Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از انگجت، بر اساس مقررات عمومی ایمنی خودرو اتحادیه اروپا که از امروز اجرایی می‌شود، تمام مدل‌ها و انواع خودروهای جدید معرفی شده در بازار اروپا باید دارای سیستم ISA باشند. لذا از جولای سال ۲۰۲۴ به بعد، هر خودروی جدیدی که در اتحادیه اروپا فروخته می‌شود باید دارای سیستم ضد سرعت داخلی باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

انتظار می‌رود این اقدام صدمات و تلفات را در جاده‌ها کاهش دهد. کمیسیون اروپا در بیانیه‌ای اعلام کرد: تولیدکنندگان خودرو اکنون این فرصت را دارند تا از پتانسیل ISA برای ایجاد جاده‌های ایمن‌تر برای همه استفاده کنند.

این سیستم برای تنظیم محدودیت‌های سرعت خودرو در حین رانندگی در جاده از دوربین‌های نصب‌شده در جلوی خودرو، داده‌های GPS یا هر دو استفاده می‌کند. بسته به نحوه پیکربندی سیستم مذکور توسط راننده، این فناوری می‌تواند بازخوردهای مربوط به محدودیت سرعت را بررسی کرده، سیستم کروز خودرو را به‌طور خودکار تنظیم کند تا با شرایط جاده مطابقت داشته باشد یا حتی قدرت موتور را برای خودروهای کم سرعت کاهش دهد.

بسیاری از رانندگان در اروپا در حال حاضر از وسایل نقلیه مجهز به ISA استفاده می‌کنند و خودروسازان بزرگی مانند هوندا، فورد، جیپ و مرسدس بنز مدل‌های خاصی را با نصب این سیستم‌ها در بازار اروپا می‌فروشند. بر اساس برآوردهای اتحادیه اروپا، اجباری شدن نصب ISA باعث کاهش ۲۶ تا ۵۰ درصد تلفات جاده‌ای می‌شود.

کد خبر 5533395

منبع: مهر

کلیدواژه: صنعت خودروسازی خودروسازان اتحادیه اروپا سرعت گیر معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری شرکت دانش بنیان نوآوری امنیت اطلاعات تحقیقات علمی فناوری نانو توییتر تکنولوژی حکمرانی فضای مجازی اینترنت هکرها فناوری فضایی ماهواره فیس بوک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۳۸۳۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درخواست ماکرون برای بازدارندگی هسته‌ای در دفاع مشترک اروپایی

رئیس جمهور فرانسه ضمن اعلام آمادگی برای ایفای نقش بیشتر در زمینه دفاع مشترک اروپایی، بازدارندگی هسته‌ای را عنصری اجتناب ناپذیر در این راستا دانسته و خواستار بحث درباره نقش این تسلیحات در دفاع مشترک اروپایی شد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از نشریه "دی سایت"، امانوئل ماکرون، رئیس جمهور فرانسه اعلام کرده که این کشور آماده کمک بیشتر به دفاع از اروپا است. به گفته وی بازدارندگی هسته‌ای که می تواند ارائه شود یک "عنصر اجتناب ناپذیر" است.

به این ترتیب امانوئل ماکرون، خواستار بحث درباره نقش سلاح های هسته‌ای در دفاع مشترک اروپا شده است. ماکرون در مصاحبه‌ای با گروه رسانه ای ابرا که روز شنبه منتشر شد، گفت: او می خواهد بحثی را آغاز کند که باید شامل دفاع موشکی، قابلیت های دوربرد و تسلیحات هسته ای برای کسانی باشد که آنها را دارند یا سلاح های هسته‌ای آمریکایی در خاک خود دارند.

وی افزود: بیایید همه چیز را روی میز بگذاریم و به آنچه واقعاً قابل اعتماد از ما محافظت می کند، بنگریم. وی افزود: فرانسه آماده است بیشتر در زمینه دفاع از اروپا ایفای نقش کند. از زمان برگزیت، فرانسه تنها قدرت هسته ای در اتحادیه اروپا بوده است.

ماکرون پیش از این هم در سخنرانی روز پنجشنبه خود در دانشگاه سوربن پاریس خواستار تقویت دفاع اروپایی شده بود. مکرون گفت: اروپای ما فانی است، می تواند بمیرد و این بستگی به تصمیمات ما دارد. او خواستار دفاع «معتبر» اروپا شد. وی تاکید کرده بود که بازدارندگی هسته‌ای که فرانسه در اختیار دارد "یک عنصر اساسی دفاع از قاره اروپا" است.

رئیس‌جمهور فرانسه هشدار داد که کشورهای اروپایی در صورتی که به ایالات متحده وابسته بمانند و نتوانند سیستم‌های دفاعی پیشرفته مستقر کنند دچار مرگ خواهند شد.

امانوئل ماکرون، رئیس جمهور فرانسه، مدت هاست که توسعه صنعت هسته‌ای اروپا را ترویج می کند که شامل فرآوری اورانیوم نیز می شود. در فوریه 2022، او از چرخش در فرانسه به سمت گسترش مجدد انرژی هسته‌ای خبر داد و وعده ساخت تا 14 راکتور جدید را داد.

ماکرون این موضوع را با بیان اینکه انرژی هسته‌ای کم انتشار است و به تامین مستقل انرژی کشور کمک می کند، توجیه می کند. منتقدان خاطرنشان می کنند که فرانسه حدود نیمی از اورانیوم مورد نیاز نیروگاه های هسته‌ای را از قزاقستان و ازبکستان وارد می کند.

بریتانیا و فرانسه تنها دو کشور اروپایی ناتو هستند که چنین سیستم های تسلیحاتی دارند. ماکرون پیش از این در سال 2020 به آلمان و دیگر شرکای اتحادیه اروپا پیشنهاد داده بود که درباره همکاری اروپا در زمینه بازدارندگی هسته‌ای صحبت کنند که تا کنون بی پاسخ مانده است.

ماکرون: دست‌نشانده آمریکا نیستیمتماس تلفنی ماکرون و نتانیاهو درباره وضعیت منطقه

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بورل: چند کشور اروپایی به زودی فلسطین را به رسمیت می‌شناسند
  • هر کیلومتر آسفالت ۳.۵ میلیارد تومان هزینه دارد
  • تولید کیت‌های استخراج DNA با یک‌بیستم قیمت نمونه اروپایی
  • هم زمان با حضور شرکت جک در نمایشگاه خودرو پکن: 2 خودرو جدید کرمان موتور که امسال وارد بازار ایران می شوند مشخص شدند (+عکس ،اسامی و مشخصات)
  • زورآزمایی جی ای سی (JAC) با غول های خودروسازی جهان در نمایشگاه پکن 2024
  • تلاش مهدی طارمی برای دریافت شهروندی پرتغال
  • برخی کشورهای اروپایی طالب خرید خودروهای ایرانی هستند
  • ما مجرم زاده می‌شویم
  • درخواست ماکرون برای بازدارندگی هسته‌ای در دفاع مشترک اروپایی
  • کاهش تلفات تصادفات رانندگی با واردات خودرو