Web Analytics Made Easy - Statcounter

متخصصان معتقدند که افزایش فعلی کووید-۱۹ در بریتانیا، ایالات متحده آمریکا و بعضی از کشورهای اروپایی عمدتا ناشی از زیرشاخه‌های BA.4، BA.5 و BA.2 امیکرون است.

به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، نتایج مطالعات انجام شده نشان می‌دهد که سویه‌های جدید ویروس کرونا پتانسیل فرار از ایمنی ناشی از واکسن و همچنین عفونت‌های قبلی را دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این زیرشاخه‌های امیکرون به گونه‌ای تکامل یافته‌اند که ممکن است ریه‌ها را هدف قرار دهند؛ به نظر می‌رسد که این سویه‌ها به اندازه سویه‌های قبلی آلفا یا دلتا خطرناک هستند.

محققان دانشگاه توکیو هشدار داده‌اند که خطر سویه‌های فرعی امیکرون؛ به ویژه BA.4 و BA.5 برای سلامت جهانی بیشتر از چیزی است که پیش از این تصور می‌شد. نتایج آزمایش‌های جداگانه انجام شده نشان می‌دهد که BA.4، BA.5 و BA.2.12.1 در سلول‌های ریه انسان به‌طورمؤثری نسبت به BA.2 تکثیر پیدا می‌کند درحالی‌که BA.4 و BA.5 ممکن است باعث بروز بیماری شدیدتر شود.

نتایج پژوهش‌های انجام شده حاکی از این است که پاسخ‌های آنتی‌بادی علیه زیرشاخه‌های BA.4 و BA.5 در بین افراد کاملاً واکسینه شده و کسانی که پیش از این درگیر عفونت کووید -۱۹ شده‌اند، سه برابر کاهش یافته است. متخصصان با انجام بررسی‌های لازم به این نتیجه رسیدند که گونه‌های BA.4 و BA.5 در مقایسه با دیگر زیرشاخه‌های امیکرون، بیشتر قادر هستند آنتی‌بادی ایجاد شده توسط واکسن را خنثی کنند.

کد خبر 586835

منبع: ایمنا

کلیدواژه: ویروس کرونا کرونا ویروس کرونا ابتلا به کرونا شیوع کرونا امیکرون سویه امیکرون زیرسویه جدید امیکرون سویه BA 4 سویه BA 5 کووید ۱۹ شیوع بیماری کووید۱۹ سیستم ایمنی واکسن کرونا شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۴۶۸۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ایندپندنت، واکسن کوویدشیلد توسط شرکت انگلیسی-سوئدی آسترازنکا با همکاری دانشگاه آکسفورد توسعه یافته و توسط انستیتو سرم هند تولید شد. این واکسن به طور گسترده در 150 کشور جهان از جمله انگلیس و هند توزیع شد.

برخی مطالعات طی دوران همه گیری کرونا نشان داد این واکسن 60 تا 80 درصد در حفاظت از افراد در برابر ویروس کرونا تاثیرگذار است اما از آن زمان تاکنون تحقیقات بیشتر حاکی از آن بوده که کووید شیلد ممکن است به ایجاد لخته خون در بدن برخی افراد منجر شود که ممکن است مرگبار باشد.

در همین راستا یک شکایت دسته جمعی از سوی حدود 50 قربانی در انگلیس ثبت و در آن ادعا شد واکسن به مرگ و جراحت شدید افراد منجر شده و شاکیان خواستار 100 میلیون پوند غرامت شدند.

یکی از شاکیان مدعی شده بود پس از دریافت واکسن و ایجاد لخته خونی به جراحت مغزی دائمی مبتلا شده و وی نمی تواند کار کند.

هرچند آسترازنکا در مقابل این ادعا از خود دفاع کرد اما برای نخستین بار در یکی از اسناد دادگاه اعتراف کرد این واکسن در مواردی بسیار نادر به TTS یا ترومبوز همراه با سندرم ترومبوسیتوپنی منجر می شود که مشخصه آن ایجاد لخته خون و کاهش تعداد پلاکت های خون در افراد است.

این اعتراف آسترازنکا با تاکید شرکت در 2023 میلادی مبنی بر این است که قبول نمی کندTTS به طور عمومی در نتیجه تزریق واکسن ایجاد شود، تضاد دارد. از سوی دیگر سازمان جهانی بهداشت نیز تایید کرده بود کووید شیلد ممکن است عوارض جانبی مرگبار داشته باشد.

کد خبر 6093330

دیگر خبرها

  • اعتراف آسترازنکا: لخته شدن خون و کاهش پلاکت خون!
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف «آسترازنکا» درباره عوارض جانبی واکسن
  • انجام واکسیناسیون پنوموکوک کودکان در استان سیستان و بلوچستان
  • آیا منجمد کردن نان آن را سالم‌تر می‌کند؟
  • آیا باید از سرایت ویروس آنفلوانزای پرندگان به گاوها نگران باشیم؟
  • جزییات استفاده از اولین واکسن سرطان
  • آیا قرار دادن نان در فریزر آن را سالم‌تر می‌کند؟
  • نتایج دیروز و دیشب فوتبال باشگاهی اروپا
  • شادی جنجالی آنتونی در اولدترافورد (عکس)