Web Analytics Made Easy - Statcounter

بر اساس مطالعات مرکز آمار ملی انگلیس در بازه زمانی ۲۲ ژوئن تا ۳ ژوئیه، ۴۹ درصد مردم سبد خرید خود را کاهش داده و ۴۸ درصد ناگزیر به پرداخت هزینه‌های بیشتر شده‌اند.

در مجموع ۹۱ درصد گفته اند که هزینه‌های زندگی آن‌ها طی یک ماه گذشته به میزان قابل توجهی افزایش یافته‌ است. ۹۵ درصد این افزایش را به رشد قیمت مواد غذایی، ۸۳ درصد به افزایش صورتحساب انرژی و ۷۹ درصد به بهای سوخت نسبت داده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

متداول ترین اقدامی که مردم برای مقابله با وضع موجود انجام داده‌اند، کاهش خرید وسایل غیرضروری (توسط ۶۲٪ مردم)، مصرف کمتر انرژی در خانه (۵۳٪) و کاهش سفرهای غیر ضروری با ماشین (۴۶٪) بوده است.

این درحالیست که آمارهای منتشر شده از سوی فروشگاه‌های زنجیره‌ای انگلیس هم از کاهش نسبی فروش حکایت دارد و نشان می‌دهد که خریداران تا چه حد تحت فشار مالی قرار دارند.

حجم خرید از فروشگاه زنجیره‌ای سینزبرز ۴ درصد در سه ماهه دوم امسال کاهش یافته و «تسکو» بعنوان بزرگ‌ترین فروشگاه زنجیره‌ای در انگلیس اعلام کرده که مشتریان به خرید اقلام اقتصادی و ارزان‌تری متوسل شده‌اند.

هفته پیش، بانک آمریکایی سیتی پیش بینی کرد که تورم قیمت مواد غذایی تا اوایل سال آینده میلادی از ۲۰ درصد فراتر خواهد رفت. این درحالیست که جهش بی‌سابقه شاخص تورم و افزایش افسارگسیخته هزینه‌های زندگی در انگلیس، جزیره را در بدترین شرایط اقتصادی نیم قرن گذشته قرار داده است.این واقعیت که دورنمایی از بهبود اوضاع دیده نمی‌شود و مقامات رسمی هم درباره تشدید اوضاع هشدار می‌دهند، مردم کشور را شوکه کرده است.

شاخص نرخ تورم در انگلیس بر اساس تازه‌ترین گزارش اداره آمار ملی این کشور به ۹.۱ درصد در ماه گذشته میلادی (می) رسیده است که بالاترین رقم در ۴۰ سال گذشته بشمار می‌رود.

پیش از جنگ اوکراین پیش‌بینی می‌شد که نرخ تورم با وجود فشارهای ناشی از برگزیت و بحران همه‌گیری کرونا در محدوده ۲ درصد سیر کند. اما حالا اقتصاددانان پیش‌بینی می‌کنند که نرخ تورم به دلیل افزایش بهای انرژی، تا پایان سال‌جاری میلادی به بالای ۱۱ درصد می رسد.

یافته‌های موسسه نظرسنجی «اپسوس موری» نشان می‌دهد که بسیاری از مردم در انگلیس سعی می‌کنند از وعده های غذایی خود صرف نظر، پول قرض کرده و یا کمتر بیرون بروند تا مخارج زندگی خود را تامین کنند.

با اینکه همه کشورهای اروپایی در بحران اقتصادی به سر می برند و تورم به شکل افسارگسیخته‌ای افزایش یافته است، اما آمار و نظرسنجی‌ها نشان می‌دهد که انگلیس از هر نظر در بدترین وضعیت به نسبت تمام کشورهای عضو سازمان همکاری اقتصادی و توسعه (OECD) قرار دارد.

برچسب‌ها انگلیس انگلستان نرخ تورم

منبع: ایرنا

کلیدواژه: انگلیس انگلستان نرخ تورم انگلیس انگلستان نرخ تورم نرخ تورم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۴۱۱۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محصولات غذایی در اراضی اشغالی فلسطین گران شد

شرکت صنایع غذایی اسرائیلی تنووا (Tnuva)، از افزایش حدود ۱۰ درصدی قیمت محصولات متعدد خود خبر داد.

به گزارش ایسنا، این شرکت می‌گوید قیمت محصولات لبنی تحت نظارت دولت، از فردا، ۴.۴۸ درصد و کالاهای غیرنظارتی از ۱۶ مه، به میزان ۳.۵ درصد افزایش می‌یابد.

تنووا اعلام کرد قیمت محصولات سبزیجات منجمد برند «سان فراست» به طور میانگین، ۴.۵ درصد افزایش پیدا می‌کند.

بر اساس گزارش تایم اسرائیل، بزرگترین افزایش قیمت برای محصولات برند «مامز چیکن» به میزان متوسط ۹.۸ درصد و برند گوشت منجمد «تیرات زِوی» به میزان ۹.۶ درصد است.

رژیم صهیونیستی به شدت به واردات کشاورزی و مواد غذایی وابسته است و شواهد نشان می‌دهد صنعت غذایی این رژیم با اختلال بزرگی مواجه است. بسیاری از قفسه‌ها در سوپرمارکت‌های رژیم صهیونیستی خالی مانده‌اند، زیرا فعالیت‌های کشاورزی متوقف شده و کمبود کارگران لجستیک و تولیدی، باعث اختلال در عملکرد کارخانه‌های بزرگ مواد غذایی می‌شود. گفته می‌شود که کارگران کشاورزی تخلیه شده‌اند و زمین‌های اطراف غزه با خاک یکسان شده‌اند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • «خوراکی‌ها»؛ عامل اصلی تورم فقرا در فروردین ۱۴۰۳
  • حیله غیراخلاقی تولیدکنندگان معروف تنقلات برای فروش بیشتر
  • این تخم‌مرغ‌ها را مصرف نکنید
  • محصولات غذایی در اراضی اشغالی فلسطین گران شد
  • کلاف سردرگم تعیین دستمزد کارگری (پادکست)
  • بحران گرانی در اسرائیل؛ بنزین 2 دلار شد، مواد غذایی 20 درصد گران شد
  • اعتراض شماری از مسوولان فنی و کنترل کیفی کارخانه های مواد غذایی
  • افزایش نرخ تورم و قیمت مواد غذایی در اسپانیا
  • وفور کالاهای اساسی و آرامش در بازار/ تخلف برخی کسبه به بهانه مالیات ارزش افزوده
  • قیمت طلا به ۲۳۳۱ دلار رسید