Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر عملیات بازار متشکل ارزی ایران گفت: نرخ خرید و فروش ارز کارگزاران و صرافی‌های عضو بازار متشکل ارزی بزودی در سایت رسمی این بازار منتشر می‌شود.

به گزارش ایران اکونومیست، «هادی نژاد» اظهارداشت: به زودی فهرست کارگزاران بازار متشکل ارزی کشور به همراه نرخ‌های خرید و فروش اعلامی آنها در سایت‌های رسمی بازار متشکل ارزی به نشانی www.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ice.ir قرار می‌گیرد.  

وی افزود: به این ترتیب متقاضیان می‌توانند با مشاهده اطلاعات صرافی‌ها و کارگزاران بازار متشکل، براساس محل فعالیت و نرخ‌های خرید و فروش اعلامی کارگزار مورد نظر خود را انتخاب ارز خرید و فروش کنند.

مدیر عملیات بازار متشکل ارزی گفت: با این اقدام مهم که هماهنگی‌های لازم برای انتشار آن انجام شده است قیمت ارز در صرافی‌های مختلف بصورت شفاف و مقایسه‌ای در دسترس متقاضیان قرار می‌گیرد.

وی در ادامه افزود: متقاضیان و هموطنان گرامی می‌توانند با مراجعه به سایت بازار متشکل ارزی نرخ‌ها را مشاهده کنند.
هادی نژاد در خصوص اینکه این نرخ‌ها در یک محدوده و رنج مشخصی هستند گفت: نرخ ارز از قواعد کسب و کاری در بازار متشکل ارزی تحت نظارت بانک مرکزی تبعیت می‌کند که هموطنان گرامی هم نرخ‌ها را مقایسه و هم بتوانند بهترین نرخ‌ها را برای خرید و فروش انتخاب کنند و به آن صرافی یا کارگزار مورد نظر مراجعه کنند و ارز مورد نیاز خود را خریداری کنند.
وی همچنین درباره زمان اجرایی شدن آن گفت: مقدمات فنی این کار آماده شده است و در حال نهایی کردن آن هستیم.
مدیر عملیات بازار متشکل ارزی در ادامه درخصوص صرافی‌هایی که عضو بازار متشکل ارزی نیستند افزود: تمامی صرافی‌هایی که دارای مجوز از بانک مرکزی هستند بر اساس مقررات بانک مرکزی ملزم هستند نرخ‌ها را در قالب تابلو صرافی اعلام کنند؛ این امکان برای صرافی‌ها وجود دارد تا نرخ‌های خود را در سایت بازار متشکل ارزی ایران قرار دهند، ‌ این اقدام برای کارگزارن عضو بازار متشکل و سایر صرافی‌ها به یک شکل خواهد بود.
وی در خصوص اینکه به چه صورت این ارزها را می‌شود خرید و فروش کرد افزود: کارگزاری‌ها می‌توانند ارز حاصل از صادرات را خریداری و در بازار متشکل عرضه کنند البته ارزها هم به صورت مسافرتی هم به صورت سایر سرفصل‌هایی که مصوب بانک مرکزی هست امکان فروش آن وجود دارد.
هادی‌نژاد تاکید کرد: همه مردم می‌توانند با نرخ‌های مشخصی تمام نیازهای مصرفی خود را در قالب این ارزها خریداری کنند.
مدیر عملیات بازار متشکل ارزی در پاسخ به این سوال که اگریک صرافی قیمت غیر واقعی اعلام کند چه برخوردی با صرافی می‌شود و مردم اگر با این صحنه مواجه شوند چه کار می‌توانند انجام دهند افزود: کارگزاران عضو بازار متشکل و بقیه صرافی‌ها تحت قواعدی هستند و این موضوع جدیدی نیست همیشه قواعد نرخ گذاری شان بر اساس قواعدی بوده که بانک مرکزی برای آن‌ها وضع کرده است.
مدیر عملیات بازار متشکل ارزی تصریح کرد: قواعد مشخص هست هم اینکه نظارت کافی روی نرخ گذاری آن‌ها انجام می‌شود هم نظارت به صورت جاری و لحظه‌ای هم نظارت‌های تصمیمی اتفاق می‌افتد و صرافی‌ها نمی‌توانند از آن قواعد مورد نظر بانک مرکزی تخطی کنند در همان قالب نرخ گذاری می‌کنند و عرضه و تقاضا انجام می‌دهند.

 

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: بازار متشکل ارزی ، نرخ ارز ، بازار ارز

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: بازار متشکل ارزی نرخ ارز بازار ارز عضو بازار متشکل خرید و فروش بانک مرکزی نرخ ها صرافی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۴۸۸۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کنسرسیوم توسعه ریلی افغانستان، متشکل از چند شرکت خصوصی ایرانی است!

تین نیوز

به گفته مدیرکل بازرگانی خارجی راه آهن، مجموعه موسوم به کنسرسیوم توسعه ریلی افغانستان، متشکل از چند شرکت خصوصی ایرانی است و ادعای اینکه زیرمجموعه دولت ایران، وزارت راه یا شرکت راه آهن است، صحیح نیست.

به گزارش تین نیوز به نقل از فارس، شهرام جعفری مدیرکل بازرگانی خارجی راه آهن، درباره برخی ادعاهای مطرح شده از سوی کنسرسیوم توسعه ریلی افغانستان، گفت: شرکت های بخش خصوصی ایران در پروژه های مختلف بین المللی در کشورهای مختلف مشغول فعالیت هستند اما هیچ شرکت خصوصی نمی تواند ادعا کند که زیر مجموعه وزارتخانه یا دولت جمهوری اسلامی ایران یا مجموعه های دولتی است و هزینه کردن از عنوان وزارت راه و شهرسازی و نماینده ویژه رئیس جمهور در امور افغانستان برای توجیه خطای صورت گرفته است.

جعفری ادامه داد: کنسرسیوم مورد اشاره، با انتساب خود به مجموعه های دولتی همچون وزارت راه و شهرسازی و راه آهن جمهوری اسلامی ایران، نزد ذینفعان مختلف داخلی و بین المللی، از جمله راه آهن افغانستان، وجهه حاکمیتی برای خود ایجاد کرده که مورد تایید راه آهن جمهوری اسلامی ایران، به عنوان مرجع رسمی حمل و نقل ریلی کشور نیست.

وی افزود: ادعای تشکیل کنسرسیوم ذیل وزارت راه و شهرسازی و راه آهن جمهوری اسلامی ایران، یک ادعای واهی است، زیرا چنین امری به لحاظ قانونی اساساً امکان پذیر نیست، به طوری که یک شرکت خصوصی زیر مجموعه یک بخش دولتی باشد.

جعفری افزود: علاوه بر مشکل قانونی این ادعا، مشکل دیگر این است که مدیریت این کنسرسیوم با حاشیه هایی که از بابت اعزام یک رام قطار باری از مبدا ایستگاه روزنک افغانستان به سمت ایران ایجاد کرد و نشان داد تجربه و تخصص لازم را جهت بهره برداری از شبکه ریلی کشور افغانستان را ندارد، زیرا بر اساس رویه تعریف شده جهت حمل و نقل بین المللی لازم است تمامی فرایند اجرای کار از طریق شرکتهای فوروادری که مورد تایید شرکت راه آهن جمهوری اسلامی ایران انجام پذیرد و در این مورد خاص با توجه به اینکه بر اساس خبرهای رسیده مقصد حمل بار کشور ترکیه تعیین شده است و از طرفی این حمل با واگنهای ایرانی انجام پذیرد بنابراین لازم است موافقت اولیه راه آهن ترکیه با توجه به نوع محموله و نوع واگن اخذ شود، لذا جدا از عدم اخذ تاییدیه شرکت راه آهن جمهوری اسلامی ایران در خصوص اعزام این قطار به سمت ایران، کشور مقصد هم به دلیل عدم انعکاس مراتب به آن راه آهن بدیهی است موافقتی برای این حمل صادر نکرده است.

وی ادامه داد: حمل بار از طریق خطوط ریلی، تابع شرایط و مقررات مشخصی است و همه بارهای بین المللی بر اساس همین پروتکل ها حمل می شوند اما کنسرسیوم مذکور به جای هماهنگی با راه آهن ایران و طی روال قانونی، مسیر فشار رسانه ای را انتخاب کرد و همین امر موجب ایجاد چالش در این مسیر شده است.

شهرام جعفری گفت: البته با وجود عدم هماهنگی با راه آهن و همچنین طی نشدن مسیر قانونی لازم، جهت مساعدت حمل این محموله تجاری، مدیرعامل راه آهن دستور حمل این بار را از ۷ روز قبل صادر کرد؛ اما کنسرسیوم مذکور پس از چند روز هنوز اقدامات لازم از جمله انجام تشریفات گمرکی را تکمیل نکرده است و به محض وصول تاییدیه گمرک، سیر واگن ها انجام خواهد شد.

جعفری تاکید داشت: شرکت راه آهن قطعا از توسعه ارتباط ریلی با کشور افغانستان استقبال می کند اما بدون لحاظ ایمنی تردد ناوگان و همچنین طی روال قانونی لازم، این امر امکان پذیر نیست و امیدواریم با توجه به این دو مولفه، هرچه زودتر اقدامات لازم جهت آغاز بهره برداری تجاری از مسیر ریلی ایران و افغانستان فراهم شود.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • کسادی بازار لباس زنانه به دلیل گشت ارشاد
  • ۹۹ درصد لوازم خانگی تقلبی در اینجا به فروش می‌رسند | چقدر لوازم خانگی تقلبی در بازار وجود دارد؟
  • سفر فرزین به عربستان شوک مثبت ارزی رقم زد
  • سیگنال بانک مرکزی به بازار ارز/ استفاده از منابع مسدودی آزادشده ارزی کلید خورد
  • احکام شرعی | حکم خرید و فروش سگ
  • فروش اینترنتی دارو
  • سیگنال پشت خطی به قیمت دلار/ خبر خوش ارزی چیست؟
  • کنسرسیوم توسعه ریلی افغانستان، متشکل از چند شرکت خصوصی ایرانی است!
  • اطلاعیه باشگاه پرسپولیس درباره یک شایعه
  • اطلاعیه باشگاه پرسپولیس درباره بلیت فروشی