Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون منابع انسانی و امور فرهنگی دادگستری استان یزد خواستار جهت دهی پایان نامه‌های دانشجویی به سمت موضوعات حقوقی و قضایی در این استان شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یزد ، حسین دهقانی فیروزآبادی صبح امروز در نشست هم‌اندیشی نخبگان علمی و دانشگاهی، به ضرورت اتحاد کاخ و مدرسه اشاره کرد و اظهار داشت: تا مادامی که قضات فقط متمرکز به ادله و اوراق پرونده هستند و دانشگاهیان تنها درگیر به مباحث تئوری و انتزاعی، نمی‌توان انتظار داشت که جامعه به سمت کاهش جرائم و آسیب‌های اجتماعی حرکت کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مقام قضایی، افزود: دادگستری در سال‌های اخیر درب‌های خود را بر روی پژوهشگران باز گذاشته است و دانشگاهیان می‌توانند با اشراف دقیق به مشکلات، که از دل پرونده‌های قضایی و سایر منابع استحصال می‌شود، تحقیق نموده و راهکارهای اجرایی خود را ارائه دهند.

معاون منابع انسانی دادگستری به انتشار آرای قضایی در موضوعات مختلف در قالب 40 رأی، 40 تجربه اشاره کرد و اظهار داشت: حال انتظار است این آرا به بوته نقد علمی جامعه دانشگاهی برسد و دانشجویان و اساتید به صورت موضوع‌بندی شده نظرات و انتقادات خود را به دستگاه قضایی منعکس نمایند.

هشدار رئیس دادگستری ‌طبس به بنگاه‌های ملکی و دلالان/ با هرگونه گرانی مسکن برخورد می‌کنیم دادگستری استان قزوین از تولید محتوا در حوزه پیشگیری از جرم حمایت می‌کند رئیس‌کل دادگستری کردستان: دستگاه قضایی با فروشندگان مواد مخدر قاطعانه برخورد می‌کند

وی جهت دهی پایان نامه‌های دانشجویی را به سمت موضوعات مبتلابه حقوقی و قضایی استان خواستار شد و گفت: در طرح از "علم تا عمل"، دادگستری فرصتی را فراهم می‌کند تا زمینه استفاده قضات استان از چکیده سال‌ها تحقیق و پژوهش یک دانشجوی دکتری فراهم شود.

به گزارش تسنیم، در این نشست تعدادی از اساتید دانشگاه‌های مختلف یزد به بیان نظرات و دیدگاه‌های خود پرداختند.

انتهای پیام/781/ن

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۴۷۱۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیمی از پرونده‌های قضایی گرمسار الکترونیکی شد

صفدری  با اشاره به ضرورت کاهش سرانه مصرف کاغذ در دستگاه‌ قضایی گفت: برای تحقق این هدف، طرح تشکیل پرونده قضایی به صورت الکترونیکی و حذف فیزیکی آن در دستور کار قرار گرفت و تاکنون نیمی از پرونده‌ها در دادگستری گرمسار الکترونیکی شده است.

وی با تاکید بر اینکه اجرای طرح الکترونیکی شدن پرونده‌های قضایی تأثیر مطلوبی در کاهش روند اطاله دادرسی دارد، افزود: میانگین زمان رسیدگی به پرونده‌های قضایی به ۷۵ روز کاهش یافته است.

رییس دادگستری گرمسار از دیگر دستاوردهای این دستگاه را به صفر رساندن شمار پرونده‌های کثیر الشاکی و کثیر الدعوی عنوان کرد و گفت: نخستین دادگاه برخط در این شهرستان طی یک ماه آینده برگزار می‌شود که تحول بزرگی در ارائه خدمات قضایی ایجاد می‌کند.

باشگاه خبرنگاران جوان سمنان سمنان

دیگر خبرها

  • دیدار وزیر دادگستری با رییس کانون فدرال سردفتران روسیه
  • ۵۹ میلیارد تومان برای طرح های آبخیزداری در ایلام اختصاص یافت
  • ۵۹ میلیارد تومان برای اجرای عملیات آبخیزداری در ایلام اختصاص یافت
  • زمان برگزاری نخستین جشنواره پایان‌نامه برتر حقوقی
  • دستورات محسنی‌اژه‌ای برای صدور رأی در پرونده‌های خاص
  • برگزاری دوره‌های حقوقی و قضایی برای اعضای شورا‌ها در گلستان
  • دستگاه قضایی آخرین ملجأ و پناهگاه مردم است
  • دستگاه قضایی پیگیر حقوق مالباختگان شرکت‌های خودرویی در قزوین
  • ریسک ورود به پرونده شرکت های خودرویی را پذیرفتیم
  • نیمی از پرونده‌های قضایی گرمسار الکترونیکی شد