Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-04-29@07:17:52 GMT

به این ویتامین‌ها اصلا لب نزنید!

تاریخ انتشار: ۱۷ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۴۳۵۸۵۱

به این ویتامین‌ها اصلا لب نزنید!

همیشه این بحث در میان متخصصان و پزشکان داغ بوده که آیا ویتامین‌ها واقعاً مفیدند و اینکه چه کسانی لازم دارند این ویتامین‌ها را مصرف کنند. باید بدانید که کدام ویتامین‌ها برای بدن شما ضروری است و کدام‌یک را نباید مصرف کنید .

به گزارش برنا؛ دکتر شان اورموند متخصص بیهوشی و کنترل درد می‌گوید: «جریان‌هایی در شبکه‌های اجتماعی راه افتاده که مکمل‌های مختلف را تبلیغ می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اینفلوئنسرها بدون تحقیق می‌گویند که این مکمل را بخورید و آن یکی را لازم نیست بخورید. این حرف‌ها به سلامت افراد جامعه آسیب می‌رساند.»

بسیاری از مردم سر خود مکمل مصرف می‌کنند. اما لازم است بدانید که شاید بعضی از مکمل‌ها برای شما خطرناک باشد و عوارض جانبی ناخواسته‌ای را به همراه داشته باشد. باید در انتخاب نوع مکمل نیز دقت کنید و به مهر و استاندارد روی برچسب توجه کنید.

مقررات ساخت مکمل‌ها

باید توجه داشته باشید که مکمل‌ها مثل داروها نیستند که نظارت کاملی بر آن‌ها باشد. ممکن است بعضی از مکمل‌ها موادی داشته باشند روی محصول ذکر نشده باشد. سازمان غذا و داروی امریکا ایمنی یا اثربخشی بعضی از این مکمل‌ها را تأیید نمی‌کند.

مکمل‌هایی که باید موقع خرید آن‌ها احتیاط کنید:1-مکمل تقویت قوای جنسی

مشکلات جنسی در میان مردم زیاد شده و به همین دلیل مکمل تقویت قوای جنسی آقایان را در تلویزیون یا سایت‌های مختلف تبلیغ می‌کنند. این مکمل‌ها ممکن است دارای آلاینده‌ها یا داروهای دیگری باشند که روی محصول ذکر نشده. پس باید آن‌ها را با نظارت پزشک مصرف کرد.

2- مکمل بدنسازی

مکمل‌های بدنسازی که برای افزایش عملکرد در ورزش و عضله‌سازی استفاده می‌شود، در بیشتر موارد حاوی دوزهای بالایی از کافئین یا موادی شبیه کافئین هستند. ممکن است در بعضی موارد عوارض ناخواسته‌ای ایجاد کنند مثل تهوع، رعشه، مشکلات قلبی و حتی مرگ.

3- ویتامین ب17

ویتامین ب17 یا آمیگدالین درمانی طبیعی برای سرطان ذکر شده. شواهد نشان می‌دهد که پس از بلعیدن در روده به هیدروژن سیانید تبدیل می‌شود. ب17 در درمان سرطان مؤثر است ولی اثرات سمی سیانید که باعث مرگ می‌شود نیز برای همه آشکار است.

 4- مکمل ضدخماری

خماری امری ناخوشایند است و برخی از شرکت‌ها مکمل‌هایی را برای پیشگیری یا درمان خماری عرضه می‌کنند. باید گفت که هیچ درمان شناخته‌شده‌ای برای خماری وجود ندارد. ممکن است این مکمل‌ها دارای موادی باشند که به بدن آسیب بزنند.

5- ویتامین E

دوزهای بالای ویتامین ای می‌تواند باعث خستگی و ضعف شود. تاری دید و ضایعه‌های پوستی از عوارض آن است. شخصی که ویتامین ای مصرف می‌کند باید توجه کند که با داروهای ضدانعقاد و استاتین‌ها و نیاسین تداخل نداشته باشد.

6- ویتامین سی

ویتامین سی بیش از حد می‌تواند باعث حالت تهوع، اسهال و معده‌درد شود. قرص‌های ویتامین سی با دوز بالا ممکن است باعث سنگ کلیه شوند. استفاده از مکمل ویتامین سی بیش از 2 هزار میلی‌گرم در روز عوارض جانبی دارد و با آلومینیوم، داروهای ضدبارداری و ضدویروسی نیز تداخل دارد.

7- ب9

فولیک اسید شکل مصنوعی ویتامین ب9 است که در مکمل‌ها و وعده‌های غذایی یافت می‌شود. بدن شما بهتر از مکمل‌ها فولیک اسید را جذب می‌کند. فولیک اسید متابولیزه نشده ممکن است در بدن فرد انباشته شود و خطرناک باشد.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: ویتامین ویتامین ها مکمل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۳۵۸۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مکملی که ریزش مو را درمان می‌کند

آفتاب‌‌نیوز :

شما می‌توانید از طریق نور خورشی، د ویتامین D مورد نیاز بدن را تأمین کنید. در برخی از غذا‌ها از جمله روغن ماهی سالمون، کره و تخم‌مرغ نیز ویتامین‎دی به اندازه‌ی کافی وجود دارد. 

بسیاری از ما وقتی به ریزش مو مبتلا می‌شویم به سراغ مکمل‌های آهن و قرص زینک می‌رویم. در حالی که دلیل ریزش مو در همه‌ی افراد یکسان نیست.

یکی از خواص ویتامین D برای بدن، جلوگیری از ریزش مو است.

کمبود این ویتامین، مانع از رشد فولیکول‌های مو می‌شود. زیرا در فولیکول‌های مو تعداد زیادی دریافت‌کننده‌ی ویتامین دی وجود دارد.

این موضوع نشان می‌دهد رشد مو تا حد زیادی به ویتامین دی بستگی دارد.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • مکمل‌های طرح نور در نهادهای فرهنگی اجرا شود
  • اقدامات ایجابی سلامت‌محور در فارس توسعه یابد
  • مکملی که ریزش مو را درمان می‌کند
  • مکمل‌های پروبیوتیک شدت صرع را در کودکان کاهش می‌دهد
  • ابلاغ مقررات تسهیل صدور پروانه تولید فرآورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل
  • تسهیل در صدور پروانه شرکت های داروسازی
  • حذف موازی کاری از صنعت داروسازی/ تسهیل در صدور پروانه و تولید
  • حذف موازی کاری از مسیر صنعت داروسازی/تسهیل در صدور پروانه و تولید
  • چرا با تاریکی هوا احساس خواب آلودگی بیشتر می‌شود؟
  • ویدیو/ ارتقای اقتصاد مکمل میان ایران و کشورهای آفریقایی