Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/ایلام استاندار ایلام گفت: نزدیک به ۱۵۰ هزار بشکه نفت روزانه در غرب کشور تولید می شود که از این میزان ۱۴۵ هزار بشکه مربوط به استان ایلام است.

 دکتر «حسن بهرام نیا» امروز جمعه، ۱۷ تیر، در نشست مشترک با معاون وزیر نفت و مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران، مدیران حوزه نفت و گاز غرب کشور و مدیران حوزه اقتصادی استان، خواستار استیفای حقوق اساسی و مهم استان در حوزه نفت و گاز و پتروشیمی شد و اظهار کرد:استان ایلام نماد ایثار و مقاومت است و رهبر معظم انقلاب اسلامی در وصف استان ایلام حجت را بر مسئولین تمام کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر اینکه  ایلام فقیر نیست؛ اگر حق قانونی ما را بدهند، وضعیت استان متفاوت خواهد شد و واژه محرومیت از این دیار رخت بر خواهد بست، گفت: نزدیک به ۱۵۰ هزار بشکه نفت روزانه در غرب کشور تولید می شود که از این میزان ۱۴۵ هزار بشکه مربوط به استان ایلام است.

استاندار ایلام با اشاره به اینکه دربخش نفت و گاز و پتروشیمی ظرفیت های مهم و زیادی در استان وجود دارد که از آن جمله می توان به ۵ درصد منابع نفت کشور و ۱۱ درصد منابع گاز کشور اشاره کرد، تصریح نمود: اما تاکنون بخش ناچیزی از ظرفیت های حوزه نفت و گاز و پتروشیمی ایلام بالفعل شده است که بایست بیشتر مورد توجه قرار گیرد.

وی  خواستار سرمایه گذاری بیشتر در حوزه نفت و گاز و پتروشیمی استان شد و  تاکید کرد: یکی از ظرفیت های بالقوه ایلام که می‌تواند زمینه ساز توسعه استان باشد نفت و گاز و حوزه انرژی است که باید به طور ویژه در حوزه سرمایه‌گذاری به آن توجه شود.

وی با بیان اینکه ایلام مقام سوم ذخایر حوزه نفت کشور را داراست و از قطب های مهم انرژی کشور به شمار می آید،خواستار پرداخت سهم آلایندگی تمامی شرکت های آلاینده در استان شد و گفت: وقتی که آلایندگی ها حوزه نفت و گاز متوجه استان است لازم است تمامی شرکت های مذکور علاوه بر پرداخت سهم آلایندگی خود به استان به مسئولیت های اجتماعی خود نیز عمل کنند.

وی با انتقاد از  تقلیل آمار  ۱۴ شرکت آلاینده به ۴ شرکت دارای  آلاینده در استان، گفت: در ادوار گذشته ۱۴ شرکت دارای آلایندگی در استان معرفی شد که این رقم به چهار شرکت تقلیل یافت که  قطعا این موضوع بایست به جد پیگیری وا اصلاح شود.

نماینده عالی دولت در استان در ادامه خواستار گشایش حساب تمامی شرکت های بزرگ در استان شد و گفت: ۱۲۶ پیمانکار غیر بومی در حوزه نفت و گاز ایلام فعالیت می کنند که با هماهنگی وزیر نفت مقرر شد که چنانچه اگر این شرکت ها به مسئولیت اجتماعی خود عمل نکنند فرمانداران هیچ خدماتی به آنان ارائه نکند.

وی در ادامه با اشاره به هم خوردن اکوسیستم منطقه و وجود آلاینده گی ها که متوجه مردم می شود، گفت: پیمانکارانی می آیند و از زیرساختهای اینجا هم برای خودشان و هم برای توسعه کشور استفاده می کنند، اما نه تنها چیزی به اینجا نمی دهند بلکه زیرساخت‌هایی که به صورت قطره چکانی از اعتبارات استانی ایجاد شده است یکی پس از دیگری از بین می رود، که باید کارهایی در این خصوص انجام بگیرد. 

وی ادامه داد: با پیگیری های انجام شده تعدادی از این شرکت ها در استان گشایش حساب نموده اند و تلاش داریم که مابقی شرکت ها نیز در این خصوص اقدام کنند.

استاندار ایلام با اشاره به اینکه در پتروشیمی دهلران یک هزار و ۴۰۰ مشغول به کار هستند، افزود: ۶ هزار پرسنل در قالب نفت و گاز و حوزه انرژی فعال هستند که تمامی مایحتاج  و ملزومات آنان باید از ایلام خریداری شود.

وی در ادامه خواستار بکارگیری نیروی های بومی در شرکت های حوزه نفت و گاز و پتروشیمی استان شد و گفت: نیروی کاری در شرکت های حوزه نفت و گاز و پتروشیمی باید از نیروی‌های بومی استان باشد مگر تخصص آن در استان موجود نباشد.

بهرام نیا در ادامه خواستار پرداخت عایدات یک درصد تولیدات سالانه نفت و گاز استان و عمل به مسولیت اجتماعی شرکت های بزرگ در استان شد و گفت: اگر این مهم تحقق یابد می تواند تحول عظیمی در استان ایجاد کند.

وی افزود: به عنوان مثال اگر تنها یک صورت حساب شرکت های نفتی پاس شود آورده آن برای ایلام حدود ۶۰۰ میلیارد تومان است که آن می‌تواند خیلی از مشکلات استان از جمله بدهی شهرداری ها به کارگران را حل و فصل کند.

نماینده عالی دولت در استان با اشاره به دیدار خود با وزیر نفت گفت: در دیدار با وزیر خواستار شدیم که  به بهداشت و درمان استان توجه ویژه کند و یک بیمارستان در استان ایجاد شود.

وی در بخش پایانی صحبت های خود با اشاره به بازدید روز گذشته از محل پیشنهادی ایجاد پارک پلی پرو پیلن در صالح آباد مهران گفت: از رهاورد های سفر رییس جمهور ابر پروژه  پارک پلی پرو پیلین بود که دیروز از این پروژه بازدید شد. 

وی افزود: ۹۲ کارخانه در این پارک ایجاد و برای ۴ هزار و ۲۰۰ نفر مستقیم و ۱۰ هزار نفر بصورت غیر مستقیم اشتغالزایی زایی دارد.

بهرام‌نیا ادامه داد: هلدینگ خلیج فارس برای این پروژه بزرگ ورود خواهد کرد و اگر مانع فرعی وجود نداشته باشد در آینده نزدیک کار آغاز خواهد شد.

وی با قدردانی از مدیرعامل گروه صنایع پتروشیمی خلیج فارس گفت: ایشان قبول کردند از صفر تا ۱۰۰ کار را انجام دهند.

استاندار ایلام در پایان با قدردانی از حضور رسانه در نشست، گفت: رسانه ها با جهاد تبیین و ایجاد هم افزایی در اطلاع رسانی درست و به موقع دستاوردها و اقدامات انجام شده به اعتلای بیشتر نظام جمهوری اسلامی و استان ایلام کمک می کنند.

انتهای پیام 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی منطقه ایلام حوزه نفت و گاز و پتروشیمی استاندار ایلام استان شد و گفت استان ایلام هزار بشکه غرب کشور شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۳۸۰۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۳۰ درصد کنسرو ماهی کشور در سیستان و بلوچستان تولید می‌شود

بتول دانش شهرکی گفت: وجود بیش از ۳۱۰ کیلومتر نوار ساحلی و ظرفیت‌های فراوان بالقوه مناطق ساحلی چابهار، کنارک و دشتیاری، سیستان و بلوچستان را به مرکز تولید و اشتغال این منطقه تبدیل و زمینه‌های سرمایه گذاری در بخش‌های مختلف را فراهم کرده است.

وی تاکید کرد: ظرفیت‌ها و توانمندی‌های شیلاتی محرک توسعه اقتصادی سواحل بکر مَکُران است که می‌توان با سرمایه‌گذاری بیشتر در این حوزه علاوه بر ایجاد اشتغال و نقش‌آفرینی گسترده در صادرات آبزیان و ارزآوری، زمینه توسعه هرچه سریعتر این سواحل را فراهم کرد.

مدیرکل دفتر هماهنگی امور سرمایه گذاری و اشتغال استانداری سیستان و بلوچستان گفت: چابهار، دشتیاری و کنارک از شهرستان‌های ساحلی زیبا و با ظرفیت‌های فراوان در حوزه گردشگری، شیلات، اقتصادی، تجاری، ترانزیتی و اشتغالزایی به دلیل نزدیکی به خط استوا نسبتا گرم و مرطوب و درجه حرارت سواحل این شهرستان در طول سال مناسب برای پرورش میگو و صید و صیادی و بویژه تن ماهیان است.

وی بیان کرد: حوزه شیلات یکی از بخش‌های کم هزینه برای ایجاد اشتغال است و می‌تواند اشتغال را به چند برابر افزایش دهد و به نوعی سرمایه‌گذاری در حوزه شیلات با صرفه‌ترین راه و اقتصادی‌ترین فعالیت در سواحل مشکُران محسوب می‌شود.

شهرکی با اشاره به ظرفیت‌های سیستان و بلوچستان در حوزه صنعت گفت:وجود ۳۰ شهرک و ناحیه صنعتی با مساحت چهار هزار و ۵۳۶ هکتار بستر مناسبی را همراه با مشوق‌های لازم برای جذب سرمایه گذار در حوزه‌های مختلف صنعتی، صنایع تبدیلی معدنی، کشاورزی و شیلاتی فراهم آورده است.

وی افزود: علاوه بر و جود سه کارخانه تولید سیمان و تعداد هشت واحد تولیدی شناور سازی ۳۰ درصد پاکت سیمان، ۴۰ درصد پای بند ریل آهن، ۱۲ درصد سموم دفع آفات مورد نیاز کشور نیز در این استان تولید می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • این آژانس فقط پس از برپایی کشور مستقل فلسطین منحل خواهد شد
  • ارتباط سازمان تامین اجتماعی با اصناف دوسویه بوده است
  • مازندران پایین‌ترین نرخ بیکاری در کشور را دارد
  • ۳۰ درصد کنسرو ماهی کشور در سیستان و بلوچستان تولید می‌شود
  • شرکت ملی نفت منطقه تربت‌حیدریه افزون‌ بر ۷۰۰ بازدید انجام داد
  • افزایش اعتبارات مسئولیت اجتماعی در حوزه فرهنگی استان بوشهر
  • اختصاص ۲۵ هزار میلیارد تومان به حوزه رسانه در سال جاری
  • تعهدات وزارت نفت در بخش درمان بوشهر نیازمند بازنگری جدی است
  • اشتراک‌پذیری بیش از ۱۰ هزار مشترک جدید در مناطق شهری و روستایی ایلام
  • اختصاص ۱۰ هزار میلیارد ریال از بودجه مدیریت بحران کشور به استان ایلام