Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهر قم آماده تزریق دز جهارم به شهروندان!

بیماری کرونا از زمستان سال 1398 وارد ایران شد. واکسن کرونا بعد از مدتی در برخی کشورها ساخته شد. کشورمان ایران از جمله کشورهایی بود که واکسن کرونا را ساخت. واکسن کرونا در اسامی مختلف مثل سینوفارم، آسترازنکا، برکت و... تولید شده است که از معروف‌ترین آنان می‌توان به واکسن کرونا سینوفارم اشاره کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تزریق واکسن کرونا در کشورمان ایران به مرحله خوبی رسیده و تلفات ناشی از کرونا هر روز در حال کاهش می‌باشد.

شهر قم آماده تزریق دز چهارم واکسن کرونا شد!

سیامک محبی، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان قم، عصر سه شنبه در گفتگو با خبرنگاران اظهار داشت: تزریق دز یادآور واکسن کرونا با توجه به در پیش بودن مناسبت‌هایی همانند ایام محرم، صفر، اربعین حسینی و نیز بازگشایی مدارس و دانشگاه‌ها ضروری است.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان قم، بیان داشت: شهروندان قمی با سن بالای ۱۸ سال که از تزریق دز سوم واکسن آنان ۶ ماه گذشته می‌بایست در اولین فرصت برای دریافت دز چهارم واکسن کرونا اقدام کنند.

وی ادامه داد: مراکز و پایگاه‌های سلامت و خانه‌های بهداشت در شهر و روستا آماده ارائه خدمات تزریق واکسن به شهروندان استان قم هستند.

رئیس مرکز بهداشت استان قم با تاکید بر اینکه به منظور اجتناب از شیوع ویروس کرونا همچنان باید دستورالعمل‌های بهداشتی و استفاده از ماسک را جدی گرفت افزود: گروه‌های حساس و پرخطر می‌بایست در اماکن سر بسته از ماسک استفاده کنند و به دستورالعمل‌های بهداشتی توجه کنند.

تاکید وزارت بهداشت بر الزامی شدن تزریق دوز چهارم واکسن کرونا

در این روزها که بیماری کرونا در کمترین سطح شیوع قرار دارد و در ماه های اخیر شاهد کاهش چشمگیرتلفات و مبتلایان بوده ایم، به گفته پزشکان بهترین زمان برای تزریق واکسن است چراکه باعث ایجاد بیشترین سطح ایمنی در بدن می شود، با این اقدام شاهد افزایش سطح ایمنی مردم در مقابل ویروس کرونا خواهیم بود.

دوز سوم برای عموم مردم برای افراد دارای بیماری‌های خاص، یک دوره طلایی است همچنین باتوجه به افزایش تعداد مبتلایان در سایر کشورهای جهان این امکان در ایران هم وجود دارد پس کسانی که هنوز واکسن نزده‌اند برای جلوگیری از بیماری شدید حتما از این دوران طلایی استفاده کنند.

کمال حیدری معاون بهداشت وزیر بهداشت، درمان و آموزش و پزشکی با بیان اینکه کشورهای توسعه‌یافته به تازگی با موج جدید کرونا روبه‌رو شده‌اند، از احتمال تزریق دز چهارم کرونا در ایران خبر داد.

 معاون بهداشت وزیر بهداشت، درمان و آموزش و پزشکی گفت: امروزه بحث ایمنی‌زایی توسط واکسیناسیون یک امر مهم در تمام جوامع و کشورها است.

وی افزود: یکی از راه‌های ارتقای سلامت جامعه مخصوصا کودکان بحث پوشش دهی واکسیناسیون است ما باید بتوانیم ایمنی جامعه را به بالای ۹۰ تا ۹۵ درصد برسانیم.

معاون وزیر بهداشت بیان کرد: استمرار واکسیناسیون کودکان حتما باید در مراکز درمانی کشور انجام شود.

حیدری گفت: وزارت بهداشت آن طور که انتظار داشت مردم از نوبت سوم استقبال نکردند و در حال حاضر نزدیک به ۲۶ میلیون نفر برای دریافت نوبت سوم مراجعه نکرده اند.

وی ادامه داد: یکی از دلایلی که در حال حاضر کرونا در ایران کاهش یافته بحث واکسیناسیون است اما اگر این موضوع تداوم نداشته باشد، ممکن است این ایمنی به مرور زمان افت پیدا کند، زیرا کشورهای توسعه‌یافته به تازگی با یک موج جدید روبه‌رو شده‌اند.

معاون بهداشت وزیر بهداشت یادآور شد: گروه‌های پرخطر بالای ۷۰ سال و بیماران خاص حتما برای نوبت چهارم واکسن کرونا اقدام کنند.

حیدری گفت: براساس بررسی‌های کمیته علمی علاوه بر دریافت دز ۴ واکسن کرونا برای گروه‌های اعلام شده سایر افراد جامعه نیز احتمالا باید یک نوبت واکسیناسیون در آینده نزدیک را دریافت کنند تا بتوانیم شرایط کشور را حفظ کنیم.

وی تصریح کرد: همچنان وزارت بهداشت توصیه می‌کنند افراد جامعه رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی، استفاده از ماسک مخصوصا در محیط‌های سر بسته را جدی بگیرند و افرادی که دارای بیماری زمینه‌ای هستند خودمراقبتی کرده و از تجمع‌ها دوری کنند.

دُز سوم واکسن کرونا را تزریق کنید

بهرام عین‌اللهی وزیر بهداشت با بیان اینکه ایران جزو کشورهای موفق مبارزه با کرونا بوده است گفت: این موفقیت با کمک مردم به دست آمده است، یک هفته است که آمار فوتی‌های کرونا تک رقمی بوده و آمار مراجعان کاهش یافته است.

وی با بیان اینکه نباید فکر کنیم کرونا تمام شده است گفت: هنوز در برخی کشورهای دنیا شاهد شیوع بیماری هستیم و باید نسبت به این موضوع هوشیار باشیم.

عین‌اللهی با بیان اینکه با تلاش محققان شش مرکز تولید واکسن در کشور فعال شده است گفت: به مردم توصیه می‌شود دز سوم واکسن را تزریق کنند. برخی خدمات دولتی با واکسیناسیون انجام می‌شود و مردم باید برای حضور در مراسم اربعین دو دز واکسن تزریق کنند.

این افراد باید دوز چهارم واکسن کرونا را تزریق کنند

محسن زهرایی، درباره روند واکسیناسیون کشوری کرونا، گفت: در گروه سنی بالای ۱۲ سال کشور حدود ۹۱.۳ درصد واکسن نوبت اول، ۸۳.۱ درصد هم واکسن نوبت دوم را دریافت کردند. گروه سنی ۱۲ تا ۱۸ ساله‌ها نیز استقبال خوبی از واکسیناسیون داشتند اما گروه سنی ۵ تا ۱۲ ساله‌ها گروهی هستند که کمترین مشارکت را تاکنون داشتند به شکلی که تنها ۲۳.۹ درصد این گروه سنی واکسن نوبت اول و ۱۱ درصد نوبت دوم را دریافت کردند.

او درباره آمار کلی واکسیناسیون در کلیه سنین کشور، اظهار کرد: ۷۶.۵ درصد نوبت اول و ۶۸.۴ درصد نوبت دوم واکسن را دریافت کردند.

وی افزود: مطالعات وسیع بین‌المللی نشان داده است که پس از سویه دلتا و آمدن سویه امیکرون برای اینکه کشورها بتوانند جلوی موارد بستری امیکرون را بگیرند، دو دز واکسن به تنهایی کفایت نمی‌کند و لازم است نوبت سوم واکسن نیز تزریق شود. مشخص شده است که اگر دو نوبت واکسن در موج دلتا می‌توانسته تا ۸۵ درصد از موارد بستری جلوگیری کند، اما در سویه امیکرون اثربخشی تزریق دو نوبت واکسن به ۵۰ درصد کاهش می‌یافت؛ اما اگر افرادی نوبت سوم را تزریق می‌کردند اثربخشی مجددا به ۸۶ درصد افزایش می‌یافت.

زهرایی ادامه داد: با توجه به اینکه هنوز سویه رایج کشور ما امیکرون است، توصیه اصلی ما تزریق دز سوم واکسن در افراد واجد شرایط و مشمول است.

او در خصوص آخرین تصمیمات برای تزریق دز سوم واکسن به گروه سنی ۱۲ تا ۱۸ سال، ‌ تصریح کرد: در این گروه سنی برای افرادی که به هر دلیلی دچار ضعف سیستم ایمنی هستند، ‌ تزریق دز سوم واکسن توصیه می‌شود. این افراد می‌توانند نامه‌ای از پزشک معالج مبنی بر ضعف سیستم ایمنی بگیرند و اقدام به تزریق واکسن کنند. اگر هم که در مرکز بهداشتی مربوطه، از قبل پرونده داشته باشند، شناخته شده هستند و در صورتی که واجد شرایط گفته شده، باشند، می‌توانند دز سوم را دریافت کنند.

وی افزود: در خصوص دز چهارم هم این شرایط صادق است و اکنون کلیه افراد بالای ۱۸ سالی که دچار ضعف سیستم ایمنی باشند، افراد بالای ۸۰ سال و کارکنان نظام سلامت با اولویت شاغلان بیمارستانی می‌توانند دز چهارم را بعد از گذشت چهار ماه از دریافت نوبت سوم واکسن، تزریق کنند.

رییس اداره بیماری‌های قابل پیشگیری با واکسن وزارت بهداشت، تاکید کرد: درباره اینکه آیا تزریق دز چهارم به جمعیت عمومی هم لازم است یا خیر هنوز مستندات کافی نیست، ولی در حال رصد شرایط هستیم و در صورت تصمیم‌گیری جدید در این موضوع آن را به اطلاع خواهیم رساند.

او در پایان گفت: در شرایط فعلی ذخایر واکسن ما مکفی است و طبیعتا واردات واکسن‌ ماه‌ها است که انجام نشده است. آخرین محموله‌های وارداتی واکسن مربوط به آبان ۱۴۰۰ بود و به جز موارد محدود که واکسن آسترازنکا به صورت اهدایی وارد کشور شد که مصرف آن هم محدود به کسانی است که قصد سفر بین‌المللی دارند، مورد دیگری واردات نداشتیم.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: واکسن کرونا واکسن کرونا ایرانی واکسن کرونا دانشجویان واکسن کرونا داخلی واکسن کرونا در آذربایجان غربی واکسن کرونا 75 سال واکسن کرونا تقلبی واکسن کرونا اراک واکسن کرونا استراتژیک واکسن کرونا در تزریق دز سوم واکسن چهارم واکسن کرونا تزریق دز چهارم معاون بهداشت وزارت بهداشت وزیر بهداشت تزریق واکسن تزریق کنند گروه سنی نوبت سوم استان قم ۱۸ سال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۳۵۵۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انجام واکسیناسیون پنوموکوک کودکان در استان سیستان و بلوچستان

 مهدی زنگنه معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: همزمان با آغاز هفته ایمن سازی، مرحله اول واکسیناسیون پنوموکوک برای کودکان گروه‌ سنی ۲ ماهه در تمامی مناطق شهری و روستایی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی زاهدان شروع شد.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی زاهدان ادامه داد: این واکسن به شکل تزریقی است و در گام بعدی کودکان گروه های سنی 4 و 12 ماهگی نیز، همزمان با سایر واکسن های همان گروه سنی واکسینه  خواهند شد.

به گفته دکتر زنگنه، پنومونی پنوموکوکی یکی از شایع ترین علل عفونت های تنفسی و مرگ و میر کودکان زیر5 سال در سراسر جهان به شمار می رود که پیشگیری از آن با واکسیناسیون امکان پذیر است.

وی گفت: به عبارتی باکتری پنوموکوک موجب بیماری هایی مثل سینوزیت، مننژیت، عفونت گوش میانی، پنومونی و عفونت خون شده و ممکن است منجر به بستری شدن کودک در بیمارستان، ایجاد عوارض و یا مرگ وی شود.

 زنگنه افزود: فاز اول این واکسن ها توسط  وزارت بهداشت تهیه و تحویل واحدهای بهداشتی شده است، از هم استانی های عزیزی که کودک در سن 2ماهگی دارند درخواست می شود با مراجعه به مراکز خدمات جامع سلامت، پایگاه های سلامت و خانه های بهداشت، نسبت به واکسیناسیون بهنگام آنها اقدام نمایند.

وی در پایان افزود: امیدواریم به زودی شاهد اضافه شدن واکسن روتاویروس نیز به سبد واکسیناسیون کشور باشیم.

گفتنی است:در حال حاضر کودکان در کشور ما بر علیه بیماری های از جمله سل، فلج اطفال، دیفتری، کزاز، سیاه سرفه، سرخک، سرخجه، اوریون، هپاتیت B، هموفیلوس آنفلوانزا و پنوموکوک واکسینه می شوند.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • انجام واکسیناسیون پنوموکوک کودکان در استان سیستان و بلوچستان
  • ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی
  • تلقیح و تزریق بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان 
  • جزییات استفاده از اولین واکسن سرطان
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس برای برنامه ایمن‌سازی کشور
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور