Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسنا، حمیدرضا حاجی‌بابایی، پنج‌شنبه ۱۶ تیرماه در جلسه هم‌اندیشی با بهره‌برداران پیشرو و تشکل‌های بخش مختلف کشاورزی و تبیین سیاست‌های وزارت جهاد کشاورزی، اظهار کرد: رسالت سنگین تولید بر عهده بخش خصوصی است و وزارت جهاد کشاورزی باید یکپارچه در اختیار بخش خصوصی باشد و جایی که مردم نتوانستند دولت ورود کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حاجی‌بابایی تصریح کرد: استان همدان ظرفیت کشاورزی بالایی دارد. استان ما از استان‌هایی است که در زمینه کشاورزی و دامداری، خوب کار کرده اما نتوانسته از ظرفیتی که دارد به نحو احسن استفاده کند.

وی ادامه داد: پنج سال است در کشور، الگوی کشت مصوب شده اما هنوز در شهرستان‌ها خود را نشان نداده است. با توحه به وضعیت آب در کشور الگوی کشت را از الان به عنوان برنامه اولیه سیاست‌گذاری کنید. 

نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: از جنوبی‌ترین تا شمالی‌ترین نقطه کشور مشکل آب داریم. 

حاجی‌بابایی تاکید کرد: در استان ما آب کم است اما مصرف بد از کم‌آبی بدتر است و نتوانستیم از منابع، استفاده درستی داشته باشیم.

وی با اشاره به دام‌داری در استان همدان، مطرح کرد: دام‌داری باید در استان همدان رشد و توسعه داشته باشد.

رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی در رابطه با صادرات محصولات کشاورزی در استان، گفت: قدم‌های خوبی برای صادرات استان همدان در بخش کشاورزی برداشته نشده است.

حاجی‌بابایی خاطرنشان کرد: سال گذشته ۱۷ میلیارد و ۳۰۰ میلیون دلار نفت فروختیم. یک میلیارد و ۷۰۰ میلیون دلار برای خرید واکسن و ۱۵ میلیارد و ۶۰۰ میلیون دلار برای کالاهای اساسی هزینه شده و یک ریال از محل فروش نفت برای هیچ چیز باقی نمانده است.

وی ادامه داد: ارز ترجیحی برای مردم حذف نشده و برای دولت حذف شده تا بتوانیم تورم را مهار کنیم. نقدینگی و تورم مهار شود باقی مشکلات نیز حل می‌شود. بودجه ۱۴۰۱ را به نحوی نوشتیم که یک سر سوزن از سمت بودجه به مردم تورم وارد نشود.

رئیس کمیسیون برنامه‌وبودجه ادامه داد: ارز ۴۲۰۰ تومانی برای مردم حذف نشده و برای دولت حذف شده و مابه‌التفاوت آن را دولت باید حذف کند.  

حاجی‌بابایی با بیان اینکه امسال ما ۵۰۰ هزار میلیارد تومان یارانه خواهیم داد، مطرح کرد: این کار مشکل را حل می‌کند اما کار اساسی نیست. یارانه دارو برای بیماری است. تکلیف ما این که اقتصاد را تقویت کنیم و چون نتوانستیم اقتصاد را تقویت کنیم یارانه می‌دهیم.

وی ادامه داد: امسال فقط ۸۰ هزار میلیارد تومان برای تولید گذاشتیم در صورتیکه با مبلغ یارانه تولید یک کشور دگرگون می‌شود.

 

منبع: الف

کلیدواژه: حاجی بابایی استان همدان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۳۴۵۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیش از 543 میلیارد تومان برآورد اولیه خسارت سیل به بخش کشاورزی

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی  رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان  با بیان اینکه سیل اخیر خسارت سنگینی را به بخش کشاورزی استان وارد کرده است، گفت: براساس گزارش‌های ارسالی از شهرستان ها، بالغ بر ۵۴۳ میلیارد و 300 میلیون تومان  برآورد اولیه خسارت سیل به زیربخش‌های کشاورزی استان است .
مهدی جعفری افزود: بر اثر سیل خسارات قابل‌توجهی به زیرساختهای بخش‌های کشاورزی استان از جمله قنوات، باغات، زراعت، دام و طیور، ابنیه‌ها، جاده‌های بین مزارع و ایستگاه‌های پمپاژ کشاورزی وارد شده‌است.
وی با بیان اینکه گروه‌های تعیین و ارزیابی خسارات پس از سیل در سطح مراکز بخش سازماندهی و تمام مناطق خسارت‌دیده نیز فهرست‌برداری شد، گفت: جبران خسارات سیل به کشاورزی این استان قدری دشوار است و براساس برآورد‌های اولیه برای جبران این خسارات  به بخش‌های کشاورزی خراسان جنوبی، تخصیص اعتبارات ملی و استانی مورد نیاز است.
وی با بیان اینکه اکیپ‌های راهسازی در مراکز جهاد کشاورزی مستقر بوده و مشغول ترمیم جاده‌های بین مزارع در بخش کوهسنانی هستند، گفت: همکاران مدیریت در شهرستان‌ها وگروه‌های جهادی در کنار کشاورزان و بهره برداران، کار لایروبی و پاکسازی باغات استان را انجام می‌دهند.
جعفری گفت: با استفاده از بیل‌های مکانیکی، لایروبی رسوبات جمع‌شده در پشت بند‌ها انجام خواهد شد تا پیش از فصل آبیاری باغات زمینه آبیاری درختان و زمین‌های زراعی فراهم شود.
وی با بیان اینکه  شهرستان‌های بشرویه و زیرکوه بیشترین میزان و حجم خسارت راداشتند، افزود:  این گزارش برآورد اولیه بوده و روند بررسی برای برآورد نهایی ادامه دارد.
رئیس سازمان جهادکشاورزی در خصوص خسارات وارد شده به قناتهای استان گفت: طبق گزارش‌های اولیه  سیل به تعداد ۱۰۱ رشته قنات، ۱۱۶۰۰ هکتار اراضی زراعی و باغی، ۳۳۷ راس دام سبک، ۵۲۰ کیلومتر ایل راه، ۱۱۰ کیلومتر جاده بین مزارع و ۱۷ کیلومتر مسیر انتقال آب خسارت وارد کرده که البته تاکید میگردد که گزارش برآورد اولیه بوده و روند بررسی برای برآورد نهایی ادامه دارد. 


دیگر خبرها

  • ۵۴۳ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان، برآورد اولیه خسارت سیل به بخش کشاورزی
  • اعلام آمادگی قالیباف ، متکی ، ذوالنوری ، آقاتهرانی ، رسایی و حاجی‌بابایی برای ریاست مجلس
  • بیش از 543 میلیارد تومان برآورد اولیه خسارت سیل به بخش کشاورزی
  • اختصاص ۱۵ همت برای ۲۶ پروژه‌ پیشران معاونت علمی
  • جامعه دانشگاهی در مقابل جنایات رژیم غاصب اسرائیل سکوت نمی‌کند
  • بررسی جداول بودجه ۱۴۰۳ در جلسات هفته جاری مجلس
  • خط و نشان تند رئیسی برای بانک‌ها / انتقاد از حمله و آزار و اذیت پلیس آمریکا علیه دانشجویان
  • خط و نشان تند رئیسی برای بانک‌ها / انتقاد از برحورد پلیس آمریکا با دانشجویان
  • رئیسی: بانک هایی که مقررات را رعایت نکنند منحل خواهند شد | مطلقا به فساد و مفسد رحم نمی‌کنیم
  • بانک‌هایی که مقررات را رعایت نکنند منحل خواهند شد/ مطلقا به فساد و مفسد رحم نمی‌کنیم