Web Analytics Made Easy - Statcounter

محققان آمریکایی براساس یافته‌های خود طی دوران کرونا دریافتند که این دوران آثار منفی بر سلامت روان دانش‌آموزان و سوء رفتار با معلمان در پی داشته است همچنین تیراندازی در مدارس آمریکا به بالاترین سطح ۲۰ سال گذشته رسیده است!

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو؛ بر اساس داده‌های دولت فدرال بیش از ۸۰ درصد مدارس دولتی آمریکا گزارش کردند که همه گیری کرونا بر رفتار دانش آموزان و رشد اجتماعی و عاطفی آن‌ها تأثیر گذاشته است و به موازات این شرایط، مدارس معتقدند که تقریباً دانش‌آموزان به حمایت بیشتری برای سلامت روان نیاز دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



واشنگتن پست در این باره نوشت: داده‌های جمع‌آوری‌شده در پایان سال تحصیلی ۲۰۲۱-۲۰۲۲ نشان داد که بیش از ۷۰ درصد مدارس، شاهد افزایش غیبت‌های مزمن دانش‌آموزان از زمان شروع همه‌گیری بوده‌اند و حدود نیمی از مدارس، افزایش بی‌احترامی نسبت به معلمان و کارکنان را گزارش کرده‌اند.

کوین ولنر، استاد دانشگاه کلرادو در بولدر و مدیر مرکز ملی سیاست آموزشی گفت: این نظرسنجی تصویر منسجم قابل توجهی را نشان می‌دهد که هنوز آسیب‌های ناشی از همه گیری کرونا در دانش آموزان و معلمان تداوم دارد.

یافته‌های مرکز ملی آمار آموزش (NCES)، بر اساس پاسخ‌های مدیران ۸۴۶ مدرسه دولتی، بر مشکلاتی تأکید می‌کند که در طول بیش از دو سال آموزش تغییر یافته بر اثر همه‌گیری کرونا به طور فزاینده‌ای مشاهده شده است.

کنستانس لیندسی، استادیار دانشگاه کارولینای شمالی گفت: مدارس ممکن است در پاییز دچار مشکل شوند و باید انتظار داشت که دانش‌آموزان کم برخوردار بیشترین ضربه را از این همه‌گیری خورده باشند.

در مقایسه با یک سال معمولی قبل از همه‌گیری، ۵۶ درصد مدارس افزایش چالش‌ها را به دلیل رفتار نادرست دانش‌آموزان در سال‌های ۲۰۲۱-۲۰۲۲ گزارش کردند. بر اساس داده‌های NCES، تقریبا نیمی از مدارس به افزایش بی نظمی در خارج از کلاس هم اشاره کردند، به طوری که ۴۶ درصد از مدارس مشکلاتی مانند درگیری و تهدید‌های فیزیکی بین دانش آموزان را گزارش کردند.

این اعداد به دنبال گزارش فدرال منتشر شده در هفته گذشته است که نشان می‌دهد مدارس شاهد افزایش آزار کلامی و بی‌احترامی به معلمان بوده‌اند؛ این گزارش همچنین افزایش تیراندازی‌های مدارس را مورد بررسی قرار داده و به بالاترین سطح در ۲۰ سال گذشته رسیده است.

مدیران اتحادیه معلمان معتقدند که مدارس همچنان فاقد کارکنان کافی، آموزش و حمایت دانش‌آموزان هستند و ۷۰ درصد از مدارس گفتند که برای حمایت از رشد اجتماعی-عاطفی دانش‌آموزان به آموزش بیشتر نیاز است؛ همچنین بر نیاز به مشاوران و راهنمایی بیشتر، مددکاران اجتماعی و خدمات فراگیر تاکید دارند.

غیبت مزمن، به تفصیل مورد بررسی قرار گرفت و تقریباً ۴۰ درصد از مدارس گفتند که این غیبت حتی از سال تحصیلی ۲۰۲۰-۲۰۲۱ افزایش یافته است. مدارس شهر‌ها درصد بیشتری از غیبت مزمن را در سال‌های ۲۰۲۱-۲۰۲۲ گزارش کردند.

غیبت معلمان نیز برجسته بود. نزدیک به نیمی از مدارس گفتند که غیبت معلمان نسبت به سال قبل افزایش یافته است. کمبود معلمان جایگزین به این فشار اضافه می‌شود. بیش از سه چهارم مدارس گفتند که یافتن جایگزین در سال‌های ۲۰۲۱-۲۰۲۲ سخت‌تر از قبل از شیوع همه‌گیری بود.

وقتی جایگزین‌هایی پیدا نمی‌شود، اکثر مدارس می‌گویند که کلاس‌ها توسط مدیران، کارکنان غیرآموزشی یا سایر معلمان با استفاده از دوره‌های برنامه‌ریزی پوشش داده می‌شوند و تنها یک درصد از مدارس گزارش دادند که همیشه قادر به یافتن معلمان جایگزین هستند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: تیراندازی در مدارس آمریکا سلامت روان قتل در مدارس مدارس گفتند درصد از مدارس دانش آموزان گزارش کردند ۲۰۲۱ ۲۰۲۲ همه گیری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۴۰۲۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برپایی کلاس درس دانش آموزان فلسطینی در چادرها

به گزارش قدس آنلاین، خبرگزاری قدس پرس با اعلام این خبر و انتشار تصاویری از دانش آموزان ابتدایی که در درون چادرها دروس خود را فرا می گیرند، نوشت: پس از گذشت هفت ماه از حملات مداوم رژیم اشغالگر اسرائیل علیه ساکنان نوار غزه با ابتکار جوانان شهر دیر البلح، دانش آموزان مقطع ابتدایی در زیر چادرها فصل تحصیلی خود را از سرگرفتند.

بر اساس این گزارش، دانش آموزان ابتدایی شهر دیرالبلح در زیر چادرهایی که به عنوان کلاس درس توسط گروهی از جوانان این شهر برپا شده است، درس می خوانند و فعالیت های آموزشی خود را دنبال می کنند.

پیشتر کارشناسان سازمان ملل متحد در گزارشی اعلام کرده بودند که ۸۰ درصد مدارس نوار غزه بر اثر تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی به این منطقه تخریب شده‌ است.

آنها در بیانیه‌ای اعلام کرده بودند که تخریب بیش از ۸۰ درصد مدارس غزه، پرسش‌هایی را در رابطه با نابودی عمدی مراکز آموزشی به منظور تخریب و نابودی همه جانبه سیستم آموزشی در فلسطین مطرح می‌کند.

این کارشناسان افزودند: تداوم حملات ظالمانه به زیرساخت‌های آموزشی نوار غزه تأثیر مخربی در درازمدت بر حقوق اولیه ساکنان این منطقه برای یادگیری دارد و نسلی از فلسطینی‌ها را در آینده از آموزش محروم می‌کند.

بر اساس این بیانیه، از آغاز تجاوز نظامی رژیم صهیونیستی به غزه، بیش از پنج هزار و ۴۷۹ دانش آموز، ۲۶۱ معلم و ۹۵ استاد دانشگاه شهید و بیش از هفت هزار و ۸۱۹ دانش آموز و ۷۵۶ معلم زخمی شده‌اند.

وزارت آموزش و پرورش فلسطین نیز با انتشار بیانیه ای اعلام کرده بود که ۲۸۶ مدرسه دولتی و ۶۵ مدرسه وابسته به آژانس امدادرسانی و کاریابی سازمان ملل برای آوارگان فلسطین (آنروا) در نوار غزه، بمباران و تخریب شده اند که ۱۱۱ مورد از آنها دچار خسارت شدید شده‌اند و ۴۰ مدرسه نیز در کرانه باختری مورد حمله نظامیان اشغالگر و تخریب واقع شده است. همچنین از ۱۳۳ مدرسه دولتی نیز به عنوان سرپناه برای آوارگان نوار غزه استفاده شده است.

براساس گزارش این وزارتخانه، ۶۲۰ هزار دانش‌آموز فلسطینی در نوار غزه، همچنان از حضور در مدارس از ابتدای تجاوز به نوار غزه محروم هستند. این در حالی است که اکثر دانش آموزان با شرایط بهداشتی و روحی بسیار ناگواری مواجه هستند.

این خبر در حالی منتشر می شود که جنگ علیه نوار غزه تاکنون به شهادت ۳۴ هزار و ۴۸۸ نفر و زخمی شدن ۷۷ هزار و ۶۴۳ نفر منجر شده است.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • آمار ۷۵۰۰ ترک تحصیل کرده در کرمان را قبول نداریم
  • آمار ۷۵۰۰ ترک تحصیل کرده در استان را قبول نداریم
  • «دبیر کارگروه سلامت مدارس» منصوب شد
  • برپایی کلاس درس دانش آموزان فلسطینی در چادرها
  • لزوم ارتباط گیری مستمر با جامعه دانش آموزی
  • ۲ هزار مشاور در آموزش و پرورش جذب می شوند
  • آیا دختران ازدواج کرده می توانند در مدارس روزانه هم تحصیل کنند؟
  • رسالت معلم ،‌ارتقاء علمی و معنوی دانش آموزان است
  • تقویت هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای از اولویت‌های جدی ما است
  • آموزش ۳۰۰ ساعت مهارت‌آموزی به دانش‌آموزان متوسطه نظری