Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک کارشناس امور مالیاتی با بیان اینکه با اجرای کامل سامانه مودیان، بخش قابل توجهی از فعالیت‌های اقتصادی زیرزمینی کاهش می‌یابد، گفت: هوشمند سازی نظام مالیاتی باعث کاهش خطای سهوی و عمدی انسانی شده و عدالت مالیاتی را برقرار می‌کند.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، سیاوش غیبی‌پور؛ کارشناس امور اقتصادی با بیان اینکه سیستم سامانه محوری، هزینه پرداخت مالیات را کاهش می‌دهد، اظهار کرد: در این نظام هوشمند، هر شهروند معمولی می‌تواند در سامانه مالیاتی اظهارنامه خود را ثبت و یا قبوض مالیات خود را به سهل‌ترین روش ممکن پرداخت کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


این استاد دانشگاه با بیان اینکه هوشمند شدن سامانه مالیات به حذف دیدار چهره به چهره با مامور مالیاتی منجر می‌شود، گفت: وقتی نظام مالیات مانند همه جای دنیا هوشند باشد، خطای سهوی و عمدی انسانی حذف و نتایج بر اساس سامانه، ارائه و شائبه‌ها و اعتراض‌ها در خصوص مسأله مالیات نیز کاهش می‌یاید.
وی با بیان اینکه همه شهروندان می‌توانند در صورت هوشمند شدن به راحتی در سامانه مالیاتی ثبت‌نام کنند و این امر تأثیر بسزایی بر کاهش زمان و هزینه دارد، یادآور شد: در این راستا شهروندان می‌توانند اعتراض مالیاتی خود را براساس برگه تشخیص یا آرای هیأت‌های مختلف به ثبت برسانند.
این مدرس دانشگاه با بیان اینکه هوشمندسازی، فرآیند مالیات‌ستانی را تسهیل می‌کند، اذعان کرد: لازم است یک چرخه ایجاد شود که فرایند مالیاتی از ثبت نام تا اجرای مالیات و ... را پوشش دهد؛ در واقع اگر به صورت کامل این فرآیند سامانه محور شود، سبب ماندگاری اطلاعات همه افراد شده و این امر کمک شایانی به شفاف‌سازی می‌کند.
غیبی‌پور تشریح کرد: در گذشته به دلایل مختلفی امکان از بین رفتن اطلاعات افراد بود؛ اما با هوشمند شدن سامانه این اتفاق رخ نخواهد داد و شهروندان می‌توانند با ورود به سامانه، سابقه فعالیت، کارنامه مالیاتی و اطلاعات خود را به طور کامل و شفاف مشاهده کنند.
وی با بیان اینکه راه‌اندازی پایانه‌های فروشگاهی و استقرار پایانه‌ها سابقه ۱۰ ساله در کشور دارد، یادآور شد: دلایلی همچون نبود زیرساخت مناسب، آماده نبودن اصناف و همکاری نکردن با این سامانه موجب شده که سال‌ها این سامانه مسکوت باقی بماند؛ اما اکنون باید اجرایی شود.
این کارشناس مالیاتی با بیان اینک شفاف‌سازی که از طریق هوشمندسازی سامانه انجام می‌شود، دو پیام مالیاتی و درآمدی خواهد داشت، ابراز کرد: به دلایل مختلف برخی از افراد و کسبه حاضر نیستند که اطلاعات مالی آن‌ها افشا شود و در واقع یکی از علل عدم توسعه و موفقیت این سامانه، عدم همکاری به دلیل ترس افشا اطلاعات خود است.
غیبی‌پور با بیان اینکه با اجرای کامل سامانه مودیان، بخش قابل توجهی از فعالیت‌های زیرزمینی کاهش می‌یابد، عنوان کرد: به تمام تراکنش‌های مالی مالیات تعلق می‌گیرد و با اجرای این طرح، شفاف‌سازی صورت می‌گیرد و عدالت مالیاتی برقرار می‌شود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: مالیات سازمان امور مالیاتی هوشمندسازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۴۸۶۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«مشوق‌های مالیاتی هدفمند سرمایه گذاری» گامی مهم درجهت رونق تولید و افزایش مشارکت مردم

حسینعلی حاجی دلیگانی عضو کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس در گفتگو با خبرنگار قدس در رابطه با لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم بیان داشت: مشکل این است آن هایی که فعالیتشان آشکار است، معمولا مشمول پرداخت مالیات می شوند ولی آن هایی که فعالیتشان زیر زمینی و یا مخفی است معمولا به نوعی از پرداخت مالیات فرار می کنند.

این عضو کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس شورای اسلامی در خصوص تاثیر مشوق های مالیاتی هوشمند و هدفمند در جهت افزایش مشارکت مردم در لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم، بیان داشت: تولیدکنندگان و سرمایه گذارانی که فعالیتشان شفاف و آشکار است، باید مورد شمول مشوق‌های مالیاتی جدید شوند و این تغییر مهم در لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم، کاری بسیار درست و دقیق در جهت رونق تولید و افزایش مشارکت مردم است. وقتی کار تولید مورد اقبال قرار گیرد، طبیعتا مشارکت مردم می تواند در آن بخش تولیدی افزایش پیدا کند.

حاجی دلیگانی نماینده مردم شاهین شهر و میمه در مجلس شورای اسلامی در رابطه با تشویق سرمایه گذاران به سرمایه گذاری در مناطق محروم در لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم، گفت: هر چقدر مشوق های مالیاتی در مناطق محروم و کم برخوردار بیشتر باشد و به خصوص از لحاظ زمانی مدت این معافیت‌ها زیاد باشد، باعث جلب توجه و گرایش افراد به سرمایه گذاری در آن مناطق می شود.

وی همچنین در انتقادی نسبت به لایحه بودجه 1403 گفت که دولت برای بودجه سال 1403 در بخش تبصره و احکام بودجه، این مساله را به صراحت نیاورده بود و بعد در جداول آورده است که کار درستی نیست و موجب شده است که زمان بررسی بودجه به درازا کشیده شده است.

حاجی دلیگانی در خصوص زمان بررسی لایحه « اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم» یادآور شد که لایحه باید فرایند و مسیر خود را طی کند و زمان بررسی لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم با توجه به درگیر بودن صحن به بحث بودجه و برنامه هفتم مشخص نیست.

زهرا طوسی

دیگر خبرها

  • میزان بهره مندی از تسهیلات تبصره ۱۰۰ سه برابر شد
  • سازمان مالیاتی موظف به ارسال درآمدهای اشخاص غیرتجاری به وزارت تعاون شد
  • سازمان امور مالیاتی موظف به ارسال درآمد اشخاص غیرتجاری شد
  • خوش خدمتی عجیب نشریات زنجیره‌ای به دلالان و فراریان مالیاتی دانه درشت
  • بودجه گروگان بورسی‌ها
  • «مشوق‌های مالیاتی هدفمند سرمایه گذاری» گامی مهم درجهت رونق تولید و افزایش مشارکت مردم
  • بودجه گروگان بورسی‌ها/زنگنه:کاهش معافیت‌های مالیاتی بدعت است
  • لایحه جدید مالیاتی دولت به نفع تولید و در جهت جذب سرمایه در بخش مولد است؟
  • تمدید ارسال اظهارنامه مالیات ارزش افزوده تا ۱۲ اردیبهشت
  • مشکلات مالیاتی شرکت‌های حمل و نقل بین المللی آذربایجان‌شرقی