Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر دفتر بهره‌برداری و نگهداری از تأسیسات آبی و برقابی شرکت آب منطقه‌ای تهران گفت: خطرات شنا در ‏رودخانه‌ها، دریاچه سدها و سایر تأسیسات آبی به‌مراتب بیشتر از دریاهای مواج است و باتوجه‌به فرارسیدن فصل گرما، ‏از همه هم‌وطنان درخواست داریم که هشدارها را جدی گرفته و از شنا در این اماکن پرهیز کنند.

به گزارش ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت نیرو، «محمد شهریاری» اظهار کرد: همه‌ساله با آغاز فصل گرما، شاهد حضور همشهریان و گردشگران و مسافران عبوری در حاشیه رودخانه‌ها، دریاچه سدها و کانال‌های آبیاری و زهکشی به‌منظور شنا و گذران اوقات فراغت، بدون توجه به هشدارهای این شرکت در خصوص عدم شنا در مناطق ممنوعه هستیم که این امر می‌تواند مقدمه‌ساز وقوع حوادث دلخراشی برای این افراد شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: بر خلاف باور عموم مردم، شنا در دریاچه سدها، کانال‌های آبیاری و سایر تأسیسات و سازه‌های آبی، بسیار خطرناک و مرگ‌آفرین است.

مدیر دفتر بهره‌برداری و نگهداری از تأسیسات آب و برق‌آبی آب منطقه‌ای تهران خاطرنشان کرد: سطح آب سدها اغلب آرام است و مانند دریا امواج بزرگ در آنها دیده نمی‌شود؛ اما جریان‌های زیرسطحی و مکش آب در سطح زیرین دریاچه سدها، فشار بسیار بالاتری نسبت به آب دریا دارد که این امر تنفس را دچار مشکل کرده و فشار زیادی به بدن شناگر وارد می‌کند به‌طوری‌که حتی بهترین شناگران نیز در این آب‌ها غرق شده‌اند.

شهریاری افزود: همچنین وجود ریشه و شاخه درختان و عدم دید کافی و امکان برخورد با اجسام سفت و نوک‌تیز، وجود تغییرات دمایی شدید در لایه‌های مختلف مخزن و شرایط رسوبی، دریاچه سدها را به محل نامناسبی برای شنا تبدیل می‌سازد.

وی با هشدار در خصوص شیب تند و لزج بودن دیواره کانال‌ها گفت: نوع طراحی کانال‌های آبیاری کشاورزی با استخر و مکان‌های تفریحی کاملاً متفاوت است، به‌طوری‌که حجم آب زیادی با دبی متغیر در کانال‌ها جریان دارد و این کانال‌ها بسیار عمیق و شدت جریان آب در آنها بالا بوده و به دلیل وجود برخی سازه‌ها نظیر سیفون در طول کانال در صورت بروز حادثه امکان نجات و امدادرسانی نیز امکان‌پذیر نخواهد بود.

مدیر دفتر بهره‌برداری و نگهداری از تأسیسات آبی و برقابی شرکت آب منطقه‌ای تهران ادامه داد: این شرکت به‌منظور جلوگیری از حوادث ناگوار و آگاهی عموم هم‌وطنان، همه‌ساله نسبت به اعلام هشدار از طرق مختلف نظیر رسانه‌های عمومی، نصب تابلوهای هشداردهنده در مجاورت مخازن سدها، حاشیه رودخانه‌ها و تأسیسات آبی و گشت‌های روزانه اقدام می‌کند.

شهریاری گفت: در کنار اقدام‌های مذکور، با نظارت و هماهنگی سایر واحدهای اجرایی استان، با افرادی که بدون توجه به تابلوهای هشدار ممنوعیت شنا، اقدام به استقرار و شنا در این محدوده‌ها می‌کنند، با جدیت برخورد خواهد شد.

کد خبر 587029

منبع: ایمنا

کلیدواژه: شهر تهران خطر غرق شدن شناگران شناگران ایرانی رودخانه دریاچه شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق تأسیسات آبی دریاچه سدها رودخانه ها تأسیسات آب کانال ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۴۵۹۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تونل‌های بمب‌گذاری شده و کمین‌های پیشرفته؛ دردسر جدید نظامیان اسرائیلی+ فیلم

شبکه الجزیره قطر شب گذشته تصاویری از تاکتیک‌های موفق شاخه نظامی حماس در نبرد زمینی با ارتش اشغالگر منتشر کرد که شامل استفاده از بمب‌های دست‌ساز و کمین‌های ویژه از جمله تونل‌های بمب‌گذاری شده است.

به گزارش مشرق، «دشمنت را بشناس. این یکی از اولیه‌ترین اصول قواعد جنگ است..یا همان‌طور که آکادمی نظامی وست‌پوینت آمریکا می‌گوید؛ شفاف کردن میدان نبرد». شبکه الجزیره قطر با این جملات، گزارش تصویری اختصاصی از تاکتیک‌های نظامی شاخه نظامی حماس در غزه و بمب‌های مورد استفاده آن پس از حدود هفت ماه جنگ را منتشر کرد.

در این تصاویر نیروهای کتائب شهید عزالدین القسام در یکی از تونل‌های غزه نشان داده می‌شوند که در حال بمب‌گذاری آن پیش از ورود نیروهای اسرائیلی هستند تا از آن به عنوان کمینی جدید برای اشغالگران استفاده کنند.

به نظر می‌رسد که این تونل بمب‌گذاری شده القسام برای همین کارکرد مشخص یعنی کمین برای نظامیان اشغالگر اسرائیلی ایجاد شده است.

یکی از فرماندهان القسام به الجزیره گفت که آماده‌سازی این کمین‌ها مستلزم کسب تجربه در برخورد با مواد منفجره و تطبیق ابزارهای جنگی موجود متناسب با صحنه عملیات است. ضمن این‌که موفقیت این کمین در گرو یک تلاش اطلاعاتی دقیق است.

به گفته این فرمانده، کمین‌گذاری برای دشمن اسرائیلی شامل سه مرحله است:

۱- فریب دشمن و کشاندن آن به منطقه کمین که مستلزم اطلاع و پیش‌بینی واکنش‌های نیروی متخاصم است.

۲- استتار و پنهان کردن تله‌های مهندسی شده برای جلوگیری از شناسایی.

۳ انتظار برای لحظه مناسب به منظور فعال کردن کمین در دقیق‌ترین مکان و زمان.

با نزدیک شدن به پایان هفت ماه جنگ ویرانگر رژیم اسرائیل علیه نوار غزه، کتائب القسام به طور فزاینده‌ای بر کمین‌ها علیه دشمن تکیه می‌کنند تا توانایی خود را برای سازگاری با تغییرات میدانی نبرد نشان دهند. به ویژه که این روزها تل‌آویو بیش از پیش بر ضرورت حمله زمینی به رفح تاکید می‌کند.

الجزیره شب گذشته همچنین تصاویری از تجهیزات و تسلیحات به غنیمت گرفته شده از نظامیان اسرائیلی که در یکی از کمین‌های بمب‌گذاری شده در غزه هدف قرار گرفتند، به نمایش گذاشته شد.

همچنین تصاویری از استفاده القسام از بمب‌های دست‌ساز ضد نفر «القفازیه» ( بمب‌های جهنده) منتشر شد که برای نخستین‌بار در عملیات طوفان‌الاقصی از آن استفاده شده است.

چند هفته پیش بود که کتائب القسام جزئیاتی از نحوه عملکرد بمب القفازه منتشر کرد. بمب ضد نفری که در زیر زمین جاسازی می‌شود و به محض فعال شدن به صورت عمودی به میزان یک تا یک و نیم متر بیرون می‌آید و سپس ترکش‌های آن به صورت دایره‌ای به قطر سه متر پرتاب می‌شود تا بیشترین اصابت ممکن را داشته باشد.

الجزیره همچنین تصاویری از استفاده کتائب القسام از بمب‌های دیگر از جمله «شواظ»، «تتبیر الفراغیه»، «الرعدیه» و «الفدائیه» و کارکرد هریک از آنها در نبرد طوفان‌الاقصی منتشر کرد.

منبع: فارس

دیگر خبرها

  • خطر فرونشست در کمین ۱۵۰ مدرسه اصفهان
  • تونل‌های بمب‌گذاری شده و کمین‌های پیشرفته؛ دردسر جدید نظامیان اسرائیلی+ فیلم
  • بی بهره بودن استان از ظرفیت سدها را به رهبر انقلاب گزارش می دهیم
  • جلوه گری دریاچه سد حنا در شهر هزار چشمه + فیلم
  • رفع تصرف ۲۰۰۰ متر از رودخانه‌های استان یزد
  • رفع تصرف ۲ هکتار از رودخانه‌های استان یزد
  • نامگذاری اداره تأسیسات آب شرب مشهد به نام سرلشکر شهید فلاحی
  • ۶۴ درصد حجم سدها پر شد/ بارش‌ها چقدر بالا رفت؟
  • وضعیت دریاچه ارومیه برخلاف خوش‌بینی‌ها بحرانی است!
  • پرشدگی کامل ۱۱ سد کشور در پی بارش‌های بهاره+جدول