Web Analytics Made Easy - Statcounter

یادداشتی با عنوان «کشوری که در آن هیچ خبر خوبی وجود ندارد !» با نظرات متعدد کاربران الف همراه شد که تعدادی از آنها را می خوانید:

*خداوکیلی مرردم رو چی فرض کردیداین رشد اقتصادی که میگید یعنی چی؟ چیزی که در زنددزندگی مردم تاثیرمثبت داشته باشه ، قدرت خریدمردم بیشتر بشه ماکه ندیدیم هیچ بدترهم شده.

*شما تورم و گرانی را مهار کنید بقیه اش پیش کش.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

*کشورهای اروپایی همه با گرفتن مالیات درست،اداره میشن. ولی تو کشور ما مالیات فقط از کارگر و کارمند گرفته میشه. شما فکر کن حقوقت زیر خط فقر باشه و ازت مالیات بگیرن. این فقط توی کشور ما اجرا میشه

*یه نکته وجود داره که ممکنه خیلی دوستان توجهی بهش نکنن،اونم اینکه چرا هی دولت قبلی و دولت فعلی میکنید؟؟همون آقای روحانی که هی دارید ازش انتقاد میکنید دستپخت همین سیستمه،رییسی هم همینجور،پس الکی با هم دعوا نکنید

*تا وقتی که اتحادی در کشور اتفاق نیفته و دائم این جناح ها برای خراب کردن هم دارند تلاش می کنند راه به جایی نخواهیم برد والسلام

*تبلیغات جهنمی غرب تمامیت خواه نمیگذارد حقایق دیده شود بمباران خبرهای دروغ اجازه دیده شدن به واقعیت ها را نمیدهد موضوع این دولت و آن دولت را فراموش کنید آمریکایی ها به کمتر از تسلیم و نوکری ما راضی نیستند

*هیچکس از کشورش تنفر نداره ، هر دیدگاه سیاسی و مذهبی هم داشته باشه خوب را می گوید خوب بد را می گوید بد ، ولی نگارنده عزیز حساب کتاب ساده است ، در کشور ما بغیر از قیمت سوخت و انرژی بقیه قیمت ها جهانی شده ، طبقه ضعیف در اروپا حداقل ماهی ۲۰۰۰ یورو حقوق می گیرد شما انتظار داری من با حقوق ۳۰۰ یورویی و‌هزینه ۲۰۰۰ یورویی به به چه چه کنم؟

*شما هم یاد گرفتید و مرتبا تکرار می کنید؛ آواربرداری، آوار برداری. بفرمایید تا کی طول می کشه.

*تورم 4 سال دولت دوم روحانی نتیجه اتخاذ سیاست های غلط خارجی و اقتصادی در 4 سال اول دولتش بود.

*افزایش 10 برابری قیمت دلار و سکه و خودرو و مسکن و غیره نتیجه سوء مدیریت دولت روحانی بود.

*با توجه به گشایش‌هایی که بدون برجام در اقتصاد در حال بروز است بانیان برجام هر شب دعا می‌کنند که آمریکا شروط ایران را بپذیرد و برجام احیا شود، چرا؟ خب مشخصه، می‌خوان بگن این برجام بوده که باعث بهبود اقتصاد شده نه تلاش‌های دولت، و همه دستاوردهای دولت رو به اسم خودشون سند بزنن!!

*مردم تا زمانی که رفاه و پیشرفت رو در زندگی خودشان لمس نکنند به این آمارها هیچ اهمیتی نمیدهند

*انداختن گردن دولت قبلی یکم قدیمی شده

*به چه چیز این مملکت دلخوش کنیم که انگیزه ای بشه برای کار و تلاش؟ باشه قبول ،دولت قبلی بد بود.شما که میدونستید اوضاعش خرابه ،پس چرا اومدید جلو و گفتید ما درستش میکنیم؟اگه از دستتون کاری برنمی‌آمد، چرا ندادید دست دلسوزش؟

*تا «خودی» و «غیر خودی» بر چیده نشده اوضاع بر همین روال خواهد بود.

*مردم ما مردم قانعی هستند. نه مازراتی می خواهند، نه ویلا در باستی هیلز و نه بستنی طلا. تنها داشتن یک سقف بالاسر، شکم سیر برای خود و خانواده و یک کار شرافتندانه برایشان کفایت می کند.

***

مخاطبین الف درباره مطلبی با عنوان «حکایت کارتخوان و پزشک» نظرات متعددی ارسال کردند که تعدادی از آنها را می‌خوانید:

*پزشکی که فکرش پول باشه نمیتونه مداواگر خوبی باشه و بهتره اصلا نباشه

*متخصص قلب تازه کار به دفعات صدا و سیما با ایشان برنامه داشت رفتم ویزیت بعد از گرفتن نوار قلب و اکو یک لینک به موبایل من ارسال کرد که پول را انجا بریزم راه فرار مالیاتی

*محض اطلاع این شخص بی خبر بیشتر پزشکان کارت خوان دارند

*متاسفانه پزشکان ایرانی بیشترشان از دیدگاه اخلاقی نمره پایینی می گیرند! مطبهای کهنه و کثیف با هزاران پله بی آسانسور برای بیماران بدبخت...

*لازم نیست کسی رو مقصر نداشتن کارتخوان پزشکان کنید این نارضایتی پزشکان رو از وضع موجود کشور رو نشون میده

*دولت زورش به کارمندهامیرسه اگه راست میگه ازوکلامالیات بگیره

*در اقتصاد مزد در برابر کارمیدن.چرا مردم باید مالیات بدن مگه مردم بدهکار دولتند.چرا دولت وظایفش را که همانا توزیع عادلنانه ثروت وخدمات اس وبر خورد با مفاسد ودزدی است انجام نمیدهد.

*مگه فقط همینه. اینا سالی چند بار حق ویزیتشون رو زیاد میکنن. تازه با مراجعین مثل جزامی ها برخورد میکنن.

*خیلی باعث تاسف است که این قشرمرفه وتحصیل کرده ازپرداخت مالیات گریزانندوسایراقشارمملکت جورشان رابکشند.

*دکتر و طلا فروش از این دو عالیجناب مالیات بگیرن کل مشکلات مملکت حل میشه.

*اگر مالیات به حق گرفته شود و هرچی که دستشون میاد از مردم نخوان بگیرن مردم هم راضی به پرداخت مالیات میشن

*از امروز هیچکس به پزشکی که کارت نخوان نداره مراجعه نکنه چیزی که زیاده پزشکه .پزشکان خوب و خداشناس دستشونم شفاست ولی پزشکان قانون شکن دستشونم شفا نیست اینو شک نکنید.

*بعضی ازاینها خودشان راتافته جدابافته از بقیه جامعه می دانند ونخبه

*از اون عجیب تر اینکه بعضی از همین پزشک‌ها و بازیگرها همیشه نسبت به همه چیز و همه کس ناراضی هستند و فکر میکنن خودشون بهتر از همه می‌فهمن

*چقدر در مورد نحوه محاسبه مالیات پزشکان میدانید . چه تناسبی بین درآمد و مسئولیت پزشک وجود دارد.

*دکتر در شیراز حق ویزیت به صورت نقد ۱۰۰ هزار تومان دریافت میکنند پدر صورت پرداخت با کارت خوان ۱۱۰ هزار تومان به نوعی مالیاتشون رو از مردم میگیرند

*هر موقع حق ویزیت رو متناسب عمر جوانی یک پزشک محاسبه و پرداخت کردید به روی چشم مالیاتش رو هم میگیرید

*اگر دولت کارش رادرست انجام بدهدومالیاتها راخرج کشور بکندمردم نیز وظیفه خودراانجام می دهند وقتی دولت فکر ملت نیست ملت نیز قانون رادور می زنند

*کاش این مالیاتی که چند برابر شده کیفیت خدمات دولت و شهری هم چند برابر میشد

*وقتی که یک پزشک با۳دلارویزیت میکند وانتظار دارید که مالیات بدهد براحتی مثل بقیه مهاجرت کرده وآن وقت باید از هند وبنگلادش دکتر بیاریم.

*(پاسخ به کامنت بالا)مثل ریگ پزشک ریخته کجای دنیا رو این قشر خود خواه بهتر از ایران پیدا میکنند که پول در بیاورند بخدا قسم این اطبا ما مردم بیچاره را خوب شناختن هر سازی بزنند ما می رقصیم موقع مالیات دادن که میشه می گویند ما چیزی در نیاوردیم البته همشون اینجوری نیستند یه عده معدود که جامعه پزشکی را خراب کرده منظورم تازه به دوران رسیده های پزشکی

*مالیات از کل ورودی به حساب‌های بانکی باید گرفته شود به هر نحوی پول به حساب کسی واریز شد از همان مقدار گرفته شود

*در مواجهه با این دکتر ها حتما به سامانه های وزارت بهداشت و سازمان امور مالیاتی که تو سایتشون هست، تماس بگیرید و اطلاع بدید. در مورد مشابهی که برای خودم اتفاق افتاد، همین کار رو کردم و در مراجعه بعدی کارت خوان رو گذاشته بودند.

***

مطلبی با عنوان «مالیات ستانی در ایران نیازمند انقلاب است» از مطالب پربحث این هفته الف بود. تعدادی از نظرات مخاطبین درباره این مطلب را می‌خوانید:

*تا زمانی که مشخص نشه این پول های مالیات مردم کجا و صرف چی میشه کسی با رضایت مالیات نمی‌ده !

*دولت بیاد بگه با پول نفت چه کرده بعد دنبال مالیات از جیب مردم باشه

*باید «مالیات» شفاف سازی شود: 1) چرا بعضی از تشکیلات از دادن مالیات معاف هستند؟ 2) پول مالیات کجا و برای چه اموری خرج می شود؟

*آیا رانتخواران، ویژه خواران، رشوه گیران، قاچاقچیان، دلالان، ..... هم مالیات می پردازند؟ آیا ابر بدهکاران بانکی که بدون وثیقه هزاران میلیارد دلار وام و تسهیلات گرفته اند هم مالیات می پدازند؟

*بنابر گفته صاحبنظران، 60 درصد اقتصاد ایران از مالیات معاف است!

*در کشورهای مترقی مردم با رضایت مالیات می پردازند چون همه چیز حساب کتاب داشته و هر زمان که اراده کنند می توانند بفهمند که مالیاتشان صرف انجام چه اموری می شود.

*(پاسخ به کامنت بالا)ما بودیم و صفر درصد رضایت از پرداخت مالیات داشتیم!!! کسی را هم نمی شناسم که راضی به پرداخت مالیات بوده.

*اگر مالیات در ایران انجام می شد و همه می پرداختند الان اوضاع شما این نبود که تورم این باشد حال هر خرجی که بخواهد انجام شود

*کدام عدالت مالیاتی..شما سری به سایت دیوار بزنید و فقط قیمت ملک های یک منطقه و فقط یک محله از صدها محله ان رابینید .از 100 میلیارد تومان قیمت خانه هست تا بالای 1000 میلیارد..بدون آنکه مالیاتی از اینها بگیرند در خرید و فروش..خدایی معنای عدل را به نابودی برده اید..آنوقت دولت نگاهش به کارت خوان دوره گرد خیابانها است...

*مالیات ستانی از کلیه اقشار را پی گیری کنند که احساس تبعیض از بین برود. احساس تبعیض یکی از علل روانی فرار مالیاتی است. مثلا وکلا چرا مالیات عادلانه نمی دهند؟ کافی است به خودروهایشان و خانه هایشان نگاه کنید تا درآمدشان را متوجه شوید اما مالیات پرداختی شان حتی از یک کاسب جزء و کارمند ساده نیز کمتر است.

*کارمند و کارگر که داره مالیات می‌ده، قراره انقلاب درمورد اونایی که مالیات نمی‌دن اتفاق بیفته!!

*تورم خودش مالیات پنهان هست در حال حاضر که تورم پنجاه درصد یعنی هر ایرانی سالانه پنجاه درصد داره مالیات به دولت میده و خدماتی هم دریافت نمیکنه !

*الن شما یک سر به طلا فروشی ها، بازارشان و کسبه پر درآمد بزنید، دستگاه کارت خوان نمی کشند بلکه کارت به کارت به حساب‌های غیر هم نام می کنند. مالیات گیری در ایران باید مدرن شود.

*کشورهایی که مالیات می گیرند مطابق نظر و خواست مردم هزینه میکنند

*اصلا خیلی از کارمندان دولت،کار خاصی انجام نمیدن و به نوعی از مالیات مردم حقوق میگیرن که بود و نبودشان در اداره فرقی نداره

 

منبع: الف

کلیدواژه: پرداخت مالیات کارت خوان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۳۹۸۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نرخ تورم در آمریکا همچنان بازهم افزایشی شد

اداره تحلیل اقتصادی آمریکا (BEA) در گزارشی اعلام کرد که تولید ناخالص داخلی این کشور در سه ماهه اول سال جاری میلادی سریعتر از حد انتظار کاهش یافت و این در حالی بود که نرخ تورم همچنان در حال افزایش است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل فاکس بیزینس، اداره تحلیل اقتصادی آمریکا (BEA) در گزارشی اعلام کرد که تولید ناخالص داخلی این کشور در سه ماهه اول سال جاری میلادی سریعتر از حد انتظار کاهش یافت و این در حالی بود که نرخ تورم همچنان در حال افزایش است.

بر اساس برآورد پیشین اداره تحلیل اقتصادی (BEA) که روز پنجشنبه منتشر شد، تولید ناخالص داخلی واقعی آمریکا پس از افزایش 3.4 درصدی در سه ماهه چهارم سال 2023، با نرخ سالانه 1.6 درصد برای دوره ژانویه تا مارس رشد کرد که نسبت به دوره قبل کاهش نشان می‌دهد.

بر اساس گزارش رویترز، کارشناسان اقتصادی پیش بینی کرده بودند که سرعت رشد تولید ناخالص داخلی آمریکا در طول ماه قبل کاهش یافته و به 2.4 درصد رسیده است.

هشدار صندوق بین المللی پول درباره بدهی دولت آمریکانرخ تورم آمریکا در دوره بایدن به 18.8 درصد رسید

در مقایسه با سه ماهه چهارم، کاهش تولید ناخالص داخلی واقعی آمریکا در سه ماهه اول 2024 عمدتاً منعکس کننده کاهش هزینه‌کردهای مصرف کننده و صادرات و کاهش هزینه‌های دولت محلی و دولت فدرال است. البته این کاهش سرعت رشد اقتصادی تا حدی با تسریع رشد سرمایه گذاری ثابت در بخش مسکن جبران شد.

رابرت فریک، اقتصاددان "اتحادیه اعتباری فدرال نیروی دریایی" در این باره می‌گوید: ما می‌دانستیم که اقتصاد خود را از حمایت دولت دور می‌کند، فقط تصور نمی‌کردیم که تولید ناخالص داخلی به این سرعت کاهش یابد.

وی افزود: با کاهش هزینه‌های دولت و تعدیل هزینه‌های مصرف‌کننده همراه با ناپدید شدن حمایت‌های دوران کرونا، تولید ناخالص داخلی کمتر از همه برآوردها بود.

بنا بر این گزارش، شاخص قیمت مخارج مصرف شخصی (PCE)، به استثنای قیمت مواد غذایی و انرژی - معیاری که فدرال رزرو (بانک مرکزی آمریکا) برای اندازه گیری نرخ تورم دنبال می‌کند - پس از افزایش و رسیدن به 2 درصد در سه ماهه چهارم، 3.7 درصد در سه ماه اول 2024 افزایش یافت.

این در حالی است که داده‌های اخیر و اظهارات مدیران بانک‌های آمریکایی، نشان می‌دهد که مصرف‌کنندگان آمریکایی با درآمدهای پایین برای پرداخت به موقع اقساط وام‌های خود با مشکلات روزافزون مواجه هستند که این موضوع بانک‌ها را بر آن داشته است تا در اعطای کارت‌های اعتباری و وام‌های خودرو محتاط‌تر شوند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • فلاحت پیشه: نه‌تنها از منابع فروش نفت نفعی برای مردم حاصل نشد؛ بلکه دولت دست در جیب مردم کرده است
  • خوش خدمتی عجیب نشریات زنجیره‌ای به دلالان و فراریان مالیاتی دانه درشت
  • فال تاروت برای متولدین ماه‌های مختلف امروز یک‌شنبه ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت: آواربرداری از خرابی 10 ساله زمانبر است/ سیاست های اقتصادی دولت ثمر داده/ کشور به مدت یک دهه دچار عقب‌ماندگی بود
  • مجلس به بانک مرکزی اولتیماتوم داد
  • موضوع چای دبش را لاپوشانی کردند | واقعیت سفره مردم را هم منعکس نمی‌کنند
  • قالیباف به بانک مرکزی اولتیماتوم داد
  • چه کسانی با مالیات بر عایدی سرمایه مخالف هستند؟
  • نرخ تورم در آمریکا همچنان بازهم افزایشی شد
  • قانون جدید مالیات؛ زمینه ساز کتمان معاملات