Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کرمانشاه رئیس دانشکده فنی و مهندسی اسلام آبادغرب از پذیرش دانشجو در این دانشگاه پس از وقفه ای چهارساله خبر داد.

دکتر فریبرز پیرو در گفت و گو با ایسنا، بااشاره به مصوبه تاسیس دانشکده فنی و مهندسی اسلام آبادغرب در سفر سال 1386 رئیس جمهور وقت به این شهرستان، اظهارکرد: تا سال 1389 روند اخذ مجوز و تاییدیه این مصوبه از طرف وزارت علوم انجام شد و سال 1390 اولین دوره پذیرش دانشجو در این دانشکده در سه رشته صنایع، عمران و کامپیوتر صورت گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: تا سال 1396 حدود 325 دانشجو در این سه رشته در دانشکده فنی و مهندسی اسلام آبادغرب تحصیل کردند، اما از این سال به دلیل برخی مشکلات مانند عدم وجود امکانات مناسب و نداشتن فضای فیزیکی و زیرساخت های کافی، پذیرش دانشجو در این دانشگاه  متوقف شد و بخشی از دانشجویانی که در آن تحصیل می کردند به دانشگاه صنعتی و بخشی هم به دانشگاه رازی منتقل شدند.

رئیس دانشکده فنی و مهندسی اسلام آبادغرب با اشاره به آغاز فعالیت دوباره این دانشگاه پس از وقفه ای چهارسال از سال گذشته، افزود: طی این مدت با تلاش و حمایت مسئولان، پذیرش دانشجو در این دانشکده به روال سابق بازگشت و حتی برای اولین بار پذیرش دانشجویان دختر را هم داشتیم.

وی با بیان اینکه پذیرش دانشجوی جدید در این دانشکده از طریق آزمون سراسری در دو رشته کامپیوتر و عمران صورت گرفته، تصریح کرد: در حال حاضر حدود 30 دانشجو در این دانشکده مشغول به تحصیل هستند.

پیرو یادآور شد: با شروع مجدد فعالیت این دانشکده، به مانند گذشته با مشکل فضای فیزیکی مناسب برای تحصیل دانشجویان مواجه بودیم، چرا که محل تحصیل دانشجویان این دانشکده در یک مدرسه ای استیجاری بود که علاوه براینکه مناسب تحصیل برای این قشر نبود، قدمت بالایی هم داشت.

وی ادامه داد: بنابراین رایزنی های بسیاری را انجام دادیم که نتیجه این پیگیری ها منتج به این شد که ساختمان نوسازی آموزشی دانشگاه پیام نور را به عنوان ساختمان جدید دانشکده با فضای حدود هزار متر مربع به شکل استیجاری در اختیار بگیریم.

رئیس دانشکده فنی و مهندسی اسلام آبادغرب با بیان اینکه شرایط امروز این دانشکده با گذشته بسیار متفاوت است، افزود: این دانشکده در حال حاضر امکانات بروز و قابل توجهی همچون کتابخانه ای غنی، آزمایشگاه، کارگاه های مجهز و سایت تخصصی کامپیوتر دارد، بگونه ای که قابل قیاس با سایر دانشکده های فنی و مهندسی سطح استان نیست.

وی به رفع مشکل خوابگاه دانشجویان غیربومی این دانشکده هم اشاره کرد و گفت: یک خوابگاه کامل دانشجویی برای آقایان با ظرفیت پذیرش حدود 300 تا 400 دانشجو داریم که دارای امکانات ورزشی و باشگاه های ورزشی است.

پیرو با تاکید براینکه تلاش شده تا این دانشکده در شان دانشجویانی که در آن تحصیل می کنند باشد و شرایط مناسبی برایشان فراهم شود، افزود: با اینحال از مجموعه مسئولان شهرستان انتظار داریم با توجه به اینکه این دانشکده مصوبه سفر رئیس جمهور وقت را نیز دارد، برای احداث ساختمان مستقل این دانشکده کمک کنند.

وی اضافه کرد: علیرغم پیگیری های فراوانی که صورت گرفته، تاکنون زمینی برای احداث دانشکده در اختیار ما قرار نگرفته است، این درحالیست که این تنها دانشکده ای است که از بین دانشکده های اقماری که با توجه به مصوبه سفر رئیس جمهور ردیف بودجه خاص خود را داشته و از نظر اعتبار مشکل ندارد.

رئیس دانشکده فنی و مهندسی اسلام آبادغرب در ادامه با بیان اینکه این دانشکده می تواند یک مرکزیت علمی را در غرب استان شکل دهد، گفت: در حال حاضر حداقل پنج تا شش شهرستان همجوار با جمعیت های متفاوت داریم که باید با معرفی این دانشکده به عنوان یک دانشکده دولتی و ظرفیت هایی که دارد، دانشجویانی را از این شهرستان ها جذب کنیم.

وی با تاکید براینکه این دانشکده از نظر امکانات خوابگاهی، پژوهشی، علمی و سطح دانش هیات علمی  چیزی از سایر دانشکده ها کم ندارد، گفت: از دانشجویانی که قصد انتخاب رشته دارند، درخواست می کنیم، در زمان انتخاب رشته های عمران، صنایع و کامپیوتر نگاهی هم به دانشکده فنی و مهندسی اسلام آبادغرب داشته باشند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی كرمانشاه رشته های فنی و مهندسی دانشگاه رازي پذیرش دانشجو اسلام آبادغرب پذیرش دانشجو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۴۵۱۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس دانشگاه محقق اردبیلی: چگونه در برابر ضرب و شتم دانشجویان ساکت هستید؟

اسماعیل چمنی رئیس دانشگاه محقق اردبیلی با ارسال ایمیلی خطاب به روسای دانشگاه‌های آمریکا گفت: جامعه جهانی توقع دارد که شما به عنوان یک دانشمند، این حملات را محکوم کنید و به دانشجویان نوع دوست خود فرصتی برای اعتراض بدهید.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، اسماعیل چمنی رییس دانشگاه محقق اردبیلی به روسای چند دانشگاه آمریکا ایمیل ارسال کرد.

متن ایمیل رئیس دانشگاه محقق اردبیلی به شرح زیر است:

از آزار و اذیت دانشجویان و دانشکده‌های عدالت خواه جلوگیری کنید

بنی آدم اعضای یکدیگرند که در آفرینش ز یک گوهرند

پروفسور گرامی کریستینا اچ پکسون، رئیس دانشگاه براون

پروفسور رودریگز،رئیس دانشگاه سیتی نیویورک (CUNY)

پروفسور دکتر کنت ای جسل، رئیس دانشگاه بین المللی فلوریدا،
پروفسور محترم دکتر ریچارد دی مک کالو، رئیس دانشگاه ایالتی فلوریدا،


گزارش‌های ناراحت کننده در مورد بازداشت چندین دانشجو و اعضای هیئت علمی مؤسسه شما توسط مجریان قانون، نگرانی قابل توجهی را برانگیخته است. دانشجویان و اساتید باید آزادی عمل داشته باشند تا آشکارا احساس انصاف و عدالت خود را به اشتراک بگذارند. رژیم سرنگون شده اسرائیل به عمد نسل کشی کرده و هزاران زن، کودک و مردم بی گناه را به قتل رسانده است. شرایط مخرب زندگی که بر فلسطینی‌ها تحمیل شده و آسیب‌های جسمی و روحی جدی که به بار آورده است، همگی فریاد اعتراض مردم با وجدان را برمی انگیزد. دانشجویان و جوامع علمی قادر به تحمل چنین خشونتی نیستند. به همین علت، هیچ فردی که برای آزادی ارزش قائل است نمی‌تواند در برابر آن مقاومت کند.

من درک نمیکنم که چگونه می‌توانید شاهد چنین اتفاقات ناراحت کننده‌ای باشید و ساکت بمانید.

جامعه جهانی توقع دارد که شما به عنوان یک دانشمند، این حملات را محکوم کنید و به دانشجویان نوع دوست خود فرصتی برای اعتراض بدهید. بی انصافی است که دانشجویان را در اختیار نیرو‌های ظالم قانون قرار دهیم.

دیگر خبرها

  • ایجاد دانشکده‌ ویژه مادران در واحدهای دانشگاه‌ آزاد
  • ایجاد دانشکده‌های ویژه مادران در همه واحدهای دانشگاه‌ آزاد
  • رئیس دانشگاه محقق اردبیلی: چگونه در برابر ضرب و شتم دانشجویان ساکت هستید؟
  • همکاری دانشکده آب اهواز در حل چالش‌های زیست محیطی خوزستان
  • فراخوان جذب دانشجوی دکتری در پژوهشگاه ملی اقیانوس شناسی و علوم جوی
  • اطلاعیه پذیرش طلبه در حوزه علمیه خواهران الزهراء (ع) بندرعباس
  • آمادگی دانشگاه فردوسی برای پذیرش دانشجویان آمریکایی + عکس
  • توضیحات رئیس دانشگاه پیام نور استان کرمان در مورد احتمال تعطیلی واحد گلباف
  • تناقض عجیب در پذیرش دانشجویان خارجی و کیفیت دانشگاههای ترکیه
  • تحصیل ۳۴۰۰ دانشجو در دانشگاه فنی و حرفه‌ای چهارمحال وبختیاری