Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون آموزش متوسطه وزیر آموزش و پرورش با تاکید براینکه مدارس باید به سمت آموزش ترکیبی بروند گفت: یکی از اهداف حرکت به سمت مدارس نسل سوم بهبود وضعیت اشتغال افراد پس از پایان تحصیل است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم ازگرگان، محمد مهدی کاظمی ظهر امروز در جلسه شورای آموزش و پرورش استان گلستان با حضور مدیران استانی اظهارداشت: از مهم‌ترین تأکیدات رهبر معظم انقلاب اسلامی بر اهمیت اجرای سند تحول بنیادین مبتنی بر فلسفه تعلیم و تربیت اسلامی به عنوان مهم‌ترین سند تعلیم و تربیت در کشور است که همه دستگاه‌ها مکلف هستند در راستای اجرای این سند به آموزش و پرورش کمک کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با بیان اینکه مهارت آموزی یکی از مهم‌ترین ماموریت‌های آموزش‌وپرورش است که در سند تحول آموزش و پرورش آمده، اظهار کرد: همه مدارس ما باید به سمت آموزش‌های ترکیبی بروند تا دانش آموزان تلفیقی از دانش، مهارت و افزایش ظرفیت‌ها را تجربه کنند.

کاظمی در ادامه به توسعه آموزش‌های فنی و حرفه‌ای و مهارت‌آموزی دانش آموزان دوره اول و دوم نظری بر تقویت روحیه کارآفرینی و کسب شایستگی‌های حرفه‌ای دانش آموزان تأکید کرد و افزود: یکی از برنامه‌های ما حرکت به سمت مدارس نسل سوم به منظور آموزش مهارت آموزی و کارآفرینی به دانش‌آموزان برای بهبود وضعیت اشتغال آنان پس از تحصیل است.

معاون آموزش متوسطه وزیر آموزش و پرورش، توسعه آموزش‌های فنی و حرفه‌ای مبتنی بر آمایش سرزمینی با رویکرد آینده‌پژوهانه و مشارکت صاحبان سرمایه، دستگاه‌ها و صنایع در مدارس متوسطه را از مهم‌ترین سیاست‌های این معاونت عنوان کرد و گفت: ایجاد و توسعه هنرستان‌های در جوار صنعت با همین هدف دنبال می‌شود، ضمن اینکه در این هنرستان‌ها آموزش در محیط واقعی اتفاق می‌افتد و از طرفی بخشی از نیاز صنایع به نیروی کار از طریق فارغ التحصیلان این مدارس برطرف می‌شود.

مشارکت شرکت‌های خودروساز با هنرستان‌ها کافی نیست/ "خدمت سربازی" مانع اشتغال فارغ‌التحصیلان هنرستانوزیر آموزش و پرورش در شیراز: بابت تاخیر در اجرای نظام رتبه‌بندی عذرخواهی می‌کنم/ هنرستان‌ها هوشمند می‌شوداستاندار هرمزگان: 40 هنرستان تخصصی باید در استان ایجاد شود

وی تصریح کرد: توسعه هنرستان های فنی حرفه ای و کاردانش، مهم‌ترین راهکار برای اشاعه فرهنگ کارآفرینی و حل مشکل بیکاری جوانان تحصیل‌کرده در کشورهای توسعه‌یافته است که با تکیه بر دو محور آموزش علم و مهارت، سبب تقویت روحیه امید، اعتماد به نفس و افزایش انگیزش هنرجویان به ادامه تحصیل می‌شود.  

کاظمی هدف از تاسیس هنرستان‌های فنی‌و‌حرفه‌ای و کاردانش در آموزش و پرورش را جایگزینی مهارت‌آموزی، کارآفرینی، اشتغال‌زایی و دستیابی به توسعه پایدار به جای علم‌آموزی دانست و گفت: توسعه هنرستان های فنی مهمترین راهکار حل مشکل بیکاری جوانان تحصیل‌کرده است.

انتهای پیام/581/ی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: دانشگاه فنی و حرفه ای وزارت آموزش و پرورش دانش آموزان دانشگاه فنی و حرفه ای وزارت آموزش و پرورش دانش آموزان آموزش و پرورش مهارت آموزی دانش آموزان هنرستان ها مهم ترین حرفه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۳۴۲۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۵ واحد آموزشی در بردسکن بازسازی و احداث شد

به گزارش خبرنگار مهر، علی اکبر چراغیان ظهر چهارشنبه در نشست خبری که با حضور اصحاب رسانه در محل سالن اجتماعات اداره آموزش و پرورش برگزار شد، اظهار کرد: در هفته بزرگداشت معلم ۴۰ برنامه شاخص فرهنگی در سطح شهرستان برگزار می‌شود.

رئیس آموزش و پرورش شهرستان بردسکن افزود: همزمان با هفته معلم در بیش از ۲۰۰ مدرسه سطح شهرستان زنگ سپاس معلم نواخته شد و با تقدیم شاخه گلی از زحمات معلمین تقدیر شد.

وی با بیان اینکه برگزاری مسابقات ورزشی، تجلیل از فرهنگیان، طبیعت گردی و برگزاری مراسم تکریم، جشن سپاس معلم، مسابقه کتابخوانی در طی هفته معلم برگزار می‌شود، افزود: با حمایت‌های نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی دستور اخذ سه چمن مصنوعی گرفته شده که دو زمین چمن آن در دو مدرسه سطح شهرستان افتتاح و یک چمن دیگر نیز در دبیرستان شهید مفتوحی بزودی افتتاح خواهد شد.

چراغیان از توسعه فضای مدارس خبر داد و گفت: محیط تعداد ۷ مدرسه در سطح شهرستان نیز کف سازی و آسفالت شده است.

رئیس آموزش و پرورش شهرستان بردسکن با بیان اینکه هدایت دانش آموزان به هنرستان‌ها رشد قابل قبولی داشته است، گفت: با ساخت و تجهیز کاردانش شهید هنرور ۴۳ درصد از دانش آموزان در هنرستان‌ها و مابقی نیز در رشته‌های نظری مشغول به تحصیل هستند.

وی افزود: از ۲۰۰ مدرسه در سطح شهرستان تعداد ۶۰ نماز خانه داریم و با حضور ۴۰ روحانی نماز جماعت در مدارس برگزار می‌شود.

کد خبر 6094554

دیگر خبرها

  • بازگرداندن ۳۰۰۰ کودک گلستانی بازمانده از تحصیل به مدارس
  • اولویت مجلس آینده باید معیشت مردم و بهبود وضعیت اشتغال باشد
  • ۴۵ واحد آموزشی در بردسکن بازسازی و احداث شد
  • بازگشت ۲۸۲ دانش آموز ترک تحصیل کرده به مدارس گیلان
  • ۲۵۰۰ میلیارد تومان برای توسعه زیرساخت‌های آموزشی بوشهر اختصاص می‌یابد
  • اختصاص ۲۵۰۰ میلیارد تومان برای توسعه زیرساخت‌های آموزشی بوشهر
  • تأمین ۱۰۰۰ میلیارد تومان برای توسعه فضای آموزشی بوشهر
  • اجرای طرح ماهر در مدارس استان قزوین
  • ۲۱۳ هزار نفر به جمعیت دانش آموزان هنرستانی اضافه شد
  • ۱۴۰ نیروی فنی جذب هنرستان‌های زنجان می‌شوند