Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-03@03:24:04 GMT

برنامه‌های آموزشی به سمت مهارت‌آموزی تغییر کنند

تاریخ انتشار: ۱۷ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۴۳۶۱۱۵

برنامه‌های آموزشی به سمت مهارت‌آموزی تغییر کنند

ایسنا/لرستان معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری لرستان گفت: برنامه‌های آموزشی به سمت مهارت‌آموزی تغییر کنند.

دکتر احمدرضا دالوند در جلسه شورای مهارت لرستان با بیان اینکه آموزش به عنوان یکی از زیرساخت‌های توسعه منابع انسانی نقش مهمی در جامعه ایفا می‌کند، اظهار کرد: فارغ‌التحصیلان دانشگاهی به‌دلیل نداشتن مهارت شغلی، عدم آموزش عملی و کاربردی در بحث اشتغال با مشکل مواجه‌ هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه برنامه‌های آموزشی باید به سمت مهارت‌آموزی تغییر کند تا بتوان مشکل اشتغال در کشور به ویژه استان را تا حدودی مرتفع سازیم، افزود: نباید نسبت به موضوع فرهنگی در حوزه اشتغال غافل شد چراکه اکثر فارغ‌التحصیلان دانشگاه‌ها انتظار دارند در ادارات مشغول به کار شوند.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری لرستان بیان کرد: برخی دستگاه‌ها مانند کمیته‌امداد و بهزیستی در بحث آموزش به خوبی اقدام کرده و با هزینه کم و مهارت‌آموزی خانواده‌های قشر محروم و پایین جامعه را از فقر و گمراهی نجات داده‌اند.

دالوند به تشکیل قرارگاه محرومیت‌زدایی در استان اشاره کرد و افزود: این قرارگاه به منظور ایجاد زیرساخت‌های لازم در مناطق روستایی و تقویت اقتصاد خانواده‌ها تشکیل شده است.

وی آموزش و مهارت‌آموزی را راه‌حل خوبی برای جلوگیری از مهاجرت بی‌رویه شهرها عنوان کرد و گفت: شناخت ظرفیت روستاها و مهارت‌آموزی در راستای استفاده این ظرفیت‌ها از برنامه‌های قرارگاه محرومیت‌زدایی است.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری لرستان با تاکید بر اینکه اداره کل فنی و حرفه‌ای استان لازم است برنامه عملیاتی در این راستا ارائه دهد، افزود: مصوبات باید برنامه زمان‌بندی داشته باشند تا شاهد اثرات مثبت آن در جامعه باشیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی احمدرضا دالوند بهزیستی فنی و حرفه ای اشتغال مهارت آموزی مهارت آموزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۳۶۱۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۴۳ طرح و پروژه آموزشی در استان بوشهر تامین اعتبار شد

ایسنا/بوشهر استاندار بوشهر گفت: ۱۴۳ طرح شامل ۱۳۵ مدرسه و ۸ مجتمع فرهنگی حوزه آموزش و پرورش استان بوشهر بر اساس برنامه زمانبندی ساخته و تحویل می‌شود.

 احمد محمدی‌زاده در جلسه شورای آموزش و پرورش استان بوشهر با گرامیداشت یاد و خاطره شهید مرتضی مطهری با استناد به بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامی در عرصه جایگاه معلم اظهار داشت: معلمان پرورش‌دهنده مهمترین سرمایه جامعه و انسان‌ها محسوب می‌شوند.

وی انسان‌های پرورش یافته را پایه‌ریزان تمدن ملی و جهادگران میدان کارزار مبارزه با جهل و بی‌سوادی دانست و بیان کرد: این افراد سازندگان هویت و فرهنگ یک ملت هستند و در واقع معلمی شغل انبیا الهی محسوب می‌شود.

محمدی‌زاده سال جاری را سال آموزش و پرورش در استان بوشهر اعلام و تصریح کرد: در سال جاری همه با هم منسجم در رفع مشکلات زیرساخت‌های آموزش و پرورش تلاش و کمک می‌کنیم.

وی یکی از برنامه‌های مهم در حل مشکلات زیرساخت فضاهای آموزشی در استان بوشهر را انعقاد تفاهم‌نامه با سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس دانست و بیان کرد: در این راستا یک‌هزار میلیارد تومان از سوی استان بوشهر از محل اعتبارات تملک دارایی، مولدسازی و مسئولیت‌های اجتماعی تأمین می‌شود.

استاندار بوشهر با اشاره به تأمین ۱۵۰۰ میلیارد تومان از سوی سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس در انعقاد تفاهم‌نامه یاد شده خاطرنشان کرد: در مجموع  بر اساس این تفاهم‌نامه ۲۵۰۰ میلیارد تومان برای توسعه زیرساخت‌های آموزش و پرورش استان بوشهر اختصاص می‌یابد.

محمدی‌زاده ادامه داد: از محل این اعتبار ۱۴۳ طرح شامل ۱۳۵ مدرسه و ۸ مجتمع فرهنگی حوزه آموزش و پرورش استان بوشهر بر اساس برنامه زمانبندی ساخته و تحویل می‌شود.

وی توجه ویژه به اداره کل نوسازی مدارس استان بوشهر را مورد اشاره قرار داد و بیان کرد: ۲۵۰ میلیارد تومان در ابتدای سال جاری به حساب این اداره کل واریز شده است.

استاندار بوشهر، نواختن زنگ سپاس معلم، تجلیل از معلمان شاغل و پیشکسوت و سرکشی از خانواده فرهنگیان شهید استان بوشهر را از دیگر برنامه‌ها اعلام و تأکید کرد: همه مدیران و معلمان مدارس از آموزگاران دوران تحصیل خود در مقاطع مختلف تحصیلی تجلیل کنند.

محمدی‌زاده در ادامه ایجاد منبع جدید درآمدزایی برای آموزش و پرورش استان بوشهر را مورد تأکید قرار داد و گفت: این طرح ابتدا در مرکز ۱۰ شهرستان استان بوشهر، اجرایی شود.

وی خواستار پرداخت سهم آموزش و پرورش از محل عوارض شهرداری‌های استان بوشهر شد و افزود: بر اساس قانون پرداخت منابعی از سوی شهرداری‌ها به آموزش و پرورش در نظر گرفته شده، که باید در پرداخت سهم اداره کل آموزش و پرورش استان از منابع شهرداری‌ها تسریع شود.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • باید ریل‌گذاری در آموزش عالی تغییر کند/ سند آمایش استان کرمان در حوزه آموزش عالی تدوین می‌شود
  • افتتاح مرکز آموزش وتوسعه ی فناوری های دانشگاه آزاد اسلامی سنندج
  • جایگاه معلم در سند تحول بنیادین کجاست؟
  • ۱۴۳ طرح و پروژه آموزشی در استان بوشهر تامین اعتبار شد
  • تغییر در محتوای آموزش‌های پلیسی / تحلیل عملیات‌های انتظامی با کمک خبرگان
  • تغییر در محتوای آموزش‌های پلیسی/ تحلیل عملیات‌های انتظامی با کمک خبرگان
  • مهارت آموزی به یک هزار دانشجو در واحد‌های صنعتی دزفول
  • آموزش و مهارت‌آموزی به ۲۰۰ هزار دانش‌آموز کشور
  • ۲۱۳ هزار نفر به جمعیت دانش آموزان هنرستانی اضافه شد
  • دستگاه‌های اجرایی مکلف به اختصاص بخشی از بودجه عمرانی به مهارت آموزی کارگران شدند