Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم بجنورد در مجلس شورای اسلامی گفت: با توجه به اینکه متاسفانه در چند سال گذشته شاهد مهاجرت روستائیان به شهرها بودیم امیدواریم با برنامه‌ریزی دقیق و به موقع توسعه روستاها را شاهد باشیم. - اخبار استانها -

محمد وحیدی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در  بجنورد ، با اشاره به مشکلات روستائیان خراسان شمالی اظهار داشت: این استان با دارا بودن بیش از 1000 روستا گنجینه مهمی از ظرفیت‌ها را در خود جای داده است اما به دلیل مشکلات عدیده‌ای که مردم روستاها با آن روبه‌رو هستند شاهد کاهش جمعیت روستانشین هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: مشکل راه‌های مواصلاتی، آب آشامیدنی و کشاورزی، ضعف در سیستم‌های مخابراتی، لایروبی قنات‌ها و بازبینی در طرح هادی روستایی تنها بخشی از مشکلات این مردم شریف است که باید هر چه زودتر در راستای کاهش این مشکلات قدم برداریم.

استاندار خراسان شمالی: دستگاه‌های اجرایی از همه توان خود برای اعتلای قانون جوانی جمعیت استفاده کنند تمامی روستاهای شهرستان اردبیل از نعمت برق برخوردار شدند نهضت آبرسانی به روستاهای استان کرمانشاه توسط سپاه/ 349 روستا دارای آب آشامیدنی می‌شود

نماینده مردم بجنورد در مجلس شورای اسلامی ضعف در راه‌های مواصلاتی روستایی را از مهم‌ترین مشکلات برشمرد و افزود: یکی از مسائلی که ساکنان روستاها را به خصوص در مناطقی که با مرکز استان فاصله زیادی دارند با مشکلاتی روبه‌رو کرده است، ضعف در راه‌های مواصلاتی روستایی است که این موضوع نیاز به توجه ویژه مسئولان دارد.

وی گفت: با توجه به اینکه استان خراسان شمالی قطب کشاورزی و دامپروری است و تمامی محصولات مرتبط با این حوزه‌ها از طریق روستائیان و در روستاها تامین می‌شود در صورت عدم توجه به رفع این مشکلات در آینده نزدیک شاهد کاهش چشمگیر این تولیدات می‌شویم که خود ضربه مهمی به اقتصاد استان وارد می‌کند.

وحیدی کمک به اشتغال روستایی را لازمه توسعه استان دانست و افزود: اشتغال روستائیان در حوزه کشاورزی و دامپروری علاوه بر کاهش نرخ بیکاری در استان موجب به حرکت درآمدن چرخ‌های اقتصادی استان می‌شود.

وی در پایان برنامه‌‌ریزی در راستای رفع مشکلات روستائیان را ضروری دانست و افزود: با توجه به اینکه متاسفانه در چند سال گذشته شاهد مهاجرت معکوس روستائیان به شهرها بودیم امیدواریم با برنامه‌ریزی دقیق و به موقع توسعه روستاها را شاهد باشیم.

انتهای پیام/314/ح

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۳۷۱۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش مهارت روستائیان باعث تقویت و پایداری توسعه روستا است

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای خوزستان گفت: آموزش و ارتقای مهارت روستائیان از عوامل مهم در تقویت و پایداری توسعه روستایی است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، شهرام ملایی‌هزاروندی امروز در جمع خبرنگاران، با اشاره به آموزش مهارت بین روستائیان و عشایر، اظهار داشت: در راستای توسعه، تبیین اهمیت مهارت‌آموزی و توانمندسازی بین روستائیان و عشایر در سال گذشته 4هزار و 288 نفر آموزش‌های مهارتی را فراگرفتند.

وی ادامه داد و افزود: این آموزش ها در قالب  750 هزار و 99 نفرساعت در حرفه هایی  ازقبیل پرورش زنبورعسل، پرورش قارچ خوراکی، پرورش گیاهان دارویی، زعفران‌کاری، سرمه‌دوزی، خیاطی، قالی‌بافی و ... بوده است.

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای خوزستان  اجرای دوره‌های آموزشی مهارت در روستاها را بر مبنای نیاز بازار کار و با توجه به شرایط اقلیمی هر منطقه دانست و گفت: آموزش و ارتقای مهارت روستاییان از عوامل مهم در تقویت و پایداری توسعه روستایی است.

وی با اشاره به اولویت سازمان آموزش فنی و حرفه ای در آموزش به روستاییان، عشایر و مناطق محروم گفت: اثربخشی و تأثیرگذاری بیشتر آموزش‌های مهارتی، کمک به توسعه اقتصادی، عدالت آموزشی در مناطق روستایی، توانمندسازی زنان روستا، افزایش درآمد و کاهش هزینه‌های خانوار و در نهایت ماندگاری ساکنین در روستاها ازاهداف اجرای آموزش مهارتی دراین مناطق است.

ملایی‌هزاروندی با بیان اینکه آموزش‌های مهارتی در روستاها نیازمند توسعه و تقویت است، گفت:  ارتقای مهارت‌های شغلی و مهارتی در بین روستاییان  وعشایر مطمئناً در جلوگیری از مهاجرت به شهرها نقش مهمی را ایفا می‌کند از این رو دهیاران روستاها می‌توانند در نقش روایتگران وتبیین این حوزه ظاهر شوند و فنی حرفه‌ای را در تحقق اهداف یاری کنند. اداره کل آموزش فنی و حرفه ای خوزستان با 55 مرکز آموزش دولتی و یک هزارو 530 آموزشگاه آزاد فنی و حرفه‌ای در راستای توانمندسازی جوانان و مهارت جویان استان فعالیت دارد.

انتهای پیام/735

دیگر خبرها

  • رفع مشکلات اقتصادی بدون مشارکت مردم ممکن نیست
  • هشدار استاندار قم نسبت به کم کاری برخی از مدیران
  • بررسی آخرین وضعیت بودجه واعتبارات وطرح‌های نیمه تمام گیلان
  • نماینده مجلس: طرح هادی از تخلف ساخت وساز در روستاهای البرز می کاهد
  • آموزش مهارت روستائیان باعث تقویت و پایداری توسعه روستا است
  • ‌ساختارهای حقوقی و ‌حقیقی در تحقق شعار سال ‌مورد توجه قرار گیرد
  • بساط ویژه‌خواری برچیده شود/ جایگاه شغلی کارگران ارتقا یابد
  • برنامه ریزی لازم برای تحقق اقتصاد دریامحور در راستای تحقق تمدین نوین اسلامی انجام شود
  • برگزاری میزخدمت و بررسی مشکلات بخش گل تپه با حضور نماینده مردم شهرستان‌های کبودراهنگ
  • مشکلات مردم تا پایان برنامه هفتم توسعه کشور مرتفع خواهد شد