Web Analytics Made Easy - Statcounter

مشاور رئیس کل دیوان محاسبات کشور توضیحاتی در خصوص گزارش تفریغ بودجه ۱۴۰۱ منتشر کرد.

عبدالله صفایی نسب مشاور رئیس کل دیوان محاسبات کشور در گفت‌وگو با خبرنگار ایران اکونومیست در خصوص منابع دولت در دوماهه اول به ویژه در آمدهای مربوط به فروش نفت و گاز و میعانات گازی گفت: درآمدهای حاصل از فروش نفت، گاز و میعانات گازی مندرج در قانون بوجه که به صورت ریالی درج گردیده و مورد ارزیابی این دیوان قرار گرفته صرفاً مربوط به سهم دولت از کل منابع حاصل از فروش و صادرات نفت،گاز ومیعانات گازی بوده و سهم های قانونی صندوق توسعه ملی و وزارت نفت در این گزارش درج نشده است و قطعاً میزان تولید و فروش نفت،گاز و میعانات گازی در سه ماهه اول سال جاری با در نظر گرفتن سهم های قانونی بیش از این افزایش می یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مشاور رئیس کل دیوان محاسبات کشور افزود: میزان درآمدهای حاصل از صادرات نفت و میعانات گازی در دو ماهه اول سال ۱۴۰۱( هم سهم دولت و هم سهم ارزی) نسبت به دوره مشابه سال قبل افزایش یافته است.
 
وی توضیح داد: علاوه بر این، درآمدهای حاصل از فروش نفت، گاز، فرآورده و میعانات به صورت ارزی وصول میشود و بانک مرکزی مسیولیت تبدیل آن به ریال و واریز به خزانه را بر عهده دارد که عموما این اتفاق به خصوص در ماه های نخست سال با تاخیر زمانی انجام میشود و گزارش دیوان بر اساس ریال واریزی به خزانه تهیه می شود که به همین دلیل بخشی از وصولی ریالی درآمدها در ماه های بعد قابل مشاهده خواهند بود. 


صفایی نسب تاکید کرد: گزارش های تفریغ دوماهه دیوان صرفاً در راستای وظایف قانونی و به منظور توجه مجریان در تحقق عملکرد احکام قانون بودجه ۱۴۰۱ و توجه مسئولین امر در وصول به موقع منابع بودجه ای برای تامین مصارف بهنگام بودجه دولت می باشد.

 به گزارش ایران اکونومیست، میزان تکالیف بودجه ای وزارت نفت در بودجه ۱۴۰۱ نسبت به بودجه ۱۴۰۰ دو برابر شده و جهش قابل توجهی داشته است. با این حال پیگیری خبرنگار ایران اکونومیست حاکی از آن است که بخش اعظم این تکلیف سنگین بودجه ای در ۳ ماه بهار امسال محقق شده است

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: وزارت نفت ، دولت ، صادرات نفت

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: وزارت نفت دولت صادرات نفت درآمدهای حاصل میعانات گازی دیوان محاسبات حاصل از فروش فروش نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۳۵۸۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۴۸درصدی تجارت خارجی کشور در فروردین ۱۴۰۳

گمرک جمهوری اسلامی ایران اعلام‌کرد که با افزایش ۴۸درصدی تجارت خارجی کشور در نخستین ماه امسال، تراز تجاری کشور با و بدون احتساب نفت مثبت شد.

به گزارش شانا به‌نقل از ایرنا، تجارت خارجی کشور (مجموع صادرات و واردات) با احتساب نفت خام، میعانات گازی، خدمات فنی مهندسی و برق در فروردین امسال با ۴۷.۶۳درصد افزایش به رقم ۱۰ میلیارد و ۴۲۰ میلیون دلار رسید.

از مجموع صادرات و واردات کشور، ۷ میلیارد و ۶۸۰ میلیون دلار به صادرات و ۲ میلیارد و ۷۴۰ میلیون دلار آن به واردات اختصاص داشت.

براساس این گزارش، تراز تجاری کشور با احتساب نفت خام، میعانات گازی، خدمات فنی مهندسی و برق در فروردین امسال نسبت به مدت مشابه پارسال، ۴ میلیارد و ۹۴۰ میلیون دلار مثبت بوده است.

این گزارش با اشاره به اینکه صادرات بدون احتساب نفت خام، میعانات گازی، خدمات فنی مهندسی، برق و صادرات از محل تجارت چمدانی در این مدت ۳ میلیارد و ۱۷۰ میلیون دلار بوده است، می‌افزاید: تراز تجاری کشور بدون نفت هم در فروردین ۱۴۰۳ در مقایسه با مدت مشابه پارسال ۴۳۰ میلیون دلار مثبت بود.

این گزارش حاکی است، صادرات نفت خام، کوره و میعانات گازی در فروردین ۴ میلیارد و ۱۸۰ میلیون دلار بوده است.

همچنین، ارزش صادرات کشور در فروردین ۱۴۰۳ نسبت به مدت مشابه پارسال ۱۶.۸۵درصد کاهش نشان می‌دهد.

در این مدت، ۹ میلیون و ۷۰۰ هزار تن کالا به خارج از کشور صادر شد که نسبت به مدت مشابه سال پیش، ۹.۶۶درصد کاهش داشته است.

چین، مقصد نخست صادرات

عمده‌ترین مقاصد کالاهای صادراتی ایران در فروردین شامل کشورهای چین، عراق، امارات‌متحده عربی، ترکیه، پاکستان، افغانستان و عمان بوده است که این هفت کشور، ۷۸درصد از وزن و ۸۳درصد از ارزش کل صادرات کشور را به خود اختصاص دادند.

این گزارش می‌افزاید: در بین ۱۰ قلم عمده کالاهای صادراتی، گازهای نفتی و هیدروکربورهای گازی‌شکل مایع‌شده، اوره و میله‌های آهنی و فولادی بیشترین افزایش را داشتند.

گزارش گمرک درباره واردات کالا به کشور در فروردین امسال، می‌افزاید: در این مدت ۲ میلیون و ۴۰۰ هزار تن کالا به ارزش ۲ میلیارد و ۷۰۰ میلیون دلار وارد کشور شد که به‌لحاظ وزن ۳۳.۳۸درصد افزایش و از حیث ارزش ۱۱.۳۶درصد کاهش داشته است.

دیگر خبرها

  • افزایش ۴۸درصدی تجارت خارجی کشور در فروردین ۱۴۰۳
  • اندیشکده آمریکایی بررسی کرد؛ رشد خیره‌کننده ایران در بازار تسلیحات پیشرفته جهانی
  • چگونه می‌توان با بیماری هلندی مقابله کرد؟
  • رشد خیره‌کننده ایران در بازار تسلیحات پیشرفته جهانی
  • تسویه بدهی گازی پتروشیمی ها به دلیل ماهیت مصارف قطعی تبصره هدفمندی یارانه‌ ها باید سریعا انجام پذیرد
  • درخواست دادگاه لاهه برای پایان تهدید و ارعاب در خصوص جنگ غزه
  • وضعیت لایحه بودجه حوزه آموزش عالی، تحقیقات و فناوری
  • جذب به‌موقع و صحیح اعتبارات و تسهیلات تکلیفی لرستان
  • افزایش ۴۸ درصدی تجارت خارجی کشور در فروردین ۱۴۰۳
  • ارتقای شاخص‌های ایمنیِ صادرات در شرکت پایانه‌های نفتی ایران