Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه شهری خبرگزاری فارس، نخستین کتابخانه ترافیکی همزمان با روز ادبیات کودک و نوجوان در شهرک آموزش ترافیک منطقه 8 تهران گشایش یافت.

در مراسم راه‌اندازی این کتابخانه که با حضور مهندس عمار سعیدیان‌فر معاون بهره‌برداری از سیستم‌های حمل و نقل و محدوده‌های ترافیکی سازمان حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران، مهندس حامد میرزابیگی، معاون حمل و نقل و ترافیک منطقه 8، نویسندگان و شاعران نام‌آشنای ادبیات کودک و نوجوان و تعدادی از کودکان و نوجوانان علاقه‌مند به کتاب و کتابخوانی و ترویج مسائل شهروندی برگزار شد، ضرورت استفاده از قالب‌های مختلف ادبیات و هنر در راستای آموزش غیرمستقیم و نهادینه‌سازی بهینۀ مفاهیم ایمنی عبور و مرور در اذهان کودکان مورد تأکید قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عمار سعیدیان‌فر در این مراسم با اشاره به لزوم بهره‌گیری از روش‌های نوین آموزشی به منظور انتقال و ماندگاری مفاهیم ترافیکی در ذهن کودکان و نوجوانان گفت: تجهیز شهرک‌های آموزش ترافیک مناطق 22گانه به ابزار آموزشی متنوع و بهره‌گیری از روش‌های آموزشی مورد علاقۀ این گروه‌های سنی در اولویت اقدامات سازمان حمل و نقل و ترافیک قرار دارد و بدون تردید قالب‌های شعر، قصه، فیلم، انیمیشن، نمایش و انواع بازی‌های سرگرم‌کننده بهترین و جذاب‌ترین ابزار کمک آموزشی برای انتقال پیام‌های فرهنگی و یادگیری رفتارهای درست ترافیکی به شمار می‌روند.

بخش نخست این مراسم با هدف تدوام و استمرار فعالیت‌های آموزشی هدفمند، به برگزاری کارگاه خاطره‌نویسی برای کودکان و نوجوانانی که با ارسال خاطره در آموزواره بهاری «حرکت» شرکت کرده بودند، اختصاص داشت. در این کارگاه رامبد خانلری نویسنده و مدرس، اصول خاطره‌نویسیِ جذاب و صحیح را برای شرکت‌کنندگان شرح داد و از طریق شیوۀ آموزش مشارکتی، دانش‌آموزان را با چگونگی تأمل و انتقال موضوعات ذهنی از طریق نوشتار آشنا کرد.

در بخش بعدی این برنامه اسدالله شعبانی، محمود برآبادی، عباس جهانگیریان، زهره مسکنی و مرجان ظریفی با همراهی سفیران ترافیک مناطق 22گانه به شرح آثار ترافیکی خود برای کودکان و نوجوانان حاضر در مراسم پرداختند. سفیران ترافیک، کودکان و نوجوانان آموزش‌دیده در خصوص انتقال آموزه‌های ترافیکی به سایر همسالان خود هستند که با بهره‌گیری از روش‌های مختلف جذاب و سرگرم‌کننده به تبیین و ترویج فرهنگ ترافیک برای این گروه‌های سنی جامعه مشغول‌اند. 

در پایان این مراسم کودکان و نوجوانان حاضر در شهرک آموزش ترافیک منطقه 8 به همراه مسئولان شهری و اهالی ادبیات نخستین کتابخانه ترافیکی را در این مرکز آموزشی افتتاح کردند. «ترانه‌های ترافیکی»، «مینی‌بوس آبی مدرسه»، «شوخی»، «مورچه‌ها توی ماشین»، «خال‌خالی به شهر می‌رود» و ... از کتاب‌های ترافیکی ویژۀ کودکان و نوجوانان است که در روز ادبیات کودک و نوجوان با حضور آفرینندگان آنها مورد بررسی دانش‌آموزان و در قفسۀ کتابخانۀ شهرک آموزش ترافیک قرار گرفت.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: شهرداری تهران آموزش ترافیکی کودکان و نوجوانان آموزش ترافیک حمل و نقل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۴۸۲۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سنجش ۸۸ درصدی دانش آموزان پایه اول در اردبیل

به گزارش خبرنگار مهر، کلام الله صفری پیش از خطبه های نماز جمعه اردبیل و در گرامیداشت هفته معلم یاد و خاطره علامه شهید مطهری را گرامی داشت و اظهار کرد: این متفکر قرن معاصر عمر پربرکت خود را صرف شناخت اسلام و قرآن و آشنایی بیشتر مردم با مکتب حسینی کرد.

وی خاطرنشان کرد: معلمان جامعه ما در ردیف خردمندان و متفکران همواره سعی کرده اند تا در تربیت و تعالی نسل های آینده تلاش و کوشش کنند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان اردبیل با اشاره به فعالیت های آموزشی و پرورشی دولت سیزدهم در استان اردبیل گفت: یکی از این سیاست ها بحث مولدسازی، صدور اسناد مالکیت و تجاری سازی واحدهای آموزشی با ارزش مناطق شهری بوده که در استان اردبیل نیز در این زمینه با حمایت استاندار اردبیل گام های جدی برداشته شده است.

صفری افزود: بعد از گذشت ۱۲ سال رتبه بندی معلمان با تامین اعتبار مورد نیاز اجرایی شد تا بخشی از دغدغه های معیشتی معلمان نیز رفع شود.

وی گفت: در حل مشکلات کمبود فضاهای آموزشی گام های جدی برداشته شده و در سه سال دولت سیزدهم ۷۸ مدرسه در قالب ۳۱۳ کلاس درس به بهره برداری رسیده است.

مدیرکل آموزش و پرورش استان اردبیل از در حال احداث بودن ۶۷ باب مدرسه در قالب ۵۲۱ کلاس درس خبر داد و تصریح کرد: به زودی بزرگترین مجتمع آموزشی استان با نام دارالفنون افتتاح خواهد شد که ۳۰۰ میلیارد تومان بانک عامل در قالب مسئولیت اجتماعی در آن سرمایه گذاری کرده است.

صفری از عزم دولت برای احداث ۲ هزار کلاس درس در استان خبر داد و بیان کرد: قرار است نیمی از این کلاس های درس به همت دولت، ۵۰۰ کلاس درس به همت خیرین و ۵۰۰ کلاس درس نیز با محوریت نوسازی مدارس احداث و تحویل آموزش و پرورش داده شود.

وی از توزیع شیر رایگان در بین ۱۲۰ هزار دانش آموز و توسعه خدمات الکترونیکی در واحدهای آموزشی خبر داد و گفت: کلیه مدارس به اینترنت پرسرعت متصل شده و برای صرفه جویی در مصرف کاغذ خدمات الکترونیکی در قالب پنجره واحد دولت انجام می شود.

مدیرکل آموزش و پرورش استان اردبیل از برچیده شدن مدارس کانکسی بالای ۱۰ دانش آموز در استان، توزیع ۲۴ هزار جلد کتاب راه موفقیت، تهیه و پخش ۶۰ برنامه تلویزیونی آموزشی و ۳۰ هزار دی.وی.دی در بین دانش آموزان مناطق محروم و عشایری خبر داد.

صفری اضافه کرد: تصحیح الکترونیکی اوراق در این دو سال مورد توجه بوده تا ضریب تاثیرگذاری نمرات دانش آموزان در پایه دهم، یازدهم و دوازدهم به ۶۰ درصد برسد.

دبیر شورای آموزش و پرورش استان اردبیل اظهار کرد: تعداد مراکز سنجش سلامت و تحصیلی دانش آموزان از ۱۰ مرکز به ۲۵ مرکز افزایش یافته و در این زمینه استان اردبیل رتبه اول کشور را به خود اختصاص داده است.

صفری خاطرنشان کرد: ۹۰ درصد دانش آموزان بدو ورود به پایه اول ابتدایی سنجش شدند و این طرح تا بیستم اردیبهشت ماه ادامه دارد و امیدواریم با همکاری فرمانداران، بخشداران و دهیاران این طرح به سرانجام رسیده و ۱۲ درصد باقیمانده جمعیت واجد شرایط در آن شرکت کنند.

وی گفت: ۵ میلیارد تومان شهرداری ها از بابت ایاب و ذهاب دانش آموزان استثنائی متقبل شدند که جای سپاس و قدردانی از همت شهرداران در این موضوع داریم.

صفری بیان کرد: سرانه فضاهای ورزشی اردبیل در این دولت از ۲۰ سانتیمتر به ۵۱ سانتیمتر افزایش یافته و در کنار آن شاهد تکمیل ۲۰ باب نمازخانه و زیباسازی ۳۵۲ واحد آموزشی با همراهی جهادگران بودیم.

کد خبر 6095703

دیگر خبرها

  • سنجش ۸۸ درصدی دانش آموزان پایه اول در اردبیل
  • ضرورت طرح مسئله برای دانش آموزان در موضوع آب
  • اختتامیه نخستین جشنواره همیاران مصرف ایمن و بهینه گاز طبیعی در همدان
  • انعکاس مظلومیت کودکان غزه در ادبیات مقاومت
  • بازگشت ۲۸۲ دانش آموز ترک تحصیل کرده به مدارس گیلان
  • روایت «ایران» از زندگی در باغچه‌بان
  • کارگاه‌های آموزشی شعر و داستان کودک و نوجوان در همدان
  • برگزاری کارگاه‌های آموزشی شعر و داستان کودک و نوجوان در همدان
  • شهرداری‌ها در آموزش فرهنگ ترافیک مشارکت کنند
  • آموزش رایگان معلم بازنشسته به کودکان کار