Web Analytics Made Easy - Statcounter

 مهدی فدوی در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در اراک با اشاره به اینکه طبق بند 15 ماده 55 قانون شهرداری‌ها جمع آوری سگ‌های بلاصاحب و حیوانات موذی برعهده شهرداری است، گفت: سازمان مدیریت پسماند شهرداری اراک طی پانزده ماه گذشته حدود ۲ هزار و۱۰۰ قلاده سگ بلاصاحب را به وسیله طعمه‌های غذایی زنده‌گیری کرده که از این تعداد، ۳۸۷ قلاده آن در سه ماه گذشته جمع آوری شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی ادامه داد: جمع آوری سگ‌های بلاصاحب توسط اکیپ‌های زنده‌گیری سازمان مدیریت پسماند انجام می‌شود که نسبت به سال گذشته تعداد نیروها و همچنین شیفت‌های فعالیتی آن‌ها دو برابر شده است تا حداکثر رضایت شهروندی حاصل شد. 

وی افزود: سگ‌های بلاصاحبی که توسط سازمان مدیریت پسماند، زنده گیری می‌شوند به پناهگاه حیات شهرداری منتقل شده و در آنجا تا پایان عمر طبیعی خود به زندگی ادامه می‌دهند، به طوری که غذادهی روزانه آن‌ها به صورت دائم‌‌ انجام می‌شود و دامپزشک معتمد نیز همواره بر روند انگل‌زدایی، واکسیناسیون و عقیم سازی آن‌ها نظارت کامل میکند. 

سرپرست سازمان مدیریت پسماند شهرداری اراک در خصوص عقیم سازی سگ‌های بلاصاحب در محل پناهگاه حیات، اظهار کرد: سگ‌های بلاصاحبی که از سطح شهر جمع آوری می‌شوند با عقیم‌سازی در پناهگاه حیات به زندگی خود ادامه می‌دهند، به طور کلی در یک ماه گذشته ۴۷ قلاده در پناهگاه توسط دامپزشک مورد تایید اداره کل دامپزشکی استان عقیم سازی شده است که از این تعداد ۲۷ قلاده ماده و ۲۰ قلاده نر می‌باشند.

فدوی با بیان اینکه غذادهی، مراقبت و عقیم سازی سگ‌ها، سالانه میلیاردها تومان هزینه به شهرداری تحمیل می‌کند، اما این سازمان بنابر وظایف اجتماعی و انسانی خود تا به امروز با تمام توان این کار را انجام داده است.

وی بزرگ‌ترین چالش سازمان مدیریت پسماند در بحث زنده گیری سگ‌های بلاصاحب را وجود تفکرات افراطی و دروغ‌پردازی‌ها دانست و گفت: برخی اشخاص در شهر اراک هستند که با استفاده از اخبار دروغ و بازی با احساسات مردم سعی می‌کنند شهروندان را قانع نمایند که شهرداری سگ‌هایی که جمع آوری می‌کند را به روش‌های مختلف و غیر انسانی می‌کشد و بعد از آن هر بار عکس‌هایی از یک حیوان درمانده منتشر می‌کنند و از مردم می‌خواهند تا کمک‌های مالی برای درمان این حیوانات پرداخت کنند، اما هیچگاه از نتیجه فعالیت‌های خود و همچنین اقداماتشان گزارشی ارائه نمی‌دهند!.

سرپرست سازمان مدیریت پسماند شهرداری اراک اضافه کرد: سازمان مدیریت پسماند بنابر وظایف اجتماعی خود با ارایه مستندات لازم لیست برخی از این سود جویان را به مقامات قضایی تحویل داده و امیدواریم که اقدامات لازم در این راستا انجام شود، از سوی دیگر بارها از حامیانی که به اقدامات شهرداری شک داشتند تقاضا شده تا در محل پناهگاه حیات حاضر شوند تا از نحوه زندگی سگ‌ها اطمینان خاطر حاصل کنند. 

فدوی خاطر نشان کرد: چهار عدد از محله‌های شهر اراک به عنوان مرکز اصلی تجمع سگ‌های بلاصاحب شناسایی شدند چرا که غذادهی به این سگ‌ها عمدتا در همین محله‌ها انجام می‌شود و شهرداری بنابر قانون نمی‌تواند اقدامی جز زنده گیری سگ‌ها انجام دهد، خوشبختانه با طرح‌های جهادی که اواخر سال گذشته مورد اجرا قرار گرفت، تعداد زاد و ولد سگ‌های بلاصاحب در فصل بهار کمتر شد و امید می‌رود با عدم غذا دهی به این سگ‌ها، جمع آوری آن‌ها و انتقالشان به پناهگاه حیات نیز افزایش یابد.

به گزارش فارس «سگ‌های ولگرد اراک را جمع کنید» از سوژه‌های ثبت شده در سامانه فارس من است.

انتهای پیام/ 

منبع: فارس

کلیدواژه: سگ های بلاصاحب غذادهی به سگ ولگرد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۴۷۱۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معتادان متجاهر بهبود یافته پاکبان می‌شوند

به گزارش خبرگزاری مهر، احمد احمدی صدر، مدیرعامل سازمان خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران گفت: در طرح مشارکتی بین سازمان خدمات و مشارکت‌های اجتماعی و سازمان پسماند شهرداری تهران مقرر شده معتادان متجاهر بهبود یافته و افراد آسیب دیده با هدف خروج از چرخه آسیب و بازگشت به خانواده و جامعه در حوزه پاک‌بانی فعالیت کنند که در این راستا بخشی از این افراد جامعه پذیر مشغول به کار شدند و بخش دیگر در حال ثبت نام و ارزیابی قرار دارند.

وی افزود: عوامل این سازمان و سازمان پسماند به شکل دوره‌ای در تمامی ۲۰ مددسرا حضور پیدا می‌کنند و پس از تمایل این افراد و نام نویسی مورد پایش قرار می‌گیرند و در یک بازه زمانی کوتاه مشغول به کار می‌شوند.

احمدی صدر ادامه داد: حقوق و مزایای این افراد مطابق با قانون وزارت کار است که از سوی پیمانکاران سازمان پسماند با نظارت مدیریت شهری پرداخت می‌شود.

کد خبر 6090264 علی قدمی

دیگر خبرها

  • معتادان متجاهر بهبودیافته پاکبان می‌شوند
  • معتادان متجاهر بهبود یافته پاکبان می‌شوند
  • پروژه شهرک بازیافت در مرحله واگذاری به پیمانکار قرار دارد
  • ثبت بیش از ۱۰۰۰ فرم شناسایی مشترکان سازمان پسماند اصفهان در سامانه سنا
  • ثبت بیش از ۱۰۰۰ فرم شناسایی مشترکین سازمان پسماند اصفهان در سامانه سنا
  • اختصاص ۱۰ هزار میلیارد ریال از بودجه مدیریت بحران کشور به استان ایلام
  • سهم ۱۲ درصدی نایلون‌ها در پسماندهای شهر قم
  • معضل جدی مدیریت پسماند در گناباد
  • ساماندهی لندفیل سراوان ۸۴ درصد پیشرفت دارد/ضرورت مدیریت زباله تر خانگی
  • رفع تهدیدهای خطرناک زیست‌محیطی؛ اولویت شهرداری کرمان در مدیریت پسماند