Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان بازرسی شهرداری تهران گفت: اگر نهاد‌های نظارتی که چشم مجموعه هستند فریب بخورند، خوب نبیند و چشمانشان را ببندند و یا حواسشان را جمع نکنند باعث می‌شود متخلفان کارشان را پیش ببرند.


به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، به نقل از روابط عمومی سازمان بازرسی شهرداری تهران؛ داود گودرزی در پنل شفافیت و مبارزه با فساد در شهرداری تهران که در سالن آمفی‌تئاتر نمایشگاه شهر‌های خواهر خوانده و توانمندی مدیریت شهری در بوستان گفتگو برگزار شد؛ طی سخنانی اظهار کرد: ما در مبارزه با فساد دو مسیر را دنبال کرده‌ایم؛ هم به گذشته پرداختیم و هم آینده را مورد بررسی قرار دادیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



گودرزی گفت: پرداختن به گذشته به شناخت ما کمک کرد که چه اتفاقاتی در شهرداری افتاده و منشأ فساد و تخلفات کجاست و فساد در چه زمینه‌هایی بیشتر وجود دارد؛ لذا ما گذشته را بررسی کردیم برای اینکه بدانیم برای آینده باید چه کار کنیم.

وی با بیان اینکه رویکرد، استراتژی و تمرکز اصلی سازمان بازرسی روی آینده است، تصریح کرد: در این مسیر توانستیم تقریباً ۱۲۰ گلوگاه فساد را شناسایی کنیم با این نگاه که هوشمندی در این است که آینده را به گونه‌ای طراحی کنیم که فساد کمتری داشته باشیم و بعد بتوانیم در اولویت دوم به گذشته بپردازیم و تخلفاتی که در گذشته صورت گرفته است را مورد بررسی قرار دهیم.

گودرزی افزود: در بحث فساد یک سه‌ضلعی وجود دارد؛ یک بخش خصوصی داریم که لزوما فاسد نیست و می‌خواهد کار کند، آن چیزی که برای او مهم است مسئله سود بیشتر و مدیریت زمان است، بدین معنا که بخش خصوصی معمولا دنبال سود بیشتر در زمان کمتر است و برای این منظور ممکن است به ضلع دوم که همان بدنه اجرایی و دستگاه‌های مدیریتی است مراجعه و پیشنهاداتی را مطرح کند و این مراوده بین بخش خصوصی و بخش اجرایی گا‌ها دو طرفه می‌شود و به سایر بخش‌ها نیز رسوخ می‌یابد.

رئیس سازمان بازرسی خاطرنشان کرد: در این سه ضلعی، کار آنجا خطرناک است که بدنه نظارتی، امنیتی و قضایی به‌عنوان ضلع سوم بخواهد در این معادله غلط سهم داشته باشد.


گودرزی تاکید کرد: اگر نهاد‌های نظارتی که چشم مجموعه هستند فریب بخورند، خوب نبیند و چشمانشان را ببندند و یا حواسشان را جمع نکنند باعث می‌شود متخلفان کارشان را پیش ببرند.

وی در ادامه به حوزه‌هایی که در شهرداری از ظرفیت بیشتری برای تخلف برخوردارند اشاره و بیان کرد: یک بخشی از تخلفات در حوزه شهرسازی است؛ این تخلفات می‌تواند مربوط به دریافت پروانه تخریب و نوسازی یا ساخت پروژه و یا در طرح‌های مشارکتی باشد.
رئیس سازمان بازرسی، امور مالی، قراردادها، واگذاری‌ها و برون‌سپاری‌ها را یکی دیگر از حوزه‌هایی دانست که امکان زد و بند و تخلف در آن وجود دارد.

وی ادامه داد: در حوزه منابع انسانی نیز بحث انتصابات، انتخاب و گزینش مدیران می‌تواند با تخلفاتی همراه باشد.

هدف اصلی از بین بردن زمینه‌های فساد است و برای این کار زیرساخت‌های لازم هم فراهم شده است

گودرزی با اشاره به ایجاد برنامه ریزی‌های صورت گرفته برای مبارزه با فساد و تخلف در شهرداری، عنوان کرد: اینکه بگوییم می‌خواهیم فساد را به صفر برسانیم حرف سخت و غیر قابل امکان است، اما رویکرد و هدف اصلی ما از بین بردن زمینه فساد و پیشگیری از فساد است تا امکان وقوع فساد را از بین ببریم و برای این کار هم زیرساخت‌های لازم را فراهم کرده‌ایم.

وی احیاء و بروز رسانی ستاد سلامت اداری و مبارزه با فساد را یکی از اقدامات سازمان بازرسی در بحث مبارزه با فساد بیان کرد و افزود: اصلاح فرآیند‌ها، رویه‌ها، ساختار‌ها و دستورالعمل‌ها و همچنین چابک سازی و شفاف‌سازی این موضوعات در این ستاد دنبال می‌شود.

رئیس سازمان بازرسی توجه به معنای درست واژه شفافیت را مورد اشاره قرار داد و گفت: وقتی واژه شفافیت مطرح می‌شود بلافاصله باید به این سوال پاسخ دهیم که چه چیزی را برای چه کسی و چگونه می‌خواهیم شفاف کنیم؟

داده‌های سامانه شفافیت باید متناسب با نیاز‌های هر بخش باشد

گودرزی با تاکید بر اینکه داده‌های سامانه شفافیت باید به صورت دسته‌بندی شده و متناسب با نیاز‌های هر بخش باشد، اظهار کرد: بخشی از داده‌هایی که بر روی سایت شفافیت قرار می‌گیرد، اطلاعاتی است که مردم به عنوان دریافت کنندگان خدمات به آن نیاز دارند.

وی خاطرنشان کرد: یک بخش دیگری از این شفافیت برای دستگاه‌های اجرایی است تا از یکدیگر خبر داشته باشند و یک بخش هم دستگاه‌های نظارتی هستند که باید در جریان آن قرار گیرند.

گودرزی در ادامه به شکل‌گیری شبکه ناظرین مردمی در سازمان بازرسی اشاره کرد و گفت: ما قائل به این هستیم که اگر قرار باشد نظارت به درستی در کشور انجام شود باید این چهار نظارت که در دنیا تعریف شده است؛ یعنی نظارت حاکمیت بر حاکمیت، حاکمیت بر مردم، مردم بر حاکمیت و مردم بر مردم را به درستی پیاده کنیم.

رئیس سازمان بازرسی تصریح کرد: ما در بحث شبکه ناظرین، بخش نظارت مردم بر حاکمیت را مورد توجه قرار داده و بر هوشمندسازی نظارت و کاهش نقش انسان تا حد امکان تاکید داشته‌ایم.

وی بیان کرد: در همین راستا سامانه ۱۳۷ پلاس را راه‌اندازی و فضای مجازی آن را هم تقویت کردیم تا هر شهروندی به راحتی بتواند پیام خود را انتقال دهد و ما آن را در حداقل زمان ممکن و با دقت بالا پیگیری کنیم.

امروز بیشتر از هر زمانی فرصت برای بیان نکات و ایده‌ها فراهم است

گودرزی یکی دیگر از اقدامات انجام شده را اصلاح ساختار هیئت تخلفات، ایجاد اصلاحات در کمیته تلفیق سازمان بازرسی و همچنین اصلاح و بازنگری لایحه صیانت از گزارشگران فساد عنوان کرد و افزود: اگر فردی بخواهد به مجموعه‌های نظارتی مثل بازرسی و حراست گزارش تخلف را بدهد و با آن‌ها برخورد صورت گیرد، این موضوع را خط قرمز خود قرار داده‌ایم و پای کار ایستاده‌ایم و از گزارشگران فساد حمایت و صیانت می‌کنیم.

رئیس سازمان بازرسی در پایان با بیان اینکه امروز بیشتر از هر زمان دیگری زمینه و فرصت برای بیان هر حرف، نکته و ایده‌ای فراهم است و ما نیز در مسیر مبارزه با فساد جدی و مصمم هستیم، ادامه داد: ما در شهرداری پرسنل سالم و دغدغه‌مند کم نداریم و همه تلاشمان این است تا بتوانیم شهرداری را به یک مجموعه پاک، سالم و اثرگذار تبدیل کنیم.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: سازمان بازرسی شهرداری فساد گزارشگر سامانه 137 رئیس سازمان بازرسی مبارزه با فساد یک بخش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۴۴۷۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار حماس در مورد تعیین هر نهادی بجز سازمان ملل برای نظارت بر آنروا

جنبش حماس امروز شنبه در بیانیه‌ای درباره تعیین هرگونه نهاد بین‌المللی برای نظارت بر فعالیت‌های آژانس آنروا هشدار داد.

به گزارش ایسنا، جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) امروز در بیانیه‌ای ضمن هشدار درباره تعیین هر گونه نهاد بین‌المللی جهت نظارت بر آژانس امدادرسانی و کاریابی آوارگان فلسطینی (آنروا) به جای سازمان ملل، از همه طرف‌های بین‌المللی که از حمایت از این آژانس امتناع می‌کنند، خواست به مسئولیت‌های خود در قبال جنگ نسل‌کشی که فلسطینی‌ها در معرض آن قرار دارند، عمل کنند.

به گزارش وب‌سایت «صدی البلد»، حماس در ادامه بیانیه خود تاکید کرد، تمام تلاش‌هایی که با هدف حذف هر یک از سرفصل‌های مساله فلسطین در قدس یا ماجرای «نکبت» و با سرزمین فلسطین انجام می‌شود، قطعا تنها به شعله‌ور شدن آتش‌های بیشتری در مقابل امنیت و صلح جهانی منجر خواهد شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ۱۴۹۱۵۱ نفر در صف انتظار وام ازدواج هستند
  • رئیس سازمان ملی استاندارد: امضای ایرانی جهانی شد
  • تمام مدیران باید سایه سازمان بازرسی را بالای سر خود احساس کنند
  • کارگروه مشترک برای آسیب شناسی روند رسیدگی به پرونده‌ها تشکیل شود
  • کارکرد‌های مختلف وقف در نمایشگاه دستاورد‌های این نهاد
  • سازمان بهداشت جهانی: باید فورا در غزه آتش‌بس برقرار شود
  • ماجرای تولید نوکیای تقلبی جدی شد
  • هشدار حماس در مورد تعیین هر نهادی بجز سازمان ملل برای نظارت بر آنروا
  • ثبت ۲۹ هزار سوت زنی فرار مالیاتی فقط برای پزشکان
  • ورود سازمان توسعه تجارت به ماجرای تولید نوکیای تقلبی