Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خراسان رضوی معاون سلامت اداره کل دامپزشکی خراسان رضوی با توجه به نزدیک بودن عید قربان گفت: از مردم درخواست داریم که عمل ذبح دام را در کشتارگاه‌های مجاز و تحت نظارت دامپزشکی انجام بدهند، تا از ابتلا به بیماری‌های مشترکی مانند تب کریمه کنگو و تب مالت جلوگیری شود.

محمود قربان زاده در گفت‌وگو با ایسنا با توجه به در پیش بودن عید قربان و افزایش شیوع تب کریمه کنگو نسبت به سال گذشته، تصریح کرد: تشکیل اکیپ‌های ناظر بر ذبح و استقرار ناظرین شرعی و دامپزشکان در کشتارگاه‌ها، از جمله اقدامات دامپزشکی برای جلوگیری از شیوع بیماری‌های مشترک بین انسان و دام بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با توجه به نزدیک بودن عید قربان افزود: از مردم درخواست داریم که عمل ذبح دام را در کشتارگاه‌های مجاز و تحت نظارت دامپزشکی انجام بدهند، تا از ابتلا به بیماری‌های مشترکی مانند تب کریمه کنگو و تب مالت، جلوگیری شود.

معاون سلامت اداره کل دامپزشکی خراسان رضوی در خصوص تعداد ناظرین و کشتارگاه‌های آماده ارائه‌ خدمات، تصریح کرد: تمامی کشتارگاه‌ها با هماهنگی شهرداری‌ها باز و آماده‌ ارائه‌ خدمات رایگان به مردم هستند. ۹۲ اکیپ ثابت و ۸۴ اکیپ سیار شامل ۸۷ دامپزشک، ۱۷۷ بازرس بهداشتی گوشت و ۳۴ ناظر شرعی، نظارت بر عملیات کشتار را به عهده خواهند داشت.

قربان زاده افزود: موسسه صنعتی گوشت مشهد واقع در تپه سلام، از یک هفته قبل از عید قربان آماده‌ پذیرش نذر غیر حضوری هست. مردم می‌توانند با مراجعه به سایت مجموعه به آدرس‌های www.mashhadmeat.com و www.۲۰۱۵.ir  و همچنین نرم افزار مارلیک، سفارش خرید دام خود را بدون نیاز به مراجعه حضور ثبت کنند و بعد از ۲۴ ساعت از ثبت، به صورت بسته بندی شده در محلی که در سایت مورد نظر مشخص شده، تحویل بگیرند.

وی با تاکید بر کشتارگاهی که به تازگی افتتاح شده، گفت: کشتارگاه کوهان، کشتارگاهی‌ است که به تازگی افتتاح شده و آماده‌ پذیرش خیرین است. کشتارگاه‌های نام برده شده در مشهد و تمامی کشتارگاه‌ها در سایر شهرستان‌ها، باز و آماده ارائه‌ خدمات هستند.

معاون سلامت اداره کل دامپزشکی خراسان رضوی در مورد میزان سفارش مردم برای ذبح دام در سال گذشته گفت: سال گذشته کشتار حدود ۲۴۰۰ راس دام تنها در کشتارگاه تپه سلام صورت گرفته و سفارش بسیاری از این تعداد، به صورت آنلاین بوده است. هرچند با توجه به شرایط کرونایی امسال، امکان دارد که مردم عملیات ذبح دام را خارج از کشتارگاه‌ها انجام بدهند، اما از مردم درخواست داریم که خطر ابتلا به بیماری‌های مشترک بین انسان و دام را جدی بگیرند. انتظار داریم در سال جاری، استقبال بیشتری از طرف مردم برای انجام عملیات ذبح در کشتارگاه‌ها وجود داشته  باشد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی دامپزشكي عيد قربان کشتارگاه ها تب کریمه کنگو خراسان رضوی عید قربان ذبح دام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۴۱۸۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک میلیون و ۹۰۰ هزار نوبت سر دام در اراک ایمن سازی سازی شد

ابوالفضل حمزه لوییان در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با اشاره به اینکه سال گذشته واکسیناسیون ۱۸۵ هزار نوبت سر دام در اراک انجام شد، گفت: همچنین یک میلیون و ۹۷۳ هزار نوبت سر دام سبک و سنگین علیه بیماری‌های مشترک و دامی ایمن سازی شد.

رئیس اداره دامپزشکی اراک اظهار کرد: ۴۹۵ هزار و ۵۰۳ رأس از این مقدار دام علیه بیماری‌های مشترک بین انسان و دام از جمله بروسلوز و شاربن ایمن سازی، همچنین ۶۸۳۱ قلاده سگ گله، نگهبان و خانگی علیه بیماری هاری واکسینه شدند.

وی ادامه داد: در این بازه زمانی در راستای مبارزه با بیماری سل از ۱۲ هزار و ۳۱۷ رأس گاو تست گرفته شده و تعداد ۹ هزار و ۳۰۴ نمونه خون برای تشخیص بروسلوز اخذ و مورد آزمایش غربالگری قرار گرفته است.

حمزه لوییان بیان کرد: در راستای کمک به اقتصاد خانوارهای روستایی و پیشگیری از انتشار بیماری نیوکاسل، سال گذشته طرح واکسیناسیون رایگان با حدود ۳۶۰ هزار دز واکسن در سه مرحله برای طیور بومی از طریق واکسن خوراکی رایگان نیوکاسل در سطح روستاهای شهرستان اجرا شد.

وی در خصوص عملکرد واحد نظارت بر فرآورده‌های خام دامی این اداره در سال گذشته نیز گفت: ۴۱ هزار و ۶۹۲ مورد بازدید و بازرسی بهداشتی از مراکز تولید، نگهداری، بسته بندی و عرضه فرآورده‌های خام دامی انجام شده که در این راستا ۳۱ هزار و ۴۳۸ کیلوگرم فرآورده غیرقابل مصرف و غیر بهداشتی کشف و ضبط و ۵۱ مورد تخلف بهداشتی به مراجع قضائی ارجاع شد.

وی عنوان کرد: در این مدت نظارت‌های بهداشتی بر کشتار و استحصال ۱۰۵ هزار و ۸۱۰ رأس دام سبک و سنگین و ۳۷۸ هزار و ۶۷۰ قطعه مرغ گوشتی توسط کارشناسان مستقر در کشتارگاه دام و طیور این شهرستان انجام گرفته است.

رئیس اداره دامپزشکی اراک ادامه داد: در این بازه زمانی در واحد دارو و درمان ،۱۹۷ مورد نظارت بر مراکز درمانی، داروخانه‌ها، آزمایشگاه‌ها، خودروهای حمل دارو، واکسن و شرکت‌های دارویی دامپزشکی انجام شده است.

حمزه لوییان گفت: صدور مجوز بهداشتی جوجه ریزی برای ۳ میلیون و ۸۷۱ هزار و ۸۴۰ قطعه جوجه یک روزه در مزارع طیور گوشتی و ۶۳۵ هزار و ۱۱۷ قطعه جوجه یک روزه تخمگذار (پولت) در مزارع پرورش پولت و ۸۵۳ هزار ۵۹۵ قطعه پولت ورودی به مزارع مرغ تخم گذار از دیگر اقدامات انجام شده توسط دامپزشکی شهرستان اراک است.

وی صدور مجوز ۷ میلیون و ۳۳۱ هزار و ۴۱۳ عدد تخم چشم زده ماهی قزل آلا، انجام ۸۵ مورد بازدید بهداشتی و مراقبت فعال مزارع پرورش ماهی، انجام ۹۶۰ قطعه نمونه بردای ماهی زنده و هم چنین ۲۰۰ مورد نمونه برداری از زنبورستان های شهرستان اراک را از فعالیت‌های واحد طیور، آبزیان و زنبور عسل این اداره عنوان کرد.

کد خبر 6090705

دیگر خبرها

  • موردی از تب کریمه کنگو در لرستان مشاهده نشده است
  • گوشت قرمز از مراکز معتبر و موردتایید دامپزشکی تهیه شود
  • توصیه‌هایی درباره تب کریمه کنگو که باید جدی گرفته شود
  • کاهش کانون‌های بیماری آبله در استان ایلام
  • یک میلیون و ۹۰۰ هزار نوبت سر دام در اراک ایمن سازی سازی شد
  • اجرای طرح واکسیناسیون طیور در زنجان
  • ملزم بودن رعایت پرهیز‌های دارویی آنتی بیوتیکی طیور زنده قبل از ارسال به کشتارگاه‌ها
  • واکسیناسیون بیش از ۴۰۰۰ رأس دام علیه بیماری آبله گوسفندی در بدره
  • تاکید رئیس شبکه دامپزشکی طرقبه شاندیز بر ممنوعیت کشتار غیر مجاز دام در منازل و معابر
  • شیوع بیماری ناشناخته در بدخشان