Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-04-26@05:24:57 GMT

۸ توصیه برای این که در پیک ۷ کرونا زنده بمانیم

تاریخ انتشار: ۱۷ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۴۳۶۴۱۱

۸ توصیه برای این که در پیک ۷ کرونا زنده بمانیم

عصر ایران - کرونا، نرفته باز گشته است و ما، هنوز شکست اش نداده ایم.

احتمال می رود پیک جدید کرونا در همین یکی دو ماه پیش رو شکل بگیرد، فوتی های روزانه هم مجددا دو رقمی و سپس سه رقمی شوند.

برای نجات یافتگانِ تا امروز کرونا، سخت است باور این که قربانیان فردا باشند ولی ویروس مرگبار، با کسی شوخی و تعارف ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


پس توصیه های زیر را جداً جدی بگیرید؛ کرونا نرفته بر گشته است:

۱ - مجددا ماسک بزنید؛ هم در فضای باز و هم در فضای بسته.

۲ - اگر واکسن نزده اید بدون فوت وقت بزنید یا دوزهای دوم و سومش را دریافت کنید.

اگر هم مانند اکثر مردم هر سه دوز را زده اید، تا دیر نشده، دوز یادآور را هم دریافت کنید تا ریسک ابتلا در پیک جدید را به حداقل برسانید.

گول افراد ضد واکسن را نخورید؛ تا همین جای کار هم که ویروس کم توان شده، مدیون واکسن و دانش پزشکی هستیم.

۳ - هر گونه علائم سرماخوردگی را به مثابه امیکرون در نظر بگیرید، حتما و سریعا به پزشک مراجعه کنید و فاصله اجتماعی را در طول مدت بیماری با دیگران حفظ کنید.

۴ - از ویتامین های C و D غفلت نکنید. برای تعیین میزان مصرف با پزشک خود یا دکتر داروساز مشورت کنید، به ویژه در خصوص ویتامین D که مصرف بی رویه آن عارضه دارد (همان گونه که کمبودش هم عوارض ناخوشایندی - به ویژه در صورت ابتلا به کرونا - دارد).

۵ - فرمول همیشگی پزشکان در غرغره کردن و شست و شوی درون بینی با آب نمک رقیق ( ۹ گرم نمک در یک لیتر آب) همچنان کار می کند.
اگر جای شلوغی رفتید یا کوچک ترین علائم سرماخوردگی داشتید، حتما غرغره و شستن درون بینی با آب نمک رقیق را انجام دهید.

۶ - شربت آب لیموترش تازه+نمک+پودر زنجبیل+عسل را در صورت احساس علائم سرماخوردگی میل کنید. ( بیماران دارای فشار خون و قند با پزشک شان در این باره صحبت کنند).

۷ - داروهای تقویت سیستم ایمنی را از داروخانه ها تهیه و بر اساس دوز مجاز، مصرف کنید.

۸ - روزانه دست‌کم یک بار دمنوش های طبیعی مانند آویشن، پونه، هل، دارچین، زنجبیل و ... بخورید یا این ها را به نوبت، داخل چای تان بریزید و همراه چای دم کنید که هم مفیدند و هم چای تان را خوش طعم می کنند.

برای نجات یافتگانِ تا امروز کرونا، سخت است باور این که قربانیان فردا باشند ولی ویروس مرگبار، با کسی شوخی و تعارف ندارد.
پس توصیه های فوق را جداً جدی بگیرید.

تماشاخانه ببینید| تا به حال تایونو تاماگو خوردید؟ انبه‌هایی که هرکسی نمی‌تواند بخورد، چون ۴ هزار دلار است ببینید| نبرد دو اسب نر بر سر آب که تا کنون ندیده‌اید/ یک لگد اشتباه جمجمه را خرد می‌کند فیلم های دیگر

منبع: عصر ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۳۶۴۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، عباس عبادی گفت: ۲۱ هزار نفر از پرستاران که بخش عمده آنها در دوران کرونا نیرو‌های طرحی بودند، استخدام شده اند و در حال حاضر جذب پرستاران در مراکز درمانی در اولویت وزارت بهداشت است .

 


وی با بیان اینکه تعداد محدودی از پرستارانی که در مناطقی که مجوز استخدام در آنها وجود ندارد، برای جذب باقی مانده‌اند ، افزود: در حال حاضر، ۲۰۹ هزار کادر درمان اعم از پرستار، اتاق عمل، هوشبری، بهیار و کمک پرستار در مراکز درمانی وزارت بهداشت، بخش خصوصی، تأمین اجتماعی و نیرو‌های مسلح مشغول خدمت هستند.
معاون پرستاری وزارت بهداشت همچنین از تدوین لایحه مادی و معنوی پرستاران خبر داد و گفت: این لایحه دارای ۳۱ ماده است که یک ماده آن به جذب پرستارانی که بحران‌هایی مانند کرونا، در خدمت نظام سلامت هستند، اختصاص دارد و امیدواریم با تصویب آن در مجلس بتوان اقدامات موثرتری برای این قشر زحمتکش برداریم.
عبادی با بیان اینکه کمبود نیروی پرستاری یکی از چالش‌های جهانی است، افزود: با افزایش پذیرش دانشجویان پرستاری در دانشگاه‌ها و تسهیلاتی که برای استخدام و تبدیل وضعیت آنها در حال انجام است، چنانچه قانونگذار از این بابت به نظام سلامت کمک کند، امیدوار خواهیم بود تا چند سال آتی مشکل کمبود پرستار در کشور کاهش یابد.

دیگر خبرها

  • «مه مغزی» عارضه جدید کرونا
  • جذب و به کارگیری پرستاران دوران کرونا
  • فیلمی بامزه از متهم اصلی کرونا!
  • طولانی‌ترین عفونت کرونا که ۶۱۳ روز طول کشید، بیش از ۵۰ جهش ایجاد کرد
  • یادگیری زبان فرانسوی
  • شایع‌ترین اختلالات روانی کرونا و آمار آن
  • یک بار برای همیشه تفاوت گرگ، شغال و روباه را با رسم شکل یاد بگیرید
  • یک بار برای همیشه با این عکس تفاوت گرگ، شغال و روباه را با رسم شکل یاد بگیرید
  • حجاج این ۲ توصیه پزشکی را جدی بگیرند
  • ۲ توصیه مهم پزشکی به زائران خانه خدا | بخش عمده‌ سرماخوردگی‌ها کروناست | شیوع یک سویه بسیار واگیر کرونا