Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا شهلا عموری روز جمعه در نشست هم اندیشی با تعدادی از شرکت‌های دانش‌بنیان اظهارداشت: با همکاری شرکت‌های دانش بنیان، امکان ارائه خدمات مالی آنلاین به تجار در مرز چذابه بررسی می‌شود.

وی افزود: در صورت نتیجه بخش بودن بررسی‌های کارشناسی، این خدمات در قالب یک اپ طراحی خواهد شد تا اعضای اتاق بازرگانی برای پرداخت هزینه‌های مالی مانند حق گمرکی، کرایه حمل کالا و دستمزدهای کارگری  نیازی به مراجعه حضور به شعب بانکی نداشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس اتاق بازرگانی اهواز با بیان اینکه برای استقرار شعب بانکی در مرز چذابه تلاش‌های زیادی صورت گرفته است افزود: تاکنون، شرایط لازم برای استقرار شعبه بانکی در مرز چذابه فراهم نشده و این موضوع، تجار را با مشکلات زیادی همراه کرده است.

رئیس اتاق بازرگانی اهواز خاطرنشان‌کرد: فعالیت‌های تجاری در مرزها نسبت به گذشته متفاوت شده است و برای بهبود این امر باید از فناوری‌های نوین استفاده کرد.

وی اضافه‌کرد: اتاق بازرگانی اهواز برای بهبود فرآیندهای تجاری در مرزهای خوزستان از ایده و توانمندی شرکت‌های دانش بنیان استقبال می‌کند.

به گفته عموری، ارائه خدمات آنلاین می‌تواند کاهش هزینه صادرات را برای تجار و تولیدکنندگان داخلی درپی داشته باشد.

بر اساس این گزارش، ارائه خدمات بانکی در مرز چذابه یکی از مطالبات تجار و فعالان بخش خصوصی است که تاکنون امکان استقرار شعبه بانکی در این مرز محقق نشده است.

برچسب‌ها تجارت خوزستان عراق

منبع: ایرنا

کلیدواژه: تجارت خوزستان عراق تجارت خوزستان عراق اتاق بازرگانی مرز چذابه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۴۰۴۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اختیارات درویش محدود شد؛ سایه ناظر مالی روی امضاهای مدیرعامل پرسپولیس

مدیرعامل باشگاه پرسپولیس برای امضای اسناد مالی نیاز به تایید ناظر تعیین شده از سوی سهامداران عمده بانکی خود دارد.

طرفداری | کنسرسیوم بانکی پس از خرید بلوک سهام ۸۵ درصدی باشگاه پرسپولیس در خصوص جزئیات واگذاری کرسی‌های هیأت مدیره و همچنین تعیین مدیرعامل به توافق‌هایی دست پیدا کرد تا در نهایت با اعلام مدیرعامل یکی از این بانک‌ها که عهده دار تعیین مدیرعامل است، رضا درویش با یک شرط به کارش ادامه دهد.

به نقل از مهر، درویش در حالی تا پایان فصل جاری به کارش در پرسپولیس ادامه می‌دهد که ناظر مالی باید روی کارهای او نظارت کند. این عضو اقتصادی که با نظر مستقیم کنسرسیوم بانکی قرار است عضویت در هیأت مدیره باشگاه را نیز دریافت کند قرار است به تمام قراردادهای جاری باشگاه رسیدگی کند.

در حقیقت درویش دیگر نمی‌تواند بدون مجوز این عضو مهم قراردادهای مالی امضا کند و باید تاییدیه های او را نیز دریافت کند.

قرار است عضو جدید ناظر بر امور مالی - حقوقی مدیرعامل باشگاه در هفته آینده شروع به کار کرده و تمام موارد از پیش تعیین شده که در آستانه عقد قرارداد است را مورد بازنگری قرار دهد.

شایان ذکر است کنسرسیوم بانکی تصمیم دارد پس از پایان فصل جاری لیگ برتر در خصوص ادامه حضور درویش در این باشگاه تصمیم گیری خواهد کرد.

از دست ندهید ????????????????????????

محمد مورایس؛ نام جدید سرمربی سپاهان؟ هالند، خیلی پیشرفت کردی و در سطح چمپیونشیپ شدی! واکنش هوادار تاتنهام بعد از کری‌خوانی نافرجام برای رایس (فیلم) بنر توهین‌آمیز بازیکن اینتر علیه ستاره میلان 

دیگر خبرها

  • «همتی» در نقاب رییس بانک مرکزی سوئیس/سلطان چاپ پول چه کرد؟
  • رایزنی مقامات ایران و افغانستان بر افزایش روابط تجاری دو کشور
  • برنامه های متنوعی برای تسهیل تبادلات مالی با چین داریم
  • چه کنیم آلزایمر نگیریم؟
  • ارایه خدمات رایگان تخصصی سلامت روان در البرز
  • ۱۱۰ دندانپزشک به نیازمندان زنجانی خدمات ارایه می دهند
  • برگزاری اولین نشست کمیته پایش، ارزیابی و بهبود شاخص های لجستیک
  • اختیارات درویش محدود شد؛ سایه ناظر مالی روی امضاهای مدیرعامل پرسپولیس
  • فرزین برای ارائه گزارش عملکرد منابع و مصارف نظام بانکی در سال ۱۴۰۲ به کمیسیون اقتصادی می رود
  • خدمات مشاوره‌ای در ۱۷ نقطه حاشیه شهر مشهد ارایه شد