Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از آستانه‌اشرفیه، محمد حسینی عصر امروز در مراسم سالگرد استاد دکتر محمد معین در محل آرامگاه این استاد فرهیخته با بیان اینکه توجه به فرهنگ در استان گیلان به یک امر ویژه مبدل شده است، اظهار کرد: مردم استان گیلان یکی از فرهیخته‌ترین مردمان کشور هستند که استادان زیادی در عرصه فرهنگ، هنر و ادببات به مانند استاد دکتر محمد معین را تحویل جامعه دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی با تاکید بر لزوم توجه به فرهیختگان ادبیات و هنر در کشور گفت: استکبار در ۴۴ سال گذشته تمام تلاش خود را برای کمرنگ جلوه دادن فرهنگ در نظام جمهوری اسلامی انجام داده ولی مردم فرهنگ دوست ایران همواره با برگزاری مراسمات یادبود برای هنرمندان خود در عرصه‌های مختلف مانع از انجام این کار شدند. 

معاون اجرایی رئیس جمهور مهم‌ترین ویژگی استان دکتر محمد معین را ایرانی و اسلام دوستی وی دانست و بیان کرد: عده‌ای همواره سعی داشتند یک دوگانگی ایرانی اسلامی در آثار دکتر محمد معین ایجاد کنند ولی این استاد گرانقدر به ایران و اسلام توجه و علاقه ویژه‌ای داشتند به طوری که دکتر مطهری از دکتر معین به نیکی یاد می‌کنند. 

حسینی با بیان اینکه استاد دکتر محمد معین در ذکر نقل و قول‌ها به شدت دقت داشته است، گفت: توجه به زمان و پروردگار، ذکر نکات دقیق در آثار، دین‌باوری و تلاش برای احیای فرهنگ ادبیات فارسی از جمله مهم‌ترین ویژگی استاد دکتر محمد معین بوده است. 

وی یکی از نمادهای ماندگاری ایران و ادببات فارسی را استاد دکتر محمد معین معرفی کرد و افزود: تا زمانی که زبان فارسی زنده است استاد دکتر محمد معین زنده است زیرا این استاد فرهیخته و دانشمند، نمادیست برای اینکه چگونه یک بزرگ‌مرد کوشید تا خشت خشت فرهنگ ایرانی که به ما به میراث رسیده را پاس دارد، بر این خشت‌ها بیفزاید و بنیان آن را محکم‌تر کند. 

معاون پارلمانی رئیس جمهور با اشاره به تاثیر مثبت برگزاری مراسم یادبود استاد محمد معین در ماندگاری فرهنگ ادبیات فارسی گفت: احترام به استاد معین، فرصتی است برای اینکه نسل‌های معاصر و آینده بدانند که دکتر معین‌ها، که بودند، چه کردند و چگونه می‌توان راه آنان را ادامه داد. 

حسینی با بیان اینکه استاد دکتر محمد معین نقش مهمی در اعتبار سنت کلاسیک لغت نامه‌نویسی داشته است، تصریح کرد: دکتر معین به اعتبار شناختش از سنت کلاسیک لغت‌نامه‌نویسی و هم به اعتبار شناخت از روند لغت‌نامه‌نویسی‌ها و فرهنگ‌نامه‌های نوین، سهم بسزایی در ارتقاء و جذب لغت‌نامه‌نویسی ایرانی داشت و این، جایگاه کمی نیست. 

انتهای پیام/۸۴۰۰۸

منبع: فارس

کلیدواژه: فرهنگ دکتر معین محمد حسینی فرهنگ لغت معین استاد دکتر محمد معین لغت نامه نویسی دکتر معین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۳۵۰۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارتقای فرهنگ و سواد سلامت از اولویت‌های حوزه بهداشت است

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از قزوین؛ دکتر علیرضا مهرعلیان، رئیس مرکز بهداشت شهید بلندیان شهرستان قزوین به مناسبت هفته سلامت در دیدار با دکتر فاطمه محمدبیگی، مدیرکل کتابخانه عمومی استان قزوین گفت: اگر به سواد سلامت اهمیت داده نشود و جدی گرفته نشود، عوارض متعددی را در حوزه‌های مختلف زندگی برای فرد در پی خواهد داشت.

این مقام مسوول با اذعان به اینکه افزایش ارتقای فرهنگ سلامت در جامعه باعث کاهش هزینه‌های درمان و از بسیاری از بیماری‌ها پیشگیری می‌کند؛ گفت: ارتقای سواد سلامت افراد، باعث می‌شود که فرد، جامعه‌ای ایمن و امید به زندگی بیشتری داشته باشد.

دکتر فاطمه محمدبیگی، مدیرکل نهاد کتابخانه عمومی استان هم ضمن تبریک هفته سلامت و قدردانی از زحمات کادر سلامت، گفت: تلاش برای هم‌افزایی در ارتقای سرانه مطالعه کتاب و آشنایی بیشتر دو حوزه بهداشت و کتاب‌خوانی و استفاده از پتانسیل کتابخانه‌ها به عنوان یک مکان فرهنگی و اجتماعی برای خدمات‌دهی به افراد، بدون هیچ محدودیتی است.

گفتنی است، این نشست به منظور سلامت خانواده و فرهنگ سلامت در اداره کل کتابخانه عمومی قزوین برگزار شد و مقرر شد که با همکاری بین دو حوزه، مسابقه کتابخوانی با موضوع سلامت روان در سامانه مسابقات کتابخوانی برای عموم مردم برگزار شود.

46

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900612

دیگر خبرها

  • وزیر فرهنگ: دکتر مجتهدی غرب را کاملاً می‌شناخت، اما غرب زده نبود
  • از مفاخر قرآنی استان گیلان تقدیر شد
  • جواب ترسناک دکتر ایرانی؛ انسان امکان تولید دایناسور دارد! | فیلم
  • استاد مجتهدی هم معلم و هم مولف بود
  • ارتقای فرهنگ و سواد سلامت از اولویت‌های حوزه بهداشت است
  • نوای ساز ارکستر سمفونیک تهران در قلعه فلک‌الافلاک می‌پیچد
  • کرج نامزد انتخاب پایتخت جهانی کتاب ۲۰۲۶ یونسکو شد
  • افتتاحیه نمایشگاه «در ستایش سعدی» در موزه خوشنویسی ایران
  • وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی: می‌خواهیم فیلم با کیفیت درباره «اقبال لاهوری» بسازیم
  • کمی مهربان باشیم (بررسی زندگی و آثار دکتر هروی)