Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش فارس، امیر فتوتی دبیر تشکیلات اسبق اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان و رئیس گروه نوآوری حرفه‌ای  نظام دامپزشکی با اشاره به جان باختن ۲ کودک به علت حمله سگ های ولگرد گفت: معضل سگ های ولگرد موضوعی است که تمامی کشورهای جهان با آن درگیرند و مختص به ایران نیست. سگ های ولگرد، نزدیک به دویست گونه جانوری را در خطر انقراض قرار دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فقط در ایران گله های سگ ولگرد باعث کشتار حیوانات درخطرانقراضی نظیر توله یوزپلنگ آسیایی، خرس سیاه، مارال،کفتار راه راه و... شده اند.

وی با بیان ایینکه برآوردها وجود بیش از ده میلیون سگ ولگرد در ایران را نشان می‌دهد، تاکید کرد:  بزرگترین دلیل افزایش بی رویه این حیوانات خطرناک برای انسان و محیط زیست، عدم مدیریت پسماند در وهله اول و غذادهی های به اصطلاح حامیان حیوانات است. موضوعاتی که نیازمند همکاری مردم و مسئولین در جهت به حداقل رساندن جمعیت این حیوانات ولگرد است.

این فعال سابق دانشجویی تاکید کرد: متاسفانه وجه تمایز این موضوع در ایران با سایر کشورها، سنگ اندازی برخی به اصطلاح «حامی حیوانات»  در جهت جلوگیری از اقدامات صحیح و اصولی توسط مجموعه های ذی‌ربط است! اما باید دید پشت پرده سنگ اندازی‌های بسیاری از افراد و گروه‌های حامی حیوانات چیست؟

این دامپزشک تصریح کرد: به جز قشر بسیار معدودی که از روی عواطف انسانی و آن هم صدالبته بدون علم کافی نسبت به حیوانات و محیط زیست در این گروه‌ها حضور دارند، اکثریت قریب به اتفاق آنها بخاطر منافع شخصی ژست حامی حیوانات گرفته اند.

وی با بیان اینکه حامیان سگ های ولگرد افراد چند دسته اند، گفت: یک گروه این رفتارهای مثلا حمایتی را برای خودنمایی در فجازی و کسب شهرت و فالوور انجام داده و تمامی ادا و اطوارهایشان فقط برای «دیده شدن» صورت می‌گیرد.

فتوتی ادامه داد: دسته ای دیگر با جریحه‌دار کردن عواطف و احساسات مردم دست به جمع آوری کمک های مالی با عناوین مختلف از قبیل تامین هزینه درمان، هزینه واکسیناسیون، پانسیون، نگهداری و ... می‌کنند‌. حال آنکه نه تنها در اکثر موارد هزینه ای نمی‌کنند، بلکه حیوانات بیمار را به طرز فجیعی کشته و یا با همان بیماری در طبیعت رها می‌کنند و پولهایی که از مردم گرفته اند به جیب می زنند!

وی اضافه کرد: برخی ها هم که به پشتوانه فالوورهایشان برای خود قدرتی متصورند، با مراجعه به کلینیک های دامپزشکی انتظار انجام امورات درمانی بصورت رایگان را دارند. در این موارد اگر دامپزشک با این افراد همکاری نکند،دست به تخریب گسترده آن پزشک و آن کلینیک زده و در اکثر موارد هم مردم ناآگاه اسیر فضاسازی آنها می‌شوند. جالب است بدانید بسیاری از این افراد با ارسال تصاویر و کلیپ های سیاه و ترحم برانگیز، اقدام به جذب کمک های دلاری از افرادخارج از کشور می‌کنند و حساب های PayPal  و... دارند!

این دامپزشک افزود: گروه دیگری از این افراد نیز به بهانه حمایت، اقدام به ایجاد پانسیون های غیرقانونی کرده و حیواناتی را که دارای ارزش مالی بیشتر هستند به فروش گذاشته و بقیه را بعلت هزینه بالای نگهداری، معدوم یا رهاسازی در طبیعت می‌کنند و بالطبع چون هیچ‌گونه نظارتی بر آنها نیست، کسی هم از رفتار پلیدانه آنها آگاه نمی‌شود.

وی اضافه کرد: در این میان بلاگرها و اینفلوئنسرها هم برای اینکه از قافله جذب مخاطب عقب نمانند، بدون هیچ گونه علمی از مخاطرات غذادهی به حیوانات ولگرد، اقدام به انتشار گسترده این گونه اعمال می‌کنند و به نوعی این کارها را تبلیغ می‌کنند.

فتوتی گفت: به نظر بنده اگر مردم آگاه باشند و بجای پذیرش مطالب از هرفردی، موضوعات را از افراد متخصص و ارگان های ذی‌ربط پیگیری کنند، قطعا حنای سودجویان فوق الذکر رنگی نخواهد داشت. اما چه کنیم که مردم بیشتر از متخصصان و ادارات تخصصی،چشم به فلان بازیگر و فوتبالیست و بلاگر و ... دارند.

دبیر تشکیلات اسبق اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان اظهار داشت: کسانی که مانع جمع آوری سگ های ولگرد می شوند یا شرایط زندگی آنها در مناطق شهری را فراهم می کنند، به نوعی عاملان پنهان جان‌باختن دو کودک توسط سگ‌های ولگرد و سایر کودکان و افرادی که به این شکل آسیب می بینند، هستند.

 

منبع: الف

کلیدواژه: سگ های ولگرد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۳۸۳۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جان باختن ۶۱ نفر در استان کرمان به دلیل قاچاق سوخت و اتباع غیرمجاز

آفتاب‌‌نیوز :

سرهنگ علی رضایی ظهر امروز هشتم اردیبهشت ماه در جلسه شورای پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان کرمان با اشاره به آمار بالای تلفات و حوادث رانندگی در استان اظهار کرد: در سال گذشته ۵۱۴۷ تصاف منجر به فوت و جرح در جاده‌های استان رخ داده و ۱۰۶۶ نفر جان خود را از دست داده و ۶۱۳۷ نفر مجروح شده‌اند.

وی افزود: در حوادث رانندگی نوروز امسال ۸۱ نفر در استان کرمان جان باخته و ۴۱۵ نفر مجروح شدند.

رضایی با اشاره به اینکه سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱ حدود دو درصد در تلفات جاده‌ای افزایش داشتیم، گفت: متاسفانه ۶۱ نفر به دلیل قاچاق سوخت و اتباع غیرمجاز در جاده‌های شمال استان جان خود را از دست داده‌اند و این خودرو‌ها علاوه بر اینکه بلای جان سرنشینان خودشان هستند، موجب واژگونی خودرو‌های دیگر و افزایش تلفات و مجروحان حوادث جاده‌ای استان هستند.

رئیس پلیس راه شمال استان کرمان اظهار کرد: ۶۸۰ کیلومتر از جاده‌های شمال استان کرمان بیشترین حوادث را دارند که یک مورد محور نرماشیر – ریگان – ایرانشهر است و ۲۳ نفر جان باخته در سال قبل دارد.

وی افزود: محور دیگر پرحادثه سیرجان - بافت و سومین محور نگار – بهرامجرد است که در سال قبل ۵۷ فقره تصادف و ۱۷ فوتی را ثبت کرده است.

رضایی اظهار کرد: در سال ۱۴۰۲ بیشترین حوادث رانندگی در چند شهرستان کرمان، سیرجان، زرند، رفسنجان، بم و بردسیر رخ داده و ۱۲۸۰ تصادف منجر به فوت و جرح در کرمان داشتیم.

رئیس پلیس راه استان کرمان با بیان اینکه یکی از چالش‌های جاده‌های استان کرمان خواب آلودگی و سرعت غیرمجاز است، افزود: کار‌های خوب کنترلی و نظارتی زیادی انجام می‌شود، اما یکی از راه‌ها پایش تصویری است که در زمینه کمبود داریم.

وی در ادامه با اشاره به اینکه ۸۰ درصد تلفات تصادفات نوروز امسال در استان کرمان مربوط به پژو و پراید بود، گفت: باید برای فرهنگسازی در زمینه کاهش حوادث رانندگی همه دستگاه.‌ها پای کار بیایند.

رضایی در پایان با تاکید بر اینکه معادن برای بهبود وضعیت جاده‌های استان پای کار بیایند، تصریح کرد: حمل بار اضافه و تردد خودرو‌های معادن آسیب زیادی به جاده‌ها زده و موجب تخریب می‌شود.

به گزارش ایسنا، مهدی بخشی دادستان کرمان نیز در این جلسه با اشاره به آمار تلفات حوادث جاده‌ای اظهار کرد: باید آسیب شناسی و راهکار‌های اساسی برای کاهش حوادث اجرایی شود.

همچنین دکتر مهدی احمدی نژاد رئیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان در این جلسه گفت: عمده تصادفات منجر به جرح و شدت جراحات مربوط به موتورسوار‌ها و به ویژه موتورسنگین است.

وی افزود: موضوع دیگر در جاده‌های برون شهری، این است که خودرو‌های سنگین راه را برای خودرو‌های سبک می‌بندند و موجب حوادث می‌شوند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • جان باختن یک نفر بر اثر سقوط از ارتفاعات شهرستان پلدشت
  • جمع‌آوری ۱۱۹۶ کودک کار در طرح مقابله با کلونی‌های آسیب‌پذیر
  • این صدا برای بچه‌های ایران است/ جزییات یک کنسرت باتربیت!
  • جان باختن ۶۱ نفر در استان کرمان به دلیل قاچاق سوخت و اتباع غیرمجاز
  • هوای سلماس برای گروه‌های حساس ناسالم اعلام شد
  • کودک لاهیجانی «شهر یار» حوزه آموزش پسماند شد
  • رقابت ۱۰ گروه در جشنواره هنر‌های نمایشی کودک و نوجوان آذربایجان غربی
  • مهمترین علائم سگی که مبتلا به هاری است؛ مراقب باشید گازتان نگیرند! |‌ این حیوانات منتقل کننده هاری هستند | ویدئو
  • هوای ۲ شهر خوزستان در وضعیت نارنجی آلودگی
  • کسانی که اعتمادبه‌نفس آن‌ها نمایشی است، این رفتارها را دارند