Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده شوراهای اسلامی شهرستان سامان در شورای اسلامی استان چهارمحال‌وبختیاری گفت: عملیات اجرایی دامداری شهر سامان جزو مصوبات سفر ریاست‌جمهوری بوده، اما هنوز آغاز نشده است.

غلامرضا چهلگردی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا، اظهار کرد: عملیات اجرایی دامداری شهر سامان که جزو مصوبات سفر ریاست‌جمهوری بود، هنوز آغاز نشده است و می‌طلبد که در فرجه زمانی کوتاه این امر محقق و مشکل مردم در حوزه مرتفع شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه مشکل اصلی باغداران شهرستان سامان سرمازدگی باغات است که اگر مسئولان استان همکاری‌های لازم را داشته باشند امکان کاهش خسارت سرمازدگی وجود دارد، ادامه داد: شورای اسلامی دوره پنجم شهر سامان با کمک متخصصان و اساتید کشاورزی و هواشناسی و تولیدکنندگان ادوات کشاورزی اقدام به تهیه طرح مطالعاتی در این زمینه کرده و چندین نوع دستگاه نیز برای مبارزه با سرمازدگی ساخته بود و تست آزمایشی آن نیز انجام شده است، اما استفاده از این دستگاه‌ها مستلزم وجود برق در باغات بوده که در این راستا همکاری مسئولان بسیار حائز اهمیت است تا بتوان جلوی خسارت‌های چند هزار میلیارد تومانی را گرفت.

نماینده شوراهای شهرستان سامان در شورای اسلامی استان چهارمحال‌وبختیاری خاطرنشان کرد: یکی از بزرگ‌ترین معضلاتی که باغداران با آن مواجه هستند، دریافت مجوز برای احداث اتاقک و انباری در باغات است که جهاد کشاورزی به این موضوع ایراد می‌گیرد، در حالی که این اقدام باید به جهت رفاه باغداران و کارگران و افزایش بهره‌وری انجام شود.

وی با اشاره به آمار بیکاری در استان چهارمحال‌وبختیاری، اظهار کرد: اگر برای ۳۳ طرح کشاورزی که در این استان متوقف شده است، مجوز صادر شود، اشتغال‌زایی و تولید صورت خواهد گرفت.

چهلگردی پیگیری مشکلات مرغداری صنعتی سامان در زمینه صدور سند، احداث گلخانه و احداث کشتارگاه صنعتی طیور این مجتمع را اقدامی ضروری دانست و گفت: با راه‌اندازی واحدهای صنعتی در این شهر برای حدود ۵۰۰ نفر ایجاد اشتغال می‌شود و لازم است نسبت به پیگیری و رفع مشکلات آنها اهتمام ویژه‌ای شود.

کد خبر 585076

منبع: ایمنا

کلیدواژه: چهارمحال و بختیاری پارلمان شهری دامداری شهرستان سامان شهر سامان جهاد کشاورزی شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق شهر سامان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۴۴۴۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واگذاری ۷۵۰ هکتار زمین برای احداث گلخانه در استان اردبیل

رحیم یوسفی با اشاره به صدور ۱۰۷ فقره مجوز بهره‌برداری برای تولیدات گلخانه‌ای در استان اردبیل گفت: هم اینک یک هزار و ۷۰۴ هکتار زمین در هفت شهرک فعال استان آماده واگذاری به سرمایه‌گذاران این بخش است.

مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل توسعه شهرک‌های گلخانه‌ای و کشت در محیط بسته را از اولویت‌های سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل عنوان کرد و افزود: در این راستا، پارسال بیش از ۱۰۰ هکتار به مجموع گلخانه‌های فعال استان اضافه شد.

او تولید سالانه هشت هزار و ۵۰۰ تن گوجه فرنگی، سه هزار و ۲۰۰ تن قارچ خوراکی، ۵.۴ میلیون شاخه گل و گیاهان زینتی، ۲۶۰ تن توت فرنگی و ۲۵ هزار تن انواع سبزی و صیفی را از جمله تولیدات مهم گلخانه‌ای استان اردبیل اعلام کرد.

یوسفی با اشاره به صادرات بخش زیادی از این محصولات به مقصد بازارهای خارجی گفت: پارسال در راستای حمایت از سرمایه‌گذاران کشاورزی بالغ بر یک هزار و ۴۰۰ میلیارد ریال به تولیدکنندگان و سرمایه‌گذاران این بخش تسهیلات بانکی مورد نیاز پرداخت شد.

مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل همچنین افزود: حمایت سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل از سرمایه‌گذاران در شهرک‌های گلخانه‌ای ادامه دارد به طوری که زیرساخت‌های لازم از جمله آب، برق، گاز، تلفن و خدمات دیگر از جمله راه دسترسی در این شهرک‌ها تامین شده و سرمایه‌گذاران پس از اجرای سازه، می توانند از تسهیلات بانکی نیز بهره‌مند شوند.

او با بیان این که استان اردبیل استعداد بالایی در ایجاد واحدهای گلخانه‌ای و تولیدات باغی دارد، تصریح کرد: شهرک گلخانه‌ای مغان با وسعت ۱۶۰۰ هکتار ظرفیت بزرگ تولید محصولات گلخانه‌ای محل مناسبی برای سرمایه‌گذاری در استان و کشور محسوب می‌شود.

یوسفی گفت: ۱۷۵ هکتار از این شهرک به زیر کشت و تولید محصولات رفته و هم‌اکنون بالغ بر یک هزار و ۷۰۰ نفر در این واحدها مشغول به کار بوده و در حال استحصال ارقامی مانند فلفل دلمه‌ای، خیار، گوجه فرنگی، بادمجان، گل رز، گلهای زینتی و حتی موز هستند.

او اظهار کرد: عملیات ایجاد مجتمع گلخانه‌ای در ۴۰۰ هکتار از این شهرک نیز هم اینک با پیشرفت فیزیکی ۷۰ درصد به بالا در حال تکمیل است که امسال با مرحله تولید محصول می رسد.

مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان اردبیل افزود: با پایان و اتمام این واحدهای در دست احداث، ظرفیت اشتغال در شهرک گلخانه‌ای مغان از ۱۷۰۰ نفر کنونی به ۲ برابر افزایش خواهد یافت.

 

باشگاه خبرنگاران جوان اردبیل اردبیل

دیگر خبرها

  • واگذاری ۷۵۰ هکتار زمین برای احداث گلخانه در استان اردبیل
  • احداث بوستان ۲۲۰۰۰ متری در منطقه ۱۶
  • معرفی دستاوردها و زندگی مشاهیر هدف مهم احداث باغ مشاهیر است
  • پیشرفت ۸ درصدی عملیات اجرایی احداث باغ مشاهیر
  • احداث ۱۰۵۰ واحد مسکونی نهضت ملی مسکن در خوی
  • احداث استخر ذخیره آب کشاورزی شهرستان آوج
  • بازسازی پایه‌های پل زمانخان در سامان
  • تصویب احداث ۲شهرمولد کشاورزی در بوشهر
  • تدوین بسته عملیاتی ساماندهی دانشگاه هنر
  • تکمیل سد مشمپا از اولویت‌های شرکت آب منطقه‌ای است