Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، حدود دو هفته قبل (دوشنبه، ششم تیرماه) شرکت‌های فولاد خوزستان و فولاد مبارکه مورد حمله سایبری قرار گرفتند و مشکلاتی برای شبکه‌های اجتماعی و خطوط تولید آنها ایجاد شد.  حملاتی که هرچند تلفات جانی و فیزیکی به دنبال نداشت و حتی به دلیل قطعی برق، برخی از خطوط تولیدی این دو شرکت بزرگ فولادی تعطیل بود و ناکام ماند، اما درسی که برای  صنعت و به‌خصوص بخش معدن و صنایع معدنی کشور به دنبال داشت این بود که باید ضمن اهمیت دادن به رعایت دستورالعمل‌های پدافند غیرعامل در حوزه تولید و زیرساخت‌های ملی، تقویت کارکنان این حوزه و تشکیل تیم‌های مراقبتی ۲۴ ساعته در اولویت شماره یک کشور قرار گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در همین زمینه، سه‌شنبه هفته جاری (۱۴ تیرماه) وزیر صنعت، معدن و تجارت طی بازدید از خطوط تولید شرکت فولاد مبارکه اصفهان در جریان جزییات حملات سایبری این شرکت و اقدامات کارشناسان مربوطه در مقابله با آن قرار گرفت و از تیم مربوطه تقدیر کرد.

آن‌طور که کارشناسان عنوان کردند حمله سایبری به شرکت فولاد مبارکه، یکی از قوی‌ترین حملات چند سال اخیر بوده است. به‌طوری که عمق نفوذ به سامانه‌ها بالا بود و هکرها سعی در کنترل سرعت غلطک‌ها و فشار آن داشتند تا با تغییر آن، اقدام به تخریب خط تولید ورق گرم آن شرکت کنند.

با این حال، کارشناسان فولاد مبارکه به‌موقع متوجه سیگنال اخطار شدند و با خروج کامل خط از مدار، همه سخت‌افزارها و نرم‌افزارها را کنترل و در برخی موارد جایگزین و اقدام به راه‌اندازی مجدد خط تولید کردند.

برپایه این گزارش، توقف خط نورد فولاد مبارکه اصفهان به‌معنی کاهش تولید ورق‌گرم و افت توقف تولید خودرو، لوازم‌خانگی و لوله پروفیل بوده و دارای اثرات نامطلوب بر اشتغال و بازار سرمایه بود که با اقدام به موقع خنثی شد.

رعایت دستورالعمل‌های  پدافند غیرعامل در حوزه تولید و زیرساخت‌های ملی دارای اهمیت روزافزون بوده و تقویت کارکنان این حوزه و تشکیل تیم‌های مراقبتی ۲۴ ساعته، باید در اولویت شماره یک کشور قرار گیرد.

برچسب‌ها فولاد مبارکه اصفهان فولاد صنعت فولاد امنیت سایبری

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فولاد مبارکه اصفهان فولاد صنعت فولاد فولاد مبارکه اصفهان فولاد صنعت فولاد امنیت سایبری فولاد مبارکه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۳۳۳۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرش دستباف هنر مادر است

مریم جلالی عصر امروز دوشنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ در نشست با اعضای کمیسیون فرش، هنر و صنایع‌دستی اتاق بازرگانی با اشاره به ضرورت تقویت همکاری‌ها بین بخش دولتی و خصوصی اظهار کرد: همکاری اتاق‌های بازرگانی و معاونت صنایع‌دستی در مرحله بسیار خوبی است و این همکاری‌ها بیش از پیش باید تقویت شود.

معاون صنایع‌دستی وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی اشاره به اهمیت صادرات و ظرفیت‌های آن افزود: خوشبختانه ما از این مرحله عبور کردیم و اکنون فرصت بهره‌مندی از این ظرفیت‌ها است.

او اضافه کرد: بهتر است انسجام بین دولت و بخش خصوصی بیش از پیش تقویت شود چرا که به تعبیر مهندس ضرغامی، سرمایه‌گذاران و فعالان بخش خصوصی سربازان خط مقدم هستند.

جلالی یادآور شد: اعتقاد من بر این است که صنایع‌دستی که من اسمش را اقتصاد هویت‌بنیان گذاشته‌ام، موانعی پیش رو دارد که باید آنها را برطرف کرد و به اهداف عالی پیش رو فکر کرد و به آن دست یافت.

معاون صنایع‌دستی وزارت میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی اضافه کرد: معاصرسازی و تولید بر اساس سلیقه مشتری می‌تواند باعث شود تا صنایع‌دستی لوکوموتیو پیشران قطار هنر‌های مختلف مانند فرش دستباف در کشور باشد.

او سپس به اهمیت صادرات و برنامه‌ریزی در باره بازار‌های بین‌المللی اشاره کرد و افزود: ما بازار‌های کشف نشده‌ای داریم که یکی از آنها کشور قطر است و باید بر روی این بازار‌های کشف نشده برنامه‌ریزی کنیم.

جلالی به حمایت‌ها از صنایع‌دستی در اسناد بالادستی اشاره کرد و افزود: در برنامه هفتم موظف شدیم زیست‌بوم صنایع‌دستی را تدوین کنیم و ادبیات جدیدی در حکمرانی شکل بگیرد. خوشبختانه قدم‌های خوبی در حوزه صادرات صنایع‌دستی برداشته شده که می‌توان به موضوع حذف پیمان‌سپاری ارزی اشاره کرد. در همین حال خوشبختانه در حوزه نمایشگاهی نیز کار‌های خوبی انجام شده و هنرمندان ما در نمایشگاه‌های مختلف حضوری چشمگیر دارند.

معاون صنایع‌دستی کشور گفت: مشکل ما این است که در حوزه صنایع‌دستی و هنر در مرحله توصیف مانده‌ایم. در حالی که باید از توصیف عبور کنیم و به توزیع بپردازیم و صنایع‌دستی را به‌عنوان صنعتی سبز در بخش‌های مختلف تقویت و معرفی کنیم.

او به موضوع معرفی صنایع‌دستی از زاویه قصه و روایت اشاره کرد و افزود: روش‌های قدیمی دیگر برای فروش صنایع‌دستی و هنر جوابگو نیست. نسل جدید سلیقه دیگری دارد از این رو فروشندگان ما باید ادبیات جدیدی را یاد بگیرند تا شاهد نتایج بسیار خوب در این حوزه باشیم.

معاون صنایع‌دستی یادآور شد: من فرش دستباف را هنر مادر می‌دانم چرا نقوش فرش دستباف، دستمایه بسیاری دیگر از هنر‌های ما بوده‌اند.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری میراث و گردشگری

دیگر خبرها

  • فرش دستباف هنر مادر است
  • تکالیف جدید کارگروه دائمی پدافند غیرعامل برای دستگاه‌های اجرایی کشور
  • سرلشکر باقری مصوبات کارگروه پدافند غیرعامل را ابلاغ کرد
  • تکالیف کارگروه دائمی پدافند غیرعامل برای دستگاه‌های اجرایی
  • تعیین تکلیف کارگروه دائمی پدافند غیرعامل برای دستگاه‌های اجرایی
  • ۵ محصول زنجیره ارزش راهبردی استان کرمان در نمایشگاه تهران
  • حمل ریلی محصولات مجتمع فولاد مبارکه تا ۱۰ میلیون تن در سال
  • اعلام برنامه ۴ هفته پایانی لیگ برتر
  • ایجاد ۲ خوشه صنعتی در حوزه فولاد و پتروشیمی
  • لزوم ایجاد فضای مناسب برای مشارکت مردم در تحقق شعار سال