Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا، محمد چکشیان روز پنجشنبه در نشست شورای هماهنگی مدیران زیر مجموعه وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در خراسان رضوی افزود: یکی از موضوعات مهم بیانیه گام دوم انقلاب نیز، مردمی سازی فرایندهاست به این معنا که هر آنچه انجام می دهیم باید به مردم گزارش دهیم.

وی ادامه داد: یکی از موضوعات مهم وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی ارتقای نهضت فرهنگ کار است که این فرهنگ با تاکید بر مهارت آموزی و کارآفرینی ارتقا می یابد و تاکنون نیز ۲۵ مولفه موثر در ارتقای فرهنگ کار استخراج شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: در صورتی که فرهنگ کار تیمی، مهارت آموزی و تعامل سازمانی ارتقا یابد، بهره وری، اشتغالزایی و امید به آینده در جامعه شکل می گیرد. 

چکشیان افزود: بیانیه گام دوم انقلاب یک تفاوت مبنایی با باقی اسناد بالادستی نظام جمهوری اسلامی دارد و آن این است که صراحتا بیان می کند که ما بدون خیانت به آرمانهای اولیه انقلاب به چله آن رسیده ایم و یک گذشته پرافتخار داریم با این حال در برخی موارد کم کاریها و نقصانهایی هم داشته ایم اما به آرمانهای اولیه انقلاب خیانت نکرده ایم.

وی اضافه کرد: بیانیه گام دوم انقلاب، کلید اساسی گشایش همه قفلها را نگاه خوشبینانه به آینده می داند، زیرا مرگ یک ملت زمانی است که امیدی به آینده نداشته باشد اما این امید خوشبینانه باید متکی به ۲ مولفه "عظمت مسیر طی شده از ابتدای انقلاب تاکنون" و "سرمایه و ظرفیتهای مادی و معنوی موجود" باشد.

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: مهمترین ظرفیت امیدبخش کشور سرمایه انسانی آن است که با تکیه بر آن می شود به آینده امیدوار بود و اگر بخواهیم امید به آینده محقق شود باید ضعفها را کم کرد و بر روی نقاط قوت متمرکز شد.

چکشیان افزود: فردی می تواند بیانیه گام دوم انقلاب را با قوت پیش ببرد که تجربه گذشته را با نوآوری، نگاه امیدوارانه، حرکت جدید و جوان گرایی بیامیزد، زیرا ممکن نیست بدون استفاده از تجربه گذشته و عظمت راه طی شده، در بهره گیری از ظرفیتهای مادی و معنوی موجود حرکت جدیدی را آغاز کرد.

برچسب‌ها سازمان بهزیستی اشتغال زایی مهارت اموزی وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی جمهوری اسلامی معلولان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان بهزیستی اشتغال زایی مهارت اموزی سازمان بهزیستی اشتغال زایی مهارت اموزی وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی جمهوری اسلامی معلولان بیانیه گام دوم انقلاب کار و رفاه اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۳۳۴۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۸۵ هزار نفر در کردستان عضو تعاونی‌ها هستند

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان گفت: در حال حاضر بیش از ۲۰۰۰ تعاونی با ۱۸۵ هزار عضو در استان وجود دارد که ۱۸ هزار نفر نیز به صورت مستقیم در آن‌ها مشغول به کار هستند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان، فرزاد پیشکاری ظهر امروز _سه‌شنبه یازدهم_ در مراسم گرامیداشت روز جهانی کارگر که در مجتمع فجر سنندج برگزار شد، اظهار کرد: کارگران نقش تعیین کننده‌ای داشته و همگام با سایر اقشار جامعه در پیروزی انقلاب و پس از آن نیز در جنگ تحمیلی و صحنه‌های مختلف از کیان کشور دفاع کرده‌اند.

وی افزود: رشد و شکوفایی کشورمان را مرهون کار و تلاش کارگران هستیم و کارگران ستون فقرات اقتصادی کشور هستند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان خاطرنشان کرد: در حوزه روابط کار ۱۹۲۸۴ واحد تولیدی و صنعتی وجود دارد که در طول سال گذشته توسط بازرسان ۱۹۰۰۰ بازرسی از این واحدها در راستای صیانت از جان کارگران و ایمنی و بهداشت محیط صورت گرفته است.

پیشکاری با اشاره به اینکه بیش از ۱۰ هزار پرونده کارگران استان در سال گذشته مورد بررسی قرار گرفته است، اضافه کرد: بالغ بر ۲۲۴ هزار نفر از مردم کردستان به‌صورت مستقیم بیمه خود را به سازمان تأمین اجتماعی پرداخت می‌کنند که در مجموع حدود ۷۰۰ هزار نفر در استان کردستان مخاطب مستقیم وزارت کار در کردستان هستند.

وی تصریح کرد: در واحدهای ۵۰ تا ۵۰۰ نفر نیز خانه‌های بهداشت راه اندازی شده و ۹۲ کارگاه آموزشی نیز در راستای ارتقای سطح دانش و آگاهی کارگران در استان برگزار شده است‌.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان گفت: در حال حاضر بیش از ۲ هزار تعاونی با ۱۸۵ هزار عضو در استان وجود دارد که ۱۸ هزار نفر نیز به صورت مستقیم در آن‌ها مشغول به کار هستند.

کد خبر 749418

دیگر خبرها

  • پیشنهاد اصلاح موادی از قانون کار برای حمایت از کارگران
  • تبیین سرفصل‌های آموزش و پرورش تراز انقلاب/معلمان امیدآفرینی کنند
  • آشنایی جامه هدف بهزیستی با معیارهای انقلاب با جهاد تبیین
  • وزیر کار: دائمی شدن قراردادهای کارگری در نوبت رسیدگی هیئت دولت قرار گرفت
  • وزیر تعاون: بیکاران به زودی از طریق سامانه‌ای شناسایی می‌شوند
  • بیکاران به زودی از طریق سامانه‌ای شناسایی می‌شوند | توضیحات وزیر کار درباره لایحه جامع اشتغال
  • دیدار معاون وزیر کار با خانواده شهید وطن خواه کردستان
  • ۱۸۵ هزار نفر در کردستان عضو تعاونی‌ها هستند
  • ببینید | ادعای وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی درباره یک وعده مهم در دولت سیزدهم!
  • آغاز فعالیت ستاد اربعین وزارت تعاون در سیستان و بلوچستان