Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدرضا هاشمزهی روز پنجشنبه در حاشیه نشست کارگرو سلامت و امنیت غذایی ایرانشهر که با محوریت بیماری های منتقله از آب و غذا و بیماری های مشترک انسان و دام برگزار شد در گفت و گو با خبرنگار ایرنا بر رعایت دستورالعمل های بهداشتی تاکید کرد. 

وی اظهارداشت: با توجه به عرضه و کشتار دام در مکان های غیر بهداشتی ادارات دامپزشکی، شهرداری، مرکز بهداشت و ادارات دست اندرکار باید هر چه سریعتر نسبت به ساماندهی فروشنده های دام های سبک و سنگین در شهر اقدام کنند و تمامی فروشندگان به میدان دام انتقال یابند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون سیاسی و امنیتی فرماندار ایرانشهر گفت: با همکاری اداره آبفا، مرکزبهداشت و دستگاه قضایی نسبت به قطع انشعاب آب خانوارهایی که رهاسازی آب به داخل معابر دارند اقدام می‌شود. 

وی بیان کرد: مرکز بهداشت، موظف شد نسبت به جمع آوری توزیع کنندگان سیار بسته های غذایی آماده در سطح شهر اقدام کند.

هاشمزهی افزود: اداره آبفا ایرانشهر  نسبت به در اختیار گذاشتن برنامه آبرسانی به روستای نوراباد،به مرکزبهداشت اقدام کند تا درخصوص نمونه برداری میکروبی آب اقدامات لازم توسط مرکزبهداشت انجام شود.

وی تصریح کرد: تمامی ادارات نسبت به پرداخت بموقع قبوض آب اداره مربوطه اقدام کنند تا اقدامات لازم توسط اداره آبفا درخصوص خریداری پمپ های سوخته سطح شهر انجام شود.

معاون سیاسی و امنیتی فرماندار ایرانشهر اظهارداشت: مرکزبهداشت این شهرستان باید مطالب آموزشی در خصوص بیماری‌های مشترک انسان و دام و بیماری‌های منتقله از آب و غذا را در اختیار دفتر نهاد رهبری ،بمنظور سخنرانی در مساجد ارسال کند.

برچسب‌ها سیستان و بلوچستان دام و طيور ایرانشهر

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سیستان و بلوچستان دام و طيور ایرانشهر سیستان و بلوچستان دام و طيور ایرانشهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۳۰۵۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برخورد پلیس با تخلفات ساکن در معابر تهران/ موتورسیکلت‌های دوربین‌دار راهور وارد معابر می‌شود

معاون عملیات پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ اعلام کرد که به زودی دوربین‌های ثبت تخلف رانندگی بر روی موتورسیکلت‌های پلیس راهور نیز نصب می‌شود و در فاز اول این دوربین‌ها نسبت به ثبت تخلفات ساکن اقدام خواهند کرد.

سرهنگ احسان مومنی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به برخورد پلیس با تخلفات ساکن گفت: تخلفات ساکن جزو آن‌دسته از تخلفاتی است که گرچه حادثه‌ساز محسوب نمی‌شود، اما هم می‌تواند منجر به حوادث رانندگی غیرقابل جبران شده و هم سبب اخلال در روند ترافیک می‌شود، از این رو پلیس برخورد با آن را در راستای روانسازی ترافیک و همچنین پیشگیری از وقوع تصادفات در دستورکار خود قرار داده است.

وی با بیان اینکه تخلف در محل ممنوعه، پارک دوبل، توقف در پیاده‌رو و ... جزو تخلفات ساکن محسوب می‌شود، گفت: در همین راستا نیز ماموران پلیس راهور نسبت به اعمال قانون این تخلفات اقدام می‌کنند. علاوه بر آن از چند سال پیش تعدادی از خودروهای پلیس راهور تهران بزرگ نیز به دوربین ثبت تخلفات مجهز شده و از این طریق نیز نسبت به برخورد با تخلفات ساکن اقدام می‌شود.

معاون عملیات پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ از اجرای طرحی جدید برای برخورد با تخلفات ساکن خبر داد و گفت: پلیس راهور پایتخت در حال آماده‌سازی موتورسیکلت‌های مجهز به دوربین ثبت تخلفات است. دوربین نصب شده بر روی این موتورسیکلت‌ها قابلیت ثبت تخلفات ساکن و جریمه متخلفان را داراست. در حال حاضر چند دستگاه از این موتورسیکلت‌ها آماده شده و پس از طی مراحل فنی و دریافت کدهای مربوطه بر تعداد این موتورسیکلت‌های دوربین‌دار افزوده شده و این موتورها نیز همچون خودروهای دوربین‌دار اقدام به جریمه خودروهای دارای تخلفات ساکن خواهند کرد.

مومنی درباره اینکه آیا دوربین‌های نصب شده بر روی موتورسیکلت‌ها تنها امکان ثبت تخلفات ساکن را دارند، گفت: در فاز اول، این دوربین‌ها نسبت به اعمال قانون و ثبت تخلفات ساکن اقدام خواهند کرد. اما این دوربین‌ها قابلیت ثبت هر نوع تخلفی را دارند و بسته به برنامه‌نویسی آن، می‌توانند دیگر تخلفات را نیز ثبت کنند. لذا ممکن است در آینده از این دوربین‌ها برای ثبت دیگر تخلفات رانندگی نیز استفاده شود.

وی با بیان اینکه اعمال قانون مکانیزه تخلفات رانندگی، درصد خطا و دیگر چالش‌های ممکن را کاهش می‌دهد، گفت: در مواردی مشاهده شده که پارک یا توقف یک خودرو در محل نامناسب، منجر به وقوع تصادفی شدید و حتی مرگبار شده است. همچنین تخلفات ساکن سبب کندی تردد و ایجاد ترافیک می‌شود و برخورد پلیس نیز در همین راستا انجام می‌شود. طرح برخورد با تخلفات ساکن در سال ۱۴۰۳ نیز با جدیت در معابر پایتخت اجرا می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تلاش برای پاکسازی طبیعت از زباله‌ها
  • مهلت انتخاب رشته دکتری برای بار سوم تمدید شد
  • برخورد پلیس با تخلفات ساکن در معابر تهران/ موتورسیکلت‌های دوربین‌دار راهور وارد معابر می‌شود
  • اصلاحات جدید دفترچه راهنمای انتخاب رشته آزمون دکتری اعلام شد
  • ضعف ادارات کرمانشاه در پرداخت سهم اعتباری عشایر
  • سرزده‌های استاندار جدید لرستان از ادارات
  • امکان تغییر محل آزمون دانشجویان فراهم شد
  • ذخایر شکلات جهان در خطر است
  • مهلت انتخاب رشته دکتری برای بار دوم تمدید شد
  • فرصت انتخاب رشته داوطلبان آزمون دکتری سال ۱۴۰۳ دوباره تمدید شد