Web Analytics Made Easy - Statcounter

تیم ملی فوتبال ایران دچار تفرقه و اختلاف شدیدی شده است!

تیم ملی فوتبال ایران در رقابت های جام جهانی 2022 به میدان خواهد رفت. جام جهانی 2022 با حضور تیم ملی فوتبال ایران، در قطر برگزار خواهد شد. تیم ملی فوتبال ایران در مرحله اول با ولز، انگلیس و آمریکا بازی خواهد کرد. تیم ملی فوتبال ایران در اولین اردو مقدماتی خود به الجزایر سفر کرده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرمربی تیم ولز یکی از 3 حریف تیم ملی فوتبال ایران به تازگی تغییر کرده است.

ماجرای دعوا و اختلاف بازیکنان چیست؟!

در شرایطی که طی روزهای اخیر شایعات حول نیمکت تیم ملی و احتمال تغییر دراگان اسکوچیچ به اوج خود رسیده است، امروز این موضوع به سوژه اصلی بین بازیکنان تیم ملی تبدیل شد.

بازیکنان تیم ملی در دو جبهه و با دو استوری متفاوت نسبت به این موضوع واکنش نشان داده‌اند. ابتدا این سردار آزمون بود که رهبری جبهه موافق با ادامه همکاری دراگان اسکوچیچ را با انتشار یک استوری نشان داد و در ادامه برخی بازیکنان موافق با این نظر به بازنشر استوری وی پرداختند.

در شرایطی که کاملا مشخص بود باید در انتظار نظر متفاوتی از سوی طیف مخالف این موضوع در اردوی تیم ملی بود، این مهدی طارمی بود که با رد استوری سردار آزمون، استوری متفاوتی را منتشر کرد و به پیروی او، بازیکنان هم نظر با لژیونر ایرانی پورتو، به بازنشر استوری او پرداختند تا کاملا مشخص شود که نظریه درباره شرایط کنونی نیمکت با دو دستگی در تیم ملی همراه است.

شرایط کنونی تیم ملی، جو و شایعاتی که شکل گرفته مسلما به هیچ عنوان به سود فوتبال ایران در فاصله کوتاه باقی مانده تا جام‌جهانی قطر نخواهد بود و باید دید مدیران و تصمیم‌گیرندگان در این خصوص چه تدبیری برای پایان این ماجرا خواهند داشت.پ

کی‌روش به تیم ملی فوتبال ایران بازمی‌گردد؟!

به گزارش برنا، محمد شبانه روزنامه نگار مصری خبر داد کارلوس کی‌روش از حضور دوباره در تیم ملی مصر خودداری کرده و روز دوشنبه ضمن عدم پذیرش پیشنهاد فدراسیون فوتبال مصر برای بازگشت به تیم ملی این کشور، عذرخواهی خود را به مقامات رسمی اعلام نموده است.

این خبرنگار همچنین گفت: کی‌روش با تاکید بر این مسئله که همکاری با فدراسیون فوتبال مصر، باعث افتخار او بوده، اعلام کرد تمایل دارد تجربه های جدیدی را پشت سر بگذارد؛ به خصوص که او پس از صعود به فینال آفریقا و بازی پلی آف جام جهانی، چیز جدیدی برای ارائه به تیم مصر ندارد.

وی افزود: کی‌روش از حازم امام و اعضای فدراسیون برای معرفی مجدد این سرمربی برای هدایت تیم ملی مصر تشکر کرد اما در عین حال بر اهمیت کار در فضا و محیطی متفاوت و جستجوی چالش های جدید تاکید کرد.

لازم به ذکر است که فدراسیون فوتبال مصر هفته گذشته تصمیم خود را برای پایان همکاری با ایهاب جلال، سرمربی تیم ملی گرفت و حالا برای استخدام یک سرمربی خارجی برای این تیم و همچنین تیم المپیک خود تلاش می‌کند.

تیم‌های جام جهانی در کنار تیم ملی فوتبال ایران

آسیا: قطر، ایران، عربستان سعودی، کره جنوبی و ژاپن

اروپا: آلمان، انگلیس، بلژیک، کرواسی، هلند، دانمارک، اسپانیا، فرانسه، صربستان، سوئیس، پرتغال و لهستان

آفریقا: غنا، سنگال، تونس، مراکش و کامرون

آمریکای جنوبی: آرژانتین، برزیل، اکوادور و اروگوئه

آمریکای شمالی و مرکزی: کانادا، (آمریکا و مکزیک)

نماینده اقیانوسیه: برنده دیدار جزایر سلیمان - نیوزیلند، دهم فروردین ۱۴۰۱

نماینده آسیا: برنده دیدار استرالیا - امارات، هفدهم خرداد ۱۴۰۱

مرحله پلی‌آف

نماینده اقیانوسیه - تیم چهارم آمریکای شمالی

نماینده آسیا - تیم پنجم آمریکای جنوبی

ولز - برنده دیدار اوکراین و اسکاتلند

انگلیس، آمریکا و ولز؛ هم گروه‌های تیم ملی فوتبال ایران در قطر

انگلیس اولین حریف تیم ملی فوتبال ایران

تیم ملی انگلستان با گرت ساوتگیت، امید زیادی به جام جهانی پیش رو دارد. انگلیسی‌ها که همیشه ادعا داشته اند فوتبال اصالتاً برای این کشور است، در تلاشند تا بالاخره بتوانند جام جهانی را به خانه ببرند و به سال‌ها ناکامی خود در عرصه بین المللی پایان دهند.

تیم ملی انگلستان اولین جام جهانی خود را در سال ۱۹۵۰ تجربه کرد. سه شیرها تاکنون ۱۶ بار در این مسابقات شرکت کرده اند و از جمله تیم‌هایی هستند که در بزرگترین مسابقات فوتبال جهان سابقه زیادی دارند.

انگلستان در جام جهانی قبلی با تیم‌های بلژیک، تونس و پاناما همگروه بود. آن‌ها در نهایت موفق شدند به عنوان تیم دوم گروه به مرحله حذفی رقابت‌ها صعود کنند. انگلیس در مرحله حذفی تیم کلمبیا را شکست داد و سپس سوئد را از دور مسابقات کنار زد. با این وجود در مرحله نیمه نهایی مقابل کرواسی که نائب قهرمان رقابت‌ها شد شکست خوردند. انگلیس دیدار رده بندی را نیز مقابل بلژیک واگذار کرد تا چهارم جهان شود..

آمریکا دومین حریف تیم ملی فوتبال ایران

تیم ملی فوتبال آمریکا در ۱۰ دوره جام‌جهانی حضور داشته که نخستین دورهٔ آن در جام جهانی ۱۹۳۰ بوده است. این تیم از جام جهانی ۱۹۹۰ تا جام جهانی ۲۰۱۴ به صورت پیوسته در پیکارهای جام جهانی حضور داشته است.همچنین تیم ملی این کشور یک بار در پانزدهمین دوره جام جهانی در جام جهانی ۱۹۹۴ میزبانی این مسابقات را بر عهده داشته است. تیم ملی آمریکا موفق نشد از مرحله مقدماتی در جام جهانی روسیه صعود کند و در جام جهانی قبل حضور نداشت.

پلی آف اروپا سومین حریف تیم ملی فوتبال ایران را مشخص کرد

تیم ملی فوتبال اوکراین و اسکاتلند در پلی آف اروپا رو در روی یکدیگر قرار می‌گیرند و برنده این دیدار به مصاف ولز می‌رود.

نخستین حضور تیم ملی فوتبال اوکراین در مقدماتی جام جهانی ۱۹۹۸ فرانسه شکل گرفت و نخستین صعود این تیم به جام جهانی در سال ۲۰۰۶ اتفاق افتاد که با تیم‌های عربستان، تونس و اسپانیا همگروه شد و با دو پیروزی به مرحله بعد صعود کرد. این تیم سوئیس هم از پیش رو برداشت و در مرحله یک چهارم نهایی مقابل ایتالیا به میدان رفت و شکست خورد. اوکراین در سال ۲۰۰۲ در یک بازی دوستانه مقابل ایران قرار گرفت که با نتیجه یک بر صفر پیروز شد.

تیم ملی فوتبال اسکاتلند یکی از قدیمی ترین تیم‌های ملی فوتبال جهان شناخته می‌شود، این تیم در سال ۱۹۵۴ اولین حضور در جام جهانی را تجربه کرده است. اسکاتلند تا کنون هشت بار موفق شده به جام جهانی صعود کند که در جام جهانی ۱۹۷۸ مقابل تیم ملی ایران به میدان رفتند و بازی با گل‌های اسکندریان برای اسکاتلند و دانایی فرد برای ایران با نتیجه یک بر یک به پایان رسید.

تیم ملی فوتبال ولز تاکنون فقط مجوز حضور در جام جهانی سال ۱۹۵۸ را به دست آورده است که تا مرحله یک چهارم نهایی صعود کردند. بیشترین بازی و گل ملی را گرت بیل بازیکن باشگاهی تیم فوتبال رئال مادرید برای ولز به ثمر رسانده است.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: تیم ملی فوتبال ایران تیم ملی فوتبال ایران سرمربی تیم ملی فوتبال ایران در جام جهانی تیم ملی فوتبال ایران قطر تیم ملی فوتبال ایران مسابقه تیم ملی فوتبال ایران در برابر آمریکا تیم ملی فوتبال ایران در برابر انگلیس حریف تیم ملی فوتبال ایران تیم ملی فوتبال ایران جام جهانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۴۷۹۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعیین نتایج قبل از برگزاری مسابقات در سطوح پایه فوتبال!

مربی سابق تیم فوتبال نونهالان استقلال می‌گوید در سطوح پایه خیلی‌ها قبل از بازی تلاش می‌کنند نتایج را تعیین کنند، بنابراین تهدید، توهین و درگیری‌هایی در همین راستا مشاهده می‌شود. - اخبار ورزشی -

امین منوچهری در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، در مورد وجود خشونت در فوتبال پایه کشور، اظهار داشت: ما باید در سطوح پایه بهتر و بیشتر به بازیکنان توجه کنیم و حتماً مقوله آموزش را سرلوحه کارمان قرار بدهیم. از شخص بازیکن گرفته تا خانواده و باشگاهش باید تحت آموزش کافی باشند. متأسفانه سود مالی بعضی نفرات و یکسری خرید و فروش امتیازات تیم‌ها، بالا و پایین آمدن تیم‌ها باعث بروز شرایط بدی در فوتبال پایه ایران شده است. ما باید اولویت‌مان را در سطح فوتبال پایه تغییر بدهیم و آموزش در درجه اول قرار بگیرد.

وی افزود: در سطوح پایه خیلی‌ها قبل از بازی تلاش می‌کنند نتایج را تعیین کنند، بنابراین تهدید، توهین و درگیری‌هایی که اصلاً مناسب فضای فوتبال پایه نیست، در همین راستا مشاهده می‌شود. در یکی از بازی‌ها، شاهد این بودیم که مربی حریف وقتی مهاجم یا بازیکنش به محوطه جریمه ما می‌رسید، با صدای بلند خطاب به او می‌گفت «خودت را زمین بینداز». یک بار که بازیکن حرفش را گوش کرد داور همان لحظه پنالتی را اعلام کرد. اگر هماهنگی قبل از بازی صورت نگرفته بود، چرا مربی از دقیقه اول مسابقه باید چنین درخواستی از شاگردانش داشته باشد؟  طبیعتاً وقتی بازیکن نونهالی چنین رفتارها و  خشونتی را مشاهده کند با همین تأثیرات منفی به سطح بالاتر فوتبال ایران می‌رود.

سرمربی پیشین تیم نونهالان استقلال درباره اینکه آیا خانواده بازیکنانی که در تست فوتبال مردود می‌شوند با مربی درگیری فیزیکی پیدا می‌کنند، گفت: در فوتبال پایه بسیار موضوع عادی است که وقتی بازیکنی را در تست قبول نمی‌کنید، همان روز یا روزهای بعدتر باید با بستگان، آشنایان و...پاسخگو باشید و شاید حتی با شما درگیر شوند! طبیعی است که هر فردی بخواهد از نفوذ، قدرت و آشنایی‌اش برای تحمیل فرزند یا آشنایان خود به تیم باشگاهی تلاش کند. ما باید آدم‌های درستی را برای قبول مسئولیت در سطوح پایه انتخاب کنیم و معیارهای مشخصی وجود داشته باشد که دچار مشکل نشویم.

«آیا این موضوع صحت دارد که بعضی تیم‌ها برای تعیین نتایج از افراد اوباش روی سکوها ضمن تهدید داور و بازیکن استفاده می‌کنند.» منوچهری در واکنش به طرح این موضوع تصریح کرد: متأسفانه در بعضی بازی‌ها شرایط خوبی وجود ندارد. در سطح نونهالان معمولاً خانواده‌ها به همراه بازیکن در محل بازی حاضر می‌شوند. واقعاً فصل گذشته بازی‌هایی وجود داشت که خود من و خانواده‌ها احساس امنیت جانی نداشتیم. فراموش نکنید که به خاطر وضعیت زیرساخت‌ها معمولاً خانواده میهمان و میزبان در یک جا مستقر می‌شوند و چون آموزش مناسبی در این سطح صورت نگرفته ممکن است با رفتارهای احساسی مواجه شویم.

وی راجع‌به تأثیر زیرساخت‌ها در وضعیت فعلی فوتبال کشور، تأکید کرد: بازیکنان 14 یا 15 ساله که در زمین چمن مصنوعی تمرین می‌کنند با مشکلات و مصدومیت‌های زیادی در غضروف و تاندون مواجه می‌شوند. ضمن اینکه هر چقدر از نظر زیرساختی شرایط مناسب‌تری ایجاد کنیم، درگیری‌ها کاهش پیدا می‌کند. به نظرم اگر باشگاه‌های بزرگ کشور هزینه خرید یک بازیکن را به توسعه فوتبال پایه خود اختصاص بدهند امکان پرورش 300 بازیکن وجود دارد که در آینده می‌تواند از نظر فنی و مالی به باشگاه کمک کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • درگیری شدید ۲بازیکن بعداز بازی استقلال چه بود؟
  • حامدی‌فر: حتماً یک چیزی شنیدم که با رضایی درگیر شدم!
  • «رباط صلیبی» تراژدی ۱۹ قسمتی فوتبال ایران
  • تعیین نتایج قبل از برگزاری مسابقات در سطوح پایه فوتبال!
  • ماجرای صعود به جام جهانی با آهنگ صادق بوقی!
  • ۴۷ میلیون افغانستانی را خوشحال کردیم | اینفانتینو هم از صعود افغانستان به جام جهانی هیجان‌زده بود
  • بالاگرفتن جنگ لفظی بین مقامات فرانسه و روسیه
  • درگیری مارادونا و بازیکنان بارسلونا با بازیکنان بیلبائو در فینال کوپا دل ری (5 می، 1984) / فیلم
  • مهاجمی مثل من دیگر در فوتبال ایران پیدا نمی‌شود | در مورد بازی با استقلال من تصمیم گیرنده نیستم
  • بررسی تاثیر حملات حماس، اسرائیل و اتفاقات اخیر منطقه بر بازار‌های مالی