Web Analytics Made Easy - Statcounter

وضعیتی را تصور کنید که در اتاق خود نشسته اید و می‌خواید ویدئویی را از طریق تلفن هوشمند خود بصورت آنلاین تماشا کنید. دستگاه شما به شبکه وا‌ی‌فای خانگیتان متصل است و شما فاصله زیادی از مودم خود ندارید. ویدئو در حین پخش مدام قطع می‌شود و شما موفق به تماشای آن نمی‌شوید. بارگذاری یک ویدئو نباید آنقدر طول بکشد؛ ویدئو یا پخش نمی‌شود یا در حین پخش قطع و وصل می‌شود و یا با کیفیت پایین شروع به پخش می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما چاره حل این مشکل چیست؟ در این مطلب به بررسی روش‌های تقویت سیگنال و افزایش سرعت مودم‌های وا‌ی‌فای می‌پردازیم.

زمانی که در این وضعیت قرار می‌گیریم، معمولا اولین کاری که می‌کنیم تماس با سرویس دهنده اینترنت و بررسی پهنای باند سرویس است. در صورتی که پهنای باند و کشش خط (در صورتی که سرویس مانند ADSL روی خط تلفن باشد) شما مناسب بود و همچنان مشکل کندی سرعت داشتید، مشکل بعدی می‌تواند به دلیل ضعف ارتباط بی سیم بین دستگاه و روتر شما باشد.

۱- اهمیت انتخاب روتر مناسب برای تقویت وای فای

فناوری روتر اولین عامل ایجاد ارتباط قوی بین دستگاه و روتر است. یک روتر ساده به راحتی می‌تواند نیاز به اتصال پایدار در محیط‌های کوچک و با تعداد کاربران کم را برطرف کند. در این حالت حتی یک بسته پهنای باند متوسط نیز به راحتی از پس رفع نیاز شما بر می‌آید. اما ممکن است همیشه این گونه نباشد. در اکثر شرایط مردم به سیگنال اینترنت در مکان‌هایی که نزدیک روتر نیستند، با پشتیبانی از چندین دستگاه متصل و برخورداری از خدماتی همچون پخش ویدئو و بازی نیاز دارند. در این سناریو، علاوه بر یک پهنای باند بالا، به یک روتر قدرتمندتر نیز نیاز است.

۲- کدام روتر را انتخاب کنیم؟

در فرآیند انتخاب روتر، لازم است برخی از جنبه‌های مهم را در نظر بگیرید. کوالکام تولید کننده تراشه‌هایی با اتصال پایدار و قوی، توصیه می‌کند ظرفیت شبکه ایجاد شده توسط روتر حداقل دو برابر پهنای باند اینترنت شما باشد. منظور از تجهیزات، برخورداری روتر‌ها و تلفن‌های هوشمند از فناوری‌هایی مانند وا‌ی‌فای ۵ با ورودی و خروجی چندگانه (MIMO) ۲ در ۲ برای ارائه پهنای باند تا ۳۰۰ مگابیت بر ثانیه. منظور از MIMO ورودی و خروجی‌های متعدد است.

این فناوری در عمل دو آنتن برای دریافت داده و دو آنتن برای ارسال سیگنال ارائه می‌دهد. برای شبکه‌های سریع‌تر، استفاده از روتر با قابلیت وا‌ی‌فای ۶ یا ۶ E با پشتیبانی از فناوری ۴×۴ یا ۸×۸ MIMO توصیه می‌شود. روتر‌هایی با این مشخصات، علاوه بر قدرتمندتر بودن، قادرند با ارائه اتصال پایدارتر، در مصرف انرژی دستگاه‌ها نیز صرفه جویی کنند.

۳- مکان قرارگیری روتر

استفاده از یک روتر قدرتمند به تنهایی اتصال اینترنت پایدار را تضمین نمی‌کند. توجه به محل نصب دستگاه نیز ضروری است. موقعیت مکانی می‌تواند تفاوت زیادی در عملکرد وا‌ی‌فای ایجاد کند. واضح است که هر چه از روتر دورتر شوید، سیگنال بدتر خواهد شد. نکته این است که حتما روتر خود را در یک منطقه مرکزی خانه یا محل کار قرار دهید تا فرکانس‌ها با شدت یکسان به همه محیط‌ها برسند. برخی از موانع و اشیاء نیز می‌توانند سیگنال‌های شبکه وا‌ی‌فای را به طور قابل توجهی کاهش دهند. آینه، پنجره، شیشه و حتی آب آکواریوم ممکن است انتقال داده‌ها را مختل کنند.

مصالح دیوار نیز نیاز به ارزیابی دارند؛ آجر باعث انسداد متوسط می‌شود، در حالی که دیوار‌های بتنی موانع دشوارتری برای عبور سیگنال‌ها هستند. فلزات نیز به طور کامل جلوی عبور سیگنال‌های وا‌ی‌فای را می‌گیرند. لازم به ذکر است روتر‌هایی با نام «مش وا‌ی‌فای» نیز در بازار وجود دارند که اتصال پایداری را به ارمغان می‌آورند. این تکنولوژی از چند Node که در مکان‌های مختلف منزل یا محل کار قرار می‌گیرند، استفاده می‌کند. کاربر می‌تواند به نزدیک‌ترین Node متصل شده و با بالاترین سرعت از اینترنت استفاده کند.

آیا دستگاه شما به استاندارد‌های فعلی وا‌ی‌فای مجهز است؟

برای برطرف کردن مشکلات مربوط به اتصال وا‌ی‌فای ویژگی‌های دستگاه خود را بررسی کنید. کوالکام توصیه می‌کند که هنگام خرید گوشی هوشمند، به شبکه وای فای آن توجه کنید. بهترین گزینه وا‌ی‌فای ۶ و ۶ E هستند که به استاندارد ۸۰۲.۱۱ax پاسخ می‌دهد. حتی وا‌ی‌فای ۷ نیز اخیرا ارائه شده است که فعلا بصورت تجاری در دسترس نمی‌باشد.

منبع: فرارو

باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی وبگردی

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: مودم وای فای اخبار فناوری پهنای باند یک روتر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۴۷۷۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیگنال پشت خطی به قیمت دلار/ خبر خوش ارزی چیست؟

آفتاب‌‌نیوز :

بالاخره بازار ارز و سکه از اشبع فروش خود تخلیه کرد. چارت قیمتی سکه و دلار که به وضعیت واگرایی مثبت رفته بود و طی کاهش‌های پی در پی این اشباع فروش را خالی نمی‌کرد، در نهایت در روز دوشنبه بالایی داد و حجم اشباع فروش کاسته شد. قیمت دلار و سکه در روز دوشنبه یک کانال بالا رفتند و قلاب کاهش و افزایش این روز‌های بازار قیمت درهم امارات شده است. به واسطه این روند اکثر معامله‌گران معتقدند طی بیش از یک هفته گذشته تزریق سنگین درهم داشتیم و این روند در روز دوشنبه متوقف شد.

قیمت دلار هرات ۵۹ هزار و ۸۰۰ تومان آغاز به کار کرد و در ابتدا و در نیمه اول با کاهش به کف ۵۹ هزار و ۴۰۰ تومان رسید. اما در نیمه دوم روند بازار ارز و سکه برگشت و قیمت دلار هرات با افزایش در ۶۰ هزار و ۵۸۰ تومان بسته شد. در پشت خط دوشنبه قیمت دلار فردایی هرات به روند نیمه دوم خود ادامه داد و با یک پله صعود دیگر در مرز ۶۱ هزار تومان به کار خودش پایان داد.

بازگشایی درهم امارات با گپ منفی ۱۰۰ تومانی در ۱۶ هزار و ۴۰۰ تومان بود و در نیمه اول با کاهش به ۱۶ هزار و ۳۶۰ تومان رسید. همین کاهش درهم باعث شد تا سایر بازار‌ها به سمت کف حرکت کنند، اما در نیمه دوم قیمت درهم از کف حمایت شد و با افزایش تا ۱۶ هزار و ۷۶۰ تومان بالا آمد. قیمت دلار برآورد شده از درهم ۶۱ هزار و ۵۰۰ تومان محاسبه می‌شود. شکاف بین قیمت دلار هرات و قیمت دلار برآورد شده از درهم در معاملات روزانه نزدیک به هزار تومان رسیده بود که در پشت خط با افزایش ادامه‌دار قیمت دلار هرات، از این شکاف کاسته شد و به ۵۰۰ تومان رسید.

قیمت تتر در معاملات صبح با کاهش به ۶۰ هزار و ۴۰۰ تومان رسید، اما در ادامه از این سطح با حمایت وارد کانال ۶۱ هزار تومان شد. در ادامه قیمت تتر تا مرز کانال ۶۲ هزار تومان بالا آمد، ولی در ورود به این کانال ناکام ماند.

به عقیده تحلیلگران فنی اگر قیمت دلار هرات در روز سه‌شنبه بالای ۶۰ هزار و ۸۰۰ تومان تثبیت دهد می‌تواند برای تست کانال ۶۲ هزار تومان تلاش کند. البته از نگاه فنی این سطح سقف بازار می‌تواند باشد. سقف قیمتی درهم نیز در حوالی ۱۶ هزار و ۹۰۰ تومان است.

خبر مهم بازار صحبت‌های معاون بین‌الملل بانک مرکزی بود که گفته در مذاکرات حاشیۀ اجلاس بانک توسعۀ اسلامی، اتفاقات خوبی در خصوص آزادسازی منابع مسدودشدۀ ما در برخی کشور‌ها رخ داد که در آینده خبررسانی خواهد شد.

منبع: اکوایران

دیگر خبرها

  • ◄ افزایش چند برابری جرائم رانندگی؛ تامین ایمنی یا کسب درآمد؟
  • سیگنال پشت خطی به قیمت دلار/ خبر خوش ارزی چیست؟
  • تأمین مودم پروژه فیبر نوری از محصولات تولید داخل
  • تعهد تولیدکنندگان داخل بر تامین ۴۰درصد مودم‌های پروژه فیبرنوری
  • تعهد تولیدکنندگان داخل بر تامین ۴۰ درصد مودم‌های فیبر نوری
  • ساخت هر کیلومتر مربع آسفالت چقدر هزینه دارد؟
  • ببینید | سیگنال مهم بانک مرکزی به قیمت دلار؛ خبرهای خوش در راه است؟
  • وزیر : مودم‌ تولید داخل نمی‌تواند سرعت بالا داشته باشد
  • هر کیلومتر آسفالت ۳.۵ میلیارد تومان هزینه دارد
  • هوای ابری و بارانی در لرستان