Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-06@13:17:38 GMT

رایزنی های امیدبخش برای رفع عطش از استان سمنان

تاریخ انتشار: ۱۶ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۴۲۹۰۶۱

رایزنی های امیدبخش برای رفع عطش از استان سمنان

ایسنا/سمنان نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه سمنان با اشاره به مشکل کم آبی در این استان، گفت: طرح ها و رایزنی هایی با هدف رفع معضل کم آبی در حال انجام است که امید بخش تر از قبل است و امید می رود به تامین منابع آبی در استان کمک کند.

حجت الاسلام والمسلمین مرتضی مطیعی نماینده ولی فقیه در دیدار با مدیرکل صمت استان و تعدادی از مدیران دستگاه های هم خانواده صنعت، معدن و تجارت استان اظهار کرد: یکی از مهمترین مشکل امروز استان کم آبی است و مسوولان باید برای رفع آن تلاش کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به لزوم ارتباط بیشتر صنعت و دانشگاه، گفت: در چرخه تولید، توزیع و مصرف که یک گردونه کامل است با توجه به بحث دانش بنیان باید از ظرفیت دانشگاه ها در قسمت تحقیقات و علم و دانش واحدهای تولیدی استفاده شود و ارتباط دانشگاه و صنعت، بیشتر دیده شود.

 نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه سمنان بر ضرورت ارتباط بیشتر صنعت و دانشگاه تاکید کرد و گفت: از ظرفیت دانشگاه ها در قسمت تحقیقات و علم و دانش واحدهای تولیدی استفاده شود.

وی با اشاره به دغدغه مکرر مقام معظم رهبری و گلایه های مداوم ایشان در سالهای بعد از انقلاب نسبت به اقتصاد تک بُعدی، گفت: اگر برنامه ریزی ها منسجم و دقیق و بر مبنای افق آینده باشد، نباید امروز برنامه ای پیاده شود که ۱۰ سال آینده مضر باشد.

نماینده ولی فقیه در استان با بیان اینکه تمامی کارکنان وزرات صمت در یک جهاد اقتصادی فعالیت می کنند، گفت: با وجود همه مشکلات اقتصادی و تحریم ها و چالش های پیش روی صنعت و معدن ، همواره باید به این امر واقف باشیم که تصمیم گیری ها به نفع قشر محروم و حقوق بگیر جامعه باشد.

امام جمعه سمنان با اشاره به مشکل کم آبی در استان، گفت: در این زمینه طرح هایی به وزیر نیرو داده شده و رایزنی هایی در حال انجام است که امید بخش تر از قبل است و امیدواریم با ایجاد انسجام بیشتر بین استانهای سمنان و مازندران، این طرح ها نهایی شود.

حجت الاسلام و المسلمین مطیعی با بیان اینکه دولت نیازمند مالیات است و در برابر امکاناتی که داده باید هزینه هایی نیز دریافت کند، افزود: هر چند که در بخش صنعت و اصناف گرفتن مالیات بر مبنای خود اظهاری و کسانی که حقوقشان از مجرای دولت می گذرد، اجباری است ولی گرفتن مالیات باید عدالت محور و به گونه ای باشد که به کسی ظلم نشود.

انتهای پیام

???? @mimtsem

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی سیاسی بحران کم آبی امام جمعه سمنان نماینده ولی فقیه کم آبی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۲۹۰۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه‌یافتگی در جامعه با اتصال دانشگاه و صنعت محقق می‌شود

معاون سیاسی امنیتی استاندار همدان گفت: صنعت و دانشگاه دو رکن مهم توسعه‌یافتگی در هر جامعه هستند که جدا از هم معنا ندارند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، حسن رضانیا امروز در افتتاحیه رویداد صدرا که به همت دانشگاه آزاد واحد همدان برگزار شده است، اظهار‌ داشت: ما برای بهره‌وری درست از ظرفیت دانشگاهی استان نیاز داریم که دانشگاه و صنعت دست به دست هم دهند که این اتفاق به دست متولیان دولتی و دانشجویان رقم خواهد خورد.

وی با بیان اینکه ایجاد اشتغال پایدار در جامعه از مسیر اتصال دانشگاه و صنعت می‌گذرد، افزود: دانشگاه باید در مسیر آزادگی به همراه نگاه حل مشکل در جامعه ورود کند که اگر این مهم در حوزه اقتصادی رقم خورد منجر به نتایج مطلوب و اثر‌گذاری می‌شود.

رضانیا با بیان اینکه برخی کد رشته محل‌ها فقط به یک مدرک منتهی می‌شود و مهارتی در آن تعریف نشده است، گفت: در بحث مهارت آموزی ما در دانشگاه باید از خبرگان بازار استفاده کنیم، یعنی کسانی که در بازار کار می‌کنند و صاحب تجربه هستند و همین‌ها به ما کمک می‌کنند تا رشته‌های جدید را تدوین کنیم.

معاون سیاسی امنیتی استاندار همدان بر ضرورت تداوم همکاری های دوجانبه مابین دانشگاه و مراکز تولیدی و صنعتی استان تأکید کرد و افزود: در گذشته غالباً در دانشگاه‌ها تأکید بر مباحث نظری بود و به حرفه آموزی کم‌توجهی وجود داشت، اما در این دوره با توجه به نیاز کشور به نیروهای ماهر در حرفه‌ها و مشاغل گوناگون، مهارت‌‍افزایی و آموزش های فنی و حرفه ای در اولویت برنامه‌‌ها قرار گرفته است و دولت با حمایت از دانشگاه، افزایش اعتبارات و کمک به تامین تجهیزات و امکانات مورد نیاز آموزشی، مصمم است گام‌های بلندی در این زمینه بردارد.

رضانیا با اشاره به اینکه دانشگاه باید نیروهای متخصصی تربیت کند که در آینده نقش‌آفرین باشند، گفت: فرهنگ‌سازی در جامعه و بین خانواده‌ها برای سوق دادن فرزندان به سمت مهارت‌آموزی در دانشگاه‌ها از اهمیت فراوانی برخوردار است تا فرهنگ کار در جامعه نهادینه شود.

انتهای پیام/

 

دیگر خبرها

  • مصائب یک واردات موسیقایی/ رایزنی با ارشاد اقدام با صمت!
  • عملیاتی کردن دستاوردهای علمی؛ ریشه پیوند دانشگاه و جامعه است
  • طرح ملی جهاد آبرسانی امیدبخش روستا‌های تشنه خراسان شمالی
  • طرح ملی جهادآبرسانی امیدبخش روستا‌های تشنه خراسان شمالی
  • رویداد صدرا به ایستگاه اندیمشک رسید
  • توسعه‌یافتگی در جامعه با اتصال دانشگاه و صنعت محقق می‌شود
  • رقابت داوطلبان آزمون استخدامی آموزش و پرورش سمنان
  • صنعت و دانشگاه دغدغه فرماندهان دفاع مقدس را رفع کردند
  • رویداد صدرا نقطه عطف حل مسائل جامعه است
  • استاد دانشگاه سمنان عضو هیات علمی نمونه کشوری شد