاملات خود را گسترش دهند.

دیگر خبرها

  • ۱۰ اردیبهشت آخرین فرصت ارسال اثر به رویداد ملی جوانی جمعیت است
  • حضور همراه اول در بزرگترین نمایشگاه فناوری ترکیه
  • معرفی فرصت‌های سرمایه‌گذاری و توانمندی‌های اقتصادی استان یزد در نمایشگاه ایران اکسپو
  • حضور فرهنگی هنری ایران در بوسنی و هرزگوین
  • ۱۰ اردیبهشت آخرین فرصت ارسال اثر به رویداد ملی جوانی جمعیت
  • معرفی ظرفیت‌های صادراتی همدان برای افزایش تعاملات تجاری غرب
  • ظرفیت‌های اقتصادی استان بوشهر معرفی می‌شود
  • تهران و اسلام آباد؛ فرصت‌های پیش رو برای همکاری
  • تشکیل اتحادیه بین‌المللی تجار «امین» در ایران
  • دیپلماسی فرهنگی می‌تواند پیوست برگزاری نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران باشد