Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری مهر - گروه استان‌ها: مشکلات آزادراه خرم‌آباد - اراک به‌رغم گذشت نزدیک به یک سال از افتتاح هنوز رفع نشده است به‌طوری‌که همچنان مسافران این مسیر از وضعیت آن گلایه‌هایی دارند و خواستار تکمیل پروژه توسط متولیان هستند.

آزادراه خرم‌آباد- اراک به‌صورت شش خطه شامل سه خط رفت و سه خط برگشت، به طول ۱۳۴ کیلومتر و عرض ۳۵ متر طراحی و اجرا شده است که اتصال بین آزادراه اراک- سلفچگان- ساوه و خرم‌آباد- پل زال را برقرار می‌کند و در فاز نخست، ۶۷ کیلومتر آن حدفاصل بروجرد تا خرم‌آباد بهره‌برداری شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بهره‌برداری از این آزادراه مزایای بسیاری برای مسافران و خودروهای عبوری از این محور داشته است به‌طوری‌که علاوه بر افزایش شاخص‌های ایمنی جاده‌ای، سرعت تردد نیز از ۸۰ کیلومتر به ۱۱۰ کیلومتر افزایش‌یافته و گره‌های ترافیکی در محدوده شهرهای اراک، بروجرد و خرم‌آباد رفع و از تداخل تردد شهری و برون‌شهری این منطقه جلوگیری شده است.

مسافرانی که در دسترس نیستند!

کاهش طول مسیر به میزان ۳۰ کیلومتر و کاهش ۴۵ دقیقه‌ای مسیر باعث شده تا این آزادراه در حوزه ترانزیت کالا و اتصال کریدورهای شمالی کشور به بندر امام خمینی (ره) نقش ویژه‌ای ایفا کند.

باوجود این مزایا، همچنان این محور ترانزیتی از مشکلات جدی رنج می‌برد، در حال حاضر مهم‌ترین مشکل در آزادراه خرم‌آباد- اراک مسئله عدم آنتن دهی در این محور است به‌طوری‌که مسافران این مسیر تا زمانی که در این جاده در حال عبور هستند امکان برقراری تماس تلفنی و دسترسی به امکانات اینترنت را ندارند.

این امر علاوه بر ایجاد مشکل برای خودروهای عبوری، به‌طورقطع مسائل جدی در حوزه امدادرسانی در صورت وقوع هرگونه حادثه‌ای ایجاد خواهد کرد.

درصورتی‌که در این آزادراه شاهد وقوع تصادف یا حوادث مختلف باشیم متأسفانه امکان تماس برای مسافران از یک‌سو و همچنین ارتباط‌گیری برای امدادرسانی سازمان‌های خدماتی و امدادی از سوی دیگر فراهم نخواهد شد.

خبرگزاری مهر بارها در قالب گزارش‌های مختلف بر ضرورت رفع مشکلات موجود در این آزاد راه تاکید کرده بود که با واکنش منفی متولیان این آزاد راه همواره مواجه شده است.

۱۲ کیلومتر از آزادراه خرم‌آباد - بروجرد بدون پوشش تلفن همراه

مجتبی صارمی سرپرست اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات لرستان در این رابطه گفت: پس از انجام پایش ارتباطی در آزادراه خرم آباد - بروجرد، حدود ۱۲ کیلومتر از مسیر فاقد پوشش ارتباطی بود که تأمین زیرساخت‌های لازم برای رفع مشکل این نقاط با احداث دو سایت آغاز شده است.

وی افزود: چهار کیلومتر از این مسیر که بعد از عوارضی در منطقه «سرنمک» که فاقد پوشش مخابراتی بود و هشت کیلومتر نیز در محدوده تونل «پونه» شناسایی و اقدامات لازم برای اخذ مجوز نصب دکل مخابراتی انجام شد.

سرپرست اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات لرستان تصریح کرد: با توجه به اخذ مجوزها، هم اکنون اجرای شبکه برق سایت «سرنمک» با محوریت اپراتور همراه اول در دست اقدام است که پس از اتمام این مرحله، «بی تی اس»، نصب و راه اندازی می‌شود.

صارمی ادامه داد: برای احداث سایت در محدوده تونل «پونه» با محوریت اپراتور ایرانسل، حدود ۲.۵ کیلومتر جاده سازی نیاز بود که با مساعدت استانداری و مدیریت نگهداری آزادراه این راه دسترسی ایجاد شد که اکنون برای تردد ماشین آلات سنگین و انتقال تجهیزات به محل سایت انجام برخی اصلاحات و تسطیح در این مسیر نیاز است.

ایجاد ۲ سایت مخابراتی تا دو ماه آینده در آزاد راه

وی با تقدیر از همکاری شرکت توزیع برق استان برای احداث این سایت‌های مخابراتی گفت: هزینه تأمین برق احداث سایت در نزدیکی تونل «پونه» حدود دو میلیارد تومان بوده که مجوز پرداخت این مبلغ نیز اخذ شده است و در حال حاضر باید نسبت به بهسازی و تسطیح راه دسترسی این سایت اقدام و حفاری دکل آغاز شود که این امر به تیم فنی ایرانسل محول شده است.

سرپرست اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات لرستان با بیان اینکه بهسازی این جاده تا ۱۰ روز آینده به اتمام می‌رسد اظهار داشت: بعد از انجام فوندانسیون، نصب دکل صورت می‌گیرد و در مجموع پیش بینی می‌شود دو سایت مخابراتی آزادراه خرم آباد - اراک در محدوده لرستان، تا کمتر از دو ماه آینده بهره برداری شود.

صارمی گفت: این سایت‌ها نسل چهارم هستند و در مجموع برای هر یک از آنها پنج میلیارد تومان هزینه می‌شود که با احتساب هزینه‌های برق و ایجاد راه دسترسی، کل اعتبار تأمینی برای این دو سایت، حدود ۱۵ میلیارد تومان است.

سرپرست اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات لرستان افزود: آزادراه خرم آباد - اراک ۱۱ مرداد سال گذشته در محدوده استان لرستان از خرم آباد تا بروجرد افتتاح شد که نقاط کور مخابراتی و اینترنتی در این محور موجب گلایه مسافران و مسئولین استانی شده بود.

انتقاد معاون استاندار از وضعیت آنتن دهی تلفن همراه در آزاد راه

احمدرضا دالوند معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری لرستان نیز پیش از این در این رابطه در گفت و گو با خبرنگار مهر یکی از مشکلات در این زمینه را وضعیت آنتن دهی در جاده‌ها و خصوصاً آزادراه‌ها که از نقاط مهم و اساسی استان هستند عنوان کرد.

وی با انتقاد از وضعیت نامناسب آنتن دهی تلفن همراه در آزادراه‌ها گفت: بنا بود با توجه به‌ضرورت در مسیر آزادراه خرم آباد-اراک یک سایت ایجاد شود که در جلسه‌ای تصویب شد با همکاری شرکت توزیع برق استان و شرکت ارتباطات سیار در کوتاه‌ترین زمان ممکن، این سایت احداث شود تا وضعیت آنتن دهی در طول مسیر پوشش بهتر و بیشتری داشته باشد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری لرستان افزود: در این جلسه مقرر شد وضعیت آنتن دهی جاده‌ها مجدداً موردبررسی قرارگرفته و نقاط مشکل‌دار رفع ایراد شود.

دالوند با اشاره به نقش سرعت عمل در هنگام حادثه گفت: اگر خدای ناکرده حادثه‌ای در مسیر آزادراه‌ها اتفاق بیفتد با توجه به اهمیت زمان باید دستگاه‌های امدادرسان بتوانند از طریق ارتباطات در کوتاه‌ترین زمان ممکن در محل حادثه حاضر شوند.

بنا بر این گزارش، ضعف در حوزه علائم ایمنی و نصب تابلوهای راهنمایی، نبود پایگاه راهداری و امداد جاده‌ای و همچنین ضعف تجهیزات و امکانات آتش‌نشانی در ورودی و خروجی تونل‌ها، لزوم تعمیر و نگهداری چراغ‌های تونل‌ها و… بخشی از مشکلات این آزادراه است.

کد خبر 5534244

منبع: مهر

کلیدواژه: خرم آباد بروجرد آنتن مخابراتی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات لرستان معاونت عمرانی استانداری لرستان احمدرضا دالوند بوشهر بیست و هفتمین سفر استانی دولت کرمانشاه ویروس کرونا سنندج خطبه های نماز جمعه اردبیل عید سعید قربان خراسان رضوی دعای عرفه مشهد زلزله هرمزگان آمار کرونا آلودگی هوا آزادراه خرم آباد وضعیت آنتن دهی آزاد راه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۴۶۷۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصاویر| خلیج گرگان؛ گلستان

آفتاب‌‌نیوز :

کانال آشوراده به طول ۹ کیلومتر جزئی از مهمترین مسیر انتقال آب دریای خزر به خلیج گرگان است.

با بازگشایی کانال آشوراده و ورود آب دریا به خلیج گرگان، موانع مسیر منتهی به اسکله‌های تجاری و تفریحی مرتفع شد و شناورهای سبک می‌توانند به راحتی از اسکله‌ها در مسیر جزیره آشوراده تردد داشته باشند.

خلیج گرگان در خاک ایران واقع و از غرب به شرق کشیده شده‌است و درازای آن تقریباً ۶۰ کیلومتر و حداکثر پهنای آن نزدیک به ۱۲ کیلومتر و وسعت خلیج حدود ۴۰۰۰ هکتار است.

خلیج گرگان کم‌عمق است به‌طوری‌که با در نظر گرفتن بالاآمدگی آب، حداکثر عمق آن به ۴ متر می‌رسد و از غرب به شرق تا حوالی ضلع جنوبی آشوراده به عمق آب افزوده می‌شود.

این خلیج دو بندر دارد، بندر ترکمن در ساحل شرقی که در مداخل خلیج و در کنار آن قرار دارد و بندر گز نیز در ساحل جنوبی واقع شده‌است.

دیگر خبرها

  • مسیر دسترسی اراضی ۵۶۰ هکتاری در قم احداث می‌شود
  • بهسازی ۲۱۰ کیلومتر از آسفالت آزادراه تبریز - زنجان
  • تصاویر| خلیج گرگان؛ گلستان
  • آخرین وضعیت جاده‌های کشور؛ امروز یکشنبه ۹ اردیبهشت / تردد روان در محورهای شمالی
  • آخرین وضعیت ترافیکی راه‌های البرز/ ۹ اردیبهشت
  • توسعه و بهسازی راه‌های استان زنجان با اجرای ۷ پروژه
  • وضعیت راه‌های کشور؛ تردد روان در جاده‌های شمالی
  • محور یزد - دربید همچنان مسدود است/تخریب ۳ کیلومتر در بارندگی ها
  • توسعه و بهسازی راه‌های استان با اجرای ۷ پروژه
  • ترافیک ورودی شهرستان جعفرآباد به‌زودی برطرف می‌شود