Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو شورای شهر تهران گفت: بهبود وضعیت سرمایه‌گذاری و توسعه مشارکت‌های اقتصادی در مدیریت شهری، نیازمند بازنگری و اصلاح در سه عرصه تقنینی، اجرایی، حقوقی و پشتیبانی قضایی است.

به گزارش ایمنا، میثم مظفر در همایش بین‌المللی فرصت‌های سرمایه‌گذاری شهر تهران در برج میلاد تهران به عنوان سخنران ویژه پنل تخصصی با حضور ۷۰ مدیر حوزه سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های شهرداری‌های کلانشهرها، در چهار سرفصل کلی با عنوان چالش‌های بوروکراتیک، چالش‌های حقوقی، چالش‌های اقتصادی و چالش‌های فنی به تبیین ۳۰ عارضه پیش رو در عرصه سرمایه‌گذاری بخش خصوصی با شهرداری‌ها پرداخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در حوزه تقنینی جهت امور سرمایه‌گذاری و مشارکت بخش خصوصی با شهرداری‌ها باید از طریق اصلاح و تصویب لایحه مشارکت‌پذیری و جذب سرمایه‌گذاری شهرداری‌ها در مجلس شورای اسلامی و تنظیم طرح توسط شورای‌عالی استان‌ها اقدام نمود تا قوانین پشتیبان و تسهیل‌گر جدیدی برای این امر در کشور تنظیم و مصوب گردد.

این عضو شورای اسلامی شهر تهران ادامه داد: فرض مثال اکنون در آئین نامه معاملات شهرداری‌ها، هیج سرفصلی درخصوص چگونگی سرمایه گذاری بخش خصوصی با شهرداری‌ها وجود ندارد و فقط به مقوله‌هایی نظیر قواعد حاکم بر مناقصات و مزایدات اشاره شده و اساساً به موضوع سرمایه گذاری در اقسام معاملات اشاره نشده و ضوابطی برای امر سرمایه گذاری در آئین نامه معاملات شهرداری‌ها تعیین نشده، لذا اهمیت این مسئله، خلأ که وجود دارد و ضرورت اصلاح آن بسیار بالاست.

وی افزود: در وضعیت فعلی مدیران با سرمایه گذاران به توافق می‌رسند اما به صورت شکلی و صوری، همان شرایط توافق شده را در فراخون عمومی به مناقصه یا مزایده می‌گذارند تا همان سرمایه گذار برنده و انتخاب شود تا بتوانند در مقابل نهادهای نظارتی پاسخگو باشند درحالیکه این سبک، عارضه‌ها و مشکلات زیادی را درپی دارد.

مظفر ادامه داد: در زمینه تقنینی، مصوبات تسهیل‌گری و حمایتی شوراهای اسلامی شهر نیز می‌تواند به طور مکمل زمینه‌های رشد و تقویت سرمایه گذاری بخش خصوصی را در مدیریت شهری توسعه و گسترش دهد.

وی با بیان ضرورت تسهیل‌گری در امر سرمایه‌گذاری در شهرداری‌ها، به سایر چالش‌ها اشاره کرد و گفت: شکاف بین قوانین و رویه‌های موجود، ابهام در قوانین، طولانی بودن فرایندهای صدور مجوز، فقدان سند مالکیت در اکثر زمین‌های در ید شهرداری‌ها، شکاف نگرشی میان تصمیمات مدیران ارشد و زیرمجموعه، بی‌ثباتی مدیریتی و تغییرات متناوب مدیران، عدم دریافت تضامین مناسب و یا سختگیری غیرعادی در این تضامین، عدم اجرای به موقع تعهدات شهرداری مانند تحویل زمین و معارضین ملکی، نقص در FS پروژه‌های تعریف شده و عدم توجیه پذیری اقتصادی مناسب آنها و همچنین مشکلات و موانع انتقال مالکیت بعد از خاتمه پروژه‌ها به عنوان برخی از چالش‌های مهم سرمایه‌گذاری در شهرداری‌ها است.

مظفر با بیان اینکه باید روح شجاعت و جسارت را در مدیران شهرداری تقویت کرد تا ضمن رعایت قوانین، شهرداری‌های کلانشهرها به فکر کارهای بزرگ و تحولی و جلب سرمایه‌های بزرگ بخش خصوصی باشند، افزود: در این مسیر جهت مانع‌زدایی و بهبود وضعیت سرمایه‌گذاری و جلب مشارکت‌ها، نیازمند تجربه نگاری وضعیت گذشته و اقدامات اصلاحی جهت مرتفع کردن نقاط ضعف است و در گام اول باید با تنظیم نظام سرمایه‌گذاری توسعه مشارکت‌ها، بهبود فرآیندها و اصلاحات ساختاری، وضعیت سرمایه‌گذاری در شهر را بهبود بخشند.

منبع: فارس

کد خبر 586843

منبع: ایمنا

کلیدواژه: عضو شوراي شهر تهران مشارکت اقتصادی در مدیریت شهری همایش بین المللی فرصت های سرمایه گذاری شهر تهران شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق سرمایه گذاری سرمایه گذاری بخش خصوصی شهرداری ها مشارکت ها چالش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۴۰۳۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چالش‌های قانونی جدید شهردار قم برای ادامه حضور در مدیریت شهری

حسین صابری،عضو شورای اسلامی شهر قم گفت: سیدمرتضی سقائیان نژاد شهردار کنونی قم بیش از ۷۲ سال سن دارد و طبق مفاد صریح آیین‌نامه استخدامی اعضای هیئت علمی و مستندات قانونی و ماده ۹۶ این آیین‌نامه، در حال حاضر بازنشسته می‌باشد.

وی ادامه داد: بر اساس قانون ممنوعیت بکارگیری بازنشستگان در سال ۹۵ و اصلاحات بعدی از قانونی دیگر امکان ادامه فعالیت وی در جایگاه شهردار قم امکان پذیر نیست.

این عضو شورای اسلامی شهر قم گفت: ادامه فعالیت وی در جایگاه شهرداری قم بخاطر قانون ممنوعیت بکارگیری بازنشستگان، احتمال ابطال در اسناد و اوراق تعهد آور و غیرقانونی بودن در تصرف در اموال را به همراه داشته باشد.

صابری تصریح کرد: بر همین اساس هرگونه امضای پیمان و قرارداد‌ها توسط وی می‌تواند همراه با مشکلات حقوقی و خسارت برای مجموعه مدیریت شهری قم باشد.

منبع:ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • دانشگاهیان برای رفع نیازهای پژوهشی شهرداری اصفهان مشارکت کنند
  • مناطق آزاد کشور ؛ چالش ها وراهکارها
  • تحقق مدیریت هماهنگ شهری در شرکت توسعه شهرداری اصفهان/ شوراها مصداق بارز مردم سالاری است
  • خصوصی‌سازی سرخابی‌ها نیاز به مراقبت بیشتری دارد/ بهترین نسخه اقتصادی برای فوتبال ایران رقم خورد
  • منافع شخصی دلیل عدم عمل به قانون در شهرداری ها / استمرار کاهش کیفیت زندگی در کلانشهرها و شهرها /نتایج وخیم عدم مشارکت در انتخابات شوراها
  • چالش‌های قانونی جدید شهردار قم برای ادامه حضور در مدیریت شهری
  • مشارکت دهه هشتادی‌ها در مدیریت شهری استمرار اندیشه بنیانگذار انقلاب است
  • رشد اقتصادی کشور در گرو بهبود شرایط زندگی کارگر است
  • اراک با مدیریت تعاملی به سمت توسعه و تعالی پیش می‌رود
  • تصویب قانون مدیریت واحد شهری بزرگ‌ترین خدمت به مردم و شورا/ قطار شهری، پروژه ملی است