Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-01@21:42:44 GMT

فرزندان شهدا به سمت کارآفرینی هدایت شوند

تاریخ انتشار: ۱۶ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۴۳۱۹۱۸

فرزندان شهدا به سمت کارآفرینی هدایت شوند

ایسنا/لرستان نماینده مردم بروجرد در مجلس شورای اسلامی گفت: در حوزه فنی‌حرفه‌ای و کارآفرینی باید فرزندان ایثارگران را هدایت کرد چراکه با این اقدام به اشتغال جامعه هدف کمک می‌شود.

عباس گودرزی در جلسه مجمع نمایندگان استان با مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران لرستان، با بیان اینکه بحث اشتغال جامعه ایثارگر از اولویت‌های مهم بوده و در این زمینه هولدینگ کوثر ظرفیتی مؤثر است، به اهمیت مسکن خانواده شهدا و ایثارگر اشاره کرد و گفت: ۹ هزار واحد مسکونی در شهرک صنایع دفاع وجود دارد که تصمیم گرفته شده به عنوان یک شهر جدید در اختیار نهضت ملی مسکن قرار گیرد و خانواده ایثارگران از این ظرفیت استفاده نمایند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با همکاری با پیشکسوتان دوران دفاع مقدس به صورت مستمر برنامه دیدار با خانواده شهدا برگزار و در جهت بررسی و حل مسائل و مشکلات آنان اقدام می‌شود.

گودرزی با اشاره به اینکه هم‌اکنون وام‌های کارآفرینی فراوان است، ادامه داد: در حوزه فنی و حرفه‌ای و کارآفرینی باید فرزندان ایثارگران را هدایت کرد و با این اقدام به اشتغال جامعه هدف کمک می‌شود.

خادم شهدا و ایثارگران هستیم

مهرداد ویسکرمی، نماینده مردم خرم‌آباد و چگنی در مجلس شورای اسلامی نیز با بیان اینکه همه ما مدیون و مرهون خون شهدا، ایثارگران و جانبازان هستیم، افزود: اگر بخواهیم جامعه ایثارگری را غنی کنیم، باید برای آن کار ایجاد کنیم.

وی با اشاره به اینکه ما خودمان را خادمان شهدا و ایثارگران می‌دانیم و در عرصه خدمت به جامعه ایثارگری از ظرفیت‌ها استفاده خواهد شد، اضافه کرد: با روحیه مردمی در عرصه خدمت رسانی به جامعه هدف کارها به خوبی پیش می‌رود و در این راستا همکاری و تعامل نهادها ضروری است.  

توجه به بحث مسکن خانواده شهدا و ایثارگر

مرتضی محمودوند، نماینده مردم خرم‌آباد و چگنی در مجلس شورای اسلامی در ادامه این نشست بر ضرورت توجه به بحث مسکن خانواده شهدا و ایثارگر تأکید کرد و گفت: رفع مشکل مسکن جامعه هدف باید در اولویت برنامه‌ها قرار گیرد.  

اشتغال فرزندان شهدا و ایثارگر به عنوان اولویت اول باید مورد توجه قرار گیرد

یحیی ابراهیمی، نماینده مردم سلسله و دلفان نیز در این نشست، اظهارکرد: همه ما در جهت رفع مشکلات حوزه بنیاد شهید موظف هستیم گام‌های اساسی برداریم.

وی با بیان اینکه اشتغال فرزندان شهدا و ایثارگر به عنوان اولویت اول باید مورد توجه قرار گیرد، افزود: در این راستا لازم است که از ظرفیت بخش خصوصی استفاده شود.  

ابراهیمی به پرداخت وام‌های کارآفرینی اشاره کرد و گفت:  باید فرزندان شهدا و ایثارگر را به انجام کارهای تولیدی تشویق نماییم.

مشکلات خانواده شهدا و ایثارگر باید به صورت جدی پیگیری شود

حجت‌الاسلام محمدضا مبلغی، نماینده مردم کوهدشت و رومشکان در مجلس شورای اسلامی نیز در این جلسه، گفت: همکاری و تعامل برای رفع مشکلات جامعه هدف در اولویت قرار دارد و مسائل و مشکلات خانواده شهدا و ایثارگر باید به صورت جدی پیگیری شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی دفاع مقدس خرم آباد بروجرد كوهدشت نهضت ملی مسکن دفاع مقدس كارآفريني مجلس شورای اسلامی خانواده شهدا و ایثارگر مجلس شورای اسلامی نماینده مردم فرزندان شهدا قرار گیرد جامعه هدف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۳۱۹۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مستمری والدین شهدا افزایش یافت

مدیرکل پذیرش و امور اداری ایثارگران بنیاد شهید و امور ایثارگران با تشریح جزئیات افزایش حقوق ایثارگران گفت: مستمری والدین شهدا به ۱۵ میلیون تومان رسید. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، سید باقر سیدرضایی، مدیرکل پذیرش و امور اداری ایثارگران بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: در سال 1402 با تلاش و پیگیری رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران، معاونت توسعه بنیاد شهید و همکاری سازمان برنامه و بودجه، 35 هزار میلیارد ریال برای پرداخت پاداش پایان خدمت ایثارگران پیش‌بینی و تامین شد. این اعتبار در بهمن ماه 1402 در اختیار بنیاد شهید قرار گرفت و اداره کل پذیرش با استناد به تبصره سه ماده 40 قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران نسبت به شناسایی مشمولان این بخش اقدام کرد.

پرداخت پاداش پایان خدمت 16 هزار جانباز در سال 1402

مدیرکل پذیرش و امور اداری ایثارگران بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به روند پرداخت پاداش پایان خدمت ایثارگران گفت: اداره کل پذیرش و امور اداری ایثارگران به استناد تبصره سه ماده 40 و با توجه به آیین‌نامه‌ای که در سال 1401 تدوین و در 1402/12/28 اصلاح و به شماره 243461 به بنیاد شهید ابلاغ شد، موظف بود نسبت به بازنشستگی جانبازان حالتِ اشتغال اعم از مشمولین ماده 38 قانون جامع و تبصره یک قانون حالت اشتغال در صورت داشتن شرایط و با توجه به رای حالت اشتغالشان نسبت به پرداخت حقوق قانونی این گروه اقدام کند.

سیدرضایی ادامه داد: بنیاد شهید و امور ایثارگران توانسته بود در سال 1401 به مبلغ 30 هزار میلیارد برای 14 هزار و 407 نفر از جانبازان این کار را انجام دهد که منابع آن در اواخر سال 1401 تامین شد. تعدادی از این پرداختی‌ها به صورت منظم در سال 1401 و اوایل سال 1402 انجام پذیرفت. در سال 1402 نیز پاداش پایان خدمت 15 هزار و 996 نفر از جانبازان به مبلغ 31 هزار میلیارد ریال از محل اعتبار 35 هزار میلیارد ریال پرداخت شد.

پایان انتظار 37 ساله مادر شهید اسدپور در شیراز

مدیرکل پذیرش و امور اداری ایثارگران بنیاد شهید و امور ایثارگران در مورد پرداخت پاداش پایان خدمت شهدا نیز گفت: 245 شهید در سال 1401 بازنشسته شده بودند؛ ولی پاداش پایان خدمت آنها به ذی نفعان شان پرداخت نشده بود که با توجه به تامین اعتبار 780 میلیارد ریال، حقوق قانونی این عزیزان پرداخت شد.

سیدرضایی ادامه داد: اقدام ارزنده و مهم در سال 1402 پرداخت ذخیره مرخصی شهدا دستگاهی و یگان‌ها بود که از سال 1396 با ابلاغ قانون برنامه ششم توسعه هنوز پرداخت نشده بودند.

وی با اشاره به پرداخت 3 هزار و 290 میلیارد ریال به 3 هزار و 727 نفر از خانواده شهدا گفت: حقوق این گروه از خانواده شهدا به دلایل مختلف از جمله اینکه تکلیف قانونی مشخصی نداشتند چندین سال معوق شده بود که ما امسال با احتساب این مبالغ توانستیم 35 هزار میلیارد ریال در بخش پاداش ایثارگران برای گروه جامعه ایثارگری اعم از شهدا و جانبازان پرداخت کنیم.

واریز معوقه حق پرستاری سال 1401 به 113 هزار ایثارگر و اعمال افزایش ابلاغی ستاد کل نیروهای مسلح

مدیرکل پذیرش و امور اداری ایثارگران بنیاد شهید و امور ایثارگران با اشاره به پرداخت معوقه حق پرستاری مربوط به سال 1401 به مشمولان آن گفت: حق پرستاری معوقه مربوط به سال 1401 که برای فروردین و اردیبهشت سال مذکور اعمال نشده بود به میزان 38 درصد محاسبه و به تعداد 113 هزار و 765 نفر به مبلغ 1800 میلیارد ریال پیش بینی و در فروردین ماه سال جاری به حساب این عزیزان یعنی 113 هزار نفر واریز شد.

سیدرضایی افزود: همچنین به استناد ماده 38 و 39 قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران، این بخش از عزیزان که در دوران دفاع مقدس حضور داشتند یا شهدای مربوط به ترور بودند و مشمول ضوابط ابلاغی از طریق ستاد کل نیروهای مسلح هستند. ستاد کل نیروهای مسلح در سال 1402 افزایش هایی را انجام داده بود که متاسفانه به علت عدم تامین اعتبار در بخش بنیاد شهید، اقدامی اتفاق نیفتاده بود. با هماهنگی با مسئولان در پایان سال 1402 موفق شدیم این مبالغ را برای دو ماه بهمن و اسفند ماه تامین و پرداخت کنیم.

وی افزود: برای اینکه بتوانیم افزایش های سال 1403 را درست اعمال کنیم به استناد ابلاغیه ستاد کل نیروهای مسلح و برابر احکام ابلاغی به میزان 20 درصد برای شهدای حالت اشتغال و 10 درصد برای سایر گروه ها یعنی شهدای بازنشسته و همینطور جانبازان مشمول ماده 38 اعمال شد که در این خصوص مبلغی به میزان 2655 میلیارد ریال به تعداد 111 هزار و 949 نفر تامین و در فروردین ماه از بابت معوقه بهمن و اسفند پرداخت شد.

در سال 1403 مستمری والدین شهدا به 15 میلیون تومان رسید

مدیرکل پذیرش و امور اداری ایثارگران بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: اتفاق ویژه سال 1403 افزایش حقوق ایثارگران در فروردین ماه بود، موضوعی که در سال های گذشته معمولا اردیبهشت و خرداد ماه اعمال و پرداخت می شد. امسال با تدابیر رئیس جمهور، همکاری نهادها و دستور رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران و همراهی معاونت توسعه توانستیم افزایش حقوق ایثارگران را از همان فروردین ماه اعمال کنیم؛ به طوری که ما توانستیم برای مشمولین ماده 38 ،39 و 40 و مشمولین تبصره یک حالت اشتغال به میزان 20 درصد افزایش حقوق را اعمال و محاسبه و در حقوق فروردین ماه پرداخت کنیم.

سیدرضایی خاطرنشان کرد: همچنین سرانه مستمری والدین از 7 میلیون و 80 هزار تومان در سال 1403 به عدد 15 میلیون تومان رسید و این مبلغ در حقوق فروردین ماه اعمال شد. همچنین حق پرستاری 35 درصد افزایش پیدا کرد. خوشبختانه توانستیم حق پرستاری 138 هزار نفر از جامعه مشمول را افزایش دهیم. عددی که تحت عنوان سرانه در حال حاضر پرداخت می شود 7 میلیون و 166 هزار تومان است که برای این گروه پرداخت می‌کنیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کاهش ۹ درصدی نرخ بیکاری در جامعه ایثارگری کشور
  • دعوت خانواده شهدا از مردم برای شرکت دراجتماع مردمی درگلستان شهدا
  • مستمری والدین شهدا افزایش یافت
  • دیدار فرمانده گروه ۹۹ پدافند هوایی نیروی زمینی ارتش با خانواده جانباز متوفی اکبری خندابی
  • به زودی دغدغه خانواده شهدا هرمز با احداث گلزار شهدا رفع خواهد شد
  • هدایت و تربیت، مهمترین رسالت معلمان
  • تقدیر نخبگان شاهد و ایثارگر از خدمات شرکت بیمه دی
  • واگذاری زمین به ۱۸۸ ایثارگر گلستانی در طرح نهضت ملی مسکن
  • تجلیل از معلمین فرزندان شهدا و بسیجی بمناسبت هفته عقیدتی سیاسی در سپاه و هفته معلم
  • دغدغه اهالی هرمز درباره گلزار شهدا چه زمانی رفع می‌شود؟