Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزارت امور خارجه آمریکا که همواره برای پیشبرد اهداف سیاسی‌اش از اهرم فشار علیه کشورهای غیرهمسو با خود بهره می‌برد، روز شنبه به وقت محلی علیه ۲۸ مقام کوبایی به بهانه حقوق بشر محدودیت روادید وضع کرد.

 وزارت خارجه آمریکا با انتشار بیانیه ای ادعا کرد این ۲۸ مقام کوبایی در سرکوب تظاهرات مسالمت‌آمیز حدود یک سال پیش در این کشور نقش داشته اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزارت خارجه آمریکا اعلام کرد محدودیت‌ها شامل اعضای بلندپایه حزب کمونیست کوبا و مقاماتی می‌شود که در بخش‌های ارتباطات دولتی و رسانه‌ای این کشور فعالیت می کنند.

وزارت امور خارجه آمریکا مقامات حزب کمونیست کوبا را متهم به بازداشت های خشونت آمیز و ناعادلانه، محاکمه های ساختگی و صدور حکم چندین دهه حبس برای صدها نفر از افراد  شرکت کننده در اعتراضات ۱۱ ژوئیه ۲۰۲۱ کرد.

این اعتراضات بزرگترین تظاهرات ضد دولتی در کوبا در چند دهه اخیر بود.

آمریکا همچنین ادعا کرد که دولت کوبا برای جلوگیری از برقراری ارتباط مردم کوبایی با یکدیگر و مسدود کردن ارتباطات آنها با جهان خارج، از روش « مسدود کردن اینترنت» استفاده کرده است.

وزارت امور خارجه  آمریکا در بیانیه خود افزود: مقامات رسانه ای دولتی به کارزار خود علیه معترضان زندانی در ۱۱ ژوئیه ۲۰۲۱ و اعضای خانواده آنها که به صورت آشکار در مورد پرونده های اعضای خانواده خود صحبت می کنند، ادامه می دهند.

پیش از این، «برونو رودریگس» وزیر امور خارجه کوبا اعلام کرده بود تحریم‌های اقتصادی، تجاری و مالی ایالات متحده در طول ۶۰ سال گذشته، بیش از ۱۵۰ میلیارد و ۴۱۰ میلیون دلار زیان مالی برای این کشور در پی داشته است.

به گفته وی، تحریم‌های آمریکا «روزانه بیش از ۱۲ میلیون دلار و به صورت ماهانه بیش از ۳۶۵ میلیون دلار به ضرر اقتصاد کوچک و توسعه نیافته‌ای مانند کوبا است».

وی تحریم ها را یکی از دلایل مهاجرت مردم از خاک این کشور بیان کرده و  از اینکه آمریکا، سیاست مهاجرتی گزینشی و تبعیض‌آمیز را در قبال کوبایی‌ها اعمال می‌کند، انتقاد کرده بود.

به گفته وی، آمریکا از برقراری سفرها ممانعت و کانال‌های مهاجرت قانونی را مسدود می‌کند و توافق‌نامه‌هایی را که به موجب آن وعده داده بود تا دست‌کم ۲۰ هزار روادید مهاجرت را به شهروندان این جزیره اعطا کند، زیر پا می‌گذارد.

 

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: تحریم ، کوبا ، ایالات متحده آمریکا

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: تحریم کوبا ایالات متحده آمریکا خارجه آمریکا امور خارجه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۴۹۰۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محکومیت کارمند آژانس امنیت ملی آمریکا به جرم جاسوسی

یک کارمند سابق آژانس امنیت ملی آمریکا به جرم تلاش برای جاسوسی به حدود ۲۲ سال حبس محکوم شد. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، وزارت دادگستری آمریکا اعلام کرد سباستین دالک 32 ساله کارمند سابق آژانس امنیت ملی آمریکا به جرم تلاش برای جاسوسی به حدود 22 سال حبس محکوم شد.

بر این اساس، آقای دالک به جرم تلاش برای انتقال اطلاعات طبقه بندی شده به فردی که گمان می کرد عامل روسیه است، دستگیر شده اما بعدا دریافت که این فرد، کارمند مخفی اف‌بی‌آی است.  

براساس این گزارش، وی در دادگاه اکتبر سال گذشته به 6 مورد تلاش برای انتقال اطلاعات دفاعی ملی طبقه بندی شده گناهکار شناخته شد. وی در دادگاه روز گذشته به 21 سال و 10 ماه حبس محکوم شد.

کریستوفر ری مدیر اف‌بی‌آی در بیانیه‌ای گفت: این حکم باید به عنوان یک هشدار جدی برای تمام کسانی باشد که وظیفه حفاظت از اطلاعات دفاع ملی را بر عهده دارند و اینکه این نتیجه خیانت به این اعتماد است.

وزارت دادگستری افزود: دالک در دادگاه اعتراف کرد که وی بین آگوست و سپتامبر 2022، برای نشان دادن دسترسی مشروع و تمایل به اشتراک گذاری، از یک حساب ایمیل رمز گذاری شده برای انتقال بخش های برگزیده سه سند طبقه بندی شده به فردی که گمان می کرد عامل روسیه بوده، استفاده کرده است.       

این وزارت خانه تصریح کرد دالک که به عنوان طراح امنیتی سیستم های اطلاعاتی در آژانس امنیت ملی آمریکا کار می کرده، در ازای تمام این اطلاعات، 85 هزار دلار درخواست کرده بود.

این در حالی است که چندی قبل ویکتور مانوئل روچا دیپلمات پیشین آمریکایی به جرم جاسوسی برای کوبا به مدت چند دهه، به تحمل 15 سال حبس محکوم شد.

وزارت دادگستری آقای روچا را به انجام اقداماتی در جهت بهبود منافع دولت کوبا متهم کرده است. این در حالی است که براساس قوانین فدرال افرادی که می خواهند به عنوان عامل یک کشور خارجی در داخل خاک آمریکا فعالیت کنند، باید نام خود را در وزارت دادگستری ثبت کنند.

روچا در دادگاه به جاسوسی برای کوبا و استفاده از توانایی خود برای ناشناس ماندن در مجموعه‌ای از ملاقات های انجام شده در سال های 2022 و 2023 با یک مامور مخفی اف بی آی که خود را به عنوان نماینده سرویس اطلاعات خارجی کوبا جا زده بود، اعتراف کرد.

این نخستین باری نیست که مقامات فعلی و سابق آمریکا به اتهام عاملیت دول خارجی دستگیر یا متهم می شوند. پیشتر دادگاهی در نیویورک یک مامور سابق پلیس این شهر را به دلیل اینکه عامل غیرقانونی چین در خاک آمریکا بوده، گناهکار شناخت.

سفیر پیشین آمریکا به جرم جاسوسی برای کوبا محکوم شد

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ایران ۵شرکت و ۷شخص حقیقی آمریکایی را تحریم کرد + جزئیات | بیانیه مهم وزارت خارجه
  • ایران ۵شرکت و ۷شخص حقیقی را تحریم کرد + جزئیات | بیانیه مهم وزارت خارجه
  • مجری الجزیره از خجالت سیاستمدار آمریکایی درآمد؟!
  • جاسوس آمریکایی به 22 سال حبس محکوم شد
  • محکومیت کارمند آژانس امنیت ملی آمریکا به جرم جاسوسی
  • آمریکا ۵ یگان ارتش اسرائیل را ناقض حقوق بشر اعلام کرد
  • آمریکا ۵ واحد نظامی ارتش اسراییل اقدام به نقض حقوق بشر کرده اند
  • ۵ واحد ارتش اسرائیل از سوی آمریکا ناقض حقوق بشر شناخته شدند
  • آمریکا ۵ یگان نظامی اسرائیل را ناقض حقوق بشر تشخیص داد
  • آمریکا ۵ واحد ارتش صهیونیستی را ناقض حقوق بشر دانست